اول ته قابلمه یکم یعنی چندتا قطره روغن بریز بعد ذرتها رو بریز تو قابلمه یکم بهش نمک بزن
بعد بذار رو حرارت متوسط و با قاشق قاطی کن بعد که دیدی یواش یواش داره شکوفه میزنه
در قابلمه رو بذار و زیرش رو هم کم کن و از دسته های قابلمه بگیر و هی به شکل دایره مخلوط کن تا همشون شکوفه بشه
بعد از اینکه شکوفه زد و از رو حرارت برش داشتی می تونی داغ داغ کمی بهش کره بزنی خیلی خوشمزه میشه
منم یکم خیلی کما روغن میریزم بعد نمک و فلفل هم میریزم بعد ذرت رو اضافه میکنم و بعدش هم یه تکون میدم و زودی آماده میشه
یک روش جالب و خوش مزه کره رو آب کنید و ذرت آمریکایی رو بریزید توش در قابلمه رو بزار کلی ترق تروق می کنه انگار جشن تو قابلمس قابلمرو چنتا تکون بدید که همش پف کنه
بعد بذار رو حرارت متوسط و با قاشق قاطی کن بعد که دیدی یواش یواش داره شکوفه میزنه
در قابلمه رو بذار و زیرش رو هم کم کن و از دسته های قابلمه بگیر و هی به شکل دایره مخلوط کن تا همشون شکوفه بشه
بعد از اینکه شکوفه زد و از رو حرارت برش داشتی می تونی داغ داغ کمی بهش کره بزنی خیلی خوشمزه میشه
منم یکم خیلی کما روغن میریزم بعد نمک و فلفل هم میریزم بعد ذرت رو اضافه میکنم و بعدش هم یه تکون میدم و زودی آماده میشه
یک روش جالب و خوش مزه کره رو آب کنید و ذرت آمریکایی رو بریزید توش در قابلمه رو بزار کلی ترق تروق می کنه انگار جشن تو قابلمس قابلمرو چنتا تکون بدید که همش پف کنه