[h=3]آموزش طرز تهیه کلوچه کوکی لاهیجان در منزل به همراه عکس از مراحل در سرزمین دست ساخته ها – Diys.ir[/h] [h=3]قطعا یکی از سوغات معروف مازندران کلوچه های آن است که از دیرباز طرفداران بسیاری داشته است و 100 البته باید قبول کنیم کیفین و متریال به مراتب بهتری نسبت به نمونه های مشابه در سایر شهرها دارند . یکی از این انواع و اقسام کلوچه ؛ کلوچه کوکی لاهیجان است که رنگی متمایل به قهوه ای و با مغز گردو و کشمش و مزه ای تقریبا کم شیرین تر متمایل به کاکائو دارد که شاید همین طعم خاص آن است که باعث پرطرفداری آن شده است .[/h] [h=3]حال اگر دسترسی به لاهیجان نداشتیم چه کنیم ؟ خوب ما راه حل آن را در آموزش طرز تهیه کلوچه کوکی لاهیجان در منزل دیده ایم که با توجه و پشتکار شما عزیزان به خدمت شما تقدیم میکنیم .[/h] [h=3]مواد لازم تهیه کلوچه کوکی :[/h] [h=3]1- آرد – 3 پیمانه[/h] [h=3]2- تخم مرغ – 3 عدد[/h] [h=3]3- پودر قند – 225 گرم (معادل 1ونیم پیمانه)[/h] [h=3]4- بکینگ پودر – 1 قاشق غذاخوری[/h] [h=3]5- کشمش پلویی – 150 گرم (دلخواه)[/h] [h=3]6- مغز گردو – 150 گرم[/h] [h=3]7- پودر کاکائو یا قهوه – 2 قاشق سوپ خوری[/h] [h=3]8- شیر – نصف پیمانه[/h] [h=3]9- روغن مایع – 50 گرم[/h] [h=3]10- کره یا روغن جامد – 150 گرم[/h] [h=3]11- وانیل – نصف قاشق چای خوری[/h]
ادامه مطلب .....

ادامه مطلب .....