عدالت بین تیم های تهرانی و شهرستانی !!!!

me.fatima

عضو جدید
کاربر ممتاز
چندی پیش کمیته انضباطی رایی را در رابطه با مسابقه ی تیم های داماش و استقلال صادر کرد که به موجب آن طرفداران تیم داماش از دو مسابقه خانگی محروم شد . ( رایی که در کمال ناعدالتی و بی انصافی علیه رشت صادر شد )

رایی که فقط تنها با تهدیدات عابدینی توانست شکسته شود و ......

گذشت تا هفته ی پیش در مسابقه پرسپولیس و ملوان 90 دقیقه تماشاگران پرسپولیس علیه یکی از بازیکنان ملوان ( زارع ) فحش و ناسزا گفتند که هر بیننده ی که پای تلویزیون بود به راحتی میتونست بشنوه ......

ولی رای کمیته انظباطی در رابطه با این بازی :
باشگاه پرسپولیس تنها به پرداخت 8 میلیون جریمه شد !!!!

سرمربی ملوان هم بدلیل مصاحبه قبل بازی جریمه شد و از او خواستند که عذر خواهی کند !!!

نظر سرمربی ملوان ( احمدزاده ) راجع به این حکم :

به گزارش ايسنا،وي با بيان اين که حکم کميته انضباطي را به هيچ وجه قبول ندارد، گفت: مگر مي‌شود چنين حکمي را قبول کرد؟ در بازي با پرسپوليس در جام حذفي 90 دقيقه به من و تيمم و به ويژه مازيار زارع فحاشي شد، آن وقت من بايد از پرسپوليس عذرخواهي کنم؟ به نظر من مشکل فوتبال ايران همين احکامي است که به ضرر تيم‌هاي شهرستاني صادر مي‌شود.

احمدزاده افزود: اصلا چنين چيزي قابل قبول نيست که بازيکنان ملوان مورد بدترين فحاشي‌ها قرار بگيرند و آن وقت کميته انضباطي ما را مجبور کند که معذرت خواهي کنيم.
پرسپوليسي‌ها بايد از ما معذرت خواهي کنند نه ما از آنها!
باشگاه پرسپوليس بايد از ما و به ويژه مازيار زارع عذرخواهي کند چون همه ايران ديدند که در آن بازي چقدر زياد و چقدر زشت به او فحاشي شد.

سرمربي ملوان ادامه داد:
سوال من اين است که چرا کسي از پرسپوليسي‌ها نمي‌خواهد که به خاطر رفتار زشت تماشاگرانشان عذرخواهي کنند؟
آقاي کفاشيان! آيا اين حکم، به واقع نشاني از عدالت است؟ من واقعا اين حکم و جريمه تعيين شده را قبول ندارم.

=======================================

قسمتی از مصاحبه آبشک ( بازیکن داماش ) با سایت گل ( در رابطه با محرومیت تماشاگران رشت ) :

از جوی که علیه رشت به راه افتاده بگو. آیا واقعا تماشاگران رشتی هتاکند؟

همه جای ایران فحاشی هست. شما یک شهر به من بگویید که ما آنجا رفته باشیم و فحش نخورده باشیم. اما همه روی رشت زوم کرده‌اند. بیش از حد هم دارند بزرگش می‌کنند. هواداران ما عالی تشویق می‌کنند. در رشت جز داماش تيم ديگري هوادار ندارد و این برای خیلی‌ها گران تمام شده است.

آنها دوست داشتند رشت هم مثل شیراز ورزشگاهش را دودستی تقدیم تیم مهمان کند و تیم خودشان غریبه باشد.
در بازی با استقلال واقعا فحش ناموسی نشنیدم و کسی توهین بدی نکرد.

================================

این بی عدالتی ها خیلی وقته که گریبان این کشور رو نه تنها در فوتبال بلکه در خیلی از مسائل دیگر گرفته !

قضاوت با خودتان :smile::gol:

====================================

اعتراض هواداران داماش در رابطه با حکم کمیته انضباطی :

آخرین ویرایش:

ahmadpashaei

عضو جدید
میشه دعوای رشت و تهران راه نندازی؟دوباره شروع کردین؟! بابا تیم قوتبالن نه دعوای شهرها.باباااااااااااا همین شما رشتی ها و ترکها و لرها و و ............... تهران رو ساختین.دست از سر ما وردارین. ..... خورد اون گزارشگر ....زاده ای که میگه : از جوی که علیه رشت به راه افتاده بگو. آیا واقعا تماشاگران رشتی هتاکند؟
آخه تماشاگرای طرفدار پرسپولیس مگه رشتی نبودن؟همه میدونن که رشتی ها همه طرفدار پرسپولیس هستن و انزلی چی ها هم ملوانی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! همشهریهای خودت فحش دادن دیگه! از تهران که اونقدری نمیتونن بیان و اونجوری هتاکی کنن،جراات نمیکنه یک غریبه.پس بس کن.اصلا تو رو چه به فوتبال

GAME_OVER

کاربر فعال باشگاه ورزشی ,
کاربر ممتاز
گذشت تا هفته ی پیش در مسابقه پرسپولیس و ملوان 90 دقیقه تماشاگران پرسپولیس علیه یکی از بازیکنان ملوان ( زارع ) فحش و ناسزا گفتند که هر بیننده ی که پای تلویزیون بود به راحتی میتونست بشنوه ......
سلام ..
درباره اون قسمتش که فونتشو بزرگ کردم یه سوال دارم که میخوام وقعا راستشو بگید ..

واقعا شما صدای تماشاگرا رو شنیدید؟؟؟؟؟ ینی تونستید بفهمید چی میگن ؟؟

چون من همه بازیای پرسپولیسو با فاصله 1 متر از تلویزیون نگاه میکنم ..اصلا کلا مدل تلویزیون نگاه کردنم همینه.. یک متریش میشنم و اتفاقا خیلیم نزدیک به بلندگوهاش ..
اما اونروز از دقیقه 1 صدای هوادارای پرسپولیس کاملا بسته بود .. کاملا بسته یه جوری که تو ذوقم خورد ..اما بازی استقلال سایپا اینقدر صدای استادیوم زیاد بود که آدم فکر میکرد 40 هزار نفر تو استادیومن .. و من دقیقا فهمیدم چی میگن..
یا بازی پرسپولیس نفت و پرسپولیس فجر خوب میشنیدم که هوادارای پرسپولیس چی دارن درباره فتح اله زاده میگن ..اما بازی با ملوان رو اصلا چیزی نشنیدم

حالا میگم شاید من اشتباه کردم ..شاید شما بهتر گوش کردید ..
+
:)

آخرین ویرایش:

me.fatima

عضو جدید
کاربر ممتاز
میشه دعوای رشت و تهران راه نندازی؟دوباره شروع کردین؟! بابا تیم قوتبالن نه دعوای شهرها.باباااااااااااا همین شما رشتی ها و ترکها و لرها و و ............... تهران رو ساختین.دست از سر ما وردارین. ..... خورد اون گزارشگر ....زاده ای که میگه : از جوی که علیه رشت به راه افتاده بگو. آیا واقعا تماشاگران رشتی هتاکند؟
آخه تماشاگرای طرفدار پرسپولیس مگه رشتی نبودن؟همه میدونن که رشتی ها همه طرفدار پرسپولیس هستن و انزلی چی ها هم ملوانی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! همشهریهای خودت فحش دادن دیگه! از تهران که اونقدری نمیتونن بیان و اونجوری هتاکی کنن،جراات نمیکنه یک غریبه.پس بس کن.اصلا تو رو چه به فوتبال

ببخشید آقای فوتبال فهم مازندرانی

رشتی ها همه طرفدار پرسپولیس اند ؟!! :biggrin::biggrin:

شما مشخصه که اصلا فوتبال نگاه نمیکنی .

3 جمله ی آخرت رو هر آدم فوتبالی بخونه خندش میگیره و کاملا مشخصه که چقدر غیر منطقیه !

حرفت هم توهین به مردم رشت و گیلانه .....!!!!!

==============================

Game Over :

از اینکه نظر دادی ممنون.
من در کل نظر خودم رو تو پست اول نوشتم و دیگه نظری نمینویسم و گقتم قضاوت با خودتان :smile:
تو هم از اینکه نظرت رو نوشتی ممنون.
====================================
( ولی مثل اینکه بعضی ها میگن ( پُست 3 ) همه ی کسانی که تو تهران فحش دادند رشتی ها بودند که از رشت اومدند تهران تا زارع رو فحش بدند !!!!!!!

دیگه چقدر توهین میتونید به یه شهر بکنید شماها !!!

مثل اینکه تهرانی ها خیلی آدم های پاکی اند ...... چقدر فوتبال فهم اند ! )

آخرین ویرایش:

GAME_OVER

کاربر فعال باشگاه ورزشی ,
کاربر ممتاز
Game Over :

از اینکه نظر دادی ممنون.
من در کل نظر خودم رو تو پست اول نوشتم و دیگه نظری نمینویسم و گقتم قضاوت با خودتان :smile:
خب پس حرفاتو قبول ندارم ..:)
و سوال رو هم جواب ندادی ..مهم نیست ..
مرسی:gol:

آخرین ویرایش:

H.N!GHT

کاربر فعال تالار هنر ,
کاربر ممتاز

یعنی رشتیا اینقد بیکارن که بیان طرفداریه پرسپولیسو بکنن بعدم تو تهران علیه ملوان فحش بدن؟؟؟؟ چه جلب آورین آورین....

فکر نمکینی لحن صحبتت اصلا مناسب نیست؟؟درضمن بهتره به بقیه توهین نکنیم....شمایی که اینجا با دوتا حرف جوش آوردی بری استادیوم چی میشه...خونسردیه خودتو حفظ کن دوست عزیز...
تازه ماها با کسی مشکلی نداریم بقین که جو سازی میکنن پس این ما نیستیم که شروع کننده ایم...وقتی عدالت رعایت نمیشه آدم نمیتونه ساکت بمونه...

me.fatima

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی رشتیا اینقد بیکارن که بیان طرفداریه پرسپولیسو بکنن بعدم تو تهران علیه ملوان فحش بدن؟؟؟؟ چه جلب آورین آورین....

فکر نمکینی لحن صحبتت اصلا مناسب نیست؟؟درضمن بهتره به بقیه توهین نکنیم....شمایی که اینجا با دوتا حرف جوش آوردی بری استادیوم چی میشه...خونسردیه خودتو حفظ کن دوست عزیز...
تازه ماها با کسی مشکلی نداریم بقین که جو سازی میکنن پس این ما نیستیم که شروع کننده ایم...وقتی عدالت رعایت نمیشه آدم نمیتونه ساکت بمونه...

این جماعت فکر کردند هر توهینی که دلشون بخواد میتونند به مردم رشت بکنند بقیه هم سکوت کنند !
دیگه من توهین بالاتر از این نشنیدم که تمام کسانی که در تهران فحاشی میکنند رشتی هستند .

اینجا شیراز و هر شهر دیگری که مردمش تیم شهرشون رو به تهران میفروشند و بعد بُرد میرند دم هتل شادی میکنند نیست !

رشتی ها اینقدر تعصب دارند که وقتی رای کمیته انضباطی اعلام شد رییس شورای شهرش هم نتونست این بی عدالتی رو قبول کنه و بیانیه داد.

اینجا برای هر تیمی جهنم سانتیاگو عضدیه :smile:

me.fatima

عضو جدید
کاربر ممتاز
یک نکته ای رو یادم رفت بگم :

من هدفم از ایجاد تاپیک نه این بود که بیام شهری رو زیر سوال ببرم و دعوا بین شهرها بندازم!
بلکه نظرم رو خیلی محترمانه و بدون اینکه به شخص یا تیمی توهین کنم نوشتم.
و فکر میکنم خیلی های دیگه هم تو کل ایران هستند که با من هم نظر هستند!

خیلی خوب هم میدونم اکثر کاربرای این تالار طرفدار قرمز / آبی هستند و ممکنه اصلا هم حرف منو قبول نداشته باشند.
ولی این شائبه ای هست که وجود داره و هر کس میتونه از زاویه ی خودش به این قضیه نگاه کنه.

چند شب پیش در یه برنامه ی تلویزیونی استانی گیلان سوالی در رابطه با همین موضوع
مطرح کردند که بالای 90 % موافق این بودند که کمیته انضباطی بین تیم ها تفاوت میذاره !

باز هم میگم هر کسی میتونه از زاویه خودش به قضیه نگاه کنه و نظر هر کسی محترمه :smile::gol:

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
البته من نظر خاصی در این مورد ندارم ، اما خوب در مورد شرایطی مثل میزبانی تیمهای سایپا و راه آهن و نفت تهران از استقلال و پرسپولیس حق رو به اون تیمها میدم نه استقلال و پرسپولیس
مثلا مگه کرج چیش کمتر از خیلی از شهرهای ماست که نتونه یه بازی میزبان باشه ؟؟ پنجمین شهر بزرگ ایرانه و ورزشگاهشم حدود 15-20 هزار نفر گنجایش داره
لحن کاربر ahmadpashaei رو هم تایید نمیکنم، اما اونجایی که گفتن همه طرفدارهای پرسپولیس رشتی بودن به نظرم منظورشون به بازی با داماش تو رشت بوده به نظرم یعنی کلی گفتن که اگه تو شهرستانها از استقلال و پرسپولیس حمایت بشه ، این حمایت از طرف مردم خود اون شهر و حومه اونجا بوده نه از تهران

اما در کل فحاشی تو همه جای ایران هست ، تهران و شهرستانم نداره ، متاسفانه خیلی جاها ورزشگاه و خیابونم نداره ، همه جا هست