طلاق خوب است!

zeynab_ghhh

کاربر بیش فعال
به نظر من طلاق گاهی مواقع بهترین راه حله آدمی میشناسم از بچگی تا بزرگسالی صد در صد ایمان دارم اگر از همون اوایل زندگیش جدا میشد و خانوادهش اونو حمایت میکردند الان دیگه زندگی بهتری داشت الان که بچه هاشون بزرگ شدن این همه تشنج تو خانوادشون نبود چه فایده خیلی وقته طلاق عاطفی گرفتند البته نه طلاق بخاطر قیافه یا چیزای دیگه طلاق راه حلی برای وقتی که آدم به بن بست میرسه

بن بست یعنی چی؟
یعنی نخوایم طرف مقابلمونو بفهمیم.نخوایم یه وقتایی از خودمون بگذریم.نخوایم خودمونو جای طرف مقابلمون بزاریم.در چنین حالتی بن بست معنا داره.
اگر کسی تونست اختلافاتشو مدیریت کنه و زندگی کنه، به این معنا نیست که پس حتما طلاق عاطفی گرفته!منم خیلی آدما رو میشناسم که واسه حفظ زندگیشون همه کار کردن و موفق هم شدن

M.A777

عضو جدید
کاربر ممتاز
بن بست یعنی چی؟
یعنی نخوایم طرف مقابلمونو بفهمیم.نخوایم یه وقتایی از خودمون بگذریم.نخوایم خودمونو جای طرف مقابلمون بزاریم.در چنین حالتی بن بست معنا داره.
اگر کسی تونست اختلافاتشو مدیریت کنه و زندگی کنه، به این معنا نیست که پس حتما طلاق عاطفی گرفته!منم خیلی آدما رو میشناسم که واسه حفظ زندگیشون همه کار کردن و موفق هم شدن

به نظر منم تقریبا هیچ مشکلی وجود نداره،که 2طرف بخوان،ولی حل نشه
یه سری مشکلات یک صدم درصدی جسمی وجود داره که بله واقعا کنار اومدن باهاش همت و مرام زیاد میخواد،ولی اکثر 99% مشکلات زندگی (به دید من که هنوز طعم ازدواج و سختیش رو نچشیدم) میتونه قابل حل باشه
هرچند از بیرون گود بخوام نظر بدم حرف اشتباهیست
ولی !! هیچکسی رو نمیشناسم که هر دو قانع و دنبال رفع مشکل باشن،و زندگی بدی داشته باشن
! و دقیقا برعکس این جمله هم صادقه و با چشمای خودم اطراف و حتی فامیل هم دیدم.

t3teknik

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببخشید استادتون نگفتن که در کشور های اروپایی که آمار طلاق 50% هست، وضعیت کودکان و آمار خودکشی و افسردگی و بزهکاری،به چه صورته؟نگفتن چند درصد از آمار جرم و جنایت توسط بچه های طلاق صورت گرفته؟نگفتن چند درصد از بچه های طلاق دارن بدون حضور پدر و مادر توسط دولت بزرگ میشن؟چند در صد از زنان و مردانی که طلاق گرفتن،زندگی بهتر و موفقتری بعد طلاقشون داشتن؟
دوست عزیز در همه مواردی که بیان کردید وضعیت در ایران بحرانی تر است و یاداور می شوم که سلامت روانی در کشور های غربی بهتر از ایران است .
ما حتی یک نهاد خبر رسانی صادق هم نداریم تا این دروغ های بزرگ باورمان نشود.

رییس جمهورقلبها

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
انصافن من ک خیلی موارد از مطالبت ک عین حقیقتم بود دستگیرم شد.مخصوصن اونجایی رو ک گفتی دور میزنن رو واقعن حال کردم
متاسفم اینارو تایپ میکنم ولی حقیقته .

من بخاطر اینکه مادرم وکیله خیلی برخورد داشتم . کلا به شرایط بستگیداره اول باید ببینی خانوم حاظره از کل مهریه شو ببخشه و در مقابل شوهرش طلاقش بدهاگه آره که باید با همسرش حرف زد و توافقی طلاق بگیرن . ولی بعضی مردا الان کهمهریه قسطی شده میگن بابا اصا طلاقش نمیدم مهریشم قسطی میدم و زن هم میگیرم . وخیلی وقتا هم خانوما نمیخوان از کل مهرشون بگذرن و حداقل مقداریشو میخوان و درمقابل طلاق هم میخوان این حالت کار سختیه اگه اون دلایلی که تو عقد نامه نوشته روهم نداشته باشی اصا نا ممکنه . بهترین راه توافق با شوهر هست ولی اکثر وقتا مردامهریه نمیدن اصا نمیدن حتی من خیلیا رو هم دیدم بجز بخشش مهریه یه پولی هم میخوانبهشون بدی . در این جور حالتی زن فقط یه راه براش میمونه یا درس کردن یه پرونده ازناسازگاری یا خسته کردن مرد که ببینه بابا مهرو بده و طلاقش بده به نفعشه .همینجور که زن مهریه شو میزاره اجرا و مرد هم بر علیه زن میره شکایت میکنه مبنی برعدم تمکین ینی زن من از خونه من رفته . و دادگاه به زن دستور میده که باید بره سرزندگیش و خب زنی که بخواد طلاق بگیره نمیره که خونه شوهرش . و اینجاس که اگه نرهمرد برنده اس چون زن برنگرده مرد سریع ناشیزه اش میکنه ینی زن خونه باباشه و دیگهحق طلاق و نفقه نداره و مرد هم حق ازدواج مجدد داره .و اینجاس که زن میتونه مرد روبازی بده یه جورای دادگاه رو دور بزنه . زن تو جواب دادگاه میگه آره برمیگردم یاحتی قبلا واسه چند مدتم ناشیزه بوده سریع میتونه هر وقت بخواد حتی اگه شوهرشم زنگفته باشه بگه من برمیگردم و مرد هم مجبوره یا طلاقش بده یا یه خونه با وسایلاشدوباره براش تامین کنه و نفقه هم بده . و ازینجاس که زن فیلم بازی میکنه به اصطلاحفرار از تمکین میگن . همیشه بعد حکم تمکین مرد یه مامور میاره که ببینه زن میرهخونه شوهرش یا نه اینجا زن باید امضا کنه و بره خونه شوهرش و چند ساعت بعدش داد وبیداد راه بندازه بیاد خونه باباش و باز مرد باید از پله اول شروع کنه بره دادگاهاز زنش شکایت کنه .اینجور که ادامه بده مرد خب خسته میشه و میبینه کلی باید پولکرایه خونه بده و کلی نفقعه بده و حتی دیگه نمیتونه زن بگیره و ترجیح میده اینمخارجو بده به زنش و طلاقش بده . خیلی وقتا مردا بدجنس تر هستن و اصا کوتاه نمیاناینجاس که زن بدبخت باید یه پرونده عدم ناسازگری ترتیب بده . ینی وقتی برگشت دعواکه شروع شود شوهرو عصبی کنه بزنش . خیلی مردها میدونن زنشونو بزنن چ عواقبی داهنمیزنن گاهی حتی زنا خود زنی میکنن و همون موقعه یکی که از قبل ازنقه خبر داشته به110 خبر میده و بعد این حکمهای پزشکیقانونی و... رو که رو پرونده بزنی واسه طلاق میشه کاری کرد که بعد مدتی دادگاهبخاطر ناسازگاری حکم طلاق رو میده . و زن مهرشوم دیگه میگیره . خیلی وقتا بیشترازینم میشه . این دعوا قبل طلاق هست باورنکنین همش فیلمه واسه خاطر اینکه بتونن طلاق بگیرن .

t3teknik

عضو جدید
کاربر ممتاز
متاسفانه یا خوشبختانه...نمیدونم کدومش...در بعضی موارد متاسفانه و در بعضی خوشبختانه....امروزه نه تنها قبح و زشتی طلاق شکسته شده بلکه من فکر میکنم به یه بازی بچگانه تبدیل شده....اگر دقت کرده باشین آمار طلاق بالا رفته...وبرای مشاهده این موضوع نیاز نیست به دفاتر رسمی مراجعه کرد...تو اطراف خودمون نیگاه کنیم ...تو در وهسایه..دوست و آشنا موارد خیلی زیادن
امروز ازدواج میکنن فردا طلاق میگیرن....:razz:
بنظرم این خیلی مسخره س...
نه به اون شوری شور نه به این بی نمکی....نه به اینکه زمونای گذشته با هر شرایط سخت و طاقت فرسایی میساختن و عمرشون هدر میدادن با عذاب و اذیت کردن همدیگه، برای اینکه طلاق براشون خیلی زشت بود
نه به اینکه امروز تا تقی به توقی میخوره...طلاق میگیرن....
فکر میکنم نیاز به مقاله برای شکستن قبح طلاق نیست...چون بیش از حدم شکسته....
دوست عزیز دلیل زیاد شدن امار طلاق بخاطر شکستن قبحی و زشتی اش نیست...دلیل صورت گرفتن پیوند های ست که اشتباهن...طرف از خیابون رد شده و پیکان اتشین دلشو سوراخ کرده و یک سال بعد شکار و شکارچی به دادگاه خانواده برای طلاق میرن؛ دلیلش جز اینه که نبود فرهنگ درست ازدواج کردن باعث این اتفاق میشه...به هر روی شکار و شکارچی نمی تونن با هم سازش کنن ، صلاق یکی از راهکار های حل مشکله ... البته هر ناسزگاری درمانش طلاق نیست ولی خب وقتی این شب باشه و اون روز هیچ وقت نمیشه هردوشونو با هم دید!

رییس جمهورقلبها

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من چند وقتیه دنبال اینم ک ایا طلاق در اشخاصی ک در سنین بالاتر مثلا 32 ب بالا صورت میگیره نسبت به اونهایی ک در سنین پایین تر هست چقدره ؟
در کل منظورم اینه ایا کسانی ک در سنین بالاتر ازدواج میکنند کمتر سمت طلاق میرند یا بیشتر ؟
ینی اگه بتونی ی مقایسه اماری طلاق از اونهایی ک در سنین بالا و پایین ازدواج میکنند توی این تاپیک بزاری لایک داری

دوست عزیز در همه مواردی که بیان کردید وضعیت در ایران بحرانی تر است و یاداور می شوم که سلامت روانی در کشور های غربی بهتر از ایران است .
ما حتی یک نهاد خبر رسانی صادق هم نداریم تا این دروغ های بزرگ باورمان نشود.

t3teknik

عضو جدید
کاربر ممتاز
من چند وقتیه دنبال اینم ک ایا طلاق در اشخاصی ک در سنین بالاتر مثلا 32 ب بالا صورت میگیره نسبت به اونهایی ک در سنین پایین تر هست چقدره ؟
در کل منظورم اینه ایا کسانی ک در سنین بالاتر ازدواج میکنند کمتر سمت طلاق میرند یا بیشتر ؟
ینی اگه بتونی ی مقایسه اماری طلاق از اونهایی ک در سنین بالا و پایین ازدواج میکنند توی این تاپیک بزاری لایک داری
تقدیم رئیس جمهور عزیز ، امار به تفکیک گروه سنی هست که می تنی درصد هر سال رو با سال دیگه مقایسه کنی در هر رده سنی

رییس جمهورقلبها

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تقدیم رئیس جمهور عزیز ، امار به تفکیک گروه سنی هست که می تنی درصد هر سال رو با سال دیگه مقایسه کنی در هر رده سنی

ممنون ک زحمتش رو کشیدی.من اولین سال و اخرین سالی رو ک قرار دادی رو دیدم .بیشترین امار مال سنینی بوده ک در حال حاضر در جامعه در حال شکل گیریه .اما ی نکته ای جالب بود برام و همین رو میخاستم از این امار بدونم اینکه کسانی ک در سنین بالای 30 ازدواج میکنن چ دختر و چ پسر کمتر دچار طلاق میشند .و نتیجه این امار توی این جمله خلاصه میشه ک : طلاق های فعلی ناشی از عدم پختگی های لازم برای شروع ازدواج ک ب دنبال ان شروع زندگی و اعتیاد ، شروع زندگی و ب تعبیر برخی خیانت همسر ، شروع زندگی و چن همسری ، شروع زندگی و...
کما اینکه در سنین بالاتر ازدواج هم این موارد صورت میگیره اما نه ب این شدت
البته در اخر هم باید گفت این ها امار و ارقام است نه واقعیت ولی اگر کمی این امار را با واقعیت همین محله های زندگی خودمان بررسی کنیم متوجه تحقق واقعی امار می شویم
بهر حال دمت گرم

بالا