zhilamo
عضو جدید
خیلی دوست داشتم که بتونم چیزی رو که تو دلمه بتونم به تک تک شماعزیزان بگم ولی حیف !!!
صنمم فقط خدا میداند زمانی خوشحالم ، شادم یا خندانم همان لحظه از دوریت در اعماق وجودم دلتنگ و گریانم.
عزیزم خیلی دلتنگم مگه میشه یک عمر زندگی رو فراموش کرد؟
یاد شعر فروغ افتادم...
خورشـــيد، خورشـــــــــــــيد، خورشـــــــــــــــــــــــــــــــيد....... من يخ زده ام! بيا و تنها از همان «سکوت سردت» با من حرف بزن! بيا و تنها از دريچه چشمهای تيره ات به من نگاه کن.... بيا و کنار جسد يخ زده ام بنشين.... صورتت را نزديک بياور و توی صورتم «ها» کن! هــــــــــــــــــــــــــا.... شايد چشمهايم گرم شد... تنها به اندازه يک قطره «خورشيد» همين..... تنها يک قطره..... آوخ.... امشب «تو» را هم کم می آورم... امشب چيزی در گلويم له له زد، چيزی در گلويم نفس نفس زد، چيزی در گلويم فرياد زد و خفه شد! درست مثل هر شب! فرقی نکرده ام! درست مثل هر شب......
صنمم با توهستم عزیزم کجایی؟
حقیقت عشق چیست ؟ در کجا جسم خاکییه آدمی نهان است ؟
من معانی و مباحث زیادی رو از عشق مطالعه کردم و نوشـــــتم . ولی هیچ موقع نتونستم به معنییه واقعی آن پی ببرم .
منظوره خدای من ! خدای تو! یا خدای هر یک از شما ها از آفریدن این وجودیت چیست ؟
چه چیزی سبب میشود که آدم برای رسیدن به عشقش این همه رنج و مشقت را تحمل کند؟
واقعا چه چیزی است که ما رو به طرف این ... میکشاند .
من معانی و مباحث زیادی رو از عشق مطالعه کردم و نوشـــــتم . ولی هیچ موقع نتونستم به معنییه واقعی آن پی ببرم .
منظوره خدای من ! خدای تو! یا خدای هر یک از شما ها از آفریدن این وجودیت چیست ؟
چه چیزی سبب میشود که آدم برای رسیدن به عشقش این همه رنج و مشقت را تحمل کند؟
واقعا چه چیزی است که ما رو به طرف این ... میکشاند .
[FONT=arial, helvetica, sans-serif][/FONT]

صنمم فقط خدا میداند زمانی خوشحالم ، شادم یا خندانم همان لحظه از دوریت در اعماق وجودم دلتنگ و گریانم.
عزیزم خیلی دلتنگم مگه میشه یک عمر زندگی رو فراموش کرد؟
یاد شعر فروغ افتادم...
کاش می شد همچون عروسکهای کوکی بود ، با دو چشم شیشه ای دنیایه هود را دید...
کاش می شد با نگاهی همچون نگاه مردگان خاموش ، خیره شد بر دوده یک سیگار یا گلی بی رنگ بر قالی
.
.
.
کاش می شد با نگاهی همچون نگاه مردگان خاموش ، خیره شد بر دوده یک سیگار یا گلی بی رنگ بر قالی
.
.
.
خورشـــيد، خورشـــــــــــــيد، خورشـــــــــــــــــــــــــــــــيد....... من يخ زده ام! بيا و تنها از همان «سکوت سردت» با من حرف بزن! بيا و تنها از دريچه چشمهای تيره ات به من نگاه کن.... بيا و کنار جسد يخ زده ام بنشين.... صورتت را نزديک بياور و توی صورتم «ها» کن! هــــــــــــــــــــــــــا.... شايد چشمهايم گرم شد... تنها به اندازه يک قطره «خورشيد» همين..... تنها يک قطره..... آوخ.... امشب «تو» را هم کم می آورم... امشب چيزی در گلويم له له زد، چيزی در گلويم نفس نفس زد، چيزی در گلويم فرياد زد و خفه شد! درست مثل هر شب! فرقی نکرده ام! درست مثل هر شب......
صنمم با توهستم عزیزم کجایی؟
بار ها به نابودیم بعد از نبودنت فکر کرده ام... بار ها به مردن ... بارها به....
بارها موقع برگشتن از کارخانه تصمیم به نپیچیدن سر همون پیچ دوست داشتنیت فکر کرده ام ولی هر بار به عشق دوباره بودنت پیچیده ام ولی امروز واقعا پشیمانم از نمردن امروزم... از دوباره بودنم بی تو!
خسته شده ام از قطره اشک هایی که عادت به ریختن گرفته اند.
دعا میکنم فرداییبی تو ، برایم نباشد... پروردگارا جسارتی بخش مرا برای نبودن برای مردن ، هرچند منفورت می شوم...
اما اون که مرده از عشق تا قیامت هر لحظه زنده ست ...
مرگ عاشق عین بودن، اوج پرواز یک پرنده ست ..
بارها موقع برگشتن از کارخانه تصمیم به نپیچیدن سر همون پیچ دوست داشتنیت فکر کرده ام ولی هر بار به عشق دوباره بودنت پیچیده ام ولی امروز واقعا پشیمانم از نمردن امروزم... از دوباره بودنم بی تو!
خسته شده ام از قطره اشک هایی که عادت به ریختن گرفته اند.
دعا میکنم فرداییبی تو ، برایم نباشد... پروردگارا جسارتی بخش مرا برای نبودن برای مردن ، هرچند منفورت می شوم...
اما اون که مرده از عشق تا قیامت هر لحظه زنده ست ...
مرگ عاشق عین بودن، اوج پرواز یک پرنده ست ..
نمی توان از ژرفای عشق جز در لحظه جدايی آگاه شد ٬ عشق رازی است مقدس.
توان عشق ورزيدن ٬ بزرگترين موهبت خداوند است به انسان.
وه که چه بزرگ است عشق و چه ناچيزم من.
عشق يگانه آزادی دنياست ٬ زيرا چنان روح را تعالی می بخشد که قوانين بشری و پديدهای طبيعی نمی توانند مسير آن را تغيير دهند.
عاقلترين مردمان نيز زير بار سنگين عشق خم می شوند.
عشق در همه جا ودر همه حال پرورگار و آموزگار ماست.
گمان مبريد که زمام عشق در دست شماست بلکه اين عشق است که هرگونه شما را شايسته حرکت بيند ٬ هدايت می کند.
دعایم کنید... ژیلمو
توان عشق ورزيدن ٬ بزرگترين موهبت خداوند است به انسان.
وه که چه بزرگ است عشق و چه ناچيزم من.
عشق يگانه آزادی دنياست ٬ زيرا چنان روح را تعالی می بخشد که قوانين بشری و پديدهای طبيعی نمی توانند مسير آن را تغيير دهند.
عاقلترين مردمان نيز زير بار سنگين عشق خم می شوند.
عشق در همه جا ودر همه حال پرورگار و آموزگار ماست.
گمان مبريد که زمام عشق در دست شماست بلکه اين عشق است که هرگونه شما را شايسته حرکت بيند ٬ هدايت می کند.
دعایم کنید... ژیلمو