علم EMI چیست ؟

Aros.kabir

عضو جدید
سلام خدمت همه دوستان ...

سر کلاس راجع به نحوه جنگ های الکترونیکی بحث افتاد ... که استاد گفت : بمب هایی ساخته اند که هیچ تلافات جانی نداره ... و فقط با منفجر شدن اون ... به شعاع های مختلف ( بسته به نوع بمب) نویزی تولیدی می شه که تمامی سیگنالهای ارتباطی بین هواپیما با باند فرود ... ردیاب های ماهواره ای ... بیسیم ها و تمامی چیز هایی که از این طریق کنترل می شه منحل می کنه ...

بعد اطلاعات زیادی نداد ... فقط گفت علمی در همین موضوع به اسم EMI اومده که تحقیق کنید و سرچ کنید اطلاعاتتون رو زیاد کنید ...

من تو نت هر چی سرچ می کنم چیز جالبی گیرم نیومد ...

از دوستان خواهش می کنم تا اگه مطلبی دارن دریغ نکن ... اگه مشکل امنیتی یا سیاسی داره پیغام خصوصی کنید ...

اگه هم سرچ کردین لینکش رو برام بذارین واقعاً ممنون میشم ...

موفق و پیروز باشید . ;)

ایرانیکا

عضو جدید
سلام دوست عزیز ،
EMI(Electro-Magnetic Interference) به مباحثی مربوط می گردد که تداخل امواج الکترومغناطیسی را در سیستمهای الکترونیکی مورد بحث قرار می دهد. این موضوع به جنگهای الکترونیک خلاصه نمی شود. به عنوان مثال نحوه کم کردن امواج مزاحم الکترومغناطیسی در دستگاههای الکترونیکی نیز جزء این موضوع است. مثلا اگر شما دستگاهی درست کنید و بخواهید برای آن استاندارد EC یا FCC را بگیرید باید میزان تشعشع الکترومغناطیس دستگاه از حدی استاندارد کمتر باشد تا این گواهینامه ها به آن تعلق گیرد. نحوه کم کردن این امواج بحث پیشرفته ای است که مباحثی از طراحی، نوع قطعات، چیدمانLayout و حتی نوع جعبه و نحوه قرار دادن در آن را در بر می گیرد. در مورد مباحث نظامی بحث آن مربوط می شود به جنگهای الکترونیک و اقدامات ضد الکترونیک و اقدامات ضد-ضد الکترونیک که هر کدام مباحث بسیار مفصلی است. ایران در این زمینه پیشرفتهای خوبی داشته است به عنوان مثال در یکی از سایتهای بسیار معتبر نظامیglobal security و حتی مجله بسیار معتبر Jane's Defense به آن اشاره شده که جایی خواندم در جنگ لبنان، حزب الله توانسته بود با تجهیزاتی که از ایران گرفته بود تمام مکالمات اسرائیلیها را شنود کند و تجهیزات پیشرفته اسرائیلی هم نتوانسته بود ارتباطات حزب الله را مختل کند. در یک کتاب هم که از اینترنت دانلود کردم مطالب بسیار جالبی در مورد این موضوع خواندم که الان یادم نیست از کجا دانلود کردم و آنرا در میان صدها هزار فایل pdf کجا گذاشته ام. به هر حال من در چند هفته آینده خیلی گرفتارم اما اگر موضوع فوری نیست سر فرصت آنرا پیدا می کنم و می فرستم.

شاد باشبد.