شما مثل اینکه آماراتو از بانک مرکزی میگیرییییییفکر کنم اقایون بیشتر میخورن ها!!!
یه نیگا دیگه به امار بنداز.........![]()

شما مثل اینکه آماراتو از بانک مرکزی میگیرییییییفکر کنم اقایون بیشتر میخورن ها!!!
مطمئن باشیدبانک مرکزی وقتشو واسه آمار گرفتن از آرایشه شما تلف نمیکنه.....شما مثل اینکه آماراتو از بانک مرکزی میگیریییییی![]()
من از این دستبندا که تو اواتارت هست میخوام آق علیییییییییییییییییییییییییی........
فکر کنم اقایون بیشتر میخورن ها!!!
شما مثل اینکه آماراتو از بانک مرکزی میگیریییییی![]()
جوابت دندون شکن بود.
مرسی.نمی دونستم.![]()
من دختر قانعیم...یکییییی....ههه هههههههه هههههههههههچند تا میخای مـــــــــــــــــــــــــــــــاری؟؟؟؟؟؟![]()
امیدوارم حالا که متوجه شدید کمتر استفاده کنید.![]()
من دختر قانعیم...یکییییی....ههه هههههههه ههههههههههه
مرسی که گوش کردی.من زیاد استفاده نمی کردم.ولی این رو هم نمیدونستم.حالا دیگه اصلا استفاده نمی کنم.![]()
مررررررررررررررسسسسسسسسسسسسییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی...................داداشییییییییباشه آبجی گلم یکی برات میخرم.![]()
اخه جدیدارژارنگشون خیلی زشته من نمیدونم بعضی از این خانمابه چه امیدی استفاده می کنندچه عجب؟؟؟؟![]()
اخه جدیدارژارنگشون خیلی زشته من نمیدونم بعضی از این خانمابه چه امیدی استفاده می کنند![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
مي شه بگيد چرا؟ (فقط خانم ها بخوانند) | گفتگوی آزاد | 21 | |
![]() |
فقط خانم ها بخوانند! | گفتگوی آزاد | 16 | |
A | فقط خانم ها بخوانند | گفتگوی آزاد | 0 | |
A | چرا بعضی جوانها بجای نشان دادن کمالات فقط خودشونو نشون میدن | گفتگوی آزاد | 18 | |
![]() |
از هر 4 نفر فقط یک نفر تمام رنگ های این تصویر را تشخیص میدهد | گفتگوی آزاد | 13 |