فارغ التحصیلان مخابرات

kzas

عضو جدید
سلام
از فارغ التحصیلا اگه کسی هست جواب بده، بیشتر با هم آشنا بشیم ، بازار کار مخابرات چطوریه؟ الان چیکار میکنه؟ آیا از رشته ای که خونده راضیه یا نه؟

خودمم فارغ التحصیل مخابراتم، تازه وارد مخابرات ناجا شدم، آدرس ایملم kzas60@yahoo.com

آخرین ویرایش:

delediivooneh

عضو جدید
سلام.
من بهمن ماه فارق التحصیل شدم و هیچ کاری پیدا نکردم. الان دارام واسه ارشد میخونم.البته چنتا کار بود که خوب پارتی نداشتم...

• Like
واکنش ها: kzas

daneshpajooh

عضو جدید
من سال چهارم مخابراتم .
بازار كار مخابرات توي ايران با توجه به اپراتور هاي مخابراتي زيادي كه توي ايران شروع به فعاليت كردن به سرعت در حال رشده . مطمئنا در داخل نسبت به گرايش الكترونيك كار بيشتري وجود داره .

• Like
واکنش ها: kzas

arash250

عضو جدید
سلام
از فارغ التحصیلا اگه کسی هست جواب بده، بیشتر با هم آشنا بشیم ، بازار کار مخابرات چطوریه؟ الان چیکار میکنه؟ آیا از رشته ای که خونده راضیه یا نه؟

خودمم فارغ التحصیل مخابراتم، تازه وارد مخابرات ناجا شدم، آدرس ایملم kzas60@yahoo.com

سلام باید چطوری واد مخابرات ناجا یا سپاه شد ؟
یا هر اگان نظامی دیگه؟
باید بورسیه شد یا نه ؟

samaneh66

عضو جدید
کاربر ممتاز
من مخابرات خوندم اما کاری مناسب با رشته ام و گرایشم پیدا نکردم

kzas

عضو جدید
با سلام به همه دوستان مخابراتی

delediivooneh : خوب این یه درد همگانیه، امیدوارم که تو ارشد قبول بشی البته به نظرمن اگه ارشدو الکترونیک بخونی بازار کار بهتری وجود داره...

daneshpajooh : با بخش دوم حرفتون موافقم ولی با بخش اولش نه!!

arash250 : برای ورود به مخابرات ناجا باید به مرکز گزینش ناجا در خیابان جردن (زیر پل میردامادا) خیابان تابان غربی پلاک 72 مراجعه کنی ، برای اطلاعات بیشتر با شماره تلفنش 81836807 تماس بگیر...

samaneh : همونطوریکه تو شعرت گفتی: زندگی کوشش و راهی شدن است
سعی کنید به آنچه دوست دارید برسید وگرنه مجبورید آنچه دارید رو دوست داشته باشید...

Thais

عضو جدید
منم ترم آخرم ولی فکر نکنم بازار کار خوبی داشته باشه لا اقل با لیسانس این فدر درس خوندیم اخرش هم هیچ

ملیکا.ا

عضو جدید
من مخابرات خوندم اما کاری مناسب با رشته ام و گرایشم پیدا نکردم

منم مثل این دوستمون مدت زیادیه دنبال کارم ولی هیچ کاری مرتبط با رشته مخابرات پیدا نکردم و دارم از اینکه این رشته رو انتخاب کردم پشیمون میشم .

بالا