[فست فود] - آموزش تصویری: پیتزای آب‌ نباتی

دانشجوي كامپيوتر

دستیار مدیر تالار هنر
کاربر ممتاز
برترین ها: پیتزا از جمله غذاهایی است که بزرگ و کوچک آن را دوست دارند و با لذت فراوان آن را می خورند. البته، برعکس دهه 70 خورشیدی در ایران که فقط پیتزاهای ضخیم با یک عالم سوسیس و کالباس و فلفل دلمه ای، پخته و فروخته می شد، اکنون دیگر تقریبا همه به این باور رسیده اند که هر چه این غذای ایتالیایی باریک تر باشد، خوشمزه تر است.

در حال حاضر انواع پیتزا وجود دارد. از لقمه ای گرفته تا قیفی و مینی پیتزا. اما ما در این مطلب، یک دستور هیجان‌انگیزتر آموزش داده ایم تا کودکان از خوردن آن کیف کنند؛ پیتزای آب‌نباتی!



تعداد: 24 عدد

مواد لازم


  • 450 گرم خمیر پیتزا
  • نصف پیمانه سس پیتزا یا سس گوجه‌فرنگی
  • 1.5 پیمانه پنیر موزارلا
  • پپرونی (یا هر نوع تایپینگی که دوست دارید)

طرز تهیه

1. روی سطح صاف آردپاشی شده، خمیر پیتزا را به شکل مستطیل باز کنید. خمیر را نباید خیلی نازک کنید تا هنگام رول کردن پاره نشود. زیر آن نیز به قدر کافی آرد بپاشید که پس از پر کردن روی آن، به سطح زیرین نچسبد.



2. روی خمیر یک لایه سس بمالید. پنیر بپاشید و تاپینگ مورد نظرتان (پپرونی) را بریزید.



3. از طول خمیر شروع کنید رول کردن پیتزا و تا انتها این کار را ادامه دهید.



4. با استفاده از قیچی آشپزخانه، رول پیتزا را به رولت هایی با عرض سه سانتی متری برش دهید.



5. کف سینی فر یک لایه کاغذ روغنی قرار دهید. این رولت ها را با فاصله درون آن بچینید. آنها را به مدت 15 تا 20 دقیقه کنار بگذارید تا خمیر پف کند و حجم رولت ها دوبرابر شود.



6. سپس آنها را به مدت 15 تا 18 دقیقه در فر قرار دهید تا پنیرها آب و سطح رولت ها طلایی شوند.



7. به تعداد رولت های پیتزا، سیخ های چوبی یا چوب های پلاستیکی آب‌نبات تهیه کنید و آنها را به چوب بکشید.



8. یک پیتزای خوشمزه و زیبا که به ویژه کودکان از طعم و شکل آن لذت خواهند برد.



برترین ها




 

Similar threads

بالا