آبجی اینجوری که تو داری نانچیکو بازی میکنی کی جرات داره بغلت کنه....اه خشن!!!![]()
من!

آبجی اینجوری که تو داری نانچیکو بازی میکنی کی جرات داره بغلت کنه....اه خشن!!!![]()
این آبجی یه جورایی رزمی کاره...یه بار آبچگی میزنه یه بار نانچیکو بازی میکنه... پس داداش جون من یه جوری بغلش کن که به دیگرون آسیب نزنه...آخه فقط من ميتونم بغلش كنم![]()
عمو جون گفت نمه نمه اونوقت تو داري ميدويي؟؟
چرا انقد هولي؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!![]()
این آبجی یه جورایی رزمی کاره...یه بار آبچگی میزنه یه بار نانچیکو بازی میکنه... پس داداش جون من یه جوری بغلش کن که به دیگرون آسیب نزنه...![]()
یا ابوالفضل
آخه تازه يكيو گير آوردم![]()
یا ابوالفضل
تو این باشگاه اینهمه آدم خشن بود و ما خبر نداشتیم....خدا به دور....آبجی به خدا من توپم افتاده بود اومدم ورش دارم اگه بذاری برم یه عمر دعات میکنم ایشاا... خدا بچه هاتو نگه داره![]()
من جات باشم خودمد با طناب محکم بهش میبندم تا فرار نکنه...آخه تو این دوره زمونه از این آدما کم پیدا میشهآخه تازه يكيو گير آوردم![]()
یا ابوالفضل
تو این باشگاه اینهمه آدم خشن بود و ما خبر نداشتیم....خدا به دور....آبجی به خدا من توپم افتاده بود اومدم ورش دارم اگه بذاری برم یه عمر دعات میکنم ایشاا... خدا بچه هاتو نگه داره![]()
بابا مگه تو چندتا دست داری تو فعلا اون آبجی پریچهر16 رو بگیر نیاد من یه جوری خودم از دست این یکی در میرماين دفعه رو من وساطت ميكنم بپيچ از در پشتي برو![]()
من جات باشم خودمد با طناب محکم بهش میبندم تا فرار نکنه...آخه تو این دوره زمونه از این آدما کم پیدا میشه![]()
![]()
دیگه تکرار نشه
مبارك باشه
اما سعي كن اين شوق و ذوقتو بش نشون ندي وگرنه ...
قمه ميكشي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اصن من دس خالي ميام ببينم چي ميگي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
ایول داش امیر خودمون....نامردا فک کردین ما بی کس و کاریم داداش امیرمو گفتم بیاد بزنه لهتون کنهقمه ميكشي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اصن من دس خالي ميام ببينم چي ميگي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
رفتي با دزداي دريايي خليج عدن همدس شدي؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
خيلي نامردي
من تنا اومدم![]()
دودره ميشي!!!!!!!!
شوكولم واست نميخره![]()
نه بابا تو اینکاره نیستی بازم خودمون تو برو آبجی پریچهر 16 رو بچسب فرار نکنه من خودم یه کاریش میکنم...آخه وقتی نمی تونی چرا قمپوز (ببخشید بی ادبیه ....چسی) در میکنی؟؟؟!!!!احمدي جون بيا من دس تنام
اينا خيلي زيادن
كشتيم دارن
بچه هاي نيرو درياييم خبر كن
كمممممممممممممممممممممك
پس ميرم پيش يكي ديگه
ماماااان![]()
نه بابا تو اینکاره نیستی بازم خودمون تو برو آبجی پریچهر 16 رو بچسب فرار نکنه من خودم یه کاریش میکنم...آخه وقتی نمی تونی چرا قمپوز (ببخشید بی ادبیه ....چسی) در میکنی؟؟؟!!!!
حيف كه تنا اومدم وگرنه ميدونستم چيكار كنمت
بذا احمدي و بقيه بچه ها بيان
![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
اندر فوايد بغل كردن و در اغوش گرفتن | گفتگوی آزاد | 6 | |
![]() |
فوايد دختر بودن . . . | گفتگوی آزاد | 29 | |
![]() |
فوايد گاو را بنويسيد | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |