فرق عرش و فرش

HHassanzadeh

عضو جدید
با سلام
زیبا بود
_________________________________--
هرکه محرم به محرم شد محرم باشد

mary90

عضو جدید
کاربر ممتاز
من نمي دونم كه عرش كجا ست
ولي فرش اونقدر زيبا است كه اين را از ياد همون برده كه عرشي هم بود
ولي اي كاش زيبايي هاي اين فرش را از ياد مي برديم وبه عرش مي رسيديم

mohsen-gh

مدیر تالار فلسفه
مدیر تالار
چه بحث خوبي....
آره واقعا چرا فراموش كرديم عرشي هم هست.....
من ملك بودم و فردوس برين جايم بود
آدم آورد در اين دير خراب آبادم.....

همه ما روز ازل در عرش بوديم،ايكاش قسم هايي كه خدا از ما گرفت رو فراموش نميكرديم
ايكاش هيچوقت به ماديات بها نميداديم....
اما حالا كه اومديم به فرش بايد اينقدر مواظب احوالات خودمون باشيم كه بتونيم دوباره به جايگاه اوليه برگرديم....
اما اين به عرش رفتن نياز به پرورش روح داره ، بايد بتونيم از لذايذ دنيوي بگذريم ،بايد ديگه فقط خودش بيني و بس ، دل به خودش بدي و بس...... ، بايد آدم باشي نه انسان....
آدم بودن و مثل آدم زندگي كردن در اين دنيا خيلي سخته.....
خيلي بايد خودساخته باشي....
انسانهاي بزرگ كه از لذايذ دنيا ميگذرن ميتونن به اين مقام برسن
نه منه نوعي كه زرق و برق دنيا چشممو كور كرده...
از همه دوستان التماس دعا دارم....
دعا كنيد آدم باشم و مثل آدم زندگي كنم...

m.ashuri

عضو جدید
سوال خوبیه هممون از عرش خدا ودرگاه اونیم یه روزی دوباره به اونجا برمیگردیم اما مهم اینه الان که تو فرش سیر میکنبم به یاد عرش هستیم و درکش میکنیم وبرا عرشی بودن تلاش میکنیمو فرق ف وع رو میدونیم یا نه................

رهگذر*

کاربر بیش فعال
درود تنهایی جان

باز هم جواب سئوالاتتون مکث و فکر رو همراه خودش داره

یاد یکی از بچه هایی افتادم که توی انجمن فرهیختگان سئوالات فلسفی می پرسید عمیق و بسیار زیبا و روح رو درگیر می کرد با معنا ی واژ ه ها ، اگر چه تاپیک هایی این چنینی همیشه خلوت هستند شاید به خاطر اینکه عملاً جواب دادن به این سئوالات یک مقدار مشکله و این به علت نگاه سطحی نگر ماست به مفاهیم و اصولاً ما عادت کردیم که چیزی رو یادنگیریم مگر اینکه مجبور به یاد گرفتنش باشیم و این مسئله در مورد مسائل دینی چندین برابر می شه به خصوص تو فضایی که هر چقدر جلوتر می ره از بعد معنویش داره کم می شه و شاید به نوعی دین گریزی درش افزون تر می شه اگر همه اونهایی که علاقه ای به این مفاهیم دینی ، عرفانی و ..ندارند رو هم کنار بگذاریم باز هم به ظور یقین اکثر اونهایی هم که به نحوی علاقه مند هستند یا لا اقل گریزی ندارند درک عمیقی از این مسائل ندارند یا حتی یک درک قابل قبول یک درک قابل دفاع و این یک ضعف عمیق به حساب می یاد در بین کسانی که گرایشات دینی و عرفانی دارند .به طوری که شاید این دسته خیلی از مسائل یا مفاهیم را از لحاظ عقلی و حتی باور دلشون قبول کرده باشند اما اگر بخش عمده ای از این افراد رو در مقام پرسش قرار بدهیم اکثرا ضعف دارند در توضیح دلیل و برهان بسیار از اموری که حتی بدیهی هستند حالا اموری که کلا از حیطه درک انسان خارج هستند بماند و این یک ضعف اساسی در میان مسلمانان به خصوص قشر معتقد مسلمانان نمی دونم کی مقصر در این میون شاید سیستم آموزش مطالب دینی ما در سیستم آموزش و پرورش اصولا ً باید نوع نگاهش رو به کتابای دینی تغییر می داد در مدارس ما و روح پرسشگری رو پرورش می داد در بین دانش آموزان اما اصولا ً جوابسئوالات خیلی از اونها به بهانه کمبود وقت داده نمی شه و یک بار ابهام تلنبار می شه تا دانشگاه ، اونجا وضع تاسف بار تری وجود داره اینجا ذهن یک فرد دانشجو کنکاش تر هست اما موانع بیشتری در سر راهش وجود فردی که شاید بخواد جوابی برای ابهامات قبلی که از دین و مسائل مربوط به اون در ذهنش مونده الان یک جوابی پیدا کنه و با اساتید دروس عمومی : اخلاق و اندیشه و.... وارد بحث بشه اصولا هیچ پذیرشی که از جانب استاد نمی شه گاهاً پس زدن هم وجود داره گاهی به تمسخر گرفته شدن و حتی در مواردی کار به بیرون کردن از کلاس و حتی ترس از افتادن از اون درس به علت مطرح کردن سئوالات و بحث کردن وجود داره من مطلق حرف نمی زنم اما اکثراً اینطوره
بنا براین اطلاعات دینی ما به تناسب رشد عقلانی یا سن ما صورت نمی گیره و گاهی تنها محدوده این اطلاعات محدود می شه به یک سری اطلاعات سطحی که در طی دوران تحصیل صورت گرفته که اونهم مبهم و بدون یک پایه اساسی و بنیادی خواهد بود برای همینه که وقتی یک سری مفاهیم رو از یک پیرمرد 70 ساله مسلمان سئوال کنی با جواب یک فرد 15 ساله تفاوت زیادی نداره .قبوا دارم که خود فرد هم بی تقصیر نیست و از یک سنی خودش باید دنبال شناخت یک سری مسائل بره ولی...............
من جواب این سئوالو نمی نویسم با اینکه یه سری چیزا در ذهنم هس که روی کاغذ بیارم اما من هم دقیفا از همین قشری هستم که یک کوله بار از ابهام و سئوال نا معلوماتم و البته مقصر

ببخشید که زیاد صحبت کردم و از موضوع تاپیک دور افتادم . فقط 1 جمله دیگه

انسان : تافته ای بافته از عرش و فرش از خاک و خدا

یا علی