غیرت....

memareiram

عضو جدید
غیرت....
نظرتون رو راجب به کلمه میخوام...
اما اول نظر خودم رو میگم.. من فکر میکنم این واژه صرفا برای در بند کردن دیگری به کار میره.
شما چی فکر میکنید

shahruzs

عضو جدید
کاربر ممتاز
البته شاید اگر واضح شروع به بحث کنیم افرادی حرفهایی بزنند که تایپیک به گند کشیده بشه در نتیجه فقط نظر استارتر رو تایید میکنیم وسلام :gol:

Nazaniiin

عضو جدید
کاربر ممتاز
غیرت....
نظرتون رو راجب به کلمه میخوام...
اما اول نظر خودم رو میگم.. من فکر میکنم این واژه صرفا برای در بند کردن دیگری به کار میره.
شما چی فکر میکنید

به نظر من اصلا به معني دربند كشيدن نيست...باز آقايون بهتر ميتونن نظر بدن راجع به اين قضيه...
مثل اين ميمونه كه شما يه خصوصيتي دارين و هيچوقت نميخواين اين خصوصيتي كه براتون خيلي با ارزش توسط افرادي كه ارزششو ندارن بهش توهيني بشه يا هر چيز ديگه...اما اين به اين معنا نيست كه شما دارين اون احساستونو در بند ميكشين...
(مخصوصا كالا رو مثال نزدم كه يه وقت براي كسي سوء تفاهم نشه...اما دقيقا مثل خريدن يه چيز با ارزش ميمونه كه در عين اينكه دوست داري همه ببينشش و تورو تحسين كنن و برات خوشحال باشن اما دوستم نداري كسي اونو ازت بگيره،خرابش كنه و ... پس سعي ميكني به بهترين وجه ممكن ازش مراقبت كني)

اون كسايي كه اسم تعصباي مسخره خودشونو غيرت ميزارن اصلا درست نيست...
غيرت هم در مرد وجود داره هم زن اما به خاطر يه سري خصوصياتاي شخصيتي كه براي مردا وجود داره و انگار از بدو تولد باهاشون بوده، كاربرد واژه غيرت براي مردا صادق تره!!!

شايد نتونستم نظر درستي بدم اما اميدوارم تونسته باشم مفهوم اين كلمه رو بيان كنم

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
غیرت چیزی هست که خدا تو فطرت مرد قرار داده و مرد به وسیله این غیرت از خانوادش و ناموسش دفاع میکنه.همونطور که حیا رو خدا تو فطرت زن قرار داده.
فکرشو کنید این دو تا چقدر به هم میان.غیرت مرد و حیای زن.که هر چه بیشتر به اخر الزمان نزدیک تر میشیم جفتشون رو کم رنگ تر میبینیم.
عامل فساد تو جامعه هم به خاطر این دو تا هست.
البته و صد البته خدا هم مرد رو به خاطر پاس نداشتن این غیرت اون دنیا بازخواست میکنه و هم زن رو برا نگه نداشتن حیا.

zahra97

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من غیرت توی فطرت هر دو جنس نهاده شده و تعادلش از جانب طرفین نه تنها به معنای دربند کشیدن نیست بلکه لازم هم هست به شرطی که آقایون فقط حس خودشونو نسبت به ناموسشون نذارن غیرت و مال مارو بگن حسادت.
اینکه من میگم لازمه واسه اینه که مثلا من خودم بعنوان یه خانوم بیتفاوتی همسرم برام جالب نیست و وقتی گاهی به خاطر من غیرتی میشه دوست دارم چون اینجوری مطمئنتر میشم که واقعا براش مهم هستم.البته گفتم که به اندازه اش باشه

rahele83

عضو جدید
غیرت درهردوجنس به نظرمن هست ولی بعضی وقتا تبدیل به تعصب بی مورد میشه که این باعث دردسر میشه

memareiram

عضو جدید
به نظر من اصلا به معني دربند كشيدن نيست...باز آقايون بهتر ميتونن نظر بدن راجع به اين قضيه...
مثل اين ميمونه كه شما يه خصوصيتي دارين و هيچوقت نميخواين اين خصوصيتي كه براتون خيلي با ارزش توسط افرادي كه ارزششو ندارن بهش توهيني بشه يا هر چيز ديگه...اما اين به اين معنا نيست كه شما دارين اون احساستونو در بند ميكشين...
(مخصوصا كالا رو مثال نزدم كه يه وقت براي كسي سوء تفاهم نشه...اما دقيقا مثل خريدن يه چيز با ارزش ميمونه كه در عين اينكه دوست داري همه ببينشش و تورو تحسين كنن و برات خوشحال باشن اما دوستم نداري كسي اونو ازت بگيره،خرابش كنه و ... پس سعي ميكني به بهترين وجه ممكن ازش مراقبت كني)

اون كسايي كه اسم تعصباي مسخره خودشونو غيرت ميزارن اصلا درست نيست...
غيرت هم در مرد وجود داره هم زن اما به خاطر يه سري خصوصياتاي شخصيتي كه براي مردا وجود داره و انگار از بدو تولد باهاشون بوده، كاربرد واژه غيرت براي مردا صادق تره!!!

شايد نتونستم نظر درستي بدم اما اميدوارم تونسته باشم مفهوم اين كلمه رو بيان كنم

غیرت چیزی هست که خدا تو فطرت مرد قرار داده و مرد به وسیله این غیرت از خانوادش و ناموسش دفاع میکنه.همونطور که حیا رو خدا تو فطرت زن قرار داده.
فکرشو کنید این دو تا چقدر به هم میان.غیرت مرد و حیای زن.که هر چه بیشتر به اخر الزمان نزدیک تر میشیم جفتشون رو کم رنگ تر میبینیم.
عامل فساد تو جامعه هم به خاطر این دو تا هست.
البته و صد البته خدا هم مرد رو به خاطر پاس نداشتن این غیرت اون دنیا بازخواست میکنه و هم زن رو برا نگه نداشتن حیا.

به نظر من غیرت توی فطرت هر دو جنس نهاده شده و تعادلش از جانب طرفین نه تنها به معنای دربند کشیدن نیست بلکه لازم هم هست به شرطی که آقایون فقط حس خودشونو نسبت به ناموسشون نذارن غیرت و مال مارو بگن حسادت.
اینکه من میگم لازمه واسه اینه که مثلا من خودم بعنوان یه خانوم بیتفاوتی همسرم برام جالب نیست و وقتی گاهی به خاطر من غیرتی میشه دوست دارم چون اینجوری مطمئنتر میشم که واقعا براش مهم هستم.البته گفتم که به اندازه اش باشه
نمیدمنم شاید من اشتباه میکنم...
اما بنا به نظر من این مساله وقتی از سمت جامعه تایید بشه میتونه مخرب باشه...
مثلا وقتی این مساله به مرد حس مالکیت میده باعث میشه مرد به خودش اجازه بده که زن رو در حصار خودش مبحوس کنه. دقیقا این حالت در کشور ما و بسیار از کشورهای دیگه که همچین دیدی دارن پیش اومده... تا جایی که مردها ، ناموسشون رو با کوچکترین شکی تو خونه حبس میکنن و در موارد شدیدتر میکشن... من فکر میکنم با این شرایط دست نیمی از قشر مفید جامعه از محیط اجتماعی کوتاه میشه و یا لاافل باعث عدم فعالیت مفید اونا میشه.

sara@fshar

عضو جدید
کاربر ممتاز
کی بود ددددددددددددددددددد رگ غیرت منو متورم کرررررررررررررررررررررررد

اون ساتور منو بده بهم..........می کشمششششششششششششش:mad::mad:

من با کلمه غیرت این به ذهنم می رسه خو چیکار کنم:(:redface:

نجلا جون

عضو جدید
به نظر من مردا اگه دليل غيرتي شدنشونو توضيح بدن براي خانوما خيلي هم لذت بخشه
و بر عكس خانوما علت حسادتوشو بگن براي مردا هم لذت بخشه
به نظر من يعني اينقد همديگرو دوست دارن كه در برابر نگاه و ... مردم عكس العمل نشون بدن
ياد بگيريم به احساسات هم احترام بذاريم و مسخرشون نكنيم