من کامپیوتر نیستملطفا كساني كه كارداني به كارشناسي رشته كامپيوتر دانشگاه آزاد و علمي كاربردي بودند نظر بدن كه كدومشون هم از نظر اعتبار مدرك و هم از نظر اساتيد و امكانات بهترهلطفا كمكم كنيد
بله چرا که نگم این فقط دو تا از هزار علتشهميشه علتشو بگين
البته من تعريف علمي كاربردي رو هم شنيدم
اگه به من بگید ممنون میشم.و اینکه مهندسی تکنولوژی دارای چه سطح و تفاوت هایی هست ؟سلام تو این که سطح علمی و اساتید و اعتبار آزاد بیشتر شک نکن دوست عزیز در ضمن این حرفو از روی پایه و اساس گفتم اگر هر کس علتشو میخواد بدونه یک پیام بهم بده!
افرین عالی بودبله چرا که نگم این فقط دو تا از هزار علتشه
اول این که دانشگاه علمی کاربردی هرکی کنکورشو که فقط شامل درس های عمومی اونم با سطح علمی بسیار پایین کنکور بده 99.9%قبول میشه!
دوم اینکه دانشگاه علمی کاربردی حد اکثر تا لیسلنس فقط مقطع تحصیلی داره تازه اونم تو رشته های درجه 2 و 3 نه رشته های تاپ
دلیل سومش کادر فنی بسیار ضعیفی که داره!
الان دانشگاه علمی کاربردی مشهد(هاشمی نژاد) که تو علمی کابردی ها تقریبا از بقیه بهتره توی کوچه ی ما 3 نفر از اعضای اصلی دانشگاش همسایه ی ما هستن!
آقای...(هر کس اسمشو میخواد بدونه بگه تا خصوصی بهش بگم) که ایشون فوق لیسانس روانشناسی دارن و در حال حاضر استاد زبان انگلیسی هستن!!!و فکر نمی کنم که اصلا مجاز باشه کسی تو رشته یی غیر از رشته ی خودش درس بده!
دو نفر دیگه هم یکی رئیس دانشگاه(آقای ادیب) و معاون دانشگاه(آقای ابرار)که نگم بهتره.
و ...
در ضمن من نمیخاستم و نمی خوام این بحثو باز کنم چون احساس میکنم کار جالبی نیست!
در ضمن من خودم تو دانشگاه آزاد درس میخونم و اگر جایی بحثی واسه ی انتقاداتش باز بشه خودم پیش قدمم چون دانشگاه بابام نیست و آدم باید واقع بین باشه نه تعصب نگر!
لطفا كساني كه كارداني به كارشناسي رشته كامپيوتر دانشگاه آزاد و علمي كاربردي بودند نظر بدن كه كدومشون هم از نظر اعتبار مدرك و هم از نظر اساتيد و امكانات بهترهلطفا كمكم كنيد
لطفا كساني كه كارداني به كارشناسي رشته كامپيوتر دانشگاه آزاد و علمي كاربردي بودند نظر بدن كه كدومشون هم از نظر اعتبار مدرك و هم از نظر اساتيد و امكانات بهترهلطفا كمكم كنيد
با توجه و احترام به نظرهای همه ولی من این نظرم نیست من تو دانشگاه علمی کاربردی بوشهر درس میخونم و فکر کنم همه دانشگاه ازاد بزرگ بوشهر را میشناسید (عالی شهر)
من رشته کامپیوتر هستم دو تا از استادامون دانشگاه ازاد درس میدن به ما میگن اصلا نگران نباشید هرچی اون جا درس میدن اینجا هم درس میدن این طوری نیست که سطحش پایین باشه.
من خودم معدله 18 بودم به دلیل مشکلات مالی نرفتم ازاد وگرنه کنکور ازاد چیزی نیست که دوستم با معدل 14 رفته ازاد ......پس قضاوت نا به جا نکنیم.
در دانشگاه علمی شرط شده که درسهای به روز داده شود مثل زبانc ولی در ازاد هنوز دارن پاسکال درس میدن در حالی که زبان پاسکال سوخت واین طور نیست که استادهای سطح پایین اینجا درس بدن ...........
من با تحقیق پیش رفتم این طور که همه جا مراجعه کردم گفته شد مدرک ارزش پایین نیست
همگی موفق باشید.
قبولی تو دانشگاه چه ربطی به معدل داره دوست گلم؟
اطلاعاتی که به شما دادن اشتباهه.کجا پاسکال درس میدن؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
S | دانشگاه بيرجند قهرمان مسابقات علمي دانشگاههاي كشور شد(جام شهیددکترشهریاری شبکه چهار) | دانشگاه ها | 0 | |
انجمن هاي علمي-دانشجويي | دانشگاه ها | 0 |