دی ماه..........سرب.......این عکسه که گذاشتی واسه من خو باز نشد ولی در کل فلز من خرابه!!!!!!!!!!!!!!!
خخخخخخخخخخ.... پس من چه سوتی ای دادم..................اردیبهشت چیه؟دی ماه..........سرب.......![]()
اردیبهشت.................مس.......خخخخخخخخخخ.... پس من چه سوتی ای دادم..................اردیبهشت چیه؟![]()
اکی میسی........... الان من حکم یه نابینا دارم خووووووووووووو اصن یه وضی.اردیبهشت.................مس.......
عکسو از فیسبوک گرفتم .....شاید به خاطر همینه.........اکی میسی........... الان من حکم یه نابینا دارم خووووووووووووو اصن یه وضی.![]()
اوکی به احتمال زیاد به همین خاطره.عکسو از فیسبوک گرفتم .....شاید به خاطر همینه.........
اره موافخم .مردادچیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟سلام سیاوشی...مرداد چی؟
طلا.............سلام سیاوشی...مرداد چی؟
جیوه...............عکس برا منم باز نشد.
شهریور چیه؟
اره موافخم .مردادچیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
طلا.............![]()
جیوه...............![]()
عه.مردادی ای ندا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عه وااااااااااااااااا...خوش بحالم....
نه بابا دی ماهی هستم........ مال یکی بود خوووووووووووووووووووووووو پرسیدم!!!!!!!!!!!!!!
شهریورو مرداد یکیه ...................جیوهخرداد چی میشه؟
مهههههههههههههههررررنوش اذیتم نکککککککککککککککککککککککککن............اهان...پس خوشبحالت ک طرف مردادیه...هههههههههه
مهههههههههههههههررررنوش اذیتم نکککککککککککککککککککککککککن............
باشه.......... مهرنوش میخواستم یه چیزی بهت بگم دیگه نمیگم.هههههههههههه...اذیت اذیت...
باشه.......... مهرنوش میخواستم یه چیزی بهت بگم دیگه نمیگم.
باشه بهت میگم فردا تو خصوصی الان واقعا حالم خوب نیس میخوام برم بخوابم شبت شیک.بوگو...نازی..نازی ندا...ههههههه
باشه بهت میگم فردا تو خصوصی الان واقعا حالم خوب نیس میخوام برم بخوابم شبت شیک.
نه 2رسته ....................دیاشتباس...طلاس![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
حدس بزن ، چیه ؟! | زنگ تفريح | 2 | |
![]() |
هر چیزی در مورد اعداد ؛ عدد زندگیت چیه ؟ عدد شانست چیع ؟ محبوب ترین عدد ! | زنگ تفريح | 0 | |
![]() |
احساست به نفر قبلی چیه ؟ | زنگ تفريح | 100 | |
![]() |
هدفت تو زندگیت چیه واقعا؟ | زنگ تفريح | 0 | |
![]() |
نظرتون راجع به این دختر عملیااااا چیه ؟؟؟ | زنگ تفريح | 9 |