Shahab مدیر تالار عکس مدیر تالار کاربر ممتاز Dec 13, 2012 #1
Shahab مدیر تالار عکس مدیر تالار کاربر ممتاز Dec 16, 2012 #4 zahra-joon گفت: فوق العاده بودن ممنون.... کلیک کنید تا باز شود... مرسی دوستم لطف کردی SEVDA.14 گفت: بابا ایول خیلی باحال بود من خیلی هواپیما دوس دارم تشکر کلیک کنید تا باز شود... منم خیلی فوتبال کامپیوتری دوس دارم
zahra-joon گفت: فوق العاده بودن ممنون.... کلیک کنید تا باز شود... مرسی دوستم لطف کردی SEVDA.14 گفت: بابا ایول خیلی باحال بود من خیلی هواپیما دوس دارم تشکر کلیک کنید تا باز شود... منم خیلی فوتبال کامپیوتری دوس دارم
SEVDA.14 عضو جدید کاربر ممتاز Dec 16, 2012 #5 منم خیلی فوتبال کامپیوتری دوس دارم [/QUOTE] پس لازم شد یه دست با هم بازی کنیم!
Shahab مدیر تالار عکس مدیر تالار کاربر ممتاز Dec 16, 2012 #6 SEVDA.14 گفت: منم خیلی فوتبال کامپیوتری دوس دارم کلیک کنید تا باز شود... پس لازم شد یه دست با هم بازی کنیم![/QUOTE] نه باو مگه بلتی؟
SEVDA.14 گفت: منم خیلی فوتبال کامپیوتری دوس دارم کلیک کنید تا باز شود... پس لازم شد یه دست با هم بازی کنیم![/QUOTE] نه باو مگه بلتی؟
SEVDA.14 عضو جدید کاربر ممتاز Dec 17, 2012 #7 superst@r گفت: پس لازم شد یه دست با هم بازی کنیم! کلیک کنید تا باز شود... نه باو مگه بلتی؟[/QUOTE] ای بابا چرا این قدر منو دست کم میگیری؟؟؟؟
superst@r گفت: پس لازم شد یه دست با هم بازی کنیم! کلیک کنید تا باز شود... نه باو مگه بلتی؟[/QUOTE] ای بابا چرا این قدر منو دست کم میگیری؟؟؟؟
mohandese.motefakker عضو جدید کاربر ممتاز Dec 17, 2012 #8 من چندبار تو ایران سوار هواپیما شدم, چرا بال هواپیماها چسب زده هست؟؟! انگار با چسب لنت چسبوندنشون.
Shahab مدیر تالار عکس مدیر تالار کاربر ممتاز Dec 19, 2012 #9 SEVDA.14 گفت: نه باو مگه بلتی؟ کلیک کنید تا باز شود... ای بابا چرا این قدر منو دست کم میگیری؟؟؟؟[/QUOTE] ببخشید خو چرا میزنی :دی mohandese.motefakker گفت: من چندبار تو ایران سوار هواپیما شدم, چرا بال هواپیماها چسب زده هست؟؟! انگار با چسب لنت چسبوندنشون. کلیک کنید تا باز شود... ها نیدونم
SEVDA.14 گفت: نه باو مگه بلتی؟ کلیک کنید تا باز شود... ای بابا چرا این قدر منو دست کم میگیری؟؟؟؟[/QUOTE] ببخشید خو چرا میزنی :دی mohandese.motefakker گفت: من چندبار تو ایران سوار هواپیما شدم, چرا بال هواپیماها چسب زده هست؟؟! انگار با چسب لنت چسبوندنشون. کلیک کنید تا باز شود... ها نیدونم
Shahab مدیر تالار عکس مدیر تالار کاربر ممتاز Dec 19, 2012 #11 پروشا* گفت: وای خیلی جالب بودن به خصوص اون رنگین کمانه. ممنون کلیک کنید تا باز شود... مرسی از شما که اومدی
پروشا* گفت: وای خیلی جالب بودن به خصوص اون رنگین کمانه. ممنون کلیک کنید تا باز شود... مرسی از شما که اومدی
SEVDA.14 عضو جدید کاربر ممتاز Dec 20, 2012 #12 superst@r گفت: ای بابا چرا این قدر منو دست کم میگیری؟؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... ببخشید خو چرا میزنی :دی ها نیدونم[/QUOTE] باشه نمیزنمت! دیگه تکرار نشه!
superst@r گفت: ای بابا چرا این قدر منو دست کم میگیری؟؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... ببخشید خو چرا میزنی :دی ها نیدونم[/QUOTE] باشه نمیزنمت! دیگه تکرار نشه!
software eng کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Dec 20, 2012 #14 عاااااااااااااااااااااالیییییییییییییییییییییییییییییییییی.تووووووووووووووووووووووپ
oham عضو جدید Dec 20, 2012 #15 فک میکنم بی ریخت ترین شهرها از دید یه ناظر هوایی همین تهران خودمون باشه که واقعنم هست.