فریاد

narjes yaghooti

عضو جدید
سلام.
من ترم4مهندسی مخابراتم تاالان چیزی از برق ومخابرات یادنگرفتم خیلی دوست دارم یادبگیرم ترم تابستونم نگرفتم حوصلمم سر میره به نظر شما چه درسهایی علاوه بردرس خودم بخونم تا هم کمک درسیم باشه هم چیزبیشتری یادبگیرم کمکم کنید تنبلم نیستم ازدرس خوندنم خوشم میاد چیزی که به دردم میخوره معرفی کنید مرسی;)

ali_seraj2008

عضو جدید
واسه اينكه هم يه چيزي ياد بگيري هم حوصله ت سر نره با كسايي بگرد كه دنبال ياد گيري نرم افزار و كار عملين.اينجوري واسه آينده كاريت هم خوبه.

narjes yaghooti

عضو جدید
مرسی ازراهنمایتون ولی کسی نمیشناسم که کارعملی و دورنرم افزارباشه چیکارکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:confused:
ممنون از ali

ali_seraj2008

عضو جدید
بابا پس جملگي باحالين!!!اشكال نداره كتاب نرم افزار هاي مختلف با سي دي آموزشي شون همه جا هست يكي دوتا رو انتخاب كن پله پله ولي سريع شروع كن به يادگيري اگه بتوني كلاس هم بري كه بهتره چون لا اقل اونجا آدم كار درست پيدا ميشه مطلب يادت نره خيلي باحاله!بيشتر از امكانات تلاشت مهمه

pouya6721

عضو جدید
سلام دوست عزیز
به نظر من اگه بتونی میکرو کنترلر رو به خوبی یاد بگیری خیلی خوبه.چونکه خیلی چیزا رو میتونی واسه خودت طرح کنی و با میکرو به مرحله اجرا برسونی.
البته باید بگم هر کسی راه های مختلفی رو بهتون میده و شما باید بسته به علاقتون انتخابشون کنید.:thumbsup2:

ahad.fk

عضو جدید
سلام دوست عزیز
من دانشجوی ترم آخر مهندسی مخابراتم
دوستانی که جواب داده بودن فکر کنم اطلاع زیادی از این رشته ندارن
متاسفانه در این رشته نه روی میکروکنترلر ها زیاد کار میشه نه با matlab زیاد کار داره بهتون پیشنهاد میکنم مغناطیس رو خوب یاد بگیرین تو این ترم چون ترم بهد درسایی مثل میدان و آنتن دارین که پایه اصلی و کاربردی مخابراته
با آرزوی موفقیت
ahad.fk@gmail.com

ahad.fk

عضو جدید
البته حرفای دوستانم کاملا درسته شما هر چی بتونی یاد بگیری عالیه
من خودم حتی نقشه برداری و حسابداری و تعمیرات موبایلم کار کردم و دارم ادامه میدم
پس شما کافیه فعل خواستن رو خوب صرف کنین
یا علی

بالا