طلا باران بدن با طلاهای ناب قرآنی

نگين...NeGiN سبز

عضو جدید
کاربر ممتاز
..............

..............

:(
آقا منم هستم
فقط شروع شد بهم پ.خ بدين

اميدوارم ايندفعه مثل قبليها نشه :cry:

ممنون :gol:

sh.mojtaba

عضو جدید
روش حفظ:
بهتر هست ابتدا آیاتی رو که می خواهید حفظ کنید با نوار گوش کنید
بعدش آیه رو به چند قسمت تقسیم کنید و هر قسمت رو چندبار تکرار کنید
و بعد قسمت ها رو به هم بچسبونید و چند بار آیه رو کاملا تکرار کنید.
دقت کنید به اندازه ای تکرار کنید که کاملا آیه رو بی غلط حفظ باشید
به همین ترتیب با هر آیه همین کار رو بکنید. هر آیه ای رو که حفظ کردید برگردید و یکبار از اول تا آخر آیه ی حفظی رو بخونید.

sh.mojtaba

عضو جدید
انواع مرور:
1- ده درس آخر: یعنی 10 قسمت آخر حفظ رو هر روز بخونید. مثلا روز یک صفحه حفظ میکنید. از صفحه ی 1. روز اول چیزی برای این مرور نیست و لی روز بعد بایذ صفخه ی اول رو بخونید روز سوم صفحه ی اول و دوم. روز چهارم صفحه ی اول تا سوم و به همین ترتیب تا روز یازدهم که از اول تا صفحه ی 10 هست روز 12 صفحه ی اول رو نمی خونید و از صفحه ی دوم تا یازدهم می خونید. این برای وقتی است که در هر روز یک صفحه درس داشته باشید. به همین ترتیب برای هر نوع دیگه میشه برنامه ریخت. نکته ی مهم اینکه اگه حفظتون قوی باشه این 10 درس به هفت درس کاهش پیدا میکنه

2- مرور اجزاء : وقتی یک صفخه از مرور ده درس بیرون اومد میره توی این مرور. این مرور وقتی کارش زیاد میشه که اجزاء حفظی شما زیاد بشه. تمثلا متوسط مرور کل محفوظات شما باید یک هفته تا 10 روز باشه. یعنی اگه حافظ کل قرآن شدید باید روزی 3 جزء مرور کنید.

3- مرور چشمی: صرفا برای این هست که جای آیات تو ذهن نقش ببنده تا از لحاظ روانشناسی حفظ هم موفق باشید.

اگه سوالی هست بگید

ضمنا دوستان هرجایی رو که قبلا حفظ کردند یا بودند رو بگند. ممنون

artemiss

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی دلم میخواد شرکت کنم:cry:
تابستون پارسال میخواستم کلاساشو برم اما نشد:cry:
خیلی سخته آخه:cry:

sh.mojtaba

عضو جدید
دوستان هرجایی رو که قبلا حفظ کردند یا بودند رو بگویند. ممنون

artemiss

عضو جدید
کاربر ممتاز
مثل اینکه کسی نیست:w05:
کاش یخورده تبلیغات میکردین شاید کسایی که به حفظ قرآن علاقه دارن بدونن همچین تاپیکی هست

Sparrow

مدیر تالار مهندسی هوافضا
مدیر تالار
سلام آقا مجتبی،
امروز 15 امه، یعنی از امروز شروع می کنیم؟ من هستم شدید. محفوظاتم رو هم نمی گم آبرو ریزی میشه. فرض کنم فقط حمد و سوره رو بلدم حالا یه چند تا سوره بیشتر!

نگين...NeGiN سبز

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقا امروز فكر كنم 15 امه
پس چرا هنوز شروع نكردين ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه بدونيد چه قدر لحظه شماري كردم واسه امروز :gol:

نگين...NeGiN سبز

عضو جدید
کاربر ممتاز
يكي نيست به من جواب بده كه بايد خودمون از امروز بنابر دو پست قبليه مجتبي جان شروع كنيم يا برنامه ي خاصي دارين :child:

sh.mojtaba

عضو جدید
اوه. واقعا پوزش میخواهم. سایت دانشگاه تعطیل بود وقت هم نکردم برم بیرون.
ببخشید دیگه.
احتکالا دوستان نزدیک امتحان میان ترم بالشند و زیاد وقت نداشته باشند یه رسیزه برنامه سبک تر هست. از این هفته برنامه های هفته ی بعد رو هم میگذارم ببخشید من رو.
ضمنا قسمت هایی رو که حفظ میکنید حتما ببرای یک نفر دیگه بخونید تا غلط هاتون مشخص بشه و اون ها رو رفع کنید. اگر غلط ها زیاد بود اصلا ناراحت نشید و بیشتر تکرار کنید.

sh.mojtaba

عضو جدید
برنامه رو از امروز شروع میکنیم:

دوشنبه 88/1/17 : آیات 1 تا 5 سوره ی بقره
سه شنبه 88/1/18 : آیات 6 الی 11 سوره ی بقره
چهار شنبه: 88/1/19 : آیات 12 الی 16 سوره ی بقره
پنج شنبه 88/1/20 : آیات 17 الی 20 سوره ی بقره
جمعه : 88/1/21 : آیات 21 الی 24سوره ی بقره

خوب تا آر این هفته ما میرسیم به آخر صفحه ی 4 دوستان چون میزان محفوظات کم هست هر روز از ابتدا تا انتهای محفوظات رو بخونید. من سعی میکنم هر روز مطالب مربوط به هر صفحه رو که کمکتون میکنه رو براتون بذارم.
مهمترین مشکل تو حفظ قرآن زیاد بودن مشابهات هستش که در رابطه با اونها توضیح میدم.

sh.mojtaba

عضو جدید
آیه ی 3 و 4 یه ریزه مشابه به هم هستند که اونهایی که برای اولین بار هست که این آیت رو میخونند یا حفظ میکنند یه ذره قاطی میکنند که زود حل میشه چون این صفحات رو زیاد تکرار میکنیم درست میشه.
دیگه نمیخواهم تکرار کنم لطف کنید قبل از حفظ کردن به دقت نوار گوش کنید اون هم استاد منشاوی. تا جایی که بتونید بدون غلط از روی صفحات بخونید. بعد حفظ رو شروع کنید. ترجمه هم یادتون نر میتوه کمکتون کنه. یا حق
ضمنا یه لطفی کنید یه گزارشی از کار حفظتون تو تاپیک بگذارید

sh.mojtaba

عضو جدید
سلام
دوستان در رابطه با کمیت و کیفیت برنامه نظر هم بدند. اگه دوستان میبینند میتونند بیشتر کار کنند منعی نیست فقط بگند که دیگران هم اطلاع داشته باشند.

sh.mojtaba

عضو جدید
برنامه ی امروز سه شنبه:

دوستان ضمن انجام برنامه ی حفظ اکروز یادتون باشه مرور 10 درس جدید که همون حفظ دیروز هست رو دارید.
اگر نمی تونید به کسی تحویل بدید میتونید صدای خودتون رو ضبط کنید بعد اون رو بشنوید و غل های خودتون رو بگیرید
سعی کنید تمام قواعد تجوید و صوت و لحن رو هم اجرا کنید و در غیر اینصورت مثل نوار بخونید یعنی تقلید کنید از صدای نوار!

sh.mojtaba

عضو جدید
سلام طبق برنامه امروز باید شما عزیزان صفحه ی 3 از قرآن های عثمان طه را تمام کنید. یادتون باشه از زمان های مرده تون استفاده کنید.
ان شاءالل تا اشب برنامه ی هفته ی بعد رو هم قرار میدم.
موفق باشید

sh.mojtaba

عضو جدید
سلام
برنامه ی هفته ی بعدی:

شنبه : 88/1/22 آیات 25 و 26 سوره ی بقره و قرائت این سوره از ابتدا تا حفظ روز
یکشنبه: 88/1/23 آیات 27و 28 و 29 سوره ی بقره و قرائت این سوره از ابتدا تا حفظ روز
دوشنبه: 88/1/24 آیات 30 الی 33 سوره ی بقره و قرائت این سوره از ابتدا تا حفظ روز
سه شنبه: 88/1/25 آیات 33 الی 37 سوره ی بقره و قرائت این سوره از ابتدا تا حفظ روز
چهارشنبه: 88/1/26 تثبیت 5 صفحه ی ابتدایی سوره ی بقره (تکرار تا زمانیکه بدون غلط خواندید)
پنج شنبه: 88/1/27 آیات 38 الی 42سوره ی بقره و قرائت این سوره از ابتدا تا حفظ روز
جمعه: 88/1/28 آیات 42 الی48 سوره ی بقره و قرائت این سوره از ابتدا تا حفظ روز

sh.mojtaba

عضو جدید
بچه ها بگید حفظ کردید یا نه؟
چطور بوده؟
مشکل خاصی نداشتید؟
و...

sh.mojtaba

عضو جدید
سلام
جواب ها زیاد بود فهمیدم چه خبره
خوب به هر حال امروز انتهای صفحه ی 3 رسیدیم. اگر برنامه کم هست بگید زیاد شه اگه خوبه که هیچ.
موفق باشید

sh.mojtaba

عضو جدید
خوب دوستان سلام اگر صلاح دونستید بیایید بگید چیکار کردید؟ حفظ کردید یا نه؟ و... ;) :)

Sparrow

مدیر تالار مهندسی هوافضا
مدیر تالار
سلام،
مجتبی جان، راستش من هفته اول نرسیدم درست حسابی حفظ کنم.از شنبه که شروع کردم هر چی می دوم نمی رسم.برنامه خیلی فشرده اس.برا بچه تنبلی مثل من یک کم سخته! میشه توی هفته یه روز یا دو روز تنفس اعلام کنی که اگه یکی مثل من جا موند بتونه خودش رو برسونه؟ چون الان من مجبورم شبی 11 تا آیه حفظ کنم تا بتونم خودم رو برسونم.
یه سوال دیگه هم داشتم، اینکه با این شرایط فشرده چند وقت طول میکشه تا کل قرآن حفظ بشه؟ فکر کنم حفظ 1 ساله است، نه؟
یه خواهش هم داشتم، میشه یه بار کل برنامه رو ،اگه امکانش هست، بذاری تا یه دید کلی نسبت بهش داشته باشیم؟
هوای ما بچه تنبلا رو هم داشته باش!
:gol:

sh.mojtaba

عضو جدید
سلام اسپارو عزیز
چهارشنبه روز استراحت هست دیگه. یعنی اگه حفظ نکردی میتونی خودت رو برسونی برای همین با قرمز نوشتم. وقتی میگم گزارش بدید برای اینه دیگه هر روزی که حفظ نمی کنی بگو تا برنامه رو تغییر بدم. حالا هم بگو کجایی و به خودت فشار نیار تا برنامه ی تو رو جدا بدم.
مدت زمان حفظ مهم نیست. کیفیتش مهمتره. یه موفع میبینی حفظ 3 یا 4 سال طول میکشه اما عالیه. استاد سمیعی فردو افراد زیادی مثل ایشون که الان داوران بین المللی هستند حفظشون حداقل 6 سال طول کشیده ولی تسلط بالایی روی معانی و متن دارند. برنامه ی فعلی اگر به همین ترتیب پیش بره بیشتر از یکسال هست. ولی اگر بینش جای خالی برای مسلط کردن یا همون تثبیت بذاریم و بیشتر کار کنیم یه ذره بیشتر طول میکشه. برنامه هم شناور هست یعنی بسته نیست. که حتما اینطور باشه برنامه رو با توجه به شرایط مینویسیم که فشار متحمل نشید. (البته برای ابتدای کارها بعدا حالتو جا میارم:biggrin:)
موفق باشی

sh.mojtaba

عضو جدید
برنامه ی هفته ی بعد رو نمیدم تا بدونم کجاییم و داریم چیکار میکنیم که هم اسپارو عقب نیفته هم بتونیم بهتر عمل کنیم. پس بگین تا کجا حفظ کردین تا برنامه رو بدم.
ممنون

m4material

مدیر تالار مهندسی مواد و متالورژی
مدیر تالار
سلام به همگي دوستان.
واقعا بايد ازتون صميمانه به خاطر اينكار تشكر كرد.
اگه خداوند منو لايق بدونه و امام زمان(عج) پشتيبانم باشه و شما اجازه بديد من هم به شما بپيوندم.
من خودم يه برنامه براي حفظ داشتم ولي بهتر دونستم تو يه گروه اين كار پر فضيلت رو ادامه بدم. من حفظ رو از آخر انجام ميدادم؛ ولي براي اينكه با شما هماهنگ بشم از اول قرآن دوباره شروع ميكنم.
شما ادامه بديد.من خودم رو به شما ميرسونم.
موفق باشيد.

sh.mojtaba

عضو جدید
سلام به همگي دوستان.
واقعا بايد ازتون صميمانه به خاطر اينكار تشكر كرد.
اگه خداوند منو لايق بدونه و امام زمان(عج) پشتيبانم باشه و شما اجازه بديد من هم به شما بپيوندم.
من خودم يه برنامه براي حفظ داشتم ولي بهتر دونستم تو يه گروه اين كار پر فضيلت رو ادامه بدم. من حفظ رو از آخر انجام ميدادم؛ ولي براي اينكه با شما هماهنگ بشم از اول قرآن دوباره شروع ميكنم.
شما ادامه بديد.من خودم رو به شما ميرسونم.
موفق باشيد.

خوب خوش آمد میگم. اگر میخواهید برنامه ی خودتون رو ادامه بدین و با ما هم همراه باشین. میشه چندتا برنامه بذاریم. اگر امکان داره بگین از آخر هم تا کجال حفظ کردین که توی برنامه هاتون مرورش هم باشه.
اگر توی دوستان کسی هست که بیشتر از 5 جزء حفظ هست بگه که یه برنامه ی دیگه هم دارم.
موفق باشید...

m4material

مدیر تالار مهندسی مواد و متالورژی
مدیر تالار
خوب خوش آمد میگم. اگر میخواهید برنامه ی خودتون رو ادامه بدین و با ما هم همراه باشین. میشه چندتا برنامه بذاریم. اگر امکان داره بگین از آخر هم تا کجال حفظ کردین که توی برنامه هاتون مرورش هم باشه.
اگر توی دوستان کسی هست که بیشتر از 5 جزء حفظ هست بگه که یه برنامه ی دیگه هم دارم.
موفق باشید...
از آخر تا سوره ي شمس رو حفظ كردم. براي دوره اش هم برنامه دارم. ولي ترجيح ميدم با شما همراه شم.بهتون ميرسم.;)

sh.mojtaba

عضو جدید
خوب برنامه ی جدید رو یه خورده باز میذارم.
روز شنبه برنامه ی حفظ نمیذاریم تا خلق الله برسند.
شنبه : 88/1/29 استراحت :). قرائت این سوره از ابتدا تا حفظ روز جمعه
یکشنبه: 88/1/30 آیات 49 الی 53 سوره ی بقره و قرائت این سوره از ابتدا تا حفظ روز
دوشنبه: 88/1/31 آیات 54 الی 57 سوره ی بقره و قرائت این سوره از ابتدا تا حفظ روز
سه شنبه: 88/2/1 آیات 58 الی 60 سوره ی بقره و قرائت این سوره از ابتدا تا حفظ روز
چهارشنبه: 88/1/26 آیه ی 61 سوره ی بقره و قرائت محدوده ی حفظی
پنج شنبه: 88/1/27 تثبیت 9 صفحه ی ابتدایی سوره ی بقره (تکرار تا زمانیکه بدون غلط خواندید)
جمعه: 88/1/28 استراحت :)

Sparrow

مدیر تالار مهندسی هوافضا
مدیر تالار
سلام،
مجتبی جان، شرمنده که من عقب موندم.ایشالله خودم رو هفته دیگه با برنامه ات منطبق می کنم. باید یه زمان مشخص برای برنامه حفظ برای خودم بذارم که تا امروز نتونستم درست و حسابی ثابتش کنم. ایشالله از هفته دیگه مثل آدم حفظ می کنم.
:victory:

یا علی