askari1199
عضو جدید
با سلام.دنبال مقاله هایی میگردم که در مورد فولاد زنگ نزن 310 باشه.ممنون میشم کسی کمک کنه.بخدا راه دوری نمیره.برای تکمیل پروژم میخوام.
با سلام.دنبال مقاله هایی میگردم که در مورد فولاد زنگ نزن 310 باشه.ممنون میشم کسی کمک کنه.بخدا راه دوری نمیره.برای تکمیل پروژم میخوام.
چکیده سه مدل مقاله برات گذاشتم. هر کدوم به درد کارت میخورد، بگو دان کنم بهت بدم. بعد از رو رفرنس های اون مقاله، به تکمیل منابعت کمک کن.سلام
درمورد تاثیر گرما بر ریز ساختار فولاد زنگ نزن 310 مطلب میخوام
ممنون میشم راهنمایی کنید
هر سه تا مقاله عالیه.اگه برای دانلود بزارید یک دنیا ممنون میشم.بهم گفتن که باید 30 تا مقاله ضمیمه پروژه باشه.همین سه تا هم خودش نعمتیه.منتظرم
هر سه تا مقاله عالیه.اگه برای دانلود بزارید یک دنیا ممنون میشم.بهم گفتن که باید 30 تا مقاله ضمیمه پروژه باشه.همین سه تا هم خودش نعمتیه.منتظرم
یک دنیا ممنون.اگر هنوز هم مقاله یا مطلبی دارید تقاضای عاجزانه دارم برام بزارید ممنون
یک دنیا ممنون.اگر هنوز هم مقاله یا مطلبی دارید تقاضای عاجزانه دارم برام بزارید ممنون
در روزهای سخت یک دوست وفادار، تجسم حقیقی خداوند است.... ناپلئون بناپارت------->تقدیم به شما
عنوان پروژم"بررسی تاثیر دمای بالا بر جنبه های ریز ساختاری فولادهای زنگ نزن 310 " توی نت خیلی گشتم.اما اکثرا در مورد جوشکاریش هست.بازم ممنون از راهنماییتونمن که نمیدونم شما چی میخواید.لطف کنید تو نت سرچ کنید. هر مقاله ای که پیدا کردید و دیدید به دردتون میخوره، لینک بدید تا براتون دانلود بشه
با خوندن این سه مقاله، دستتون میاد که دنبال چه چیزی باید بگردید. میتونید از رفرنس های اونا هم استفاده کنید....
عنوان پروژم"بررسی تاثیر دمای بالا بر جنبه های ریز ساختاری فولادهای زنگ نزن 310 " توی نت خیلی گشتم.اما اکثرا در مورد جوشکاریش هست.بازم ممنون از راهنماییتون
یه مقاله در مورد خواص مکانیکی مواد میخواستم.اگه کسی در موردش چیزی داره ممنون میشم
یه مقاله در مورد خواص مکانیکی مواد میخواستم.اگه کسی در موردش چیزی داره ممنون میشم