
آماده سازی30 دقیقه
زمان پخت30 دقیقه
مجموعاً1 ساعت
مواد برای4-5 نفر
ماکارونی از اون دست غذاهاست که همه دوست دارن و زیاد توی خونه ها درست میشه. قبل از اینکه انواع پاستاهای فرمی قاطی ماکارونی بشه همه از اسپاگتی به عنوان ماکارونی مرسوم استفاده میکردن و به شکل ایرانیش طبخ میکردن و از غذاهای محبوب خونه ها شد. در این مطلب طرز تهیه ماکارونی با گوشت قلقلی رو قرار میدم که خیلی هم براتون تکراری نباشه.

مواد لازم برای تهیه ماکارونی با گوشت قلقلی
- ماکارونی ۱ بسته
- رب گوجه ۴ قاشق غذاخوری
- گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
- پیاز دو عدد
- تخم مرغ ۱ عدد (برای گوشت قلقلی)
- آرد برای غلتاندن گوشت
- روغن
- نمک و فلفل و زردچوبه
- چند پر ریحان و پنیر پارمسان در صورت تمایل
قبل از هرچیز قابلمه متوسطی رو پر از آب کنید و بذارید روی حرارت تا به جوش بیاد. بعد از اینکه به جوش اومد مقداری نمک و روغن درون آب بریزید و ماکارونی ها رو اگه خواستید دو تکه کنید و اگه نخواستید درسته در آب جوش بریزید و زمان بگیرید بعد از ۱۰ دقیقه آبکش کنید و روش آب سرد بگیرید و کنار بگذاربد.

آبکش کردن ماکارونی

گوشت قلقلی

تفت دادن پیاز

روش تهیه ماکارونی

مخلوط کردن سس و ماکارونی
