پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی تهران طی تحقیقی برای نخستین با تاثیر مثبت عصاره گیاه زعفران را در درمان آلزایمر اثبات کردند.
دکتر شاهین آخوندزاده، استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران و همکارانش در این تحقیق، طی مطالعه ای 22 هفته ای با بررسی 54 بیمار مبتلا به آلزایمر خفیف تا متوسط، تاثیر زعفران را بر روی بیماران مشاهده کردند. در این مطالعه افراد را به دو گروه تقسیم کردند و در شرایط یکسان به یک گروه از بیماران عصاره زعفران به صورت کپسول و گروه دیگر داروی donepezil داده شده در هر دو گروه یکسان بود.
استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران با ارائه نتایج این تحقیق در همایش بین المللی زعفران، داروی گیاهی هزاره سوم خاطر نشان کرد : نتیجه این مطالعه نشان داد که عصارهزعفران می تواند داروی بیماری آلزایمر باشد. وی با اشاره به این که قدمت زعفران به قدمت تاریخ ایران است، اظهار کرد: 85 درصد زعفران دنیا در استان خراسان تولید می شود و به همین نسبت 85 درصد تحقیقات دنیا در خصوص زعفران نیز در دانشگاه های ما صورت گرفته است.
دکتر شاهین آخوندزاده، استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران و همکارانش در این تحقیق، طی مطالعه ای 22 هفته ای با بررسی 54 بیمار مبتلا به آلزایمر خفیف تا متوسط، تاثیر زعفران را بر روی بیماران مشاهده کردند. در این مطالعه افراد را به دو گروه تقسیم کردند و در شرایط یکسان به یک گروه از بیماران عصاره زعفران به صورت کپسول و گروه دیگر داروی donepezil داده شده در هر دو گروه یکسان بود.
استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران با ارائه نتایج این تحقیق در همایش بین المللی زعفران، داروی گیاهی هزاره سوم خاطر نشان کرد : نتیجه این مطالعه نشان داد که عصارهزعفران می تواند داروی بیماری آلزایمر باشد. وی با اشاره به این که قدمت زعفران به قدمت تاریخ ایران است، اظهار کرد: 85 درصد زعفران دنیا در استان خراسان تولید می شود و به همین نسبت 85 درصد تحقیقات دنیا در خصوص زعفران نیز در دانشگاه های ما صورت گرفته است.