علم و صنعت

mnikookar

عضو جدید
طراحي صنعتي!

طراحي صنعتي!

سلام به همه.
بروبکس طراحي صنعتي علم و صنعت چرا اينقد بي حالن!
بابا يه حرکتي، تکوني، فعاليتي!!
توي اين فروم واقعا جاي ما خاليه. بجنبين! ;)

:que: يه ورودي جديد :que:

salam_to_all

عضو جدید
تبریک

تبریک

مراسم فارغ ا لتحصیلی دانش اموختگان دانشگاه علم و صنعت بسیار زیبا بر گذار شد به همه شما دانش آموختگانی که در این مراسم حضور داشتید تیریک میگویم
امید است با یاری ایزد منان مدارج عالیه را پیموده به آبادی مهین پهناور همت گمارید

sohail.z

عضو جدید
درخواست کمک

درخواست کمک

يکی از دوستای من که ترم 3 هستش و مماری ميخونه ميخواد بياد دانشگاه شما اگه کمکش کنين ممنون ميشم
id:fatemeh_archergirl

faezeh-j

عضو جدید
درخواست راهنمایی راجع به مهندسی ژنتیک

درخواست راهنمایی راجع به مهندسی ژنتیک

با سلام و عرض خسته نباشید خدمت شما
من دانشجوی سال دوم مهندسی پزشکی گرایش بیومکانیک از دانشگاه امیر کبیر هستم. چند وقت پیش به پیشنهاد یکی از دوستام تصمیم گرفتم برای مقطع کارشناسی ارشد وارد رشته ی مهندسی ژنتیک بشم. ولی نه در دفترچه ی راهنمای کارشناسی ارشد و نه در سایت سازمان سنجش هیچ مطلبی راجع به مهندسی ژنتیک پیدا نکردم. می خواستم ازتون خواهش کنم اگه ممکنه راهنماییم کنید برای ورود به این رشته باید چه کار کنم و اینکه کدوم دانشگاهها این رشته رو دارن.
با تشکر

casper

عضو جدید
درخواست راهنمايي راجع به مهندسي برق

درخواست راهنمايي راجع به مهندسي برق

در مورد انتخاب گرايش راهنمايي ميخواستم.

casper

عضو جدید
اشنايي

اشنايي

اگه برقي هاي علم و صنعت مايلند خودشون را معرفي كنند

casper

عضو جدید
خبر

خبر

جلسه اشنايي با گرايشهاي مهندسي برق روز دوشنبه 21/8 ساعت 15 در امفي تاتر دانشكده برق برگزار مي شود

omran84

عضو جدید
پایگاه تخصصی عمران ایران

پایگاه تخصصی عمران ایران

با عرض سلام و پوزش از دوستان گرامی که در تالار شما پست قرار می دهیم :

بدون شک در دنیای امروز تبادل اطلاعات یکی از مهمترین بخش ها برای بالا بردن سطح علمی ماست . مطمئنا گسترش دانش در این سرزمین پهناور نیاز به همکاری متقابل بین تمام دوستان خواهد داشت . خوب درایران دانشگاههای زیادی مشغول به فعالیت هستند عده ای را با نام دانشگاه معتبر می خوانند عداه ای را ... در این شرایط که شاید توزیع امکانات به صورت عادلانه صورت نگیرد .پایگاه تخصصی عمران ایران به عنوان یک مرکز دانشجویی و مرکز دانلود رایگان از فایلهای بسیارجالب و متنوعی برخوردار است که حاصل دست رنج دانشجویان دانشگاه بیرجند و بعضی از دوستان دانشگاههای دیگر است در این برهه ما دین خود را به عمران ادا کرده ایم نوبت به دوستان عزیزدر دانشگاههای پایتخت می باشد . دوستان گرامی می توانند برای درج فایلها ، جزوات و... با نام خود فرستنده ی فایل در این پایگاه اقدام کنند برای این امر به آدرس زیر میل بزنید:

منتظر دوستان گرامی هستیم .

نسرین

عضو جدید
يکی از دوستای من که ترم 3 هستش و مماری ميخونه ميخواد بياد دانشگاه شما اگه کمکش کنين ممنون ميشم
id:fatemeh_archergirl
از قرار معلوم در دانشگاه ما روی همه بازه همین الانشم یه عالمه مهمانو تغییر رشته ایو انتقالیو........داریم ایشونم بیان قدمشون روی چشم

PMN

عضو جدید
من تو اين 2 سالي که تو علموص بودم اصلاً بم خوش نگذشت! همهش داشتم از دانشگاه فرار مي کردم :(

magnet

عضو جدید
جزوه های رشته مواد

جزوه های رشته مواد

سلام
کسی اگه لینکی چیزی از جزوه های بدردبخور درسای مهندسی مواد مثل خواص مکانیکی و استحاله های فازی و مخصوصآ کریستالوگرافی داره ، لطف کنه برسونه .
همین ..........

:):):)

nirvana_e

عضو جدید
سلام به همه بچه های علم و صنعت.
:que:یه سوال در مورد انتخاب رشته داشتم.ممنون میشم جواب بدین.
می خواستم بدونم میشه با رتبه 1300 منطقه 2تو یکی از رشته های عمران یا صنایع دانشگاهتون قبول شد.

shahabjafarzadeh

عضو جدید
عاقلان نقطه پرگار وجودنند ولی عشق داند که در این دایره سرگردانند

عاقلان نقطه پرگار وجودنند ولی عشق داند که در این دایره سرگردانند

سلام به همه دوستان چرا شما ها اینقده کم فعالین مثلا شماها علم و صنعتی هستین ها یکم فعالیت بدم نیست :)

بالا