به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اینترنتی نچرال نیوز، عدس یکی از قدیمی ترین مواد غذایی است که امروزه نیز طرفداران زیادی دارد و سرشار از مواد مغذی است.
بنابر همین گزارش محققان بر روی ۱۱۴۸ زن سالم و ۱۲۴۸ نفر مبتلا به سرطان سینه بررسی کرده اند.
برنامه غذایی این افراد به طور دقیق مورد بررسی قرار گرفت و مشخص شد افرادی که رژیم غذایی مدیترانه ای دارند و از حبوبات و بنشن و مواد گیاهی استفاده می کنند کمتر از رژیم غذایی غربی که بیشتر شامل گوشت و نشاسته است مبتلا به سرطان سینه می شوند.
جالب اینجاست زنانی که در برنامه غذایی خود کمتر از مواد گیاهی و حبوباتی مانند عدس استفاده می کردند ۲ برابر بیشتر در معرض ابتلا به سرطان سینه بودند.
عدس یک ماده غذایی سرشار از مواد مفید است که به راحتی آماده می شود و اکثر افراد نیز از خوردن آن لذت می برند. عدس سرشار از ویتامینهای گروه ب و فولیت و همچنین منیزیم است که انرژی بالایی را در بدن آزاد می کند و احتمال بروز بیماریهای مزمن قلبی را کاهش می دهد. عدس از بروز لخته های خون جلوگیری کرده و به پاکسازی دیواره رگها و تسهیل جریان خون نیز کمک می کند.
در تنظیم و تعدیل کلسترول و قند خون نقش قابل ملاحظه ای دارد و به دلیل دارا بودن فیبر بالا از بروز اختلالات گوارشی نیز جلوگیری می کند.