عدم سجده بر انسان؛ سرپیچی از فرمان خدا یا سربلندی در آزمون او

valkano سبز

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
]

بچه ها یه سئوال
امیدوارم بحث رو عوض نکنم

روح انسان از روح خداس یعنی چی؟
يعني روح ما بخشي از وجود خداوند متعال ميباشد ولي هيچ قسمتي از خدا كنده نشده كه روح ما رو تشكيل بده خدا همون خداست فقط روح ما از جنس خداست
فكر كنم درست باشه;)

آلوین

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
منم یه تازه واردم میون دوستان گل

اینجا رو بهترین دوستی که دارم برام معرفی کرد:gol: اولش که این سوال رو دیدم موهای تنم سیخ شد منم مث خیلیها یه لحظه دو دل شدم ....
یه قانون توی ارتش هست که سرپیچی از دستور مافوق به هر دلیلی باعث مجازات خاطی می شود و این مجازات رو سنگین ترین نوع مجازات تعیین می کنند. جدیدا کمی قانونش رو تغییر دادن که خاطی می تونه از خودش دفاع کنه درسته اگه قبلا سرپیچی می کردی مجازات تو مرگ بود .
حالا چرا این مثال زدم:warn:
به خاطر این بود که این سیستم را خود انسانها گذاشته اند و مجازات سرپیچی را این چنین سنگین گرفته اند حالا باز می گویم این انسان جایز خطا اما سرپیچی را سرپیچی می داند:redface:

حالا اگه خدا بخواهد که جلوی کسی سر تعظیم فرو آورم
......................... یه نگاهی به به عقبم می اندازم می گویم کسی که مرا تا اینجا آورده و چنین آرامشی در وجود من قرار داده آیا می تواند بد من را هم بخواهد ....................
و در مقابل آن شخص بدون هیچ پروایی سر تعظیم فرود می آورم.

winter

عضو جدید
سلام
منم یه تازه واردم میون دوستان گل

اینجا رو بهترین دوستی که دارم برام معرفی کرد:gol: اولش که این سوال رو دیدم موهای تنم سیخ شد منم مث خیلیها یه لحظه دو دل شدم ....
یه قانون توی ارتش هست که سرپیچی از دستور مافوق به هر دلیلی باعث مجازات خاطی می شود و این مجازات رو سنگین ترین نوع مجازات تعیین می کنند. جدیدا کمی قانونش رو تغییر دادن که خاطی می تونه از خودش دفاع کنه درسته اگه قبلا سرپیچی می کردی مجازات تو مرگ بود .
حالا چرا این مثال زدم:warn:
به خاطر این بود که این سیستم را خود انسانها گذاشته اند و مجازات سرپیچی را این چنین سنگین گرفته اند حالا باز می گویم این انسان جایز خطا اما سرپیچی را سرپیچی می داند:redface:

حالا اگه خدا بخواهد که جلوی کسی سر تعظیم فرو آورم
......................... یه نگاهی به به عقبم می اندازم می گویم کسی که مرا تا اینجا آورده و چنین آرامشی در وجود من قرار داده آیا می تواند بد من را هم بخواهد ....................
و در مقابل آن شخص بدون هیچ پروایی سر تعظیم فرود می آورم.
خوش اومدی:gol:

kavire-zaman

عضو جدید
مرسی بخاطر این پرسش ، راستش بارها به این سؤال فکر کردم ما میدونیم که شیطان مثل انسان دارای اختیار است و مطمئنا این صفت او را از بقیه ی مخلوقات برتر میکرد تا اینکه انسان آفریده شد وخدا چیزی در انسان قرار داد که اشرف مخلوقات شد اما وقتی خودم را جای شیطان قرار میدم احساس کینه ی شدیدی نسبت به انسان پیدا میکنم وشاید دلیل دشمنی او را نسبت به خودم میفهمم ولی پاسخ به اینکه من اگه بودم چه تصمیمی میگرفتم خیلی سخته چون ما انسانها هنوز در بحث وجود خدا با هم جنگ داریم(البته به حقانیت وجود خدا شک ندارم بلکه موضوعی را که گفتم مربوط به کل جهان است) حال با این شناخت ناقص درباره ی نظام آفرینش نمیتونیم به این پرسش پاسخ بدیم ولی شیطان مطمئنا علمش نسبت به جهان بیشتر از ما بوده ومعنی خشم خدا ، عذاب و... را بهتر درک میکنه واین را هم باید بدانیم سجده در مقابل کسی که خدا فرمان داده شرک نیست . این نکته که انسان از پسترین حالت (خاک) و والاترین مرتبه (روح خدایی) به وجود امده او را تبدیل به مخلوقی کرده که میتواند به پستترین سقوط وبه بالاترین صعود کند و نظر من این است که شیطان به حسادت بر انسان سجده نکرد وگرنه بر انتخاب خدا شک نداشت و او همیشه دشمن ما خواهد بود شاید من هم مثل او همین کار را میکردم ولی در جاییگاه او نبودم پس پاسخ مشخصی ندارم... :surprised:

Farzaneh_a

عضو جدید
سلام بچه ها!
يه سوال خيلي مهم ازتون داشتم.كي ميدونه شيطان يعني چي؟
شما كه ميگين حق انتخاب داره!لطفا شما هم اگه دوست داشتي جواب بده.

سلام
فرزانه جان اگر از ان کس منظورت من بودم که فکر میکنم اینطور بوده و اگر منظورت معنای لغوی شیطان هست
پس
شیطان در لغت به معنای خبیث(البته از نوع روحش) ، متمرد، نافرمان
البته امیدوارم از این معنا قصد نتیجه گیری نداشته باشی
این لقب شیطان به نوعی
ماییم که ابلیس رو اینگونه خطاب میکنیم;)

abgh64

عضو جدید
سلام مهم جلب رضایت خداست اگه بگه بر در و دیوار(چه برسه به شیطان ) سجده کن مشتاقانه سجده میکنم چون با اینکار اخلاص خودمو به معبودم ثابت کردم

kavire-zaman

عضو جدید
سلام بچه ها!
يه سوال خيلي مهم ازتون داشتم.كي ميدونه شيطان يعني چي؟
شما كه ميگين حق انتخاب داره!لطفا شما هم اگه دوست داشتي جواب بده.

دوست عزیز من در حد معلوماتم برات توضیح میدم من نه مذهبی هستم نه فیلسوف فقط یک دانشجوی مهندسی اما کنجکاو که برای پرسشهایی به دنبال جواب در کتابها یا افراد میگردم پس به جوابم اکتفا نکن . راستش شیطان بر خلاف باورها فرشته نیست چون فرشته توان (خوب دقت کن <توان>) سرپیچی ندارد و عده ای میگویند شیطان از نوع جن است و جن هم حق انتخاب دارد به همین علت جنها برای هدایت باید از پیامبران (پیامبران ما ادمها چون از جن پیامبری نداریم) اطاعت کند. به نظر من شیطان به ذات شر نیست(این نظر شخصی بنده است) بلکه شر را انتخاب کرد یعنی اسیر نفس خود شد و حسادت وغرور کورش کرد و این را میدانم که دشمن ماست نه خدا و مطمئنا خدای یگانه را به خداوندی قبول دارد . به هر حال این نظر من هست و امیدوارم به اینها اکتفا نکنی وسراغ کتاب یا ادمهای درست حسابی بری وبپرسی چون این بحث به نظر کم اهمیت میاد ولی عامل جنگ فیلسوفها و مکاتب وحتی جامعه شناسان هست پس دست کم نگیرشون ، مرسی بابت توجهت.:redface:

valkano سبز

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ولي من بازم برام يه سوال پيشاومده اينطور كه ما ميگيم يعني فرشته ها بعد از سجده بر انسان بايد اونو پرستش كنن در صورتي كه اينطور نيستاونا فقط به دستور خالقشون عمل كردن

Farzaneh_a

عضو جدید
مرسي كه جواب دادين.
حالا ممنون ميشم اگه اين و بخونيد.شايد شما هم مثل من جواب خيلى از سؤالاتونو گرفتيد.
سر يه كلاسي بود كه استاد از شاگرداش پرسيد:بچه ها ميخوام به سؤال من خوب فكر كنيد بعد جواب بديد.
شماها كه ميگيد خدا خوب و مهربونه و تمام آفريدهاش هم مثل خودش پاكن .پس چرا شيطان رو آفريده؟
همه ساكت بودند.كسي جوابى براي استاد نداشت.استاد لبخندى زد.چون تونسته بود به شاگرداش ثابت كنه كه دين و مذهب چيزى جز افسانه و قصه نيست.
يكي از دانشجوها بلند شدو گفت:استاد لطفا به سؤالات من،خوب فكر كنيد بعد جواب بديد!
_شما قبول داريد كه تاريكي وجود داره؟
_استاد گفت:خب بله.چون ميبينيم كه هست.
_دانشجو گفت:شما اشتباه ميكنيد.در حقيقت اين روشناييه كه وجود داره.وقتى كه روشنايى نيست،ميگيم هوا تاريكه.حالا قبول داريد كه سرما وجود داره؟
_استاد گفت:بله.اين يكي وجود داره.همه ميتونن حسش كنن.
_دانشجو گفت:شمابازم اشتباه كرديد.در حقيقت سرمايى وجود نداره.اين گرماست كه وجود داره.وقتى كه گرما نيست يا يك جسم گرما نداره ميگيم هوا يا اون جسم سرده.پس اين بازى با كلماته و براى اينكه مجبور نباشيم،تمام مباحث علمى مربوط به گرما رو براى يك نفر توضيح بديم تا بفهمه يك جسم گرما نداره يعنى چى؟ خيلى راحت بهش ميگيم، اين جسم سرده!
_دانشجو ادامه داد،حالا شما قبول داريد كه شيطان وجود داره؟
_استاد سكوت كرد.اين بار دانشجو لبخندى زد و گفت:در حقيقت وجود شيطانى حقيقت نداره.اين خداست كه وجود داره.وقتى خدايى نيست ،اون وقته كه حتما شيطان هست!
حالا چون به وجود خدا 100% اعتقاد داريم ،ميدونيم كه نور آسمانها و زمينه و در همه مكانها و همه زمانها هست.پس منظور از وقتى خدايى نيست،اينه كه ما از ياد او غافليم،در نتيجه به ياد شيطانى هستيم كه اصلا وجود ندارد.

kavire-zaman

عضو جدید
فکر میکنم این داستان جواب خوبی برای منکران مذهب باشه.مرسی
راستش من فکر میکنم که نفس شیطان اصلیست که حتی ابلیس را به سرپیچی وسوسه کرد و خود ابلیس با تحریک نفس ما ما را وسوسه میکند و نفس شر نیست فقط میل به پستی دارد به نوعی به پستترین ساختار مخلوق که در انسان میل به خاک (مادی) دارد یک چیز شبیه صفر و کسی که بنده ی نفس شد دست به اعمال شر میزند و مطمئنا افرینش نفس غیر قابل اجتناب است. فکر کنم زیاد فلسفی شد چون خودم همین حالا به ابهام بر خوردم ... خیالتون جمع که این ابهام شک به افرینش نیست . فقط میخواستم بگم خدا شر نمیافریند.:D

smartboy

عضو جدید
یه نکته مهم که به نظرم میاد اینکه خدا از روح خودش در ما دمیده.پس وقتی به شیطان امر میشه به انسان سجده کن در حقیقت امر به سجده به خدا میشه.بعد روحانی ما مد نظره.بیاین قدر خودمونو بدونیم.:smile:

valkano سبز

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یه نکته مهم که به نظرم میاد اینکه خدا از روح خودش در ما دمیده.پس وقتی به شیطان امر میشه به انسان سجده کن در حقیقت امر به سجده به خدا میشه.بعد روحانی ما مد نظره.بیاین قدر خودمونو بدونیم.:smile:
من توی چند پست قبلی گفتم شیطان از اینکه ما از خاکیم حسادت کرد و سجده نکرد پس معلومه به جسم همراه با روح ما باید سجده میکرده;)