فرهنگسرای IT

khoshmehr

عضو جدید
سلام،
می دونید که فرهنگسرا در تهران برای خودمون داریم :eek:

فرهنگسرای فناوری اطلاعات

یه ذره می خوام معرفیش کنم. :surprised:

الف‌) مأموریت‌:
فرهنگسرای‌ IT ، به منظور زمینه‌سازی‌، برای ارتقاء فرهنگ استفاده مناسب از فن آوری اطلاعات و اینترنت از طریق ایجاد تشکل‌های مردمی‌، فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی‌، بومی‌سازی فن آوری‌های نوین و فرصت‌سازی برای بروز ایده‌های نو ایجاد می‌گردد.
ب ) اهداف‌:
۱. انجام طرح های پژوهشی در زمینه‌های مختلف فن آوری اطلاعات در راستای سیاست های فرهنگی اجتماعی سازمان‌.
۲. ایجاد و نگهداری بانک اطلاعاتی منابع علمی و فنی در حوزه فن آوری اطلاعات و برقراری سیستم مناسب برای سرویس‌دهی عمومی‌.
۳. ایجاد ارتباط با متخصصان و مراکز علمی و فنی و خارج کشور (در حوزه فن آوری اطلاعات‌) به منظور تشکیل انجمن‌ها و تشکل های تخصصی و علمی‌.
۴. انجام فعالیت های فرهنگی در زمینه فن آوری اطلاعات نظیر چاپ و نشر، برگزاری نمایشگاه ها، سمینار، جشنواره‌، گردهمایی و غیره‌.
۵. تولید نرم‌افزارهای آموزشی کاربردی‌، فرهنگی و هنری‌.
۶. مشارکت در تأسیس‌، ساماندهی و هدایت کانون ها و تشکیلات مردمی در حوزه IT .
۷. برگزاری دوره‌های آموزشی در زمینه انفورماتیک و فن آوری اطلاعات.
این فرهنگسرا‌ در نیمه اول دی ماه سال ۱۳۸۲ ، در تهران افتتاح شد.​

سایت: http://www.itfs.ir
آدرس: خیابان کارگر جنوبی- تقاطع جمهوری​

پیوست ها

• jpg_92387.jpg
    jpg_92387.jpg
    52.5 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • jpg_17072.jpg
    jpg_17072.jpg
    47.6 کیلوبایت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش:

majmaj

عضو جدید
دوست من دستت درد نكنه كه اين فرهنگسرا رو معرفي كردي. مي‌خوام يه چيزي بگم ناراحت نشي:
اين فرهنگ سرا با خونه‌ي ما حدودا 40 قدم فاصله داره بخاطر اينكه من براي كنكور همش مي‌رفتم اونجا درس مي‌خوندم. ولي يه چيز ديگه. اونجا هميشه خلوته و فقط كتابخونش فعاله و كنكوريا ميرن درس مي‌خونن.
هيچ فعاليتي در مورد IT نداره

majmaj

عضو جدید
بچه هاي تهراني من توي سايتش عضو شدم. مثل اينكه سايتش هم تازه تاسيسه. حالا اگه خواستيد مطالب به درد بخورش رو براتون مي‌نويسم.

جديدترين خبر و بهترينش:
قراره يكشنبه 22 ديماه كلاس آموزشي در رابطه با نرمافزار‌هاي تلفن همراه برگزار بشه. ساعت 10 تا 12. من ميرم:w11:

MinaTesla

عضو جدید
سلام .

ببخشید شرایط استفاده از امکانات این فرهنگسرا چی هست ؟ برای عضویت و آشنایی بیشتر میشه راهنمایی بفرمایید . تشکر .

ali_reza1989

عضو جدید
سلام من توی این فرهنگ سرا کلاس های server 2003 رو رفتم با اینکه کلی از خونمون فاصله داشت بی ادبی نباشه ولی خیلی بیخود بود چیزی به اون صورت یاد نگرفتم آخه استادش معلوم نبود از کجا در س میده هر دفعه یه چیزی رو میگفت من اینو فقط جهت اطلاع شما گفتم.:cry::gol:

بالا