فاجعه !!!

ehsan alavi

عضو جدید
سلام دوستان
من ترم آخره مکانیکم . پروژه ام در مورد اصول طراحی مبدلهای حرارتیه و معرفی نرم افزارهای این طراحی.
از کسانی که در این زمینه اطلاعات یا مقالاتی دارند می خوام لطفا به من کمک کنن چون تا الان هرچی گشتم نتونستم مطلب به درد بخوری پیدا کنم. با تشکر از همتون
ehsan_alavi64@yahoo.com
09358466654

s.ghatreh.s

عضو جدید
سلام دوستان
من ترم آخره مکانیکم . پروژه ام در مورد اصول طراحی مبدلهای حرارتیه و معرفی نرم افزارهای این طراحی.
از کسانی که در این زمینه اطلاعات یا مقالاتی دارند می خوام لطفا به من کمک کنن چون تا الان هرچی گشتم نتونستم مطلب به درد بخوری پیدا کنم. با تشکر از همتون
ehsan_alavi64@yahoo.com
09358466654
نرم افزار مبدل حرارتی aspen hdfs2006 می باشد .

nader5520

عضو جدید
سلام دوستان
ehsan_alavi64@yahoo.com
09358466654

سلام دوست عزیز
مجله مبدل های گرمایی مدتیه که چاپ میشود. شما میتوانید در این مجله مطالب بسیار زیادی را پیدا نمائید. همچنین سردبیر این مجله انسان بسیار محترم و با دانشی هستند به نام مهندس شکیبی. میتونید اطلاعات مفیدی از ایشان کسب نمایید. یکی دیگر از کسانی که میتوانند راهنمای شما باشند از همکاران تحریریه این مجله جناب آقای مهندس ابراهیم پور مسئول شرکت آریوپاد نماینده مبدل های GEA در ایران هستند که در زمینه مبدل های حرارتی بسیار با دانش می باشند.
پیشنهاد میکنم ابتدا سری کامل آرشیو این مجله ها تهیه نمایید. علاوه به کمک برای پروژه میتواند به عنوان یک آرشیو اطلاعاتی برای شما در آیند عمل نماید.
شماره دفتر مجله مبدل گرمایی : 88671679 - 021
موفق باشید.

بالا