من یه پیشنهاد دارم، از اونجایی که کار مدادرنگی شما خیلی زیبا بود ، یه کمی راجع به تکنیک مدادرنگی برامون توضیح بدید!
ممنون از تعریفتون اما اینا مداد رنگی ایرانی هست اگه پول داشتین مدادرنگی فابر کاستل بخرین خیلی کارتون راه می افته عزیزم من مداد رنگی رو تو ضیح می دم اما باید اول کلاس های ترم قبل رو یاد بگیرین مخصوصا کلاس های ترکیب رنگ
سلام شیدای گلم نذار خانوادت رو هدفات تاثیر بذارن تو نقاش بزرگی می شی اگه ادامه بدی
سلام ممنون از لطفت که نقاشیاتو گذاشتی کارت خیلی خوبه اما نیاز به کلاس داری اگه ادامه بدی واگه سعی کنی از روی طبیعت کار کنی بهترم میشی جرعت تو نقاشی حرف مهمی میزنی که شما داری واز رنگ گذاشتن نترسیدی اما یه کم خشن کار کردی وبا محو کن محو نکردی در مجموع اگه تقلب نکرده باشی واز رو ننداخته باشی طراحیت خیلی خوبه سایه هاتم خوبه اما نیاز به تمرین داری تا لطیف تر بشن برای این کارباید تعداد دفعات رنگ گذاشتن رو بیشتر کنی واز قدرت دستت کم کنیمداد رو از بالاش بگیری و آروم بکشی مطمئنم خیلی خوب پیش می ری ونکته ی مهم از پنبه اگه بتونی استفاده کنی برای محو کردن کارات عالی میشه اما یه کم سخته امتحانش کن بهم بگو چطور شد بازم ممنون که کاراتو گذاشتی گلماولی Emy Lee خواننده گروه Evanescence هست که یه جورایی عاشقشم..
![]()
دومی هم از روی ویدیو NUMB__Linkin park کپچر کردم و از روش کشیدم عاشق این آهنگم
![]()
سلام عزیزم چند روزه نیستی ، ما هنوز منتظریما ، وقتی نیستی دلم میگیره زود بیا گلمبچه ها قول می دم تا چند روزه آینده کارای طراحی اجزای صورتم رو بذارم شاید سایه هاش بهتون کمک کرد![]()
سلام شیدای گلم چند روزه مریض شدم نمی تونم کار کنم در بهترین فرصت می زارم
سلام عزیزم چند روزه نیستی ، ما هنوز منتظریما ، وقتی نیستی دلم میگیره زود بیا گلم![]()
پس کارات چی شد من هنوز منتظرم![]()
ممنون میشم ازت من خودمم جند روزه مریضمسلام پری جان شرمنده ...
حالم خوب نبود این چند وقته امشب حتما می ذارم
امیدوارم از پست قبلیم فکر نکرده باشی که یه طراح حرفه ای هستم
فقط بعضی وقت ها کار می کنم و می دونم خیلی اشکال دارم ...
![]()
یادم نرفته ها سر قولم هستم از صبح تا حالا دارم عکس میگیرم
دارم میرم جایی ، اومدم اپلود میکنم می ذارم
![]()
من هنوز منتظرم عزیزم![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
لذت نقاشی با باب راس(Joy Of Painting With Bob Ross) | نقاشی | 25 | |
![]() |
نقاشی روی سنگ و قاب های سنگی | نقاشی | 10 | |
S | منابع آزمون کارشناسی ارشد نقاشی | نقاشی | 0 | |