علت خداحافظی مدیران باشگاه....؟؟

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اینجا یه دنیای شبیه سازی شده س
فرقی نداره ... تو دنیای واقعی هم ما میتونیم دروغ بگیم پلید باشیم اغفال کنیم یا اصلا حتی به شکل خوبش اونی نباشیم که هستیم ....
درسته هر کسی مسئولیتشو وجدانش تعیین میکنه!
بله اینجا یه دنیای شبیه سازی شده است و با دنیای واقعی خیلی متفاوته. وجدان که میگید یعنی چی؟

soha.soha

عضو جدید
کاربر ممتاز
بله اینجا یه دنیای شبیه سازی شده است و با دنیای واقعی خیلی متفاوته. وجدان که میگید یعنی چی؟
منظورم اینه که خیلی متفاوت نیس! منتها بقول شما کاغذ بازیای دنیای واقعی رو نداره
اینجا هم اگه کسی بخواد خودش نباشه تو دنیا هم میتونه
شما الن خودت نیستی؟ حرفایی که میزنی الکیه ؟ اونی که میگی با عقایدت فرق داره؟؟؟
وجدان که میگم هم یعنی این به خود آدم بسته س که پای حرفاش بمونه یا نه ...

yamaha R6

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه دیگه نشد....شخصی؟؟؟؟به هیچ عنوان شخصی نیست
ولی من دوست دارم این دوستان باشن باور کنین خیلی حیفه...

تو اولین پستم گفتم که اگه برن بهتر در باشگاه و نبندیم

چی بگم جو باشگاه جدیدا خیلی بد شده این خوب نیست

raminbabak

اخراجی موقت
اينجا جاي بحث قوميت و زبان و عقايد نيست بس بايد كل تالار فرهنگ ايران و فرهنگ اسلامي و دفاع مقدس رو تخته كنيم

yosoufe

متخصص خودرو
کاربر ممتاز
اگه قضیه زبان و قومیته؟ بهتره یه بار دیگه اسم باشگاه و سایت رو مرور کنید بیبینید اینجا جای چیه.
اگه تو تالاری داره حرف غیر مهندسی زده می شه، یا وجود اون تالار در باشگاه بی جاست و یا فردی حرف غلتی رو که نباید بزنه، زده و باید حرفش حذف شه.
اگه به وجود خیلی تالارهای غیر مهندسی در این باشگاه پافشاری دارید، یا اونها رو جهت گیری مهندسی بدید و یا تالار و حذف کنید و یا اسم باشگاه و عوض کنید. فعلا همین راه ها به ذهنم می رسه.

انگار پست قبلیم هم خیلی کوته فکرانه بوده، نه؟ چون من هیچ وقت تو تالار های گفتگوی آزاد و .... سر نمی زنم. این بار هم به خاطر اطلاع رسانی سروش جان اومدم اینجا. از این بحث های ترک و فارس اصلا خبر نداشتم که تو باشگاه وجود داره. به شما هم پیشنهاد می کنم وارد این بحث ها نشید و تو تالار تخصصی خودتون بچرخید.

اينجا جاي بحث قوميت و زبان و عقايد نيست بس بايد كل تالار فرهنگ ايران و فرهنگ اسلامي و دفاع مقدس رو تخته كنيم

خواهشا مطلبتون رو مستقیم با نقل قول بگید. این جوری رک تره و بهتره.

بخش اول حرفتون درسته، ولی بخش دوم و نمی شه ازش نتیجه گرفت. بحثی که شما گفتید معنی مقایسه می ده. و مقایسه بین قوم و زبان احمقانه است. همون ناسیونالیسم مردوده.
درسته! نظر من، مخالف وجود چنین تالارهایی تو باشگاه مهندسان است، چون فکر می کنم که اینجا محل بحث در مورد مسائل مهندسیه تا دیگر موضوع ها و نتیجه وجودش رو هم می شه دید. فقط کافیه فعالیت های تالارهای مهندسی مثلا مکانیک رو با تالار های مثلا گفت گوی آزاد و تالار عکس و .... (که هم اکنون گرایش مهندسی ندارند) مقایسه کنید. اگه هدف این باشگاه، موضوع های مهندسیه، پس این تالار ها جر باعث پرت کردن هواس از موضوع اصلی نقش دیگری ندارند. اگه هدف از وجودشون به عنوان زنگ تفریح باشه، می بینیم که این زنگ تفریح کل وقت رو گرفته و باعث دعوا هایی می شه که اعضا و مدیران خوب رو که در تالا تخصصی خود می تونن فعالیت خوبی رو داشته باشند، داره از این باشگاه فراری می ده.

raminbabak

اخراجی موقت
خواهشا مطلبتون رو مستقیم با نقل قول بگید. این جوری رک تره و بهتره.

بخش اول حرفتون درسته، ولی بخش دوم و نمی شه ازش نتیجه گرفت. بحثی که شما گفتید معنی مقایسه می ده. و مقایسه بین قوم و زبان احمقانه است. همون ناسیونالیسم مردوده.
درسته! نظر من، مخالف وجود چنین تالارهایی تو باشگاه مهندسان است، چون فکر می کنم که اینجا محل بحث در مورد مسائل مهندسیه تا دیگر موضوع ها و نتیجه وجودش رو هم می شه دید. فقط کافیه فعالیت های تالارهای مهندسی مثلا مکانیک رو با تالار های مثلا گفت گوی آزاد و تالار عکس و .... (که هم اکنون گرایش مهندسی ندارند) مقایسه کنید. اگه هدف این باشگاه، موضوع های مهندسیه، پس این تالار ها جر باعث پرت کردن هواس از موضوع اصلی نقش دیگری ندارند. اگه هدف از وجودشون به عنوان زنگ تفریح باشه، می بینیم که این زنگ تفریح کل وقت رو گرفته و باعث دعوا هایی می شه که اعضا و مدیران خوب رو که در تالا تخصصی خود می تونن فعالیت خوبی رو داشته باشند، داره از این باشگاه فراری می ده.
من منظورم كلي بود ولي يه چيزي رو مي گم :
يه فروم علمي بايد صرفا جنبه علمي باشه.نه جنبه سرگرمي.
من هزار بار به مديران فروم ها هشدار ميدم كه بخشهاي خانواده و گفتگوي آزاد و مباحث تاريخي و ديني نبايد در فروم علمي باشند شايد با اين كار افراد و كاربر زيادي بازديد كنند و آنلاين باشند ولي كلا مخرب هستند.
تو قوانين فروم نوشته بحث سياسي ممنوع! خوب عزيزه من وقتي تالار گفتگوي آزاد باشه خود به خود بحث به طرف مباحث سياسي باز ميشه و نميشه كاريش كرد.مثلا اين سايت رو ببينيد http://www.eca.ir كاملا علمي هست و در عرض 5 سال چنان موفق شدند كه يه شركت هم در تبريز باز كردند و فعاليت هاشون رو هم اجرايي مي كنند.. چرا چون از همون اول اين مباحث آزاد و قوميتي و تاريخي و ديني رو جمع كردند.
من مشكلي با گفتگوي آزاد ندارم ولي تا وقتي در فروم ها ي علمي اينجور جاها هست اين بحث ها هم پيش ميااد ..
حالا صبر كن انتخابات بشه ببين اينجا چه خبر ميشه بازاره اخراجي و تذكر و خداحافظي گرمتر ميشه.. اين ثابت شده است..

* ziba *

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم خیلی ناراحتم و نگران

ولی اگه مشکل اختلاف مذهبی یا قومیتی بود چرا بین مدیران شایع شده؟

احتمالا تو جمع های مدیران که ما ازش خبر نداریم یه دعوایی چیزی شده و اختلاف سلیقه پیش اومده