فيلمبرداري از زايمان در بيمارستانها

eterno

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
از یک مرد ایرانی با این طرز فکر انتظار بیشتری نمیشه داشت
به جای اینکه بگید مرد باید در تمام مراحل زایمان پیش خانومش باشه میگین از این لحظات چندش آور نباید فیلم گرفت؟
واقعا که......:mad:
موافقم;)
اگه یه بار خانمها در یک حرکت خودجوش آقایون رو از نعمت داشتن فرزند بی بهره کنند دیگه هوس نمیکنند ازین حرفها بزنند:D

eterno

کاربر ممتاز
من توی یه فیلم یه همچین صحنه ای رو دیدم (بطور مختصر)
و باید بگم که: IT WAS TOTALLY GROSS
کم مونده بود غش کنم
وای آررررررررررررره...دوستم داشت خودشو کشت من ببینم دلشو نداشتم که نگاه کنم:cry:

a30r

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب من اومدم تو که ....باید بزرگشم کنی چی فکر کردی هان؟؟

a30r

عضو جدید
کاربر ممتاز
عجب گیریم کردیم تو دست این دخترا هاااا:(

بابا من کی گفتم نمیخوامش آخه ؟:confused:

بچه . چشم کور دندم نرم . بزرگش میکنم :huh:
خودت عجب گیریم کردی از دست این دختراااااااااااها هواست باشه داری با من حرف میزنی!!!!!!! برو ما خوش نداریم با مردا حرف بزنیم :neutral::neutral::w08:

Sarp

مدیر بازنشسته
خیلی باحال بود:w15:
راست میگه دیگه بابک:razz:
اول حرفتو میزنی بعد میگی من کی گفتم؟:razz:
بایدم بزرگش کنی،بچه خودته کار بزرگی نمیکنی که:razz:
حالا زود از همه ی جمع معذرت بخواه و حرفتو پس بگیر تا شاید مورد عفو عمومی قرار بگیری:razz:
:w15:
موافقم;)
اگه یه بار خانمها در یک حرکت خودجوش آقایون رو از نعمت داشتن فرزند بی بهره کنند دیگه هوس نمیکنند ازین حرفها بزنند:D
خوب من اومدم تو که ....باید بزرگشم کنی چی فکر کردی هان؟؟
خودت عجب گیریم کردی از دست این دختراااااااااااها هواست باشه داری با من حرف میزنی!!!!!!! برو ما خوش نداریم با مردا حرف بزنیم :neutral::neutral::w08:
نامردا توطئه کردند برعلیهم :razz::razz::razz::mad:

از یک مرد ایرانی با این طرز فکر انتظار بیشتری نمیشه داشت
به جای اینکه بگید مرد باید در تمام مراحل زایمان پیش خانومش باشه میگین از این لحظات چندش آور نباید فیلم گرفت؟
واقعا که......:mad:
نمیخوام باشم :whistle:
حرفیه ؟ :mad:

nazila65

عضو جدید
کاربر ممتاز
ای بابا
من که نگفتم میندازمش دور
گفتم فقط زیاد خوشم نمیاد
چون هنوز رنگ و روش معلوم نیست
هر روز به یه رنگ درمیاد:huh:
حالا بعد که بابا شد ..بچه خودش و که دوست داره ..واسشم می میره ..:w38:
ما یه اشنایی داشتیم بچه ش که بدنیا اومده بود .نازی بچه ش خوشکل نبود زیاد..بعد هر کی و می دید می گفت ..ببین ..توروخدا ..وای چقدر نازه این بچه ..وای نگاش کن ..خدا ..چقدر بچه م نازه ..
ما هم فقط می خندیدم و می گفتیم آره به باباش رفته..اونم دلش ضعف می رفت از خوشحالی..

Sarp

مدیر بازنشسته
موافقم;)
هه هه
به همین خیال باش :w15:
حالا بعد که بابا شد ..بچه خودش و که دوست داره ..واسشم می میره ..:w38:
ما یه اشنایی داشتیم بچه ش که بدنیا اومده بود .نازی بچه ش خوشکل نبود زیاد..بعد هر کی و می دید می گفت ..ببین ..توروخدا ..وای چقدر نازه این بچه ..وای نگاش کن ..خدا ..چقدر بچه م نازه ..
ما هم فقط می خندیدم و می گفتیم آره به باباش رفته..اونم دلش ضعف می رفت از خوشحالی..
آره
یکیش رو هم پسر دائی ما داره
زیاد قشنگ نیست
پدر مادرش واسش میمیرن
من هم هی از بچه تعریف میکنم و اونا هم هی منو دعوت میکنن شام و ناهار :w15:

Belle Fille

عضو جدید
آخه خداییش هم صحنه ی زایمان حال به هم زنه.

یعنی از هر طرف به قضیه نگاه کنی چیز قشنگی توش نمی بینی جز درد و رنج مادر بیچاره!:cry::cry::cry:

من یکبار صحنه ی زایمان طبیعی رو دیدم. تا یک هفته کابوس می دیدم. و حالت تهوع بهم دست داده بود.:hate::hate::hate:

Mr.Pouyan

عضو جدید
کاربر ممتاز
به به.. بچه.. بعد بقلش کنی بری اینور اونور.. :D

روز به روز بزرگ شدنش و تماشا کنی و لذت ببری.. :heart:

eterno

کاربر ممتاز
نامردا توطئه کردند برعلیهم

نمیخوام باشم
حرفیه ؟ :mad:
حالا کجاشو دیدی..هنوز نقشه ها داریم:w25:

ببینم مگه تو دل نداری؟قلب نداری؟دلت میاد با بچه ت اینجوری تا کنی؟:crying2:
هه هه
به همین خیال باش
حالا میبینیم:w11:
آخه خداییش هم صحنه ی زایمان حال به هم زنه.

یعنی از هر طرف به قضیه نگاه کنی چیز قشنگی توش نمی بینی جز درد و رنج مادر بیچاره!

من یکبار صحنه ی زایمان طبیعی رو دیدم. تا یک هفته کابوس می دیدم. و حالت تهوع بهم دست داده بود.:hate::hate::hate:
آخه چه جوری تونستی ببینیییییییییییییییییییی؟:w04:
نمیتونی باشی :mad:
نترس همینا از همه ی مردها بچه دوستتر میشن،بذار بچه ش به دنیا بیاد خودش عکسشو در حال عوض کردن پوشک بچه میذاره اینجا:w15:
:w07:

• Like
واکنش ها: a30r

a30r

عضو جدید
کاربر ممتاز
این بابک رو بگیرید تا میخوره بهش بزنید بزنیدددددددددددددد حمله:neutral::neutral::w08::w08::w11:بابک با کی میحرفی :w13::w13:

Nayere

عضو جدید

بابا حالا چه اصراریه از این صحنه چندش فیلم بگیرن آخه ؟

عجب دیوونه هایی پیدا میشن

اولا كه ببخشيدا گفت سزارين!!! اوني كه شما فكر مي كنيد طبيعيه!!!

در ثاني تا حالا فكر مي كرديم صحنه زجر كشيدن يك زن درانتظار يك كودك درد آور باشه نه چندش آور!!! مخصوصا شمايي كه بچه دوس دارين 4تا 4تا!!!

تو اروپا از صحنه زايمان طبيعي زن فيلم مي گيرن و به همسرش ميدن تا يادش نره كه زنش براي دنيا اوردن بچه شون چه زجرها كه نكشيده!

نمك نشناس تر از شما مردها تو اين دنيا وجود نداره!!!

:mad:

Mr.Pouyan

عضو جدید
کاربر ممتاز

در ثاني تا حالا فكر مي كرديم صحنه زجر كشيدن يك زن درانتظار يك كودك درد آور باشه نه چندش آور!!! مخصوصا شمايي كه بچه دوس دارين 4تا 4تا!!!

تو اروپا از صحنه زايمان طبيعي زن فيلم مي گيرن و به همسرش ميدن تا يادش نره كه زنش براي دنيا اوردن بچه شون چه زجرها كه نكشيده!

بلا نصبت همه..:razz::razz:
عجیبه چرا همه اینجا همرو باهم جمع میبندن :mad::surprised:

Sarp

مدیر بازنشسته

عزیز من این چه طرز حرف زدنه ؟
اگه جواب جملات آخرتو بدم . . . . .
لااله الاالله

عزیز من شما اون صحنه بیرون اومدن بچه رو دیدی اصلا ؟
باز هم میگم ، از اون صحنه چندشم میشه

شماها طوری از درد کشیدن مادر نوزاد صحبت میکنید که انگار ما اقایون زنها رو خلق کردیم .:surprised:

شما هم بهتره نگران خودتون باشید
چون من زنمو چن ماه مونده به زایمان میبرم از اون کلاسهایی که بهش تمرین میدن و اینا :w12:

A&S

عضو جدید
کاربر ممتاز
چیز جدیدی نیست
اکثرا خیلی وقته که همه جا هست