سلام ممنون بابت گفته های دوستان عزیز
تو دنیای روزمره و کاری امروز ما نیاز های زیادی به برنامه های گرافیکی داریم
هم از لحاظ کارهای شخصی خود ما وهم در شرایط کاری و درآمدزایی
من با اینکه مدت کوتاهیه که تو این سایت ثبت نام کردم اما چیزای زیادی رو یاد گرفتم و واقعا از دوستان متشکرم بابت تبادل اطلاعاتشون ولی یه پیشنهاد به دوستان میدم که خودم اونو تجربه کردم و برام خیلی مفید بود مخصوصا کسانی که اول راه یادگیری هستن و میخوان یه مسیر مشخص رو واسه آیندشون انتخاب کنن برای اینکه بتونید حس خوب یادگیری رو واقعا حس کنید به نظر من برید تو سمینارهایی که مجتمع های آموزشی میزارن شرکت کنید که هستن جاهایی که سمینارهاشون کاملا رایگانه میتونید با یکم تلاش اونارو پیداکنید من خودم همین کار رو انجام دادم تو سمینار رایگان موشن گرافیک مجتمع فنی ونک شرکت کردم تجربه خوبی واسم بود که با افراد هم فکر خودم حضوری مواجهه شدم و تونستم راهمو پیدا کنم و فهمیدم هستن کسانی که کمک کنن مایی که اول راه یادگیری هستیم راهمونو پیدا کنیم و تو یادگیری کمکون کنن نمونه بارزش همین تالاری که الان هستیم بچه ها خیلی دوستانه کمکمون میکنن حالا من بازم پیشنهاد میدم که این سمینارهارو از دست ندید و استفاده کنید من لینک یکیشون رو واستون میزارم که امیدوارم منم تونسته باشم کمک کوچیکی بهتون کرده باشم لازم به ذکره که خودمم دوباره توی همین سمینارا شرکت میکنم
https://www.mftvanak.com/news/100136
ممنونم از همه دوستان مدیران این تالار