طرز تهیه یخ در بهشت ایرانی و فرنگی بدون دستگاه

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار
۷ طرز تهیه یخ در بهشت ایرانی و فرنگی بدون دستگاه


یخ در بهشت یکی از قدیمی‌ترین و سنتی‌ترین نوشیدنی‌های سرد و خنک برای روزهای گرم تابستان است. به نظر می‌رسد اصالت یخ در بهشت اصفهانی باشد و بعدها پای آن به اروپا و آمریکا هم باز شده است. انواع یخ در بهشت جزو انواع دسر ایرانی است. یخ در بهشت در اروپا و آمریکا به نام slush‌ هم تهیه و فروخته می‌شود و اتفاقا بسیار هم محبوب است. در سال‌های دورتر در هر کوی و برزنی بساط فروش یخ در بهشت به پا بود و گرمای تابستان را قابل تحمل می‌کرد.
 

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار

طرز تهیه یخ در بهشت نعنایی فوری به روش خیابانی و بازاری​




طرز تهیه یخ در بهشت نعنایی فوری به روش خیابانی و بازاری


یخ در بهشت نعنایی از جمله بهترین نوشیدنی‌هایی سرد و تگری است که برای رفع عطش و گرمازدگی و آبرسانی به بدن در روزهای گرم تابستان گزینه مناسبی است. یخ در بهشت نعنایی گلوی شما را تازه کرده، احساس خستگی را کاهش می‌دهد و باعث افزایش انرژی شما برای ادامه فعالیت‌های روزانه می‌شود. رسپی تهیه این یخ در بهشت خوشمزه آسان است و شما با کمترین مواد در خانه می‌توانید چند لیوان یخ در بهشت خوش طعم و گوارا با طعم نعنا به سبک یخ در بهشت‌های قدیمی خیابانی تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه یخ در بهشت نعنایی​

مواد اولیهمقدار مورد نیاز
لیموترش یا آبلیمو۳۰۰ گرم (۳/۴ لیوان فرانسوی دسته‌دار آبلیمو)
برگ نعناع تازه یا پودر نعنا خشک۱۲ تا ۱۵ عدد (۱ قاشق غذاخوری سرخالی نعنا خشک)
آب۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
آب سرد و تگری۴ لیوان فرانسوی دسته‌دار
شکر۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار

مدت زمان آماده‌سازی مواد: ۱۰ دقیقه
مدت زمان تهیه یخ در بهشت نعنایی: ۱۵ دقیقه
میزان کالری در ۱۰۰ گرم یخ در بهشت نعنایی: حدود ۱۹۵ کیلوکالری

مراحل طرز تهیه یخ در بهشت نعنایی​

طرز تهیه یخ در بهشت نعنایی

مرحله به مرحله مطابق دستورالعمل زیر عمل نمایید تا یک یخ در بهشت نعنایی عالی و خوش طعم به روش یخ در بهشت‌های بازاری داشته باشید:

مرحله اول: در ابتدا برگ‌های نعناع را بشویید و خشک کنید​

برای تهیه این نوشیدنی بهتر است از برگ‌های تازه نعناع استفاده کنید. برگ‌های تازه نعناع عطر نوشیدنی شما را دوچندان خواهند کرد. برگ‌های تازه نعنا را از ساقه آن جدا کرده و در یک ظرف بگذارید تا کاملاً خیس بخورند تا گل و آلودگی‌ها ته نشین شود. سپس برگ‌های نعناع را کاملا آبکشی کنید. برگ‌های شسته شده را داخل آبکش بریزید تا آب آن خارج شده و برگها کاملاً خشک شوند.

مرحله دوم: برگ‌های نعناع را ریز خرد کنید​

با استفاده از یک چاقوی تیز یا دستگاه سبزی خردکن برگ‌های نعنا را ریز خرد کنید. نعناع خرد شده را کنار بگذارید. اگر هوس نوشیدنی خنک کرده‌اید، اما برگ نعناع تازه در دسترس ندارید، می‌توانید از یک قاشق سرخالی نعناع خشک برای این مقدار مواد استفاده کنید.

مرحله سوم: آب و شکر را با هم ترکیب کنید​

در این مرحله از طرز تهیه یخ در بهشت نعنایی باید در یک ظرف فلزی مانند شیر‌جوش، یک لیوان دسته‌دار فرانسوی آب را با شکر ترکیب کنید. ظرف را روی حرارت ملایم گاز قرار دهید تا آب کاملاً به جوش آمده و ذرات شکر در آب حل شوند. شما می‌توانید مرتب این ترکیب را هم بزنید تا سریع‌تر شکر حل شود. ظرف را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید تا ترکیب آب و شکر کاملاً خنک شود.

مرحله چهارم: آب لیموترش‌ها را بگیرید​

با استفاده از دستگاه آب پرتقال گیری یا از طریق فشردن لیمو با دست می‌توانید آب لیموهای تازه را بگیرید. حتما هسته‌های لیمو را از آب آن جدا کنید. در صورت عدم دسترسی به لیموی تازه می‌توانید از سه چهارم لیوان دسته‌دار فرانسوی آبلیمو نیز استفاده کنید.

مرحله پنجم: آب لیمو ترش را به شربت اضافه کنید​

پس از اینکه شهد یا ترکیب آب و شکر، کاملاً خنک شد باید آب لیمو ترش یا آبلیمو را به آن اضافه کنید و همه مواد را به خوبی با هم ترکیب نمایید.

مرحله ششم: باقیمانده آب را اضافه کنید​

به شربت لیمو باید ۴ لیوان آب سرد را اضافه کرد. همه مواد را با استفاده از یک قاشق خوب با هم مخلوط کنید.

مرحله هفتم: شربت آماده شده را در فریزر قرار دهید​

شربت لیمو را فریزر به مدت ۴۰ تا ۶۰ دقیقه در فریزر قرار دهید تا کاملاً حالت یخ‌زدگی پیدا کند. در این مدت چند بار مایه یخ در بهشت را چک کنید. زمانی که اطراف ظرف شروع به برفک زدن یا یخ زدن کرد، ظرف را از فریزر خارج کنید و مواد را همراه با یخ دیواره ظرف به خوبی هم بزنید و مجدد داخل فریزر قرار دهید.
این کار را چند بار تکرار کنید تا یخ در بهشت حالت یخی برفکی و پفکی بگیرد.

مرحله هشتم: یخ در بهشت را داخل ظرف‌های سرو بریزید​

در این مرحله شما باید ظرف یخ در بهشت را از فریزر بیرون آورده و یخ در بهشت را در لیوان‌های سرو بریزید.

مرحله آخر: نعناع را به یخ در بهشت اضافه کنید​

پس از بیرون آوردن یخ در بهشت از فریزر و ریختن آن در لیوان سرو، زمان اضافه کردن نعناع تازه یا خشک است. نعناع را به یخ در بهشت اضافه کنید و خوب هم بزنید. در آخر چند برش لیموی تازه را داخل یا کنار لیوان‌های سرو قرار دهید. یخ در بهشت نعنایی شما آماده است؛ گوارای وجود!

روش‌های دیگر برای تهیه یخ در بهشت نعنایی​

طرز تهیه یخ در بهشت نعنایی به روش های مختلف

در ادامه روش‌های مختلف تهیه یخ در بهشت نعنایی را هم به شما آموزش می‌دهیم:

روش تهیه یخ در بهشت نعنایی با شربت نعنا​

برای تهیه یخ در بهشت با شربت نعنا شما می‌توانید به جای درست کردن شهد از نصف لیوان دسته‌دار فرانسوی شربت نعناع استفاده کنید. اگر می‌خواهید یخ در بهشت شیرینی بیشتری داشته باشد می‌توانید مقداری شکر نیز به شربت خود اضافه کنید.


پس از ترکیب کردن همه مواد مانند قبل آن را در فریزر قرار دهید و بعد از یخ زدن در فریزر به صورت تگری سرو و میل کنید. شما حتی می‌توانید از قبل شربت نعنا را در منزل با استفاده از برگ‌های تازه نعناع و رنگ خوراکی نیز تهیه کنید.

روش تهیه یخ در بهشت نعنایی به روش سنتی​

اگر می‌خواهید با درست کردن یخ در بهشت، خاطرات کودکی را دوباره برای خود زنده کنید، می‌توانید این نوشیدنی را به روش سنتی و قدیمی نیز تهیه نمایید. برای این منظور کافیست در یک ظرف استوانه‌ای فلزی به قطر ۸ تا ۱۰ سانتی‌متر شربت نعناع را ریخته و آن را در وسط تشتی که پوشیده از یخ است قرار دهید.
حالا مرتب ظرف فلزی خود را حول محور یخ‌ها بچرخانید. پس از گذشت چند دقیقه در دیواره‌های اطراف ظرف لایه‌های نازک یخ یا برفک مشاهده خواهید کرد. یخ را از دیواره‌ها جدا کنید و مجدد داخل ظرف بریزید. این کار را آنقدر تکرار کنید تا کل شربت کاملاً به شکل یخ پوره شده درآید. در این صورت یخ‌ در بهشت نعنایی شما آماده است.

نکات اضافی در طرز تهیه یخ در بهشت نعنایی​

با رعایت نکات زیر طعم و عطر یخ در بهشت نعنایی خود را دو چندان کنید:
  • شما می‌توانید از مقدار کمی شکر در تهیه یخ در بهشت نعنایی استفاده کنید. استفاده کمتر از شکر طعم بهتری به یخ در بهشت می‌دهد.
  • استفاده از لیموی تازه طعم ترشی و عطر خوبی به یخ در بهشت می‌دهد. از طرفی استفاده از لیموی تازه به راحتی می‌تواند عطش شما را در روزهای گرم تابستان کاهش دهد.
  • می‌توانید مقداری عرق نعنا هم روی یخ در بهشت خود بریزید.

فوت و فن‌های خوشمزه شدن یخ در بهشت نعنایی​

آیا می‌توان از عرق نعنا برای تهیه این شربت استفاده کرد؟​

بله در صورت تمایل می‌توانید یک قاشق عرق نعنا را به شربت خود اضافه کنید. اگرچه استفاده از نعناع تازه برای غنی کردن طعم یخ در بهشت توصیه می‌شود.

آیا می‌توان از قالب‌های کوچک یخ برای تهیه یخ در بهشت نعنایی استفاده کرد؟​

اگر فرصت کافی برای قرار دادن یخ در بهشت داخل فریزر ندارید، می‌توانید در یک مخلوط کن شربت لیمو و برگ‌های نعنا خرد شده را همراه با یخ‌های آماده و مکعبی شکل در دستگاه مخلوط‌کن بریزید، کاملاً مواد را با هم بزنید تا یخ خرد و پوره شود.

برای بهتر شدن رنگ یخ در بهشت نعنایی چه باید کرد؟​

اگر دوست دارید نوشیدنی شما خوش رنگ باشد می‌توانید چند قطره رنگ خوراکی سبز را به یخ در بهشت نعنا خود اضافه کنید.
 

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار

طرز تهیه گرانیتای هندوانه (یخ در بهشت هندوانه) به سبک ایتالیایی​



طرز تهیه گرانیتای هندوانه (یخ در بهشت هندوانه) به سبک ایتالیایی


گرانیتای هندوانه یک دسر خنک ایتالیایی است که با نام یخ در بهشت هندوانه نیز شناخته می‌شود. خاستگاه این دسر تگری سیسیل ایتالیا و مخصوص فصل تابستان است. گرانیتا به دانه‌های درشت یخ اطلاق می‌شود. این نام برگرفته از کلمه «گرانیت» به معنی دانه‌های درشت رنگی است. برای تهیه این مدل یخ در بهشت خوشمزه نیازی به دستگاه بستنی ساز یا ابزار خاصی نیست. شما می‌توانید تنها با با هندوانه و شکر این نوشیدنی جذاب و خنک را در منزل تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه گرانیتای هندوانه​

مواد اولیهمقدار مورد نیاز
هندوانه۱ عدد متوسط
شکر۳/۴ لیوان فرانسوی دسته‌دار
آب۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار

مدت زمان آماده سازی مواد: ۵ دقیقه
مدت زمان تهیه گرانیتای هندوانه: ۴ ساعت
میزان کالری ۱۰۰ گرم گرانیتا هندوانه: حدود ۱۹۵ کیلوکالری

مراحل طرز تهیه گرانیتای هندوانه​

طرز تهیه گرانیتای هندوانه

برای درست کردن یک یخ در بهشت هندوانه خوشمزه به سبک ایتالیایی مراحل زیر را دنبال کنید.

مرحله اول: آب را با شکر روی حرارت مخلوط کنید​

در اولین مرحله از طرز تهیه گرانیتای هندوانه باید آب را با شکر را در شیر جوش یا یک قابلمه کوچک مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کاملا ذرات شکر در آب حل شوند. بعد از اینکه کاملا شکر در آب حل شد، ظرف را از روی حرارت بردارید تا خنک شود.

مرحله دوم: هندوانه را برش دهید و هسته‌های آن را کاملاً خارج کنید​

برای تهیه این نوشیدنی بسیار مهم است که از هندوانه قرمز، شیرین و سالم استفاده کنید. پس از اینکه هندوانه را برش دادید، مغز هندوانه را خرد کنید و هسته‌های آن را کاملاً خارج نمایید. شما همچنین می‌توانید با یک قاشق مغز هندوانه را از پوست آن جدا کنید.

مرحله سوم: هندوانه را کاملا پوره کنید​

در این مرحله از طرز تهیه گرانیتا هندوانه باید هندوانه‌های خرد شده را داخل دستگاه مخلوط کن یا میکسر بریزید و کاملاً پوره نمایید.

مرحله چهارم: پوره هندوانه را از صافی عبور دهید​

با استفاده از یک الک یا صافی ریز پوره هندوانه را کاملاً صاف کنید. یک کاسه زیر صافی قرار داده و هندوانه‌های پوره شده را داخل صافی بریزید. به آرامی پشت قاشق را روی پوره هندوانه فشار دهید تا تمام آب هندوانه از آن خارج شود.
این کار را به تدریج انجام دهید. تا الک شما سر ریز نکند. در نهایت باید ناخالصی‌ها و تفاله پوره روی سطح الک بماند و آب هندوانه غلیظ در ظرف جمع شود.

مرحله پنجم: آب هندوانه را با شربت شکر مخلوط کنید​

آب هندوانه غلیظ را با شربت شکر کاملاً ترکیب کنید و در یک ظرف مناسب فریزری بریزید.

مرحله ششم: ترکیب هندوانه و شربت را در فریزر بگذارید​

پس از ریختن ترکیب شکر و آب هندوانه در ظرف باید به مدت ۲ تا ۳ ساعت ظرف خود را داخل فریزر قرار دهید تا این ترکیب کاملاً یخ بزند.

مرحله هفتم: با یک چنگال ترکیب یخ‌زده گرانیتا را بتراشید​

وقت ترکیب هندوانه شما کاملاً یخ زد، آن را از فریزر خارج کرده و یک چنگال محکم را چندین بار روی سطح یخ زده بکشید تا خرده‌های یخ درشت ایجاد شوند. این خرده‌های یخ همان گرانیتا است.

مرحله هشتم: گرانیتای هندوانه را سرو کنید​

شما می‌توانید از جام‌های کوچک برای سرو گرانیتای هندوانه یا یخ در بهشت هندوانه استفاده کنید. پس از اینکه خرده‌های یخ را در ظرف مخصوص سرو ریختید با برگ نعناع و چند برش لیمو به دلخواه آن را تزئین کنید. نوش جان!

طرز تهیه گرانیتای هندوانه (یخ در بهشت هندوانه) به روش‌های دیگر​

در ادامه ما روش‌های مختلف تهیه یخ در بهشت هندوانه را به شما می‌گوییم:

روش تهیه گرانیتای هندوانه با لبو​

اگر می‌خواهید طعم و رنگ نوشیدنی خود را افزایش دهید می‌توانید از لبو استفاده کنید. برای این منظور کافیست به اندازه نصف مقدار پوره هندوانه، پوره لبوی پخته شده یا ۱ قاشق غذاخوری پودر لبو را همراه با آب دو عدد لیمو ترش و شکر داخل دستگاه مخلوط‌کن یا میکسر بریزید.
دستگاه را روشن کنید تا همه مواد به خوبی با هم ترکیب شوند برای تهیه این نوع گرانیتا به میزان کمتری شکر نیاز دارید. در نهایت مواد میکس شده را داخل ظرف ریخته و در فریزر قرار دهید تا مثل روش بالا یخ ببندد.
سپس بعد از ۳ الی ۴ ساعت با استفاده از چنگال سطح روی یخ را خراش دهید و خرده یخ‌های درشت ایجاد شده را در ظرف مخصوص سرو بریزید.

روش تهیه گرانیتای هندوانه با آبلیمو​

برای تهیه این نوع گرانیتا شما می‌توانید به شربت شکر و آب خود چند قطره آب لیمو ترش اضافه کنید. در صورت عدم دسترسی به لیموی تازه می‌توانید از آبلیمو نیز استفاده کنید. بقیه مراحل به شکل قبل باید دنبال شوند.

برای تهیه گرانیتای هندوانه با لیمو همچنین می‌توانید شکر و آبلیمو را همراه با هندوانه و مقدار کمی گلاب در دستگاه مخلوط‌کن یا میکسر ریخته و کاملاً پوره نمایید. سپس این پوره را از صافی عبور دهید. آب هندوانه به دست آمده را در فریزر به مدت ۲ تا ۳ ساعت قرار دهید و سپس با چنگال خرده‌های یخ را با برش روی سطح یخ ایجاد کنید.

نکات اضافی در طرز تهیه گرانیتای هندوانه​

نکات اضافی در طرز تهیه گرانیتای هندوانه

با رعایت موارد زیر شما می‌توانید کیفیت گرانیتای هندوانه خود را افزایش دهید:
  • اگر از دستگاه مخلوط‌کن برای پوره کردن یا خرد کردن یخ استفاده کنید یخ کاملاً پوره می‌شود. در این صورت ترکیب شما به صورت یخ در بهشت ایرانی در خواهد آمد.
  • برای اینکه یک گرانیتا هندوانه جذاب داشته باشید می‌توانید یک پنجم هندوانه را برش داده و با قاشق مغز هندوانه را از مابقی هندوانه خارج کنید تا قسمت بزرگ هندوانه یک قالب کاسه شکل پیدا کند. در انتها از این کاسه هندوانه ای شکل به عنوان ظرف سرو گرانیتا استفاده نمایید.
  • به جای شکر می‌توانید از شربت نعناع نیز استفاده کنید. این به کاهش طبع سرد هندوانه نیز کمک می‌کند. برای تهیه این شربت کافیست به ترکیب آب و شکر مقداری کمی شربت عرق نعنا اضافه کنید.

فوت و فن‌های خوشمزه شدن گرانیتای هندوانه​

چرا یخ با چنگال به خوبی تراشیده نمی‌شود؟​

اگر به مدت طولانی گرانیتا هندوانه خود را در داخل فریزر گذاشته باشید سطح یخ بسیار سفت خواهد شد و تراشیدن آن با چنگال سخت می‌شود.

آیا می‌توان شکر را از طرز تهیه گرانیتا حذف کرد؟​

اگر تمایلی به استفاده از شکر ندارید می‌توانید این نوشیدنی را بدون شکر و تنها با استفاده از آب هندوانه یخ‌زده تهیه کنید.

آیا می‌توان گرانیتا هندوانه را بعد از آماده شدن در فریزر نگهداری کرد؟​

خیر، گرانیتا آماده شده را اگر دوباره در فریزر بگذارید دوباره یخ می‌زند و شکل خود را از دست می‌دهد.

برای بهتر شدن رنگ گرانیتای هندوانه چه باید کرد؟​

شما می‌توانید از پوره لبو یا چند قطره رنگ خوراکی برای بهتر شدن رنگ نوشیدنی خود استفاده کنید.
 

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار

طرز تهیه یخ در بهشت لیمویی در ۱۵ دقیقه به روش بازاری​



طرز تهیه یخ در بهشت لیمویی به روش بازاری در ۱۵ دقیقه


یخ در بهشت لیمویی یکی از انواع یخ در بهشت بازاری و یک نوشیدنی خنک و تگری است که می‌تواند طعم لحظات شیرین کودکی را دوباره برای شما تداعی کند. اگر در روزهای گرم تابستان به دنبال یک نوشیدنی خوش عطر و خوشمزه هستید که به راحتی عطش شما را بنشاند و انرژی شما را در طول روز تامین کند، یخ در بهشت لیمویی بهترین گزینه است. شما با کمترین مواد موجود در خانه می‌توانید یک نوشیدنی عالی با طعم بهشتی داشته باشید.

مواد لازم تهیه یخ در بهشت لیمویی (برای ۴ نفر)​

مواد اولیهمقدار مورد نیاز
لیموترش یا آبلیمو۸ عدد کوچک (۸ قاشق غذاخوری)
شکر۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
آب۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
پوست لیموترش۲ عدد
یخ قالبیبه مقدار لازم

مدت زمان آماده سازی مواد: ۵ دقیقه
مدت زمان درست شدن یخ در بهشت لیمویی: ۱۰ دقیقه
میزان کالری هر لیوان یخ در بهشت لیمویی: حدود ۱۹۶ کیلوکالری

مراحل طرز تهیه یخ در بهشت لیمویی​

مراحل طرز تهیه یخ در بهشت لیمویی

برای اینکه یک یخ در بهشت لیمویی عالی و خوش طعم مثل یخ در بهشت خیابانی داشته باشید باید مرحله به مرحله مطابق دستور زیر عمل کنید:

مرحله اول: ابتدا آب و شکر را با هم مخلوط کنید​

در اولین مرحله از طرز تهیه یخ در بهشت لیمویی شما باید شربت مورد نظر برای یخ در بهشت را تهیه کنید. برای این منظور آب و شکر را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب به جوش آید. در طی مدت زمانی که قابلمه روی حرارت است، شکر و آب را مرتب هم بزنید تا شکر کاملاً در آب حل شود. بعد از حل شدن کامل شکر در آب، قابلمه را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید کاملاً این ترکیب خنک شود.

مرحله دوم: پوست لیمو ترش را رنده کنید​

برای اینکه یخ در بهشت کاملاً عطر تازگی لیمو بدهد باید لیمو ترش را با استفاده از رنده، ریز رنده کنید. برای رنده کردن پوست لیمو نباید پوست را از لیمو جدا کرد. شما باید پوست لیموی درسته را رنده کنید. مراقب باشید تا هنگام رنده کردن پوست سفید لیمو رنده نشود. در واقع شما باید سطح رویی نازک و زرد رنگ لیمو را رنده کنید تا رنده پوست لیمو تلخ نشود.

مرحله سوم: آب لیمو ترش را اضافه کنید​

در این مرحله از طرز تهیه یخ در بهشت لیمویی شما باید آب لیمو ترش‌ها را بگیرید و سپس آن را به شربت خنک شده اضافه کنید. برای گرفتن آب لیمو ترش‌ها می‌توانید از آبمیوه‌گیری دستی یا برقی استفاده کنید. در صورت عدم دسترسی به لیموی تازه می‌توانید از ۸ قاشق غذاخوری آبلیمو استفاده کنید.

مرحله چهارم: همه مواد یخ در بهشت را با هم ترکیب کنید​

پوست لیموی رنده شده را به شربت آبلیموی خود اضافه کرده و همراه با مقداری یخ داخل دستگاه میکسر بریزید تا یخ به خوبی خرد شده و حالت پودری پیدا کند.

مرحله پنجم: یخ در بهشت لیمویی را در لیوان‌های سرو بریزید​

در نهایت یخ در بهشت آماده شده را در لیوان‌های سرو ریخته و آن را با برش‌های لیمو تازه و برگ نعناع تزیین کنید. یخ در بهشت باید به صورت خنک سرو شود. نوش جان!

دیگر روش‌های طرز تهیه یخ در بهشت لیمویی​

شما می‌توانید یخ در بهشت لیمویی را به روش‌های زیر نیز تهیه کنید:

روش تهیه یخ در بهشت لیمویی با نعنا​

شما می‌توانید عطر و طعم یخ در بهشت خود را دو چندان کنید. برای این منظور کافیست مقداری برگ نعنا را با آب بشویید. سپس نعناع شسته شده را داخل صافی یا آبکش بگذارید تا آب اضافی آن کاملاً خارج شده و خشک شود.
حالا برگ نعناع را به همراه پوست لیمو رنده شده، یخ و شربت لیمو خنک شده داخل میکسر بریزید و پوره کنید. یخ در بهشت لیمویی با نعناع به همین راحتی آماده می‌شود.

روش تهیه یخ در بهشت لیمویی به روش سنتی و خیابانی​

اگر دوست دارید یخ در بهشت لیمویی را به روش سنتی درست کنید، باید یک ظرف یا تشت پر از یخ آماده کنید. سپس شربت آبلیمو را داخل یک ظرف فلزی استوانه‌ای ریخته و آن را وسط یخ‌های داخل تشت بگذارید و مرتب حول محور ظرف استوانه‌ای حرکت دهید.
بعد از گذشت چند دقیقه دیواره ظرف شروع به زدن برفک می‌کند. با یک چاقو یا قاشق برفک‌ها را از دیواره ظرف جدا کرده و دوباره داخل شربت بریزید. این کار را آنقدر ادامه دهید تا همه شربت شما کاملا حالت پودری و برفکی پیدا کند و سپس آن را سرو کنید.

روش تهیه یخ در بهشت لیمویی با میوه‌های یخ زده​

شما می‌توانید یخ در بهشت لیمویی خود را متنوع‌تر سرو کنید. با استفاده از میوه‌های یخ‌زده مثل آلبالو، گیلاس، توت فرنگی، بلوبری و … می‌توانید یخ در بهشت متفاوت‌تری داشته باشید و از طرفی غلظت این نوشیدنی را نیز بیشتر کنید. برای افزایش طعم یخ در بهشت لیمویی کافیست، میوه‌های دلخواه را یک تا دو ساعت قبل از تهیه یخ در بهشت داخل فریزر قرار داده تا کاملاً یخ بزنند.

سپس این میوه‌های یخ زده را همراه با سایر مواد یخ در بهشت لیمو داخل دستگاه میکسر ریخته و خوب ترکیب کنید. استفاده از این تکنیک باعث می‌شود تا شما طعم و مزه نوشیدنی خود را بر اساس میوه دلخواه‌تان افزایش دهید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه یخ در بهشت آلبالو

نکات مهم در طرز تهیه یخ در بهشت لیمویی​

نکات اضافی در طرز تهیه یخ در بهشت لیمویی

رعایت نکات زیر به شما کمک می‌کند تا یخ در بهشت لیمویی بی‌نظیری داشته باشید:
  • شما می‌توانید به جای نعناع از عرق نعناع نیز برای تهیه یخ در بهشت لیمویی استفاده کنید.
  • برای غنی کردن طعم یخ در بهشت لیمویی می‌توانید از آب گازدار نیز استفاده نمایید.
  • شما می‌توانید انواع میوه‌های پرآب در تهیه یخ در بهشت لیمویی به کار برید. آلبالو، گیلاس، توت فرنگی، بلوبری، انگور، هندوانه و پرتقال از جمله میوه‌هایی هستند که شما می‌توانید برای تهیه نوشیدنی خوشمزه انتخاب کنید.
  • استفاده کمتر از یخ باعث رقیق شدن بافت یخ در بهشت شما خواهد شد.
  • بهتر است هنگام میکس کردن مواد، ابتدا دستگاه میکسر را روی دور کند و سپس روی دور تند قرار دهید.
  • برای بهبود ارزش غذایی یخ در بهشت می‌توانید از تخم شربتی یا خاکشیر نیز برای تهیه این نوشیدنی استفاده کنید.

فوت و فن‌های خوشمزه شدن یخ در بهشت لیمویی​

آیا می‌توان یخ در بهشت را داخل فریزر قرار داد؟​

یخ در بهشت باید بعد از تهیه بلافاصله و خنک سرو شود. قرار دادن آن در فریزر باعث می‌شود تا نوشیدنی شما کاملاً یخ زده و از بافت طبیعی خود خارج شود. در هر صورت اگر به هر دلیلی بلافاصله نمی‌توانید یخ در بهشت را سرو کنید، می‌توانید نوشیدنی خود را به مدت نیم ساعت داخل فریزر قرار دهید.

برای غلیظ شدن یخ در بهشت لیمویی چه باید کرد؟​

استفاده بیشتر از یخ باعث می‌شود تا بافت نوشیدنی شما غلیظ‌‌تر شود. فراموش نکنید، یخ باید کاملا خرد و پوره شود.

چه مدت می‌توان یخ در بهشت لیمویی را در یخچال نگهداری کرد؟​

همانطور که گفته شد این نوشیدنی را باید بلافاصله سرو کنید، اما اگر به هر دلیلی مقداری از آن باقی ماند، حدود یک هفته تا ۱۰ روز قابل نگهداری در یخچال است؛ اگرچه ممکن است بافت اولیه خود را نداشته باشد
 

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار

۶ روش طرز تهیه یخ در بهشت آلبالو با طعم بازاری و سنتی​



طرز تهیه یخ در بهشت آلبالو به ۶ روش با طعم بازاری و سنتی


یخ در بهشت آلبالو یکی از خوشمزه‌ترین انواع نوشیدنی خنک تابستانی است که بدنتان را از درون خنک و کم آبی بدن را جبران می‌کند. در طرز تهیه یخ در بهشت آلبالو به عنوان یک یخ در بهشت سنتی معمولاً هم از آلبالوی تازه استفاده می‌شود و هم آب آلبالوی تازه، شربت آلبالو یا پودر شربت. اما چگونه بدون دستگاه در خانه یخ در بهشت آلبالو درست کنیم؟ در این مقاله از سرویس آشپزی می‌توانید با طرز تهیه یخ در بهشت آلبالو به چند روش مختلف آشنا شوید. در انتهای مقاله به سوالات متداول در مورد آموزش تهیه یخ در بهشت آلبالویی با طعم سنتی و بازاری پاسخ خواهیم داد.

مواد لازم برای تهیه یخ در بهشت آلبالویی (روش اول)​

مواد اولیهمقدار مورد نیاز
آلبالو منجمد یا تازه۱ کیلوگرم
شکر۲۰۰ گرم
آبلیمو یا آب لیموترش تازه۲ قاشق غذاخوری
وانیل۱/۸ قاشق چای‌خوری

مدت زمان آماده سازی یخ در بهشت آلبالو با آلبالو تازه: ۳۰ دقیقه
مدت زمان آماده شدن یخ در بهشت آلبالو: ۴ الی ۵ ساعت

مراحل طرز تهیه یخ در بهشت آلبالویی با آلبالوی تازه​

مراحل طرز تهیه یخ در بهشت آلبالو

در گرمای تابستان هیچی چیزی به اندازه یک یخ در بهشت سنتی با میوه آلبالو نمی‌تواند حالتان را سر جا بیاورد. در ادامه مراحل درست کردن یخ در بهشت آلبالو را دنبال کنید.

مرحله اول؛ آماده کردن آلبالوها​

در اولین مرحله از طرز تهیه یخ در بهشت آلبالو باید آلبالوها را بشویید و سپس با استفاده از یک سیخ چوبی یا نی پلاستیکی هسته آلبالوها را جدا کنید. برای جدا کردن هسته آلبالو می‌توانید از هر روشی که مد نظرتان است استفاده می‌کنید.

مرحله دوم؛ قرار دادن آلبالو، شکر و آب لیمو روی حرارت​

در این مرحله از طرز تهیه یخ در بهشت آلبالو باید آلبالوها را در قابلمه بریزید. شکر و آب لیموترش تازه یا آبلیمو را اضافه کنید. سپس قابلمه را روی شعله ملایم گاز قرار دهید تا شکر به آرامی در آب آلبالوها حل شود.

مرحله سوم؛ آماده کردن مواد یخ در بهشت آلبالویی​

در این مرحله باید مواد یخ در بهشت را هر‌ از‌ گاهی روی گاز هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند. بعد از ترکیب شدن مواد شعله گاز را تا آخرین حد کم کنید و اجازه دهید که آلبالوها برای ۲ تا ۳ دقیقه دیگر بجوشند. سپس شعله گاز را خاموش کنید و صبر کنید تا مواد یخ در بهشت خنک شود.

مرحله چهارم؛ رد کردن مواد یخ در بهشت از صافی​

در این مرحله باید یک صافی را روی یک ظرف بگذارید. حالا مواد یخ در بهشت را داخل صافی بریزید و با پشت قاشق خوب مواد را فشار دهید تا گوشت آلبالوها کاملاً له شوند و از صافی عبور کنند و پوست آلبالوها در صافی باقی بماند.

مرحله پنجم؛ قرار دادن مواد یخ در بهشت در فریزر​

بعد از این که مواد یخ در بهشت آلبالو را از صافی رد کردید، باید مایه به دست آمده را در ظرفی کم عمق و درب بسته بریزید و برای ۳ تا ۴ ساعت در فریزر قرار دهید تا مواد یخ در بهشت کاملاً یخ بزند.

مرحله ششم؛ سرو کردن یخ در بهشت آلبالو​

بعد از ۳ تا ۴ ساعت که مواد یخ در بهشت کاملاً منجمد شدند، باید آن‌ها را از فریزر خارج کنید و هم بزنید و دوباره برای ۱ ساعت در فریزر بگذارید. برای سرو کردن یخ در بهشت می‌توانید آن را با قاشق بتراشید و در ظرف مورد نظرتان سرو کنید. برای تزیین یخ در بهشت آلبالو می‌توانید از چند برگ نعنا تازه و یا برش‌های لیموترش و میوه آلبالو استفاده کنید. گوارای وجود!

مواد لازم برای تهیه یخ در بهشت آلبالویی با آب آلبالو (روش دوم)​

مواد اولیهمقدار مورد نیاز
شکر۲۰۰ گرم
آبلیمو یا آب لیموترش تازه۲ قاشق غذاخوری
آب آلبالو۱ لیتر

مدت زمان آماده سازی یخ در بهشت آلبالو خیابانی با آب آلبالو: ۳۰ دقیقه
مدت زمان آماده شدن یخ در بهشت آلبالو: ۴ الی ۵ ساعت

مراحل طرز تهیه یخ در بهشت آلبالو خیابانی با آب آلبالو​

مراحل طرز تهیه یخ در بهشت آلبالو با آب آلبالو

اگر دوست دارید یخ در بهشت آلبالو به سبک خیابانی را به روش راحت‌تری آماده کنید، می‌توانید به جای میوه آلبالو از آب آلبالو برای تهیه یخ در بهشت استفاده کنید. برای این کار می‌توانید آب آلبالوها را به هر روشی که مد نظرتان آماده کنید و این یخ در بهشت را با آن درست کنید. در ادامه مراحل درست کردن یخ در بهشت آلبالو با آب آلبالو را دنبال کنید.

مرحله اول؛ جوشاندن مواد یخ در بهشت​

در اولین مرحله از آموزش تهیه یخ در بهشت آلبالو باید شکر، آب آلبالو و آب لیموترش یا آبلیمو را ترکیب کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا شروع به جوشیدن کند. بعد از جوشیدن آب آلبالو شعله گاز را کم کنید و اجازه دهید شکر کاملاً در آب آلبالو حل شود.

مرحله دوم؛ قرار دادن یخ در بهشت در فریزر​

بعد از آماده شدن مواد یخ در بهشت آلبالویی سنتی باید آن را در قالب فلزی با قطر کم بریزید و برای چند ساعت در فریزر قرار دهید تا کاملاً یخ بزند و سفت شوند. بعد از ۴ ساعت قالب را از فریزر خارج کنید و یخ در بهشت را با هم مخلوط کنید و دوباره در فریزر بگذارید.

مرحله سوم؛ سرو کردن یخ در بهشت​

بعد از حدود ۱ ساعت دیگر یخ در بهشت آلبالویی خوشمزه شما آماده است. حالا می‌توانید آن را با قاشق یا اسکوپ بستنی بتراشید و در ظروف مورد نظرتان بریزید، با آلبالوی تازه تزیین کنید و میل کنید.

مواد لازم برای تهیه یخ در بهشت آلبالو با شربت بدون میوه (روش سوم)​

مواد اولیهمقدار مورد نیاز
شربت آلبالو۲ قاشق غذاخوری
شکربه مقدار لازم
تخم شربتی۱ قاشق غذاخوری

مدت زمان آماده‌سازی یخ در بهشت آلبالو با شربت آلبالو: ۲۰ دقیقه
مدت زمان آماده شدن یخ در بهشت آلبالو با شربت آلبالو: ۴ الی ۵ ساعت

مراحل طرز تهیه یخ در بهشت آلبالو با شربت آلبالو​

مراحل طرز تهیه یخ در بهشت آلبالو بدون میوه

اگر به آلبالوی تازه دسترسی ندارید، می‌توانید با استفاده از شربت‌های آماده آلبالو و یا حتی شربت آلبالوی خانگی که از قبل آماده کرده‌اید نیز یک یخ در بهشت آلبالو خوشمزه و خنک آماده کنید. در ادامه مراحل درست کردن یخ در بهشت بدون میوه با شربت آلبالو را دنبال کنید.

مرحله اول؛ آماده کردن شربت آلبالو​

در اولین مرحله از طرز تهیه یخ در بهشت آلبالویی باید شربت آلبالو را آماده کنید. برای این کار در یک لیوان شربت را با آب ترکیب کنید و خوب هم بزنید تا ذرات شربت در آب حل شود.

مرحله دوم؛ آماده کردن تخم شربتی​

برای درست کردن تخم شربتی باید ابتدا آن را در چای صاف‌کن بریزید و زیر آب بگیرید و سپس آن را یک کاسه بریزید. مقداری آب جوش به تخم شربتی‌ها اضافه کنید و اجازه دهید تا دانه‌های تخم شربتی در آب جوش باز شوند.

مرحله سوم؛ قرار دادن شربت آلبالو در فریزر​

در این مرحله از طرز تهیه یخ در بهشت آلبالو و تخم شربتی باید تخم شربتی‌ها را با شربت آلبالو ترکیب کنید. سپس این شربت را در یک ظرف کوچک بریزید و برای چند ساعت در فریزر بگذارید.

مرحله چهارم؛ سرو کردن یخ در بهشت آلبالو​

بعد از ۴ ساعت یخ در بهشت را هم بزنید و دوباره ۱ ساعت دیگر در فریزر قرار دهید. در نهایت یخ در بهشت آلبالو را از فریزر خارج کنید و بعد از هم زدن در ظرف مورد نظرتان بریزید و نوش جان کنید.

طرز تهیه یخ در بهشت آلبالو با نشاسته (روش چهارم)​

طرز تهیه یخ در بهشت آلبالو با نشاسته

برای تهیه یخ در بهشت آلبالو با نشاسته باید ۱/۲ لیوان فرانسوی نشاسته گل را با ۱/۵ لیوان فرانسوی آب و ۲ لیوان فرانسوی آب آلبالو ترکیب کنید و سپس این ترکیب را روی حرارت ملایم بجوشانید تا غلیظ شود. در نهایت این ترکیب را همانند روش‌های قبل در فریزر قرار دهید و بعد با قاشق بتراشید و داخل ظرف دلخواه بریزید و میل کنید.

طرز تهیه یخ در بهشت آلبالو با پودر شربت آلبالو (روش پنجم)​

طرز تهیه یخ در بهشت آلبالو با پودر شربت آلبالو

در این روش، کافی است یک لیوان دسته‌دار فرانسوی آب سرد را با ۱ یا ۲ قاشق غذاخوری پودر شربت آلبالو ترکیب کنید و هم بزنید تا پودر شربت در آب حل شود. در صورت تمایل کمی شکر هم اضافه کنید. شربت را به مدت ۲ الی سه ساعت در فریزر بگذارید و بعد بیرون بیاورید و با قاشق هم بزنید تا حالت پودر یخ بگیرد و بافتی شبیه یخ در بهشت پیدا کند. سپس آن را سرو کنید.

طرز تهیه یخ در بهشت آلبالو با دستگاه (روش ششم)​

طرز تهیه یخ در بهشت آلبالو با دستگاه

«دستگاه یخ در بهشت ساز» که به آن «شربت سردکن» هم گفته می‌شود، بیشتر در شربت‌فروشی‌ها و بستنی‌سازی‌ها استفاده می‌شود. برای استفاده از این دستگاه، کافی است موادی که می‌خواهید برای تهیه یخ در بهشت به کار ببرید، در دستگاه بریزید و آن را تنظیم کنید.
در این دستگاه هر مایعی که می‌خواهید آن را به یخ در بهشت تبدیل کنید، به صورت یخ پودری در می‌آید. فقط دقت کنید که نباید از نوشیدنی‌های گازدار در آن استفاده کنید و به موتور فشار نیاورید. این دستگاه برای مدت طولانی می‌تواند یخ در بهشت را سرد نگه دارد.

نکات مهم در طرز تهیه یخ در بهشت آلبالو​

نکات و فوت و فن‌های طرز تهیه یخ در بهشت آلبالو

  • برای خوش‌طعم شدن یخ در بهشت آلبالو می‌توانید از مقداری گلاب هم استفاده کنید.
  • استفاده از پوست رنده شده لیموترش می‌تواند عطر فوق‌العاده‌ای به یخ در بهشت خانگی شما ببخشد.
  • اضافه کردن آب لیموترش به یخ در بهشت آلبالو اختیاری است، اما موجب خوش عطر و طعم شدن یخ در بهشت شما می‌شود.
  • هم زدن یخ در بهشت بعد از یخ زدن آن یکی از مهم‌ترین مراحل درست کردن یخ در بهشت خانگی است که موجب می‌شود تا دسر شما بافت یخی و نرم داشته باشد و سفت نشود.
  • برای درست کردن یخ در بهشت زعفرانی با آلبالو، می‌توانید به مواد یخ در بهشت، به اندازه ۱ قاشق چای‌خوری زعفران دم‌کرده اضافه کنید و بعد مواد را در فریزر بگذارید تا یخ بزنند.

فوت و فن‌های خوشمزه شدن یخ در بهشت آلبالو​

طرز تهیه یخ در بهشت آلبالو با نشاسته چگونه است؟​

برای تهیه یخ در بهشت آلبالو با نشاسته باید ۱/۲ لیوان فرانسوی نشاسته را با ۱/۵ لیوان آب و ۲ لیوان آب آلبالو ترکیب کنید و سپس این ترکیب را روی حرارت ملایم بجوشانید و بعد در فریزر قرار دهید. در نهایت یخ در بهشت را با قاشق بتراشید و داخل ظرف دلخواه بریزید.

چرا باید در دستور تهیه یخ در بهشت آن را بعد از منجمد شدن هم بزنید؟​

هم زدن یخ در بهشت بعد از یخ زدن آن یکی از مهم‌ترین مراحل درست کردن یخ در بهشت خانگی است که موجب می‌شود تا دسر شما بافتی یخی و نرم داشته باشد و سفت نشود.
 

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار

طرز تهیه یخ در بهشت پرتقالی به ۳ روش بازاری و بدون دستگاه​



طرز تهیه یخ در بهشت پرتقالی به ۳ روش بازاری و بدون دستگاه


یخ در بهشت پرتقالی یکی از انواع یخ در بهشت نوستالژیک قدیمی و خیابانی است. امروزه این نوشیدنی خوشمزه با پرتقال با دستگاه‌ یخ در بهشت ساز درست می‌شود. اما خرید این دستگاه برای مصرف خانگی مقرون به صرفه نیست. نگران نباشید شما می‌توانید در منزل با مقداری آب پرتقال و یخ یک نوشیدنی یخی عالی به روش بازاری درست کنید.

مواد لازم برای تهیه یخ در بهشت پرتقالی بدون دستگاه​

مواد اولیهمقدار مورد نیاز
پرتقال یا آب پرتقالنیم کیلوگرم (۸ تا ۹ عدد متوسط) یا ۲ لیوان آب پرتقال
گلاب۲ قاشق غذاخوری
شکربه میزان لازم

مدت زمان آماده‌سازی مواد یخ در بهشت: ۵ دقیقه
مدت زمان درست کردن یخ در بهشت پرتقالی: ۴۰ الی ۶۰ دقیقه
میزان کالری در ۱ لیوان یخ در بهشت پرتقالی: حدود ۱۹۰ کیلوکالری


مراحل طرز تهیه یخ در بهشت پرتقالی​

طرز تهیه یخ در بهشت پرتقالی

برای تهیه یخ در بهشت پرتقالی به روش بازاری و قدیمی و بدون دستگاه باید مرحله به مرحله مطابق زیر عمل کنید:

مرحله اول: آب پرتقال‌ها را بگیرید​

پرتقال‌ها را شسته و خشک کنید. سپس با استفاده از آبمیوه‌گیری دستی یا آبمیوه‌گیری برقی، آب پرتقال‌ها را بگیرید. در بهار و تابستان که دسترسی به پرتقال کمتر است. می‌توانید آب پرتقال را به صورت آماده تهیه کنید. در هر صورت برای تهیه یخ در بهشت پرتقالی شما به دو لیوان آب پرتقال نیاز دارید.

مرحله دوم: شکر را به آب پرتقال اضافه کنید​

شکر را به آب پرتقال اضافه کنید و کاملاً آن را هم بزنید تا شکر داخل آبمیوه حل شود. استفاده از شکر برای درست کردن یخ در بهشت پرتقال اختیاری است. اگر می‌خواهید نوشیدنی خنک پرتقالی شما شیرین‌تر شود می‌توانید به آن شکر اضافه کنید. اگر به خاطر تناسب اندام خود تمایلی به استفاده از شکر ندارید یا از آبمیوه آماده که مقداری شکر دارد استفاده می‌کنید می‌توانید شکر را حذف کنید.

مرحله سوم: گلاب را با سایر مواد ترکیب کنید​

اضافه کردن گلاب به ترکیب پرتقالی باعث می‌شود تا عطر نوشیدنی یخی شما دوچندان شود و طعم و کیفیت یخ در بهشت را بهتر می‌کند.

مرحله چهارم: یخ در بهشت را در فریزر بگذارید​

پس از اینکه همه مواد را به هم ترکیب کردید، یک ظرف استیل یا روحی انتخاب کرده و مواد یخ در بهشت را داخل آن بریزید. حالا ظرف را داخل فریزر به مدت ۴۰ دقیقه قرار دهید.

مرحله پنجم: ظرف را از فریزر خارج کنید​

پس از اینکه لایه یا تیغه یخ داخل ظرف ایجاد شد، ظرف را از فریزر خارج کرده و دوباره همه مواد را با هم ترکیب می‌کنیم. دوباره ظرف را داخل یخچال قرار دهید. این کار را چند بار تکرار کنید. انجام این فرایند باعث می‌شود تا لایه‌های یخ خرد شده و به شکل پوره‌ای درآیند. وقتی همه شربت به شکل پوره شد، کار تمام است.

مرحله ششم: یخ در بهشت را در لیوان سرو بریزید​

در نهایت نوشیدنی خوشمزه و خنک تابستانی با پرتقال را داخل لیوان‌های سرو ریخته و با لیمو و یا سایر میوه‌های دلخواه تزیین کنید.
شما حتی می‌توانید از چند برگ نعناع تازه برای تزیین لیوان یخ در بهشت پرتقالی خود استفاده نمایید. نوش جان!

طرز تهیه یخ در بهشت به روش‌های دیگر​

در زیر روش‌های دیگر درست کردن یخ در بهشت پرتقالی را به شما آموزش می‌دهیم.

روش تهیه یخ در بهشت پرتقالی در سه سوت​

اگر فرصت کافی برای درست کردن نوشیدنی یخی پرتقالی ندارید، می‌توانید ترکیب پرتقال، شکر و گلاب را به همراه چند قطعه یخ مکعبی درون مخلوط کن ریخته و کاملاً با هم میکس و خرد کنید.
به همین راحتی یخ در بهشت شما آماده می‌شود. حتما از تکه‌های خرد و ریز یخ استفاده کنید.

روش تهیه یخ در بهشت پرتقالی به روش سنتی یا دستی​

روش سنتی درست کردن یخ در بهشت به این صورت است که ابتدا باید مواد یخ در بهشت را داخل ظرف استوانه‌ای فلزی بریزید. سپس ظرف را داخل تشتی قطور قرار دهید و داخل تشت یخ بریزید. حالا ظرف فلزی حاوی شربت را در وسط تکه‌های یخ قرار دهید و آن را کمی جابجا کنید، طوری که تکه‌های یخ به خوبی اطراف ظرف استوانه‌ای را بپوشاند.

در ادامه باید مرتب ظرف استوانه‌ای را حول محور خود بچرخانید تا سرمای یخ داخل تشت باعث شود لایه‌های یخ در دیواره داخلی ظرف فلزی ایجاد شود. لایه‌های یخ را از دیواره ظرف جدا کرده و در داخل ظرف بریزید. مرتب این کار را انجام دهید تا بافت کل شربت پفکی شود و به حالت یخ در بهشت درآید. این کار کمی وقتگیر است، اما ارزش امتحان کردن را دارد.

نکات مهم در طرز تهیه یخ در بهشت پرتقالی​

نکات اضافی در طرز تهیه یخ در بهشت پرتقالی

  • استفاده از گلاب در تهیه یخ در بهشت علاوه بر عطر بهتر از آب شدن سریع نوشیدنی پرتقالی جلوگیری می‌کند.
  • برای درست کردن یخ در بهشت پرتقالی می‌توانید به جای گلاب از مقداری وانیل نیز استفاده کنید.
  • یخ در بهشت پرتقالی را با پودر شربت هم می‌توانید درست کنید در این صورت با پودر شربت آب پرتقال درست کنید و مراحل را مانند روش بالا دنبال کنید.
  • این نوشیدنی بهشتی با پرتقال را باید به صورت پوره یخ سرو کنید قرار دادن آن در داخل یخچال باعث می‌شود تا پوره‌های یخ آب شوند.

فوت و فن‌های خوشمزه شدن یخ در بهشت پرتقالی​

آیا می‌توان یخ در بهشت پرتقالی را بدون گلاب درست کرد؟​

بله شما می‌توانید نوشیدنی خنک خود را بدون گلاب نیز درست کنید، اما گلاب به شما کمک می‌کند تا علاوه بر عطر بهتر، بتوانید سریع‌تر به بافت یخی نوشیدنی دست پیدا کنید. از طرفی گلاب مانع آب شدن سریع یخ می‌شود.

آیا می‌توان به شربت یخ در بهشت، آبلیمو اضافه کرد؟​

بله این کاملا به سلیقه و ذائقه شما بستگی دارد. شما می‌توانید برای ایجاد حس تازگی و رفع عطش مقداری آبلیمو نیز به یخ در بهشت خود اضافه کنید. البته استفاده از لیموترش تازه توصیه می‌شود اما در صورت عدم دسترسی به لیمو تازه می‌توانید از یک قاشق غذاخوری آبلیمو استفاده کنید.
 

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار

۳ طرز تهیه یخ در بهشت شکلاتی در ۳ مرحله به روش بازاری​



۳ طرز تهیه یخ در بهشت شکلاتی در ۳ مرحله به روش بازاری


اگر طرفدار انواع نوشیدنی‌های سرد و خنک در روزهای گرم تابستان هستید، تجربه نوشیدن یخ در بهشت شکلاتی را از دست ندهید. یخ در بهشت شکلاتی، تنوع زیادی دارد و می‌توان در آن از بستنی، انواع شکلات، خامه، چاشنی‌های معطر و انواع شیر و شیرین کننده‌های مختلف استفاده کرد. بنابراین دستتان باز است تا این یخ در بهشت خوشمزه را بنا به سلیقه و طبع خود تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه یخ در بهشت شکلاتی (روش اول)​

مواد اولیهمقدار مورد نیاز
بستنی لیتر شکلاتی۵۰۰ گرم
شیرنصف لیوان فرانسوی دسته‌دار
خامه ترشنصف لیوان فرانسوی دسته‌دار
عسلنصف لیوان فرانسوی دسته‌دار
خامه ساده۱ قاشق غذاخوری برای تزیین
سس شکلات یا شکلات رنده شدهبرای تزیین

مدت زمان آماده‌سازی یخ در بهشت شکلاتی: ۱ ساعت

مراحل طرز تهیه یخ در بهشت شکلاتی با بستنی شکلاتی​

مراحل طرز تهیه یخ در بهشت شکلاتی با بستنی شکلاتی

اگر می‌خواهید یک نوشیدنی خوشمزه و خنک با بستنی شکلاتی (طرز تهیه بستنی شکلاتی) درست کنید، مراحل طرز تهیه یخ در بهشت شکلاتی عسلی را به ترتیب دنبال کنید.

مرحله اول: مواد یخ در بهشت را میکس کنید​

برای تهیه یخ در بهشت شکلاتی، در مخلوط‌کن، نصف لیوان خامه ترش، شیر، بستنی شکلاتی و عسل را بریزید و با هم بزنید تا کاملا یکدست شود. حدود ۲ تا ۳ دقیقه مواد را هم بزنید. سپس خامه ساده را با همزن هم بزنید تا پف‌دار و تبدیل به خامه فرم گرفته شود. می‌توانید از خامه قنادی هم استفاده کنید.

مرحله دوم: یخ در بهشت شکلاتی را در فریزر بگذارید​

مایه یخ در بهشت را در یک ظرف ترجیحا استیل یا روحی بریزید و به مدت ۴۰ الی ۶۰ دقیقه در فریزر بگذارید. در این مدت چند بار مایه یخ در بهشت را چک کنید و زمانی که اطراف ظرف شروع به برفک زدن یا یخ زدن کرد، ظرف را از فریزر خارج کنید و مواد را همراه با یخ دیواره ظرف به خوبی هم بزنید و مجدد داخل فریزر قرار دهید.
این کار را چند بار تکرار کنید تا یخ در بهشت حالت یخی برفکی و پفکی بگیرد.

مرحله سوم: یخ در بهشت شکلاتی را سرو کنید​

حالا یخ در بهشت را در لیوان‌های سرو بریزید و روی آنها را با خامه فرم گرفته که با خامه ساده درست کرده بوید تزیین کنید. می‌توانید شکلات خرد شده یا سس شکلات هم روی یخ در بهشت بریزید و بعد آن را سرو کنید.

مواد لازم برای تهیه یخ در بهشت شکلاتی با پودر کاکائو (روش دوم)​

مواد اولیهمقدار مورد نیاز
شیر۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار
شکر۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
پودر کاکائو۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
وانیل۱/۴ قاشق چای‌خوری (اختیاری)
گلاب۱ قاشق غذاخوری (اختیاری)


مدت زمان آماده‌سازی مواد یخ در بهشت شکلاتی با پودر کاکائو: ۶۰ دقیقه

مراحل طرز تهیه یخ در بهشت شکلاتی با پودر کاکائو​

مراحل طرز تهیه یخ در بهشت شکلاتی با پودر کاکائو

در این روش، از پودر کاکائو برای درست کردن یخ در بهشت شکلاتی استفاده می‌شود و نیازی به استفاده از مخلوط‌کن یا غذاساز ندارید. در ادامه مراحل تهیه این نوشیدنی خنک تابستانی را دنبال کنید.

مرحله اول: شیر، شکر و پودر کاکائو را مخلوط کنید​

برای درست کردن یخ در بهشت شکلاتی ساده، در یک قابلمه روی شعله ملایم گاز شیر و شکر را با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا دانه‌های شکر در شیر حل شوند. سپس پودر کاکائو را به آن بیفزایید و هم بزنید تا کاملا در محلول شیر، حل شود و گلوله گلوله نماند.

مرحله دوم: بقیه مواد یخ در بهشت کاکائویی را اضافه کنید​

سپس گلاب و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. وقتی همه مواد میکس شدند، صبر کنید مایه یخ در بهشت از دما بیفتد. صبر کنید یخ در بهشت شکلاتی خنک شود.

مرحله سوم: یخ در بهشت را در فریزر بگذارید​

حالا مایه یخ در بهشت را در یک ظرف ترجیحا استیل یا روحی بریزید و به مدت ۴۰ الی ۶۰ دقیقه در فریزر بگذارید. در این مدت مایه یخ در بهشت را چک کنید زمانی که اطراف ظرف شروع به برفک زدن یا یخ زدن کرد، ظرف را از فریزر خارج کنید و مواد را همراه با یخ دیواره ظرف به خوبی هم بزنید و مجدد داخل فریزر قرار دهید.
این کار را چند بار تکرار کنید تا یخ در بهشت حالت یخی برفکی و پفکی بگیرد.

مرحله آخر: یخ در بهشت کاکائویی را سرو کنید​

در آخر در یخ در بهشت را هم بزنید و آن را به صورت سرد در لیوان سرو کنید.

مواد لازم برای تهیه یخ در بهشت با شکلات تخته‌ ای (روش سوم)​

مواد اولیهمقدار مورد نیاز
شیر۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
خامه۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
شکر۱/۳ لیوان فرانسوی دسته‌دار
ژلاتین۶ ورق
شکلات تلخ ۷۰ درصد۱۰۰ گرم
شکلات شیری۱۰۰ گرم
وانیلنوک قاشق چای‌خوری (اختیاری)
شکلات رنده شدهبرای تزیین یخ در بهشت

مدت زمان آماده‌سازی یخ در بهشت شکلاتی با شکلات: ۹۰ دقیقه

مراحل طرز تهیه یخ در بهشت با شکلات​

مراحل طرز تهیه یخ در بهشت با شکلات

در این روش، از شکلات تخته‌ای یا شکلات‌های آماده برای طعم‌دار کردن یخ در بهشت شکلاتی استفاده می‌شود. میزان شکر و شکلات را می‌توانید بنا به سلیقه خود تغییر دهید. در ادامه مراحل طرز تهیه یخ در بهشت شکلاتی با شکلات را دنبال کنید.

مرحله اول: ژلاتین را آماده کنید​

ابتدا ورق‌های ژلاتین را در یک لیوان آب بیندازید و ۱/۳ حجم آن را آب سرد یا ولرم بریزید. حدود ۵ دقیقه صبر کنید تا ورقه‌های ژلاتین نرم و منعطف شوند.

مرحله دوم: شکلات‌ها را آب کنید​

در این فاصله، کمی از شکلات‌های تلخ را رنده کنید و کنار بگذارید تا در آخر برای تزیین یخ در بهشت شکلاتی استفاده کنید. سپس بقیه شکلا‌ت‌ها را با دست تکه تکه کنید و در یک کاسه استیل یا ظرف پیرکس بریزید. ظرف را روی بخار آب یا روی سطح آب در حال جوش بگذارید تا شکلات‌ها با حرارت غیر مستقیم، به روش بن ماری آب شوند. چند بار شکلات‌ها را هم بزنید تا همه قسمت‌ها نرم و روان شوند.

مرحله سوم: بقیه مواد را حرارت دهید​

در یک ظرف دیگر، شیر، شکر و خامه را بریزید و با چنگال یا همزن دستی بزنید تا خامه باز شده و در شیر مخلوط شود. قابلمه را روی حرارت بگذارید و هم بزنید تا دانه‌های شکر در آن حل شود. وقتی شیر شروع به جوشیدن کرد، ژلاتین خیسانده شده را هم به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا حل شود.

مرحله چهارم: شکلات‌های آب شده را اضافه کنید​

در آخر، وقتی مخلوط شیر و خامه آماده شد، ظرف را از روی حرارت بردارید و شکلات ذوب شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا شکلات‌ها در شیر حل شوند.

مرحله پنجم: یخ در بهشت را در فریزر بگذارید​

اجازه دهید مایه یخ در بهشت از دما بیفتد. صبر کنید یخ در بهشت شکلاتی خنک شود. سپس یخ در بهشت را در یک ظرف ترجیحا استیل یا روحی بریزید و به مدت ۴۰ الی ۶۰ دقیقه در فریزر بگذارید.
در این مدت چند بار مایه یخ در بهشت را چک کنید و زمانی که اطراف ظرف شروع به برفک زدن یا یخ زدن کرد، ظرف را از فریزر خارج کنید، مواد را همراه با یخ دیواره ظرف به خوبی هم بزنید و مجدد داخل فریزر قرار دهید. این کار را چند بار تکرار کنید تا یخ در بهشت حالت یخی برفکی و پفکی بگیرد.

مرحله آخر: یخ در بهشت شکلاتی را سرو کنید​

حالا یخ در بهشت را از فریزر بیرون بیاورید و آن را هم بزنید. یخ در بهشت شکلاتی را در لیوان‌های سرو بریزید و روی یخ در بهشت مقداری شکلات رنده شده که کنار گذاشته بودید، بریزید. یخ در بهشت شکلاتی را به صورت سرد و تگری سرو کنید.

نکات مهم در طرز تهیه یخ در بهشت شکلاتی​

نکات مهم در طرز تهیه یخ در بهشت شکلاتی


  • به جای شکلات ذوب شده، می‌توانید از نوتلا در دستور تهیه یخ در بهشت شکلاتی استفاده کنید.
  • به جای استفاده از تکه‌های یخ یا گذاشتن یخ در بهشت برای طولانی مدت در یخچال یا فریزر، می‌توانید مقداری از مایه یخ در بهشت را در قالب‌های یخ بریزید و در فریزر بگذارید تا یخ بزند. سپس در هنگام سرو، این تکه‌های یخ‌زده را در لیوان بیندازید. این کار باعث می‌شود هم یخ در بهشت تا آخرین لحظه سرو، تگری بماند و هم اینکه غلظت یخ در بهشت، کم نشود.
  • می‌توانید یخ در بهشت را در فریزر به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه بگذارید و همین که بافت یخی پیدا کرد، آن را از فریزر بیرون بیاورید.
  • برای تزیین یخ در بهشت شکلاتی می‌توانید مقدای سس شکلات داخل لیوان سرو و قسمت دیواره‌های یا لبه لیوان بریزید و بعد نوشیدنی را در آن سرو کنید.
  • روی یخ در بهشت شکلاتی را می‌توانید با خامه قنادی فرم گرفته، پودر پسته، پودر کاکائو، ترافل‌های رنگی، شکلات رنده شده، شکلات چیپسی و … تزیین کنید.

فوت و فن‌های خوشمزه شدن یخ در بهشت شکلاتی​

با چه شکلاتی می‌توان یخ در بهشت درست کرد؟​

برای تهیه یخ در بهشت می‌توانید از شکلات تلخ، شکلات شیری، پودر کاکائو، شکلات صبحانه، نوتلا و حتی بستنی شکلاتی استفاده کنید.

چرا در یخ در بهشت شکلاتی از ژلاتین استفاده می‌شود؟​

افزودن ژلاتین به یخ در بهشت شکلاتی، اصلا ضروری نیست ولی با ژلاتین می‌توانید بافت یخ در بهشت را غلیظ‌تر کنید. البته خامه و بستنی هم به بافت غلیظ یخ در بهشت کمک می‌کنند.
 

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار

طرز تهیه یخ در بهشت ایتالیایی بدون دستگاه با طعم عالی​



بخ در بهشت ایتالیایی


یخ در بهشت ایتالیایی یکی از انواع خوشمزه یخ در بهشت است. نوشیدنی یخ در بهشت جزو نوشیدنی‌های محبوب در سراسر دنیاست که در کشورهای مختلف به سبک‌های گوناگون و با میوه‌های تازه یا عصاره و پودر شربت میوه درست می‌شود. یخ در بهشت ایتالیایی با ترکیب عصاره چند میوه متنوع درست می‌شود و علاوه بر رنگ جذابی که دارد، طعم آن هم بسیار خوشمزه است.

مواد لازم برای تهیه یخ در بهشت ایتالیایی​

مواد اولیهمقدار مورد نیاز
آب۳/۴ لیوان فرانسوی دسته‌دار
آب پرتقال۱/۳ لیوان فرانسوی دسته‌دار
شکرنصف لیوان فرانسوی دسته‌دار (یا به مقدار دلخواه)
توت فرنگی خرد شده۳/۴ لیوان فرانسوی دسته‌دار
پوست سبز لیمو (رنده شده)۳ قاشق غذاخوری
پوست پرتقال رنده شده (قسمت نارنجی)۱ قاشق غذاخوری
آب لیموترش تازه۳ قاشق غذاخوری
عسلبه مقدار دلخواه

مدت زمان آماده‌سازی مواد: ۲۰ دقیقه
مدت زمان آماده‌ شدن یخ در بهشت ایتالیایی: ۵ تا ۶ ساعت

مراحل طرز تهیه یخ در بهشت ایتالیایی​

مراحل طرز تهیه یخ در بهشت ایتالیایی

این یخ در بهشت خوشرنگ ایتالیایی بدون دستگاه را می‌توانید به عنوان نوشیدنی سالم و خوشمزه برای بچه‌ها یا مهمانی‌ها یا دورهمی‌های خود در روزهای گرم درست کنید. در ادامه مراحل طرز تهیه یخ در بهشت ایتالیایی را دنبال کنید.

مرحله اول: پرتقال را آماده کنید​

ابتدا پرتقال‌ها را بشویید و آنها را با دستمال تمیز خشک کنید. پوست پرتقال را رنده کنید. فقط قسمت نارنجی را با رنده ریز یا درشت، رنده کنید. مراقب باشید قسمت سفید را رنده نکنید چون یخ در بهشت تلخ می‌شود. به اندازه ‍۱ قاشق غذاخوری از پوست پرتقال را رنده کنید. پرتقال را از وسط نصف کنید و آب آن را بگیرید. هسته‌های پرتقال را جدا کنید. پوست پرتقال رنده شده و آب پرتقال را در یک پارچ یا تنگ بریزید.

مرحله دوم: لیموترش را آماده کنید​

لیمو را بشویید و خشک کنید. هم می‌توانید از لیمو زرد و هم از لیمو سبز شیرازی استفاده کنید. لیمو سبز، عطر بیشتری دارد. پوست لیمو (فقط قسمت سبز یا زرد آن را) با رنده درشت یا ریز، به اندازه ۳ قاشق غذاخوری، رنده کنید. سپس ۱ لیمو را از وسط نصف کنید و آب آن را (به اندازه ۳ قاشق غذاخوری) بگیرید. هسته‌های لیمو را هم جدا کنید. آب لیمو و رنده پوست لیمو را به پارچ اضافه کنید.

مرحله سوم: آب و شکر را بجوشانید​

در یک قابلمه با اندازه مناسب، آب و شکر را بریزید و روی حرارت بگذارید تا آب و شکر بجوشند و دانه‌های شکر در آن حل شوند. سپس مخلوط داخل تنگ (مخلوط آب و پوست رنده شده میوه‌ها) را به قابلمه اضافه کنید.
اجازه دهید برای ۲ دقیقه، مواد بجوشند تا عصاره پوست لیمو و پرتقال خارج شود. سپس شعله را خاموش کنید و مواد را از صافی رد کنید تا پوست‌های رنده شده، در صافی بماند و مایه یخ در بهشت ایتالیایی یکدست شود. این مخلوط را کنار بگذارید تا سرد شود.

مرحله چهارم: توت فرنگی را آماده کنید​

در این مرحله، توت فرنگی‌ها را بشویید و خشک کنید. آنها را به قطعات کوچک خرد کنید. نصف توت فرنگی‌های خرد شده را در غذاساز یا مخلوط‌کن بریزید و چند پالس بزنید تا پوره شوند. بقیه توت فرنگی‌ها را می‌توانید به صورت درسته، در یخ در بهشت بریزید یا آنها را هم پوره کنید. اگر تکه‌های توت فرنگی زیر دندان حس شوند، بهتر است.
اگر توت فرنگی تازه ندارید از توت فرنگی فریز شده استفاده کنید. در این صورت بعد از یخ‌زدایی توت فرنگی را پوره و خرد کنید.

مرحله پنجم: مواد یخ در بهشت را با هم مخلوط کنید​

در آخر، توت فرنگی‌های پوره و خرد شده را به مایه یخ در بهشت ایتالیایی اضافه و همه مواد را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود. اگر شیرینی بیشتری می‌پسندید، می‌توانید کمی عسل یا شکر به نوشیدنی خود بیفزایید. سپس نوشیدنی را در ظرف مناسبی (ترجیحا استیل یا روحی) بریزید و برای ۵ تا ۶ ساعت در فریزر بگذارید.

مرحله ششم: یخ در بهشت ایتالیایی را سرو کنید​

بعد از گذشت ۲ ساعت، ظرف یخ در بهشت را از فریزر بیرون بیاورید و با قاشق آن را هم بزنید تا بافت یخی پفکی پیدا کند ولی کاملا هم سفت نشود. دوباره یخ در بهشت را در فریزر بگذارید تا ۳ یا ۴ ساعت دیگر بماند. بعد یخ در بهشت را بیرون بیاورید.
اگر یخ در بهشت در زمان سرو، خیلی یخ و منجمد بود، می‌توانید به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در دمای آشپزخانه بگذارید تا بافت یخی آن، کمی باز شود و پفکی شود. سپس یخ در بهشت ایتالیایی را سرو کنید.

نکات مهم در طرز تهیه یخ در بهشت ایتالیایی​

فوت و فن‌های طرز تهیه یخ در بهشت ایتالیایی

  • برای طرز تهیه یخ در بهشت ایتالیایی به روش دیگر، می‌توانید پوست رنده شده پرتقال و لیمو، آب و شکر را برای ۵ دقیقه بجوشانید و صاف کنید. سپس آب پرتقال و آبلیمو را اضافه کنید و در آخر، پوره‌های توت فرنگی را بیفزایید و بقیه مراحل را تکرار کنید.
  • بهتر است نصف توت فرنگی را به صورت پوره شده و نصف دیگر را به صورت خرد شده (ریز) در یخ در بهشت ایتالیایی بریزید. با این کار ظاهر یخ در بهشت زیباتر می‌شود.
  • مایه یخ در بهشت را می‌توانید در لیوان‌های روحی یا یکبار مصرف در فریزر بگذارید تا بافت یخی پیدا کند و یخ در بهشت را تک‌نفره و لیوانی سرو کنید.
  • هر چه تعداد دفعات هم زدن یخ در بهشت را افزایش دهید، باعث خرد شدن یخ و بهتر شدن بافت آن می‌شود. پس این کار را حتما انجام دهید.
  • میزان آب و شکر (یا انواع شیرین‌کننده‌های دیگر مثل عسل، نبات و …) را می‌توانید بر اساس تعداد نفرات و ذائقه خود، کم یا زیادتر کنید.
  • استفاده از چاشنی‌های معطر مثل وانیل، گلاب یا خاکشیر و تخم شربتی در یخ در بهشت ایتالیایی اختیاری است.
  • در صورت افزودن تخم شربتی یا خاکشیر، باید حتما آن‌ها را ابتدا خیس و بعد آبکش کرده و به یخ در بهشت اضافه کنید تا دانه‌های تخم شربتی، داخل یخ در بهشت ته‌نشین نشود.

فوت و فن‌های خوشمزه شدن یخ در بهشت​

چه میوه‌هایی در یخ در بهشت ایتالیایی به کار می‌رود؟​

این یخ در بهشت با ترکیب میوه‌های تازه، به همراه عصاره میوه‌های پرتقال، لیمو و توت فرنگی درست می‌شود.

چرا یخ در بهشت ایتالیایی تلخ می‌شود؟​

علت تلخ شدن یخ در بهشت، رنده کردن پوست سفید پرتقال و لیمو است. پوست نارنجی و سبز پرتقال و لیمو، عطر فوق‌العاده‌ای دارد ولی اگر قسمت سفید پوست این مرکبات را هم رنده کنید، طعم نوشیدنی‌تان تلخ می‌شود. همچنین به هیچ عنوان نباید هسته این مرکبات را در یخ در بهشت بریزید.
 

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار

سوالات متداول درباره درست کردن انواع یخ در بهشت​

سوالات متداول درباره درست کردن انواع یخ در بهشت


آیا می‌توان شکر را از دستور اصلی انواع یخ در بهشت حذف کرد؟​

اگر به دلیل تناسب اندام و وضعیت سلامتی خود تمایلی به استفاده از شکر ندارید، می‌توانید آن را حذف کنید و به جای شکر از عسل استفاده کنید.

برای بهتر شدن رنگ یخ در بهشت چه کار کنیم؟​

اگر دوست دارید نوشیدنی خنک تابستانی شما خوش رنگ‌تر شود، می‌توانید از انواع رنگ خوراکی استفاده کنید.

آیا می‌توان از عسل به جای شکر برای درست کردن یخ در بهشت استفاده کرد؟​

بله در صورت تمایل می‌توانید به جای شکر از عسل استفاده کنید.

آیا می‌توان یخ در بهشت را برای مدت طولانی در فریزر نگهداری کرد؟​

قرار دادن انواع یخ در بهشت در فریزر باعث می‌شود تا بافت نوشیدنی شما سفت و یخی شود. بنابراین بهتر است یخ در بهشت را به اندازه لازم درست کنید و در همان مرحله تهیه حدود ۴۰ تا ۶۰ دقیقه در فریزر بگذارید تا حالت یخ پودری پیدا کند
 

Similar threads

بالا