فناوری اطلاعات 50 خصوصیت زندگی انسان را نابود کرده است...

zahra aram

عضو جدید
زندگی با نابودگر
هر روز خبرهای تازه ای از فناوری اطلاعات به گوش می رسد که انسان را از ادامه ی زندگی مایوس می کند. یک روز اعلام می شود موس و صفحه کلید کامپیوتر از سنگ توالت کثیف تر است، روز دیگر اعلام میشود یک فرد چینی پس از چندین ساعت کار با رایانه در جا جان سپرد و در روز دیگر می گویند کسانی که در دنیای مجازی زیاد رفت و امد می کنندروابط اجتماعی خود را از دست می دهند. این خبرها و صدها خبر دیگر خبرهایی است که هر روز در فضاهای مجازی و واقعی منتشر می شود که اتفاقا کم هم نیستند و هر روز به اشکال گوناگون منتشر می شوند . اما همه ی افرادی که با این فناوری ها در ارتباطند حاضر نیستند انها را ترک کنند یا حداقل از انها فاصله بگیرند همه به طرز عجیبی معتاد این گونه فناوریها شده اند. فناوریهایی که بعضی از عادات زندگی ما را تغییر داده اند...

zahra aram

عضو جدید
خاطرات یک خبرنگار

خاطرات یک خبرنگار

در این میان خاطرات یکی از کاربران بسیار جالب بود یک خبرنگار روزنامه ی انگلیسی ایندیپندنت در اقدامی جالب تصمیم گرفت 7 روز بدون ابزارهای فناوری های برتر زندگی کند و تمام وقایعی را که در این 7 روز بدون فناوری گذرانده بود منتشر کند."تام جولی" خبرنگار روزنامه ی ایندیپندنت تصمیم گرفت 7 روز را بدون رایانه ی شخصی، آی پاد، تلویزیون دیجیتال و جستجوگر ماهواره ای و در کل تمام فناوری هایی که در 25 سال گذشته زندگی مردم دنیا را دستخوش تحول کرده اند بگذراند و زندگی و شرح این وقایع را در این روزنامه ی انگلیسی منتشر کند.
تام جولی در مقدمه ی این مقاله توضیح داد : تمام روز من با رایانه می گذرد چرا که باید کار کنم اما خانواده ی من می دانند که این راه ورود برای استفاده های بیشتر از فناوری های دیگر است. به همین علت وقتی روزنامه از من خواست که این تجربه را انجام دهم همسرم به من خندید و گفت که نمی توانم بدون فناوری زندگی کنم اما من تصمیم گرفتم این پیشنهاد را بپذیرم و اکنون خاطرات مربوط به آن 7 روز وحشتناک را منتشر می کنم. وقتی خاطرات تام جولی را می خوانیم شواهد جالبی در مورد این موضوع پیدا می کنید که فناوری های اطلاعات 50 خصوصیت زندگی ادمی را نابود می کنند. او در خاطراتش (به قول خودش 7 روز خاطره ی وحشتناک) جملاتی در تایید این نکته دارد.
بخشی از روز اول:
باید برای ایندیپندنت مقاله بنویسم و این کار را باید با دست انجام دهم. به نظرم حداقل 10سال است که دیگر چیزی را با مداد ننوشته ام اما الان باید با دست بنویسم ولی دست خطم خیلی بد شده است. سرانجام موفق می شوم که مقاله ام را تمام کنم اما خودم نمی توانم دست خطم را بخوانم!!!
بخشی از خاطرات یک روز مانده به پایان(روز ششم):
یک روز بیشتر تا پایان ماموریتم نمانده! اما برای من مهم نیست. اشپزی و تیله بازی و بعد بچه ها را به تختخواب می برم و برایشان قصه می گویم. احساس می کنم که بهترین بابای دنیا هستم.
بخشی از خاطرات روز آخر:
با کله ای خالی از خواب بیدا می شوم. این هفته خودم را تخلیه کردم، همسرم هنوز عاشق من است و من احساس خوبی دارم . دیگر تمام وقت آزادم را پای اینترنت نمی گذرانم. خوب، اینترنت وقتی که برای مثال در قطار هستم به من کمک می کند، اما شاید از دوشنبه وقتی که وسایل فناوری خود را دوباره در می آورم سعی کنم که زمان جست و جو در اینترنت را محدود کنم.

SerpentoR

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابا این نابودی زندگی ادما تقصیر این ادمایی که قدرت کنترل خودشونو ندارن و کلا به هر چیزی میچسبن یه لطمه به خودشون یا بقیه وارد میکنن.مثلا میچسبن به غذا خوردن، به فیلم دیدن به همین فن اوری اطلاعات

جدا مینه روی و حفظ اعتدال هم هنریه ها!!!

مرسی بابت پستت

zahra aram

عضو جدید
عادت کرده ایم!!!

عادت کرده ایم!!!

خاطرات خبرنگار روزنامه ی ایندیپندنت توضیحی است برای اثبات این نکته که خبری که در زیر می خوانید کذب محض نبوده و زاییده ی تخیلات دانشمندان نیست کافی است مثل خبرنگار روزنامه ی ایندیپندنت برای یک یا چند روز کمی از این وسایل فاصله بگیرید خواهید دید چه قدر زندگیتان تغییر می کند تبدیل به یک فرزند خوب برای پدر و مادر یا یک پدر و مادر خوب برای فرزندتان می شوید . زندگی در دنیای بدون فناوری گرچه مشکلاتی را به وجود می آورد اما در مقابل مزایای زیادی هم دارد . نتیجه ی یک تحقیق جدید همین مزایا را نشان می دهد به طور کلی می توان بدون در نظر گرفتن رتبه بندی خاصی اعلام کرد در جهان امروز 50 مورد از میان فعالیت ها، خصوصیات، مشاغل، عادت ها و تجربیات زندگی توسط اینترنت و دیگر ابزار ارتباطاتی در حال نابودی هستند که به برخی از آنها اشاره می شود:
هنر انتقاد مودبانه از خصوصیات رو به فراموشی در میان کاربران اینترنتی است. اینترنت به طور قطع، آوای مناقشات و اختلاف عقاید را تندتر و شدیدتر کرده است به صورتی که در اغلب سایت ها و وبلاگ ها که مکانی برای اظهار نظر کردن مخاطب وجود دارد می توان انتقادات تند و گاه به دور از ادب را مشاهده کرد.
وقت شناسی نیز خصلت دیگری است که به واسطه ی ظهور تلفن های همراه رو به نابودی است . قبل از گسترش تلفن های همراه مردم ناچار بودند زمان خود را به گونه ای تنظیم کنند تا در وقت تعیین شده بر سر قرارهای مختلف خود حاضر شوند اما اکنون با ارسال یک پیام کوتاه افراد یکدیگر را از دیر رسیدن اگاه کرده و مسئولیت سر وقت رسیدن را از سر باز می کنند . ساعت از جمله ابزارهای زیبا ، دوست داشتنی و پرطرفدار بوده است که استفاده از آن به واسطه ی ساعت های دیجیتال تلفن های همراه تقریبا متوقف شده است.
نامه ها یکی از روشهای ارتباطی زیبا و نوستالژیکی هستند که نامه های الکترونیک با سرعتی بالا ان را به کل به بخشی رو به فراموشی از تاریخ تبدیل کرده و از همه مهمتر عبارات خداحافظی در انتهای نامه ها را به چند لغت سرد و کوتاه تبدیل کرده است. به یاد سپردن اکنون به وظیفه ی سایت هایی مانند "گوگل" و "ویکی پدیا" تبدیل شده است. زیرا افزایش میان اطلاعات و ذخیره ی آن امروزه ارزش پیشین خود را از دست داده و انچه مهم است نحوه ی استفاده از ان خواهد بود.
آلبوم ها و اسلاید های عکس نیز از نسل تجهیزات و عادات روزمره رو به نابودی هستند زیرا با وجود سایت هایی مانند "فیس بوک" و "فلیکر" کاربران می توانند هر اطلاعاتی را هزاران فرد دیگر تقسیم کنند و نیازی به عکس های کاغذی نخواهند داشت. در ادامه ی همین تحول شرکت کداک، به دلیل استقبال کم و کاهش تقاضا تولید فیلم های اسلاید خود را متوقف کرده است. تلویزیون نگاه کردن در کنار یکدیگر با ارائه ی برنامه هایی مانند "iplayer" و "Hulu" به قالبی انفرادی تغییر وضعیت داده است . به این شکل یکی از جذاب ترین ابزار های رسانه ای جهان میزبان افراد خانواده و یا دوستان به صورت مجزا خواهد بود که به صورت انفرادی برنامه های مورد علاقه ی خود را تماشا می کنند .
حریم خصوصی در کنار وب سایت های اجتماعی به خودی خود توسط کاربران از بین می رود زیرا کاربران میزان زیادی از اطلاعات شخصی خود را بر روی شبکه قرار می دهند و شخصا حریم خصوصی خود را به خطر می اندازند.
تمرکز، ارشیو موسیقی، استفاده از وقت اضافه برای مطالعه، هیجان کشف نتایج مسابقات ورزشی، دفتر تلفن، اعتماد به پزشکان و یادداشت برداری که جای خود را به لینک های اینترنتی داده است از دیگر ابزار، خصوصیات و شیوه های زندگی هستند که تجهیزات ارتباطاتی و اینترنت زمینه ساز فراموشی همیشگی انها شده و یا خواهند شد....

آخرین ویرایش:

zahra aram

عضو جدید
بابا این نابودی زندگی ادما تقصیر این ادمایی که قدرت کنترل خودشونو ندارن و کلا به هر چیزی میچسبن یه لطمه به خودشون یا بقیه وارد میکنن.مثلا میچسبن به غذا خوردن، به فیلم دیدن به همین فن اوری اطلاعات

جدا مینه روی و حفظ اعتدال هم هنریه ها!!!

مرسی بابت پستت

سلام....
دقیقا دوست عزیز تو هر چیزی باید حد اعتدال رو رعایت کرد وگرنه نمی شه تو این عصر ارتباطات از وسایل الکترونیکی فاصله گرفت.....:w16:
بابت نظرتون ممنون...:gol:

بالا