فوری : " دعوت همگانی برای ثبت قبور ائمه بقیع در سازمان جهانی یونسکو " ...

وضعیت
موضوع بسته شده است.

* ziba *

عضو جدید
کاربر ممتاز
به جای این چیزهایی که صحت و سقمش مشخص نیست رو تبلیغ کنید و روش وقت بزارید وقت بزارید برید ائمه ی خودتون رو بشناسید و مطابق رفتارشون عمل کنید.
ثبت یونسکو چیزی رو به امامان ما اضافه نمیکنه و ثبت نشدن چیزی ازشون کم نمیکنه.
این همش شایعه هست مثل نشان پپسی روی ماه یادتون هست؟ و همش کار دشمنان اسلام و وهابیت هست

راستش منم اول از خودم پرسیدم ثبت بقیع در حساب کتابای اونا چه ارزشی داره ؟ ولی بعد گفتم شاید حداقل فایدش برای خودمون این باشه که وهابیت که همین خرابه رو هم نمی تونه ببینه و داره می سوزه اصلا بعید نیست که تا چند وقت دیگه به خودش اجازه محو کردنش رو بده و اگر ثبت جهانی بشه شاید ازین مسئله پیش گیری بشه

ای کاش این سایت واقعی باشه

mahshid-engineer

عضو جدید
یکی به من میگه جریان چیه؟
الان رای بدیم خوبه ندیم خوبه؟
اصلا اونجا رای بدیم یا جای دیگه؟

mahshid-engineer

عضو جدید
من با شوق تند تند رفتم رای دادم به دوستام میل کردم!!
سایتش جعلی بود!!!!!!!!!!:w04:

من نمیخوام جعلی باشه آخه چرا!!
پس بقیع چی؟! :crying2:

sage007

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ﺭﺍﺳﺘﺶ ﻣﻨﻢ ﺍﻭﻝ ﺍﺯ ﺧﻮﺩﻡ ~ﺭﺳﯿﺪﻡ ﺛﺒﺖ ﺑﻘﯿﻊ ﺩﺭ ﺣﺴﺎﺏ ﮐﺘﺎﺑﺎﯼ ﺍﻭﻧﺎ ﭼﻪ ﺍﺭﺯﺷﯽ ﺩﺍﺭﻩ ؟ ﻭﻟﯽ ﺑﻌﺪ ﮔﻔﺘﻢ ﺷﺎﯾﺪ ﺣﺪﺍﻗﻞ ﻓﺎﯾﺪﺵ ﺑﺮﺍﯼ ﺧﻮﺩﻣﻮﻥ ﺍﯾﻦ ﺑﺎﺷﻪ ﮐﻪ ﻭﻫﺎﺑﯿﺖ ﮐﻪ ﻫﻤﯿﻦ ﺧﺮﺍﺑﻪ ﺭﻭ ﻫﻢ ﻧﻤﯽ ﺗﻮﻧﻪ ﺑﺒﯿﻨﻪ ﻭ ﺩﺍﺭﻩ ﻣﯽ ﺳﻮﺯﻩ ﺍﺻﻼ ﺑﻌﯿﺪ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﺗﺎ ﭼﻨﺪ ﻭﻗﺖ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻪ ﺧﻮﺩﺵ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﻣﺤﻮ ﮐﺮﺩﻧﺶ ﺭﻭ ﺑﺪﻩ ﻭ ﺍﮔﺮ ﺛﺒﺖ ﺟﻬﺎﻧﯽ ﺑﺸﻪ ﺷﺎﯾﺪ ﺍﺯﯾﻦ ﻣﺴﺌﻠﻪ ~ﯾﺶ ﮔﯿﺮﯼ ﺑﺸﻪ

ﺍﯼ ﮐﺎﺵ ﺍﯾﻦ ﺳﺎﯾﺖ ﻭﺍﻗﻌﯽ ﺑﺎﺷﻪ

ﻭﻫﺎﺑﯿﺖ ﮐﻪ ﻫﯿﭻ ﺑﺰﺭﮔﺘﺮ ﺍﺯ ﻭﻫﺎﺑﯿﺖ ﻫﻢ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﯼ ﻣﺤﻮ ﮐﺮﺩﻥ ﺍﯾﻦ ﻣﮑﺎﻥ ﻫﺎﯼ ﻣﻘﺪﺱ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺧﻮﺩﺵ ﻧﻤﯽ ﺩﻩ ﭼﻮﻥ ﺑﺎﻋﺚ ﻣﺤﻮ ﺷﺪﻥ ﻭ ﻧﺎﺑﻮﺩﯼ ﺧﻮﺩﺵ ﻣﯿﺸﻪ . ﺷﺒﯿﻪ ﺩﺍﺳﺘﺎﻥ ﺣﺬﻑ ﺑﻨﯽ ﺍﻣﯿﻪ!!!

ﻭﮔﺮﻧﻪ ﺧﯿﻠﯽ ﻭﻗﺘﻪ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﻥ ﭼﻨﯿﻦ ﮐﺎﺭﯼ ﺭﻭ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺑﺪﻥ.

JavadMessi

مدیر بازنشسته
لحظاتی پیش سایت فوق الذکر در آستانه ی 50000 به دلایل نامعلوم مسدود شد.
Bandwidth Limit Exceeded

The server is temporarily unable to service your request due to the site owner reaching his/her bandwidth limit. Please try again later.
پهناي باند سايت تموم شده!
ما كه ثبت نام كرديم ولي اگه يكي از دوستان وقت داره بررسي كنه ببينه جريان چيه چون دامين سايت ربطي به يونسكو نداره!!

JavadMessi

مدیر بازنشسته
گرچه بايد دقت ميكرديم كه سايت ربطي به يونسكو نداره ولي اگر هم ميدونستم به شرط عدم سوء استفاده شركت ميكردم تا حداقل در زبان ارادت خودم رو نشون داده باشم شايدم مسئولان يونسكو به خودشون بياند!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا