فناوري پايان‌ناپذير است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NAZIY0

عضو جدید
مصاحبه با «مت مارشال»، موسس وبلاگ «ونچربيت»
شرکت‌هاي بزرگ که در جهان فناوري فعاليت دارند هميشه به فکر اين هستند که ديدگاه ديگر افراد را در مورد محصولات و کاري که انجام مي‌دهند، بدانند و بسياري از کارها و برنامه‌ريزي‌هايشان را براساس نيازسنجي‌هايي که از اين طريق انجام مي‌دهند، پيش مي‌برند. يکي از شرکت‌هايي که به تازگي به دنبال راه‌حلي است که از بحران فعلي‌اش نجات پيدا کند، شرکت نوکيا است. اين شرکت زماني براي خودش جايگاه بسيار مناسبي داشت و در زمينه صنعت تلفن‌همراه حرف‌هاي زيادي براي گفتن داشت اما از زماني که شرکت‌هايي مانند اپل و سامسونگ به سمت توليد تلفن‌هاي هوشمند حرکت کردند، نوکيا دچار دردسر شد و به دليل اين که نتوانست خودش را با نيازهاي روز کاربرانش و فناوري‌هاي نوين موجود در اين صنعت به خوبي تطبيق دهد، جايگاه موفق خود را از دسـت داد. زمانـي شرکت نوکيا برترين و موفق‌ترين توليدکننده تلفن‌همراه در جهان به حساب مي‌آمد اما چند سالي است که شرايط تغيير پيدا کرده و نوکيا تازه به خودش آمده است. بيشتر کاربران قبلي اين شرکت به سمت استفاده از تلفن‌هاي هوشمند شرکت‌هاي ديگري مانند سامسونگ رو آورده‌اند اما اين بدان معنا نيست که نوکيا از داشته‌هايش دست بکشد و ميدان را براي فعاليت بيشتر رقبايش خالي کند. اين شرکت همکاري‌هاي جديدي را با مايکروسافت آغاز کرده و تمام تلاش خود را براي بازگشت به جايگاه قبلي‌اش به کار گرفته است. اين روزها مديران اين شرکت به فکر اين هستند که نيازهاي روز کاربران را به شکلي کامل شناسايي کرده و نظر مردم را در مورد فعاليت‌هايي که انجام مي‌دهند، بهتر بدانند. در همين رابطه وبلاگ جهاني نوکيا به تازگي مصاحبه‌اي را با آقاي «مت مارشال» انجام داده است. مت مارشال مديرعامل و موسس وبلاگ برتر فناوري «ونچربيت» است و در اين مصاحبه نظر خود را در مورد نوکيا، آينده تلفن‌هاي همراه و جايگاه نوکيا در اين صنعت اعلام کرده است. در ادامه اين مصاحبه را مي‌خوانيم.شما معتقديد شرکت‌هايي که به صورت انحصاري روي يک محصول تمرکز دارند، موفق‌تر هستند. نوکيا را از اين حيث چگونه مي‌بينيد؟به نظر من نوکيا شروع بسيار خوبي داشته و محصولات شگفت‌انگيزي را در گذشته توليد کرده است. در دوره‌اي دچار يکنواختي شد و فکر مي‌کنم الان با وجود Lumia 900 بتواند باز هم به روزهاي اوج خود برگردد. زيرا با توليد اين محصول توانسته با آگاهي از محيط در جهت تجربه کلي مشتري گام بردارد.از نظر اپليکيشن‌ها، نوکيا را چگونه مي‌بينيد؟به نظر من دليل اصلي اين که کاربران به گوشي‌هاي هوشمند جذب مي‌شوند اين است که اين گوشي‌ها با برنامه‌هاي بسياري سازگاري دارند و هر کاربر مي‌تواند به آساني اپليکيشن‌هاي مورد نياز خود را دانلود کند. به نظر من تعداد اين برنامه‌ها زياد مهم نيست بلکه تجربه برنامه‌ها و کاربرد آن‌ها اهميت دارد. نوکيا بايد تلاش بيشتري در اين زمينه انجام دهد تا بتواند برنامه‌هاي کاربردي بيشتري به مشتريانش ارائه کند.به نظر شما تجربه کاربري در مورد اين برنامه‌ها چگونه قابل افزايش است؟برنامه‌هاي موجود هر روز سريع‌تر، قدرتمندتر و حتي کاربردي‌تر مي‌شوند و محيط کاربري آن‌ها هم در هر نسخه جديد بهتر و ساده‌تر مي‌شود. به نظر من منطقي‌ترين کار اين است که برنامه‌هايي توليد شوند که بتوانند روي سخت‌افزارها و دستگاه‌هاي مختلف، اجرا شوند و اين دستگاه‌ها را به هم مرتبط کنند. در حال حاضر دغدغه اصلي برنامه‌نويسان همين موضوع است که بتوانند روي اين پلتفورم‌ها کار کنند و برنامه‌هاي ساده و جذاب با امکان استفاده روي هر دستگاهي طراحي کنند.چه توصيه‌اي براي آن دسته از برنامه‌نويساني که تازه مي‌خواهند براي ويندوز فون ونوکيا لوميا برنامه بنويسند، داريد؟به نظر من بهتر است زودتر کار خود را براي نوشتن برنامه‌هاي اختصاصي اين پلتفورم آغاز کنند. به عقيده من اين گوشي آينده درخشاني دارد و برنامه‌نويساني که براي ويندوز فون برنامه مي‌نويسند اين برتري را دارند که در قلمروي خود تعيين کننده و جزو اولين‌ها باشند.نوکيا اين روزها سخت تلاش مي‌کند که متمايز باشد. اين کار را از طريق سرويس‌ها يا برنامه‌هايي مانند نوکيا درايو، نوکيا سيتي و نوکيا ترنسيت انجام مي‌دهد. نظر شما در اين رابطه چيست؟اين کارها گام‌هاي مهمي در رابطه با بهبود تجربه کاربري است و با توجه به اين نکته که اين روزها مردم به گوشي‌هايشان وابستگي شديدي دارند مي‌توان به اين نتيجه رسيد که اين اقدام نوکيا، نتيجه‌بخش خواهد بود. به نظر من گام بعدي نوکيا مي‌تواند اين باشد که مشتريان خود را با استفاده از سرگرمي‌هاي اختصاصي، شادتر کند.به نظر شما در يک سال آينده صنعت تلفن همراه چه پيشرفت‌هايي خواهد داشت؟به نظر من گوشي‌ها به سمت هوشمندتر شدن پيش مي‌روند و اين دستگاه‌ها بيشتر به ابزاري تبديل مي‌شوند که سازگاري زيادي با ابزارهاي ديجيتالي ديگر داشته باشند.

بالا