عکس ‌ایرانی ‌که‌ پربیننده ‌ترین‌عکس ‌جهان ‌شد

ehsanseh

عضو جدید
این عکس هنری مربوط به سایت پیوندها می باشد که اغلب در زمان بازدید صفحات اینترنتی و گاهی نیز بطور خودکار بدون درج وب گاه های فیلتر شده رویت می شود.;)تارنمای مذکور بعد از بلاگفا بالاترین رتبه در بین سایت های ایرانی از نگاه سایت معروف الکسا دارد.

like faramush nashe;)

Tybe Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:biggrin:...
آره خدایی! منم هر وقت بعد کلی سرچ کردن و گشتن یه مطلب خوب واسه پروژه هام پیدا میکنم با ذوق بازش میکنم میبینیم: "دسترسی به تارنمای فراخوانده شده امکان پذیر نمی باشد...":razz:
بعدشم که با شیل تِر فکن :D بازش میکنم میبینم هیچ موردیم نداره سایتش!!!! :w20: الان هدفشون این بوده که ما به مطالب علمی دسترسی نداشته باشیم آیا؟؟؟ :question:

ehsanseh

عضو جدید
آره خدایی! منم هر وقت بعد کلی سرچ کردن و گشتن یه مطلب خوب واسه پروژه هام پیدا میکنم با ذوق بازش میکنم میبینیم: "دسترسی به تارنمای فراخوانده شده امکان پذیر نمی باشد...":razz:
بعدشم که با شیل تِر فکن :D بازش میکنم میبینم هیچ موردیم نداره سایتش!!!! :w20: الان هدفشون این بوده که ما به مطالب علمی دسترسی نداشته باشیم آیا؟؟؟ :question:

;) valla vase khodamam soale chera bazi az in site haye elmi filtere.

vaghean bazi vaghta kare adam mimune

albatte ino mishe nofuze estekbare jahani dar hakemiat, alaihe nokhbegane mamlekatam dunest
.:D

ehsanseh

عضو جدید

ye serie dashtam fek mikardam alan ye kharejie in khabaro bebine chera in axe por bazdidtarin shode bande khoda

ta akhare omresham beshine fek kone nemitune dalilesho befahme:biggrin:

ehsanseh

عضو جدید
ترکیب رنگش و حالت قرار گرفتن خانوما باحال شده
اون قرمزه کله ی بچه بدجور ب چشم میاد
عکس جالبیه

arew az nazare honare akkasiam jeddan axe ghashangie;)
ye axi raje be jam'e niruye havaeiam didam intori hame ba ye forme lebas bargashtan .taghriban tu hamin sabke

mehrce

کاربر فعال مهندسی عمران ,
کاربر ممتاز
مشکل بدتر میشه وقتی یه سری سایتها هم از اون ور بستس!!!
:confused:

moatamed

کاربر فعال تالار مهندسی مکانیک ,
کاربر ممتاز
این عکس هنری مربوط به سایت پیوندها می باشد که اغلب در زمان بازدید صفحات اینترنتی و گاهی نیز بطور خودکار بدون درج وب گاه های فیلتر شده رویت می شود.;)تارنمای مذکور بعد از بلاگفا بالاترین رتبه در بین سایت های ایرانی از نگاه سایت معروف الکسا دارد.

like faramush nashe;)

فقط میشه یه آه کشیدو یه عالمه حرف نگفته که نفسی برای گفتنش نیس...

کیجا

عضو جدید
کاربر ممتاز
معنیش قشنگه
بعضی ها هم که دیروز س..ز بودن امروز رنگشون شده بن...ش فردا انشالله که دیگه در بین ما مردم جهان سوم نباشن برن پیش اسپانسرشون

Joe_Bel

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز

like faramush nashe;)

بر اساس اطلاعات سایت های آماردهنده ، تعداد بازدید روزانه این تارنما نزدیک به ۲ میلیون بار در روز می باشد [ در اینصورت عکس قرار گرفته در این صفحه، پربیننده ترین عکس در یک روز در کل دنیا می باشد] و پهنای باندی نزدیک به ۱۳۰ گیگ ماهانه مصرف دارد از نظر این سایت ها ارزش این صفحه اینترنتی با توجه به میزان بازدیدش معادل ۲/۵ میلیون دلار آمریکا برآورد شده است.