عاشق مردی شد که وجود خارجی نداشت.
به نوشته پایگاه اینترنتی میرور (mirror)، لیز فیلیپس(Liz Philips) قربانی این ماجرا معلمی است که عشق و پولش را برای مردی که وجود خارجی نداشت از دست داد.
جان مور (John Moore) مردی بوده که از طریق اینترنت با لیز ارتباط داشته که ظاهراً اشتباهی بازداشت و زندانی شده است.
لیز در آن برهه از زمان در یک مدرسه ابتدایی در خارج از کشور کار می کرده است. او آخرین ماههای کاری خود را به عنوان معلم ارشد مدرسه ابتدایی در غنا (Ghana)قبل از بازنشستگی سپری می کرد.
داستان عشقی نه ماهه این زن و مرد قرار بود منجر به اولین دیدار بین آنها شود، اما وقتی لیز (Liz) به فرودگاه می رسد وکیل خبر شوک آور زندانی شدن جان (John) را به او می دهد.
لیز (Liz) در این باره توضیح داد: من در غنا تنها بودم که وقتی این خبر را شنیدم شوکه شدم و ترسیدم. من با جان صحبت کرده بودم قبل از اینکه سوار هواپیما شود. همه چیز ظاهراً خوب پیش می رفت، اما بعد ناگهان تماس تلفنی از جان داشتم که التماس می کرد به وی کمک کنم. سیستم پلیس در غنا وحشتناک است. من دو روز بعد به انگلیس پرواز کردم، اما دیگر نمی توانستم شبها بخوابم چون نگران وضعیت جان و اینکه چه بلایی بر سرش آمده، بودم.
بنابراین وقتی جان به او گفت که می تواند برای آزادی اش وثیقه تامین کند لیز 55 ساله موافقت کرد تا 9 هزار پوند برایش ارسال کند تا آزاد شود و 600 پوند هم برای پروازش به انگلیس بپردازد، اما جان هرگز به آنجا نیامد. او به لیز دروغ گفته بود.
بنا به اظهارات لیز، جان به او گفته بود یک انگلیسی است اما ظاهراً لهجه امریکایی داشته است. او ادعا کرده به دلیل اینکه سالها در امریکا زندگی کرده تغییر لهجه پیدا کرده است. این مرد به لیز گفته بود که در انگلیس است اما از تن صدای تلفنش معلوم بود که از جای دیگری در دنیا تماس گرفته است.
بعد از ناپدید شدن جان وضعیت روحی لیز بسیار وخیم شد چون تصور می کرده که جان بعد از گذشت 9 ماه که با او ارتباط داشته، با زن دیگری ارتباط دارد و این مسئله آسیب بیشتری به او رساند. اما واقعیت وحشتناکتر چیزی دیگری بود، چرا که اصلاً جانی در کار نبود. او وجود خارجی نداشت.
لیز زمانی که تلفنی با مامور دایره جنایی صحبت می کرد این واقعیت را فهمید. مامور دایره جنایی شماره تلفن لیز را در تلفن همراهی در غنا پیدا کرده بود. او تلفن همراه را از یک مرد گرفته بود که مظنون است صدها هزار پوند از زنان انگلیسی کلاهبرداری کرده است. این فرد با ایجاد رابطه عشقی دروغین آنها را اغفال کرده و پولهایشان را به سرقت برده است