عدس سرطان سینه و بیماری های قلبی را کاهش می دهد

canopus

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اینترنتی نچرال نیوز، عدس یکی از قدیمی ترین مواد غذایی است که امروزه نیز طرفداران زیادی دارد و سرشار از مواد مغذی است.


بنابر همین گزارش محققان بر روی ۱۱۴۸ زن سالم و ۱۲۴۸ نفر مبتلا به سرطان سینه بررسی کرده اند.


برنامه غذایی این افراد به طور دقیق مورد بررسی قرار گرفت و مشخص شد افرادی که رژیم غذایی مدیترانه ای دارند و از حبوبات و بنشن و مواد گیاهی استفاده می کنند کمتر از رژیم غذایی غربی که بیشتر شامل گوشت و نشاسته است مبتلا به سرطان سینه می شوند.


جالب اینجاست زنانی که در برنامه غذایی خود کمتر از مواد گیاهی و حبوباتی مانند عدس استفاده می کردند ۲ برابر بیشتر در معرض ابتلا به سرطان سینه بودند.


عدس یک ماده غذایی سرشار از مواد مفید است که به راحتی آماده می شود و اکثر افراد نیز از خوردن آن لذت می برند. عدس سرشار از ویتامینهای گروه ب و فولیت و همچنین منیزیم است که انرژی بالایی را در بدن آزاد می کند و احتمال بروز بیماریهای مزمن قلبی را کاهش می دهد. عدس از بروز لخته های خون جلوگیری کرده و به پاکسازی دیواره رگها و تسهیل جریان خون نیز کمک می کند.


در تنظیم و تعدیل کلسترول و قند خون نقش قابل ملاحظه ای دارد و به دلیل دارا بودن فیبر بالا از بروز اختلالات گوارشی نیز جلوگیری می کند.
 

Similar threads

بالا