[غذاهای فرنگی] - کوفته اسپانیایی با سس گوجه

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
مواد لازم :
گوشت چرخ کرده / 500 گرم
پيازچه / 6 عدد ، ورقه ورقه
سير / 1 حبه ، کوبيده
پودر پنير پارمزان / 4 قاشق سوپخوري
جعفري / 4 قاشق سوپخوري
نمک و فلفل / به ميزان لازم
روغن / 4 قاشق سوپخوري
گوجه / نيم کيلو ، خرد شده
رزماري خشک / 1 قاشق چايخوري


طرز تهيه :
1 ـ گوشت چرخ کرده را با پيازچه ، سير ، پودر پنير پارمزان ، جعفري ، نمک و فلفل مخلوط کرده و خوب ورز دهيد ، سپس آن را به شکل 12 کوفته کوچک درآوريد .
2 ـ روغن را در يک تابه داغ کرده و کوفته ها را به مدت 5 دقيقه در آن سرخ کنيد تا روي آنها طلايي شود .
3 ـ گوجه و رزماري را به ظرف اضافه کرده ، نمک و فلفل پاشيده ، در ظرف را بسته و 15 دقيقه بپزيد .
با پاستا يا نان سرو شود .

 

Similar threads

بالا