[غذاهای فرنگی] - طرز تهيه كُبّه عربي

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز

مواد لازم:


بلغور خيس شده 2 ليوانگوشت چرخ كرده 350 گرمپياز متوسط 4 عددخلال بادام 1 استكانگردوي پودر شده 1 استكانكشمش پلويي 1 استكاننمك،فلفل،زردچوبه و ادويه به ميزان لازمگرد ليمو عماني 1 قاشق غذاخوري


طرز تهيه:

براي تهيه خمير كُبه، ابتدا 150 گرم از گوشت چرخ كرده را با بلغور خيس شده و يك عدد پياز كوچك با هم چرخ مي كنيم. نمك و زردچوبه را هم اضافه مي كنيم و ورز مي دهيم.
براي تهيه مواد داخل كبه، سه عدد پياز متوسط را خلال مي كنيم و 200 گرم از گوشت باقيمانده را همراه با پياز تفت مي دهيم. بعد از اينكه گوشت و پياز خوب تفت داده شد،خلال بادام ، گرد ليمو عماني و گردو را به آن اضافه مي كنيم. سپس نمك،فلفل و ادويه را به ميزان لازم اضافه مي كنيم. در آخر كشمش شسته شده را با آن مي افزاييم. مواد داخل كبه آماده است.


طرز پيچيدن كبه:

از خمير كبه به اندازه يك گردو برميداريم. آن را پهن مي كنيم و وسط آن از مواد داخل كبه مي گذاريم. روي مواد را با خمير مي پوشانيم و كبّه را در دست گرد مي كنيم. سپس كبه هاي آماده شده را در روغن سرخ مي كنيم.
 

Similar threads

بالا