عشق و محبت به واسط اینترنت درسته یا غلط؟؟

asiabadboy

عضو فعال
کاربر ممتاز
سلام ....

موارد زیادی از دوستیهای اینترنتی دیده ایم که منجر به بروز عشق و محبت بین دو طرف شده ....

اگه از کسی بپرسیم چطور میشه عاشق شد میگه ....

یه نگاه .... یه قیافه اشنا .... یه نسبت اشنایی .... یه اتفاق مکانی .... یه صدا .... یه تماس تلفنی .... رد وبدل کردن جزوات دانشگاهی :lol:....

ولی کسی اشاره ای به اینترنت و چت و تو این مایه ها نمی کنه ....

حالا چطور میشه دو نفر .....بدون دیدن هم .... شنیدن صدای هم .... دونستن مکان زندگی هم .... علایق و سلایق هم .... دونستن فرهنگ و وضعیت اجتماعی و اقتصادی هم .... و هزار دلیل دیگه که اگه قبلا ازشون می پرسیدی هر دوتاشون منکر این قضیه می شدن .......................

چنان به هم گره بخورن که انگار برای هم ساخته شدن .....؟؟؟؟

من منکر این قضیه نیستم .... چون وجود داره ....و نمونه هایی از این قبیل رو داشتیم حتی تو این باشگاه ....

ایا صفرها و یکها می تونن واسطه مطمئنی برای این منظور باشن یا نه؟؟؟؟ ....

ایا این عشق و محبت یه واقعیته یا زاییده تخیل و تصور؟؟؟؟ ....

مسئله قریب و غریبی است .... :surprised:

Pari-2719

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوست خوبم
اينترنت وسيله ايي براي آشنايي هست نه اينكه باعث گره خوردن هم. حتي با ديدن فرد مقابل هم نمي شه مطمئن شد كه حتما از لحاظ فرهنگي بدرد همديگر مي خورند يا نه... ولي اينترنت باعث مي شه كه دونفر باهم آشنا بشند با رفت و آمد مي شه فهميد آيا مي توانند در كنار همديگر قرار بگيرند يا نه ...

درسته كه بعضي ها احساساتي عمل مي كنند... ولي من فكر مي كنم فرهنگ استفاده از اين وسيله يكمي توي جوانان ما به وجود آمده كه دليلي نداره كه با هر كسي توي اينترنت آشنا شدي ازدواج كني ... مي تواني دوست يا هم دانشگاهي خوبي براي همديگر باشيم :smile:

هيچ وسيله ايي حتي اينترنت نمي تونه تضمين خوشبختي براي كسي باشه :warn:

asiabadboy

عضو فعال
کاربر ممتاز
سلام دوست خوبم
اينترنت وسيله ايي براي آشنايي هست نه اينكه باعث گره خوردن هم.

درسته كه بعضي ها احساساتي عمل مي كنند... ولي من فكر مي كنم فرهنگ استفاده از اين وسيله يكمي توي جوانان ما به وجود آمده كه دليلي نداره كه با هر كسي توي اينترنت آشنا شدي ازدواج كني ... مي تواني دوست يا هم دانشگاهي خوبي براي همديگر باشيم :smile:

سلام
اشنایی قبول .... ولی علاقه فی ما بین چی؟؟ چی میشه این علاقه به وجود میاد؟؟

یعنی اون دوتا ضعیفن و ما قوی ....یا اونا احساسی هستن و ما منطقی ....

یا اونا بی ترجبن ولی ما با تجربه .... یا اینکه اونا بچه هستن و ما بزرگ ....
....
می شناسم کسیو که ادم عاقلی بود و سر به راه که از طریق چت وارد یه بازی بزرگ شد و مشکلات بعدش .... :w19:

امیر Amir

کاربر حرفه ای
والله با طرف عمری زندگی می کنی بعدش می فهمی اشتباه کردی بهش عشق دادی!
چه برسه به اینترنت...!
به نظر من 100% غلطه

اوه بابا تجربه...:redface:

یعنی شما عمری زندگی کردی و شکست خوردین:que:

خوب حتما زندگی کردین که با این قدرت میگید
;)

امیر Amir

کاربر حرفه ای
سلام ....

موارد زیادی از دوستیهای اینترنتی دیده ایم که منجر به بروز عشق و محبت بین دو طرف شده ....

اگه از کسی بپرسیم چطور میشه عاشق شد میگه ....

یه نگاه .... یه قیافه اشنا .... یه نسبت اشنایی .... یه اتفاق مکانی .... یه صدا .... یه تماس تلفنی .... رد وبدل کردن جزوات دانشگاهی :lol:....

ولی کسی اشاره ای به اینترنت و چت و تو این مایه ها نمی کنه ....

حالا چطور میشه دو نفر .....بدون دیدن هم .... شنیدن صدای هم .... دونستن مکان زندگی هم .... علایق و سلایق هم .... دونستن فرهنگ و وضعیت اجتماعی و اقتصادی هم .... و هزار دلیل دیگه که اگه قبلا ازشون می پرسیدی هر دوتاشون منکر این قضیه می شدن .......................

چنان به هم گره بخورن که انگار برای هم ساخته شدن .....؟؟؟؟

من منکر این قضیه نیستم .... چون وجود داره ....و نمونه هایی از این قبیل رو داشتیم حتی تو این باشگاه ....

ایا صفرها و یکها می تونن واسطه مطمئنی برای این منظور باشن یا نه؟؟؟؟ ....

ایا این عشق و محبت یه واقعیته یا زاییده تخیل و تصور؟؟؟؟ ....

مسئله قریب و غریبی است .... :surprised:

میشه آشنا شد...

رفت و آمد داشت...

بعد احساس گذاشت...

یادمان باشد ان طرف خط یک انسان نشسته در پس کد های 0 و 1

afsoon6282

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
به نظر من هم هیچ چیزی غیر ممکن نیست
مشکل اینه که خیلی از آشنایی هایی که همدیگرو میبینن که نتیجه خوبی نداره که بگیم اینترنت نتیجش بد میشه.
تو دنیای واقعی نمیشه به این راحتیا اعتماد کرد دیگه چه برسه به اینترنت که هیچ شناختی نداری.
ولی خوب بازم مواردی وجود داره که ممکنه به هم برسن خیلی هم خوب باشه
فقط ریسکش بالاتره از آشنایی های دیگه
بعدشم کسایی که به این مرحله میرسن مطمئنا بعد مدتی همدیگرو میبینن و میشه همون آشنایی و بالاخره شناخت پیدا میکنن نسبت به هم.
کار نشد نداره.ممکنه تو اینترنت کسایی رو پیدا کنین که تو زندگی واقعی هیچ وقت پیداشون نمی کردین.

امیر Amir

کاربر حرفه ای
مشکل اینه که خیلی از آشنایی هایی که همدیگرو میبینن که نتیجه خوبی نداره که بگیم اینترنت نتیجش بد میشه.
تو دنیای واقعی نمیشه به این راحتیا اعتماد کرد دیگه چه برسه به اینترنت که هیچ شناختی نداری.
بعدشم کسایی که به این مرحله میرسن مطمئنا بعد مدتی همدیگرو میبینن و میشه همون آشنایی و بالاخره شناخت پیدا میکنن نسبت به هم.
کار نشد نداره.ممکنه تو اینترنت کسایی رو پیدا کنین که تو زندگی واقعی هیچ وقت پیداشون نمی کردین.

:biggrin::biggrin::biggrin:

اینترنت هم جزیی از زندگی واقعی و واقعیتی هست که باهاش کار میکنید...

یعنی شما ادمهایی که در نت باهاشون صحبت میکنید رو واقعی نمیدونید...

شاید الان من در عالم توهم دارم برای شما جوابیه میدم:surprised:

خودم خبر نداشتم...

بزار ببینم یک سوزن بیارم بزنم به خودم شاید واقعی نیستم...:cool:

afsoon6282

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار

:biggrin::biggrin::biggrin:

اینترنت هم جزیی از زندگی واقعی و واقعیتی هست که باهاش کار میکنید...

یعنی شما ادمهایی که در نت باهاشون صحبت میکنید رو واقعی نمیدونید...

شاید الان من در عالم توهم دارم برای شما جوابیه میدم:surprised:

خودم خبر نداشتم...

بزار ببینم یک سوزن بیارم بزنم به خودم شاید واقعی نیستم...:cool:

نه آقا امیر منظورم اون نبود
برای من یکی کسایی که تو اینترنت هستن رو فقط همین جا میتونم پیدا کنم.تو دنیای بیرون هیچ گونه ارتباطی باهاشون ندارم .ولی همین اشخاص خیلی بهتر از کسایی هستن که توی زندگی خودم باهاشون در ارتباطم مثل دوستام.
میدونم اینا هم شدن جز زندگی من ولی خوب هنوز متاسفانه اینترنت اون مفهوم درستشو پیدا نکرده بین مردم و خیلی ها اصلا اینترنتو قبول ندارن
برای این بود که گفتم .
وگدنه دوستای اینترنتیم عزیزترن برای من تا دوستای خودم که دارم.:w40:

امیر Amir

کاربر حرفه ای
نه آقا امیر منظورم اون نبود
برای من یکی کسایی که تو اینترنت هستن رو فقط همین جا میتونم پیدا کنم.تو دنیای بیرون هیچ گونه ارتباطی باهاشون ندارم .ولی همین اشخاص خیلی بهتر از کسایی هستن که توی زندگی خودم باهاشون در ارتباطم مثل دوستام.
میدونم اینا هم شدن جز زندگی من ولی خوب هنوز متاسفانه اینترنت اون مفهوم درستشو پیدا نکرده بین مردم و خیلی ها اصلا اینترنتو قبول ندارن
برای این بود که گفتم .
وگدنه دوستای اینترنتیم عزیزترن برای من تا دوستای خودم که دارم.:w40:

اوف از شرمندگی و این همه نوشابه که واسم باز شد همینجوری دارم عرق میکنم...

اوه خدای من...:biggrin::biggrin::biggrin:

eterno

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
من توی اطرافم از هر نوع ازدواج که فکرشو کنین دیدم :از ازدواج های سنتی گرفته تا ازدواج هایی که از طریق اینترنت و تلفن و دانشگاهی و خیابونی و... انجام شده هیچ کدومشون هم نا موفق نبودند ولی خوب از طرفی هم که اگه بخوای خوب بهش فکر کنی می بینی که اینا همشون یه ریسکند که ممکنه هر نتیجه ای داشته باشن..........

فصل بهار

عضو جدید
راستش اون دیگه عشق و محبت نیستش فقط آشناییه. حالا شاید بعدآ خواستن بیشتر با هم آشنا بشن رفتن همدیگه رو هم دیدن. ولی خب فکر نمیکنم تهش به هیچکدوم چیزی برسه........................................:redface:

asiabadboy

عضو فعال
کاربر ممتاز

میشه آشنا شد...

رفت و آمد داشت...

بعد احساس گذاشت...

یادمان باشد ان طرف خط یک انسان نشسته در پس کد های 0 و 1

یعنی میشه به اینترنت به عنوان یک ابزار جدید برای ایجاد یک ارتباط و عاشق شدن نگاه کرد ؟؟؟؟....

به نظرت میشه اسم عشقو رو این ارتباط بزاریم؟؟؟؟؟....

asiabadboy

عضو فعال
کاربر ممتاز

تنها نقطه مشترک بین دو نفر روی خط اینتر نت .... طرز فکر اوناس .... اونم خیلی محدوده و همه چی رو شامل نمیشه ....

شاید یه دلیل نافرجام بودن این ارتباط همین باشه .... یعنی فقط قسمتی از طرز فکر اونا به هم گره می خوره که خود این باعث بروز اشکال میشه و فکر می کنن که این محبت و عشقه .... :surprised:

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بدبوی عزیز

دو نفر میتونن همیشه به هم واقعیت رو بگن و همیشه هم دروغ
فرقی نمیکنه کنارت باشه و مدتها باهات زندگی کرده باشه یا فرسنگ ها فاصله داشته باشه

از اینترنت به عنوان ابزار بوجود آمدن عشق ؟ خوب شما سنت رو به عنوان ابزاری برای بوجود اومدن عشق میدونین ؟ همینطور دانشگاه و ....

ببین، همه چیز ممکنه

ولی در ابتدا عشق رو تعریف کن، میتونی؟ نه نمیتونی، عشق چیزی نیست که تعریفش کرد، همینطور احساسات و دوست داشتن
ولی میشه اینا رو از روی عقل انجام داد
حالا چه نت چه غیره

ببین، فردا میرن واسه من خواستگاری، من نه دختره رو دیدم و نه میشناسم، فقط چون یه سنت قدیمی بوده خوب این عشقه یا بعدن بوجود میاد یا شایدم نمیاد ؟!

اینو گوش کن: من و اون از بچگی با هم بودیم، پسر عمومه، دوستش دارم ولی نه به عنوان یه شوهر، ولی علاقه خودش بوجود میاد کم کم ( این حرف زمانی زده میشه که دو نفر با هم ازدواج کرده بودن‌) حالا شاید بوجود بیاد علاقه شایدم نیاد

سوالت اصلن درست نیست
درست است یا غلط
چیزی به این معنا نداریم، درست و غلط بودن رو ماها با رفتن مسیر درست و اشتباه میسازیم و همیشه افرادی رو که از خود اراده ای ندارن به اشتباه میندازیم

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تنها نقطه مشترک بین دو نفر روی خط اینتر نت .... طرز فکر اوناس .... اونم خیلی محدوده و همه چی رو شامل نمیشه ....

شاید یه دلیل نافرجام بودن این ارتباط همین باشه .... یعنی فقط قسمتی از طرز فکر اونا به هم گره می خوره که خود این باعث بروز اشکال میشه و فکر می کنن که این محبت و عشقه .... :surprised:

این عشقه واقعن ؟ خوب عادت شده همه چیز رو به عنوان عشق نام ببریم
کمبود عاطفه و .....
و همینی که شما گفتین، گره خوردن افکار البته اگه طرف مقابلمون راستگو باشه

ولی میشه ببیشتر و بیشتر آشنا شد و کم کم ارتباطات بیشتر و آشنایی های بیشتر

افکار خیلی مهم هستند، و اینکه قدرت تفکر ما هم مهمه

asiabadboy

عضو فعال
کاربر ممتاز
بدبوی عزیز

دو نفر میتونن همیشه به هم واقعیت رو بگن و همیشه هم دروغ
فرقی نمیکنه کنارت باشه و مدتها باهات زندگی کرده باشه یا فرسنگ ها فاصله داشته باشه

از اینترنت به عنوان ابزار بوجود آمدن عشق ؟ خوب شما سنت رو به عنوان ابزاری برای بوجود اومدن عشق میدونین ؟ همینطور دانشگاه و ....

ببین، همه چیز ممکنه

ولی در ابتدا عشق رو تعریف کن، میتونی؟ نه نمیتونی، عشق چیزی نیست که تعریفش کرد، همینطور احساسات و دوست داشتن
ولی میشه اینا رو از روی عقل انجام داد
حالا چه نت چه غیره

ببین، فردا میرن واسه من خواستگاری، من نه دختره رو دیدم و نه میشناسم، فقط چون یه سنت قدیمی بوده خوب این عشقه یا بعدن بوجود میاد یا شایدم نمیاد ؟!

اینو گوش کن: من و اون از بچگی با هم بودیم، پسر عمومه، دوستش دارم ولی نه به عنوان یه شوهر، ولی علاقه خودش بوجود میاد کم کم ( این حرف زمانی زده میشه که دو نفر با هم ازدواج کرده بودن‌) حالا شاید بوجود بیاد علاقه شایدم نیاد

سوالت اصلن درست نیست
درست است یا غلط
چیزی به این معنا نداریم، درست و غلط بودن رو ماها با رفتن مسیر درست و اشتباه میسازیم و همیشه افرادی رو که از خود اراده ای ندارن به اشتباه میندازیم

توی پست اولم گفتم منم منکرش نیستم جوجوجان ....

ولی ابراز عشق و محبت به واسطه اینترنت .... مثل این می مونه که .... همون خواستگاری که خودت مثال زدی .....

یه خواستگاری از اشنایی خانواده ها ..... یه تاریخ ملاقات .... دیدن فیزیکی.... صحبت کردن در مورد مسائل پایه ای اغاز میشه و در نهایت به بررسی طرز فکر دو طرف ختم میشه که حالا ممکنه عاشق بشن یا نشن ....
.....
که این مسئله توی دنیای اینترنت دقیقا برعکسه .... شاید به نوعی توی مکالمه های تلفنی هم باشه .... ولی باز تاثیر تلفن از اینترنت بیشتره .....
....
حالا میگم درسته یا غلط .... یعنی میشه به عنوان یه پدیده جدید بهش نگاه کرد یا نه ....
ایا باید رد بشه یا قبولش کرد؟؟؟؟ ....
هر چند ...من تا حالا نشنیدم کسانی به واسطه اینترنت تو ایران ازدواج کنن .... :surprised:

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شما نشنیدین ؟ جدن ؟

راستش نه میشه ردش کرد نه میشه قبولش کرد

نمیدونم چی بگم، خوئب به دو طرف هم بستگی داره، و اینکه میتونه به دیدار و آشنایی بیشتر بیانجامه، مگه غیر از اینه، ولی در ابتدا و یه روزه که نمیشه ابراز عشق کرد

نمیدونم چی بگم والا

ولی میشه قبولش کرد، این یه پدیده هستش و نمیشه منکرش شد، راه درست و اشتباه رفتنش رو نمیشه دلیلی بر بد و غلط بودن اینترنت گذاشت
این ما آدماییم که مسیرا رو انتخاب میکنیم

asiabadboy

عضو فعال
کاربر ممتاز
پیام خصوصیامو دوست داشتی اینجا بزار پسلم

اینم متن پیام خصوصی جوجوی عزیز .... :w12:

JU JU گفت:
راستش سرم درده نمیتونم همه تاپیک رو بخونم ولی فهمیدم از چی نوشته و چی شده

مشکلش این بود و هست
تغییر دادنه خودش
چگونه تغییری ؟ تغییری که اون میخواست و این اشتباهه، تغییر باید در جهت بزرگی و کمال باشه

تو نباید از برای من تغییر کنی، هر دو باید در جهتی پیش بریم که در نهایت و در کمال بسوی هم برسیم، خطی که در نهایت به هم برسه، این خط و مسیر با هم بودن نیست، بلکه در نهایت به هم رسیدنه
عاشق چی و کی ؟ و آیا وافعن عشقه ؟

آسیا جون
واقعن بگم
همیشه اسم هر چیزی رو عشق میزاریم

داره مسیر رو باز اشتباه میره و میره

نمیشد جلوش رو گرفت
باید تو تنهاییش خودش بفهمه کجا اشتباه کرد

هیچ وقت نباید علتی رو دلیل بر بدی دیگران و اشتباه دیگران گذاشت چون این یه توجیه هستش، من اشتباه میکنم تا یاد بگیرم ولی هر اشتباهی لایق من نیست، یا اونقد بچه موندم که اشتباه هاتی کودکانه کنم

بی خیال
خیلی حرفیدم

اگه عاشقشه، نباید از درداش اینجا میگفت، میتونست با دوستاش درد و دل کنه، ولی اون بازم بهترینه واسش، اگه عاشقشه تا ابد عاشقش میمونه ولی اشک چیزی نیست که عشق رو الان نشون بده
اگه عاشقه باید خوشحال باشه چون عشقش باید دنبال خوشبختیش باشه، باید برا خوشبختی عشقش دعا کنه نه اینکه گوشه ای تاریک گریه کنه

JU JU گفت:
بازم میگم
انتخاب مسیر درست و اشتباه به خودمون بر میگرده نه فضای نت و ...

میخواستم یه سری چیزا بنویسم ولی دیدم شاید غیبت بشه

پس اینو بگم

راه درست و اشتباه با خودمون، و قضاوت ها و داوری ها و پیشگویی های نابجا و بی منطق و بی دلیل که همه تاثیرات بدی دارن

مقایسه کردن ها و ...

وقتشه خودمون رو بسازیم و یه فرد بزرگ باشیم، صبر کردنو یاد بگیریم و ...، بچگی رو بندازیم کنار، با کودک درونمون زندگی کنیم، اونه که از روی هوش و منطق و مغز صحبت میکنه

باید یاد بگیریم خوب

وای جوجو فلسفه میگه، میرم فلاسفه ای چیزی بشم :w16::w12:

آخرین ویرایش:

artemiss

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی میشه به اینترنت به عنوان یک ابزار جدید برای ایجاد یک ارتباط و عاشق شدن نگاه کرد ؟؟؟؟....

چرا نشه؟
نت هم یه مکان عمومی مثل همه ی جاهای دیگس و زیاد عجیب نیس اگه دو نفر توش با هم آشنا بشن و به هم علاقمند شن و ازدواج
مهم صداقته که باید بین طرفین باشه
مشکل آشناییای نتی بیشتر تو همین صداقت داشتن یا نداشتنه که خارج از نت هم همه میتونن به هم دروغ بگن یا نه...
به نظر من در حق آشنایی های نتی اجحاف شده!

artemiss

عضو جدید
کاربر ممتاز
توی پست اولم گفتم منم منکرش نیستم جوجوجان ....

ولی ابراز عشق و محبت به واسطه اینترنت .... مثل این می مونه که .... همون خواستگاری که خودت مثال زدی .....

یه خواستگاری از اشنایی خانواده ها ..... یه تاریخ ملاقات .... دیدن فیزیکی.... صحبت کردن در مورد مسائل پایه ای اغاز میشه و در نهایت به بررسی طرز فکر دو طرف ختم میشه که حالا ممکنه عاشق بشن یا نشن ....
.....
که این مسئله توی دنیای اینترنت دقیقا برعکسه .... شاید به نوعی توی مکالمه های تلفنی هم باشه .... ولی باز تاثیر تلفن از اینترنت بیشتره .....
....
حالا میگم درسته یا غلط .... یعنی میشه به عنوان یه پدیده جدید بهش نگاه کرد یا نه ....
ایا باید رد بشه یا قبولش کرد؟؟؟؟ ....
هر چند ...من تا حالا نشنیدم کسانی به واسطه اینترنت تو ایران ازدواج کنن .... :surprised:
اتفاقا من شنیدم
4مورد از دوستان و آشناهای خودم هستن
یکیش یه نفر از مشهد با یه دختری از ماکو که عاشق هم شده بودن و بعد از سه سال عقد کردن
دومیش بازم یکی از آشناهام از مشهد با یه دختر از شیراز که اونام نامزدن الان
یکی از دوستام هم که تهرانه منم تو نت باهاش آشنا شدم با یه دختری از سنندج میخواد ازدواج کنه...
یکی دیگه از دوستای اینترنتیم هم با یه نفر که تو نت آشنا شده بود نامزد کرده

خیلی از دوستای نتی دیگم هم هستن که می خوان با هم ازدواج کنن

laleh_a

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخه آدمهای تو نت انگار تخیلی هستند. هر چیزی میتونن بگن.
چطور میشه به راحتی باور کرد؟!

asiabadboy

عضو فعال
کاربر ممتاز
اتفاقا من شنیدم
4مورد از دوستان و آشناهای خودم هستن
یکیش یه نفر از مشهد با یه دختری از ماکو که عاشق هم شده بودن و بعد از سه سال عقد کردن
دومیش بازم یکی از آشناهام از مشهد با یه دختر از شیراز که اونام نامزدن الان
یکی از دوستام هم که تهرانه منم تو نت باهاش آشنا شدم با یه دختری از سنندج میخواد ازدواج کنه...
یکی دیگه از دوستای اینترنتیم هم با یه نفر که تو نت آشنا شده بود نامزد کرده

خیلی از دوستای نتی دیگم هم هستن که می خوان با هم ازدواج کنن

جالب شد ....نشنیده بودم تابه حال ..... :surprised:

زوج اولی که عقد کردن .... الان تو چه وضعیتی هستن ؟؟؟؟

امیر Amir

کاربر حرفه ای

سلام

ایجاد ارتباط میتونه از طریق نت باشه...اما بعد از ملاقاتهای مکرر و ادامه ارتباط میشه احساس گذاشت....

قرار از نیست از توی سیم های تلفن احساس برای هم Send و Receive بکنند:biggrin::surprised:

artemiss

عضو جدید
کاربر ممتاز
جالب شد ....نشنیده بودم تابه حال ..... :surprised:

زوج اولی که عقد کردن .... الان تو چه وضعیتی هستن ؟؟؟؟
از اونا فعلا خبر ندارم
اما چیزی رو که می دونم اینه که خیلی همدیگرو دوست دارن
فکر کنم تا چند وقت دیگه عروسی کنن، آخه الان حدودا یه ساله نامزدن