
غذاي مناسب روزهداران
عصر ميادين ميوه و ترهبار ميزبان شهرونداني است كه به مناسبت ماه مبارك رمضان براي خريد مايحتاج خود به اين مراكز آمدهاند.
اما شايد بد نباشد كه پيش از خريد كمي هم در مورد ميوههايي كه در اين ماه مبارك فوايد بيشتري دارند، بدانيم. كارشناسان تغذيه توصيه ميكنند در اين ماه از غذاهای پُر فیبر، زیاد مصرف کنید.
این غذاها شامل: میوهها، سبزیجات، حبوبات و تمامی غلات هستند. این مواد غذايي در گروه کربوهیدراتهای مفید نيز قرار دارند و فواید آنها بسیار است از جمله اینکه مغذی هستند، به فرد احساس سیری ميدهند، نسبتا کالری كمي دارند، 30-20 گرم فیبر مورد نیاز در روز را تامین میکنند و به آرامی هضم میشوند بنابراین اثر کمتری روی انسولین و قند خون دارند.
همچنین اين مواد غذايي دارای ویتامینها و عناصر معدنی مفید برای سلامتی بدن هستند، مانند: ویتامین C ، ویتامینهای گروه B و آهن.
همچنين در رژیم غذایی خود انواع سبزیجات و میوههای سبز، زرد و نارنجی را بگنجانيد مانند کلم بروکلی، هویج و لیمو. این گروه دارای آنتی اکسیدان هستند که برای حفاظت از بدن در برابر سرطان و بیماری های دیگر بسیار مهم تلقي ميشوند.