[غذاهای فرنگی] - املت چینی، مکزیکی و اسپانیایی

دانشجوي كامپيوتر

دستیار مدیر تالار هنر
کاربر ممتاز
برترین ها: املت چینی پر از سبزیجات سالم و کمی فلفل است. املت مکزیکی که برای ناهار و صبحانه مناسب است و املت اسپانیایی با سوسیس پخته می شود. املت غذای خوشمزه ای است و اگر وقت کمی دارید، در کمترین زمان می توانید آن را بپزید و لذت ببرید.

مواد لازم برای املت چینی:

• 50 گرم لوبیا سبز
• 50 گرم جوانه گندم یا سویا
• 1 عدد پیاز سبز، خرد شده
• 1 عدد فلفل چیلی قرمز، خرده شده
• یک تکه زنجبیل، رنده شده
• 1 حبه سیر، له شده
• 4 عدد تخم مرغ
• روغن زیتون



روش پخت:

1. لوبیاسبز ها را در کاسه ای بریزید و روی آنها آب جوش بریزید. بگذارید 3 دقیقه بماند و سپس آب آنها را بگیرید. بعد زیر آب سرد آنها را آبکشی کنید.

2. لوبیاسبز، جوانه ها، پیاز و فلفل ها را در کاسه ای مخلوط کنید.

3. زنجبیل، سیر و یک قاشق غذاخوری آب داغ را ظرفی مخلوط کنید.

4. تخم مرغ ها را با 2 قاشق غذاخوری آب سرد در کاسه ای بزنید و به آن فلفل سیاه بزنید.

5. یک ماهیتابه چینی را روی شعله متوسط داغ کنید. روغن بریزید و نیمی از مخلوط تخم مرغ را داخل آن بریزید. حدود 30 ثانیه آن را حرارت دهید تا سفت شود. سپس املت را در بشقابی بگذارید و روی آن درپوش بگذارید تا گرم بماند. همین کار را برای بقیه مخلوط تخم مرغ انجام دهید.

6. مخلوط لوبیاسبز را روی هر نیمه املت بریزید. سپس آنها را از وسط تا بزنید تا مواد داخل آنها بیرون نریزید. روی آنها سس بریزید و سرو کنید.


مواد لازم برای املت مکزیکی:

• 4 عدد تخم مرغ
• یک سوم فنجان شیر
• سه چهارم فنجان پنیر مکزیکی
• 1 عدد فلفل دلمه ای قرمز، خرد شده
• 4 عدد پیاز سبز، خرد شده
• یک چهارم فنجان برگ جعفری، خرد شده
• 20 گرم کره
• 2 قاشق چایخوری روغن زیتون



روش پخت:

1. تخم مرغ ها، شیر، یک چهارم فنجان پنیر و نمک و فلفل را در ظرفی مخلوط کنید. سپس فلفل، پیاز، جعفری و بقیه پنیر را در کاسه ای مخلوط کنید.
2. نصف کره و نصف روغن را در ماهیتابه نچسبی روی شعله بالا گرم کنید تا به جلز ولز بیفتد. سپس شعله را کم کنید و نیمی از مخلوط تخم مرغ را داخل آن بریزید. حدود 2 تا 3 دقیقه بپزید تا تخم مرغ ببندد.
3. نیمی از مخلوط فلفل را روی املت بریزید و حدود 4 دقیقه بپزید تا تخم مرغ طلایی شود. حالا می توانید املت را لوله کنید و در بشقاب سرو کنید. برای بقیه کره، روغن، مخلوط تخم مرغ و مخلوط فلفل هم همین کار را تکرار کنید.


مواد لازم برای املت اسپانیایی:

• 1 عدد سوسیس، خرد شده
• 1 عدد پیاز بزرگ، خرد شده
• 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
• 2 عدد سیب زمینی، پوست کنده و برش زده شده
• 10 عدد تخم مرغ
• نیم فنجان آب



روش پخت:

1. یک ماهیتابه نچسب بزرگ را روی شعله متوسط گرم کنید. حدود دو دقیقه هر طرف سوسیس را بپزید تا قهوه ای شود. سپس آنها را به کاسه ای منتقل کنید. پیازها را داخل روغن بریزید و حدود 3 دقیقه تفت دهید تا طلایی و نرم شوند. آنها را نیز به کاسه ای منتقل کنید.

2. در ماهیتابه ای روی شعله متوسط روغن داغ کنید و نیمی از برش های سیب زمینی را ته آن بچینید. روی آن سوسیس ها و پیازها را بریزید. همین کار را برای بقیه سوسیس و سیب زمینی و پیاز تکرار کنید.

3. تخم مرغ ها و آب را در کاسه بزرگی بزنید. به آن نمک و فلفل بزنید. این مخلوط را به ماهیتابه اضافه کنید و شعله زیر آن را کم کنید تا املت ببندد. می توانید آرام لبه املت را بلند کنید تا بقیه تخم مرغ ها به زیر آن بریزند. این کار را 2 یا 3 بار تکرار کنید تا تخم مرغ نپخته نماند. برای پختن این املت 25 دقیقه زمان لازم است.

4. شعله بالایی گریل را روشن کنید و حدود 5 دقیقه املت را داخل گریل بگذارید تا روی آن هم بپزد و طلایی شود.
www.bartarinha.ir
 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=2]املت مرغ وسبزیجات مخلوط
[/h]
مواد لازم:
سینه مرغ پخته و ریش شده
پیاز خلالی یا نگینی شده
قارچ نگینی
لوبیا سبزنگینی
هویج نگینی
سیب زمینی نگینی
فیله گوجه فرنگی
تخم مرغ
ادویه نمک وفلفل وآویش به مقدار بیشتری بریزن عالی میشه
طرز تهیه : پیاز رو سرخ کنین ومرغ روبهش اضافه کنین تفت بدین سیب زمینی رو سرخ کنین وکنار بذارین هویج ولوبیای بخار پز رو هم یه تفت کوچولو بدین همین طور قارچ رو سرخ کنین و فیله گوجه فرنگی روبهش اضافه کنین وتفت بدین ادویه ها رو در مرحله آخر اضافه کنین وتخم مرغ ها رو هم بزنین وتمام مواد روبا تخم مرغ مخلوط کنین وتوی تابه بریزن سرخ بشه نوش جان

 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=2]تخم مرغ نرگسی به سبک فرانسوی
[/h]




این خوراك خیلی شبیه نرگسی خودمان است، فقط كمی مفصل‌تر است و به شهر آنتیب فرانسه تعلق دارد كه مردم آن در زمینه آشپزی شهرت جهانی دارند. اگر این غذا را به عنوان شام سرو می‌كنید آن را با سالاد سبز و سوپ گوجه‌فرنگی همراه كنید و لذت ببرید.


مواد لازم برای 4 نفر



  • [*=center] اسفناج: یك كیلوگرم

    [*=center] پیاز متوسط: 2 عدد، خلالی

    [*=center] سیب‌زمینی: 500 گرم، ورقه‌ورقه

    [*=center] سیر: 2 حبه، ساطوری (اختیاری)

    [*=center] روغن مایع: 4 قاشق غذاخوری

    [*=center] زعفران: یك‌هشتم قاشق چای‌خوری

    [*=center] تخم‌مرغ: 6 عدد

    [*=center] نمك و فلفل: به میزان لازم

روش تهیه

اسفناج را 5 دقیقه در آب‌نمك جوشان بریزید، سپس آبكش كنید و بچلانید تا آب آن گرفته شود و آن را درشت ساطوری كنید.

روغن را داغ كرده و پیاز را روی شعله متوسط 5 دقیقه تفت دهید. سیب‌زمینی و سیر را اضافه كنید و تفت دادن را 5 دقیقه دیگر ادامه دهید. اسفناج و زعفران را همراه نمك و فلفل اضافه كنید و یك‌دوم پیمانه آب‌جوش بریزید و روی شعله ملایم 30 دقیقه بگذارید تا آب آن تبخیر شود.

تخم‌مرغ را یكی‌یكی شكسته و داخل تابه روی سبزی‌ها بیندازید. در تابه را ببندید تا تخم‌مرغ بپزد. كمی نمك و فلفل و زعفران ساییده روی آن بپاشید و از خوردن آن لذت ببرید.
:برترینها
 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=2]ورقه غذای گیلکی
[/h]
نوعی كوكوی بادمجان گیلكی كه با نان یا كته خورده می‌شود. برخلاف ظاهر ساده‌اش طعم فوق‌العاده‌ای دارد و تهیه آن در زمان و هزینه صرفه‌جویی می‌كند.


مواد لازم برای 4 نفر:



  • بادمجان متوسط: 3عدد
  • تخم‌مرغ: 4 تا 5 عدد
  • روغن، نمك و فلفل: به میزان لازم
  • زردچوبه: یك قاشق چای‌خوری


روش تهیه:


1 - بادمجان را پوست كنده و به صورت حلقه‌هایی به ضخامت 2 سانتی‌متر ببرید، روی آن نمك پاشیده و در آبكش بگذارید تا تلخاب آن خارج شود. پس از حداقل نیم ساعت، آن را شسته و خشك كنید.

2 - بادمجان‌ها را در روغن سرخ كنید، سپس با حوله كاغذی روغن اضافه آن را بگیرید.

3 - یك تابه را چرب كنید و بادمجان‌ها را كف آن بچینید. تخم‌مرغ‌ها را در یك كاسه شكسته،‌ زردچوبه،‌ نمك و فلفل را اضافه كرده و هم بزنید تا یكدست شود.

4 - تابه را روی شعله متوسط داغ كنید، سپس تخم‌مرغ‌ها را اضافه كرده و آن را بپزید تا تخم‌مرغ ببندند. پس از 10دقیقه، آن را برش داده و پشت‌و‌رو كنید تا هر دوطرف آن بپزد. این غذا را با گوجه‌فرنگی، ماست و كته سرو كنید.

 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=2] خاگینه ذرت
[/h]







مواد لازم:



  • [*=center] تخم‌مرغ: یك عدد

    [*=center] شیر: یك‌سوم پیمانه

    [*=center] كره: 50 گرم

    [*=center] آرد: یك‌دوم پیمانه

    [*=center] بكینگ‌پودر: یک قاشق چای‌‌خوری

    [*=center] كنسرو ذرت: 100 گرم

    [*=center] پنیر خامه‌ای: 100 گرم

    [*=center] خامه: 100 گرم

    [*=center] سس گوجه: 2 تا 3 قاشق سوپ‌خوری

    [*=center] نمك: یك قاشق چای‌خوری


روش تهیه:

1 - كره را ذوب كرده اجازه دهید تا سرد شود.

2 - تخم‌مرغ را با شیر مخلوط كرده و كره ذوب‌شده را به آن اضافه كنید و خوب هم بزنید تا یكدست شود.

3 - آرد و بیكینگ‌پودر را اضافه كنید، پنیر خامه‌ای، خامه و سس گوجه را به همراه نمك به مواد بیفزایید.

4 - می‌توانید ذرت را در آخرین مرحله اضافه كنید در عین حال می‌توانید وقتی مواد خاگینه را در تابه ریختید قبل از اینكه ببندد روی آن ذرت بپاشید. بعد از پخت یك طرف، طرف دیگر را سرخ كنید.
 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=2]املت اسپانیایی، غافلگیری صبحگاهی
[/h]
مجله آشپزی ایده آل:




مواد لازم:




  • [*=center]خم مرغ : 2 عدد

    [*=center]قارچ : 2 عدد

    [*=center]کره : 25 گرم

    [*=center]فلفل : یک دوم قاشق چایخوری


    [*=center]فلفل دلمه : یک دوم

    [*=center]گوجه فرنگی : یک عدد متوسط


    [*=center]ژامبون گوشت یا مرغ : یک ورق


    [*=center]نمک : یک دوم قاشق چایخوری


روش تهيه:

تخم مرغ را خوب بزنید سپس بقیه مواد را خرد کرده، کره را در ماهیتابه آب کرده. مواد را در داخل ماهیتابه تفت بدهید حالا نمک و فلفل را اضافه کنید و در انتها تخم مرغ را هم افزوده و با بقیه مواد مخلوط کنید.

نکته :

بهتر است که این املت اسپانیایی را در فر تهیه کنید اما اگر این امکان را نداشتید از ماهیتابه استفاده کنید. در این صورت باید در هنگام طبخ املت حتما در ماهیتابه را ببندید.
 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=2]تخم‌مرغ در لانه
[/h]
تهیه این غذا نیاز به مهارت خاصی ندارد و همه می‌توانند آن را تهیه کنند.
مدت زمان تهیه: 5 دقیقه
مواد لازم:
نان تست: ‌2 عدد
تخم‌مرغ: دو عدد

طرز تهیه:
• با استفاده از یک چاقو وسط نان‌های تست را به شکل دایره‌ای کوچک ببرید و بیرون آورید.
• درون تابه‌ای را چرب کرده و روی نان‌های تست را نیز چرب کنید.

• نان‌ها را از سمتی که خشک هستند درون تابه قرار دهید.
• روی هر نان، درون سوراخ‌های ایجاد شده یک عدد تخم‌مرغ بشکنید و به مقدار لازم به آن نمک و فلفل اضافه کنید.
• بگذارید تخم‌مرغ درون نان چند دقیقه بپزد.
• وقتی تخم‌مرغ‌‌ها سفت شدند، نان‌ها را برگردانید و بگذارید طرف دیگر تخم‌مرغ‌ها نیز درست شوند.
• دستور تهیه این غذا برای دو نفر است.
نکته
: هر چه نان تستی که استفاده می‌کنید کلفت‌تر باشد دایره ایجاد شده در آن باید کوچک‌تر باشد.
 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=2]املت توت فرنگی
[/h]
وقتی که از املت نام برده می‌شود، ‌همواره تصویر غذایی شامل ترکیبی از گوجه فرنگی پخته شده و تخم‌مرغ در ذهن نقش می‌بندد؛ در حالی که در این غذا، به جای گوجه‌فرنگی، از توت‌فرنگی استفاده شده است.
این املت میوه‌ای علاوه بر انرژی‌زایی تخم‌مرغ - این پروتئین حیوانی – خواص مختلفی از توت فرنگی را نیز با خود دارد. بنابراین، با پخت املت توت‌فرنگی، عصرانه‌ای مقوی و خوشمزه برای مادرتان آن هم در روز مادر، فراهم کنید.
مواد لازم برای 3 نفر:
- 75گرم یا سه‌چهارم فنجان توت‌فرنگی به صورت طولی نصف شده
- 3 عدد تخم‌مرغ (زرده و سفیده آن جدا شود)
- 2 قاشق سوپ‌خوری پودر قند و یا شکر
- 3 قاشق سوپ‌خوری خامه زده‌شده
- یک قاشق چای‌خوری سرخالی پودر وانیل
- 25 گرم و یا 2 قاشق سوپ‌خوری کره
طرز تهیه:‌
1 - یک کاسه بلوری متوسط آماده کنید. سپس زرده‌های تخم‌مرغ را به همراه شکر یا پودر قند در آن بریزید و آن‌قدر هم بزنید تا مایه پف کرده و کمرنگ شود. حالا مایه را به خامه زده شده و وانیل اضافه کنید.
2 - در کاسه بلوری دیگری سفیده‌های تخم‌مرغ را با هم‌زن به حدی بزنید تا سفید شود.
نکته: برای امتحان کافی بودن میزان هم‌زدن سفیده‌ها، ظرف را کج کنید. اگر سفیده‌ها بیرون نریخت یعنی به اندازه کافی سفت شده است. سپس سفیده را با دقت به مخلوط زرده تخم‌مرغ و خامه و وانیل اضافه کنید.
3 - کره را در تابه‌ای متوسط بریزید و آن را روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا آب شود. سپس مخلوط مایه را در کره داغ‌شده بریزید و شعله اجاق‌گاز را پس از گذشت 2 دقیقه کم کنید تا سطح زیرین مایه سرخ شود. حالا برش‌های توت فرنگی را روی نیمه‌ای از سطح تخم‌مرغ داخل تابه بریزید و با استفاده از کفگیر، نیمه دیگر تخم‌مرغ را روی توت‌فرنگی‌ها برگردانید و به مدت 2 دقیقه، حرارت‌دادن را ادامه بدهید. به این ترتیب به همین راحتی املت توت‌فرنگی آماده سرو است.
نکته: در پخت این املت به جای توت فرنگی از انواع توت‌های دیگر مثل توت سیاه، شاتوت و حتی هلو و یا ترکیبی از چند میوه هم می‌توان استفاده کرد.

 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=2] املت انبه وموز
[/h]

موادلازم :
تخم مرغچهار عدد
شکردو ق . م
موزدو عددبزرگ
کنسرو انبهپنچ برش
پنیر ورقه ای زرددو یا سه ورق
کشمشدو ق . غ
کرهبیست و پنج گرم

طرز تهیه :
تخم مرغ ها را خوب هم بزنید و موزها را حلقه حلقه خرد کنید وبه تخم مرغ زده شده اضافه کنید
و یک دور هم بزنید ، سپس انبه ها را خرد کنید و همراه شکر به مواد قبل بیفزایید و کشمش راهم
بشویید و به مواد اضافه کنید و تمام مواد را یکی دو دور هم بزنید .
یک ظرف پیرکس که اندازه ی آن تقریباً ۲۵ در ۲۰ سانت باشد برای این املت مناسب است.
کره آب شده را درکف پیرکس بریزید و تمام مواد املت را در پیرکس بریزید و حدود پنج تا ده دقیقه
در فر ملایم قراردهید تا تخم مرغها پخته و ببندد، بعد ظرف پیرکس را از فرخارج کنید و ورقه های
پنیر زرد را روی املت بچینید و دوباره درون فر بگذارید تا پنیر روی املت کمی آب شود

 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=2]املت شکلاتی
[/h]
مواد را مخلوط کنید تا عسل و تخم مرغها حل شوند.در یک ماهیتابه ی داغ مقداری کره بریزید و مواد را سرخ کنید. تخم مرغ ها را به دفعات از کناره های ماهیتابه به وسط آن حرکت دهید.زمانیکه حدود 70 درصد تخم مرغ ها درست شد، املت را از وسط تا بزنید و سرو نمایید.
مناسب برای:
۲


مواد لازم:


  • 3 عدد تخم مرغ
  • تعدادی شکلات دکمه ای
  • 50 میلی لیتر عسل یا شربت





چه چیزی بخرید:
شکلات دکمه ای



نام انگلیسی این غذا:
Chocolate Omelette

 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=2]املت هندی
[/h]




مواد لازم

پیاز رنده شده=1 عدد بزرگ
فلفل سبز رنده شده=1 عدد
برگهای گشنیز تازه خرد شده=بمقدار لازم
تخم مرغ=4 عدد متوسط
نمک=1 قاشق چایخوری
روغن=2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه

1. پیاز،فلفل سبز و گشنیز را در کاسه بزرگی می ریزیم و بهم می زنیم.
2. تخم مرغ ها را در ظرف جداگانه ای می ریزیم و با همزن خوب هم می زنیم.
3. مخلوط پیاز را به تخم مرغ ها اضافه می کنیم و خوب با هم مخلوط می کنیم.
4. نمک را به آن اضافه کرده و هم می زنیم.
5. 1 قاشق غذاخوری روغن را در ماهیتابه بزرگی داغ می کنیم. یک قاشق بزرگ از مایه برمی داریم و در ماهیتابه می ریزیم.
6. املت را با حرارت ملایم سرخ می کنیم. یک بار برمی گردانیم و با یک قاشق صاف روی ان را کمی فشار می دهیم تا مطمئن شویم که تخم مرغ پخته شده است. تا وقتی که املت طلایی رنگ شود.
7. بقیه مواد را به همین طریق می پزیم. املت ها را کنار می گذاریم و گرم نگه می داریم تا وقتیکه بقیه مواد بهمین طریق تمام شود.
املت را با نان صرف می کنیم. نوش جان!

 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=2]املت‌ سبزی‌
[/h]




مواد لازم‌

▪ تخم‌ مرغ‌: ۹ عدد
▪ روغن‌: ۴ قاشق‌ سوپخوری‌
▪ نمك‌ و فلفل‌: به‌ مقدار لازم‌
▪ شیر: ۱ لیوان‌
▪ سبزی‌ شامل‌ جعفری‌، ترخان‌ و پیازچه‌: ۵قاشق‌ سوپخوری‌
طرز تهیه‌

۳ عدد از تخم‌ مرغ‌ها را در ظرفی‌ شكسته‌ وخوب‌ بهم‌ می‌زنید بعد كمی‌ نمك‌ و فلفل‌ روی‌ آن‌بریزید سپس‌ یك‌ قاشق‌ سبزی‌ را با تخم‌ مرغ‌ و شیرمخلوط كرده‌ و روغن‌ را داخل‌ ظرف‌ ریخته‌ بعداین‌ مایه‌ را داخل‌ روغن‌ ریخته‌ و سرخ‌ كنید بعدآن‌ را با خیالی‌ آسوده‌ میل‌ نمایید.

 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=2]یک نوع املت ساده و آسان
[/h]




مواد لازم
برای ۶ نفر:
شیر=یک لیوان
تخم مرغ=۸ عدد
شکر=۲۰۰ گرم(۱ لیوان پر)
وانیل=۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه

شیر و شکر و وانیل را می‌جوشانیم. تخم مرغها را در ظرفی شکسته، با چرخ برقی خوب می‌زنیم تا کاملا پف کند. بعد شیر را با تخم مرغ مخلوط می‌نمائیم؛ کف ظرف کم عمق نسوز مناسب با مایه را چرب می‌کنیم و مایه را در ظرف می‌ریزیم. ظرف را روی پنجره وسط فر به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه قرار می‌دهیم تا املت بسته شده، روی آن طلایی شود و با همان ظرف سر میز می‌بریم.

 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=2]املت شکر
[/h]




مواد لازم
تخم مرغ : ۹ عدد
شیر هموژنیزه : ۹ قاشق سوپخوری
شکر : ۱ فنجان
روغن : ۵.۵ قاشق سوپخوری
نمک : قدری
طرز تهیه

برای تهیه هر املت ساده، تخم مرغ‌ها را در ظرفی می‌شکنیم و می‌زنیم تا کاملاً کف کند‌، کمی نمک و فلفل و سه قاشق شیر را داخل تخم مرغ می‌ریزیم و به‌هم می‌زنیم‌، بعد تابه مناسبی را که لبه آن تقریباً به ارتقاع ۲.۵ سانتی‌متر باشد روی آتش می‌گذاریم و سه قاشق روغن را در تابه می‌ریزیم و می‌گذاریم تا روغن کاملاً داغ شود، بعد مایه تخم مرغ و شیر را در تابه می‌ریزیم به‌طوری که سطح تابه پوشیده شود. یک لحظه در تابه را می‌گذاریم تا املت بسته شود، بعد املت را با یک چنگال و یک کفگیر به‌دقت لوله می‌کنیم.
مایه اصلی تمام املت‌ها به همین طریق تهیه می‌شود و به نسبت احتیاج مقدار آن را م‌یتوانیم کم یا زیاد کنیم.
سه عدد املت به روش فوق تهیه می‌کنیم و لای هر کدام مقداری شکر می‌پاشیم و آن را می‌پیچیم.

 

Similar threads

بالا