طلاق در ماه رمضان اجرا نخواهد شد

B.R.Z

عضو جدید
دادگاه مخصوص شیعیان عربستان اعلام کرد:​

دادگاه اوقاف و وصایای استان شیعه نشین قطیف عربستان وابسته به وزارت دادگستری این کشور، طلاق در ماه مبارک رمضان را متوقف و اعلام کرد که دادگاه ها در این ماه مبارک، صیغه طلاق را جاری نخواهند کرد.

دادگاه اوقاف و وصایای قطیف عربستان، صیغه طلاق را در ماه مبارک رمضان جاری نخواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری رسا، دادگاه اوقاف و وصایای استان شیعه نشین قطیف عربستان وابسته به وزارت دادگستری این کشور، طلاق در ماه مبارک رمضان را متوقف و اعلام کرد که دادگاه ها در این ماه مبارک، صیغه طلاق را جاری نخواهند کرد.

حجت الاسلام شیخ محمد الجیرانی، قاضی دادگاه شیعیان در جلسه ای که روز گذشته با حضور مسوولان دفاتر ازدواج و طلاق برگزار شد بر لزوم عدم اجرای طلاق در ماه مبارک رمضان تاکید کرد و این امر را عامل توافق زوجین و بازگشت به زندگی خواند.

وی در این باره گفت: با توجه به معنویت و فضایلی که در ماه مبارک رمضان وجود دارد عدم اجرای حکم طلاق در این ماه مبارک، احتمال بازگشت زوجین به زندگی را افزایش می دهد.

حاضران در این جلسه به بررسی شیوه های مختلف برخورد با متقاضیان طلاق برای بازگشت به کانون خانواده پرداختند.

منبع: تابناک

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوندن این خبر چه دردی از ما دوا میکنه. لااقل اینا رو ببر تو تالار اخبار بزن.

B.R.Z

عضو جدید
اگه اینجا گذاشتم یعنی اینکه از کاربران میخوام که در مورد این طرح گفتگو کنند.

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اگه اینجا گذاشتم یعنی اینکه از کاربران میخوام که در مورد این طرح گفتگو کنند.
یعنی چه گفتگوئی؟
یه عده ای یه جائی یه کاری کردن. اونم نه تو قلب اروپا , تو یه کوره ده یا شهرستانی که همه شونم بیسوادن. ما اینجا بیایم راجع به این کار چی بگیم مثلا؟
چیزی ازش میآموزیم؟
اصلا برای چی باید این رفتار اون آدمها وسیله ای برای گفتگوی ما بشه. فایده ش چی میتونه باشه؟
یکم فکر کن بعد خواهی دید که شان و فرهنگ ایرانی بالاتر از اینه که با این خبر ها دارای انگیزه برای گفتگو بشه.
بابا این چیزا به ما چه ربطی داره آخه؟

B.R.Z

عضو جدید
هرکسی نظری داره
اتفاقا من با این طرح کاملا موافقم
ای کاش تو کشوره خورمون هم اجرا میشد.
باز من تاپیک زدم شما بهم گیر دادید.
ای بابا
هزاران تاپیکه چرت و پرن تو باشگاه میزنن اونوقت شما درست میاید به تاپیکه من گیر میدید.

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هرکسی نظری داره
اتفاقا من با این طرح کاملا موافقم
ای کاش تو کشوره خورمون هم اجرا میشد.
باز من تاپیک زدم شما بهم گیر دادید.
ای بابا
هزاران تاپیکه چرت و پرن تو باشگاه میزنن اونوقت شما درست میاید به تاپیکه من گیر میدید.
میگم اینا رو تو تالار خودشون بزن.
تاپیکت ایراد نداره . جای یه تاپیک مناسب رو تو این تالار اشغال میکنه بازدهی فکری و روحی و معنوی و علمی هم برای کسی نداره.
ایرانی جماعت همینه. تا اشتباهشو بهش بگی فورا ناراحت میشه و نه تنها قبول نمیکنه بلکه حق به جانب هم میشه.

در ضمن شما میگید هر کسی نظری داره. منم قبول دارم. خوب نظر من هم همینا بود که گفتم.
دوست داشتی روش فکر کن و گرنه برو هر چی خبر تو سایتها هست وردار بیار کپی پست کن تو تالار گفتگو.
من میگم شما یه موضوعاتی رو باید بزنی که به درد کاربر بخوره. اینکه تا شب وقتمونو بذاریم و راجع به این چیزا چرت و پرت بگیم معنیش اینه که ما از همون ادمها هم بی جنبه تر و عوام تریم.
دلیل طلاق و کاهش اون با این خل بازی ها کم و زیاد نمیشه. مسائل ریشه ای و فرهنگی و خیلی چیز ها هست که باعث طلاق میشه که با این دید زمین تا آسمان فاصله داره. و تو یه همچین تاپیکهایی هم قابل نقد و بررسی نیست.

آبیدر751

اخراجی موقت
وقتی خودشون میخوان همون بهتر که زودترجدا شن-تاحالا عربستان بی فرهنگ بود چه شد-( واسه ما الگو بشن) خوبه؟

A N A H I T A

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو رو خدا
جون من
حال از نون خوردن نیفتن این مسوولین
زن و بچه رو چطوری سیر کنن
طفلکی
واقعععععععععععععععععععععععععععععععا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

me-myself

عضو جدید
کاربر ممتاز
ای بابا
دو نفر که مشکل دارن با هم باید چیکار کنن توی این ماه؟؟؟؟؟

B.R.Z

عضو جدید
شاید واقعا تاثیر گذار باشه و دیگه نخوان از هم جدا بشن.
ماه رمضان ماه پربرکتی .