طرز تهیه اسنک گیاهی و بدون گوشت

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار
لیست انواع اسنک گیاهی ساده و بدون گوشت


«اسنک» به طور کلی به خوراکی‌هایی که جنبه تنقلات دارند یا غذاهای سبکی برای میان وعده و پیش غذا هستند، گفته می‌شود. در میان اسنک‌ها، معروف‌ترین نوع آنها، اسنک‌هایی هستند که با نان تست که داخل آنها سبزیجات و مواد غذایی مختلف مثل انواع پنیر گذاشته می‌شود، شناخته‌شده‌ترند.

معمولا اسنک‌هایی که به این روش درست می‌شوند، در دستگاه ساندویچ‌ساز یا تابه تهیه می‌شوند. البته برخی از این اسنک‌ها در فر یا به روش سرخ شده با روغن هم درست می‌شوند. می‌توانید یک یا چند اسنک گیاهی را برای وعده ناهار،‌ شام یا میان وعده برای مدرسه بچه‌ها و سر کار خودتان تهیه کنید و از مزایای خوردن یک غذای سالم گیاهی و در عین حال خوشمزه لذت ببرید.

برای درست کردن انواع اسنک‌ گیاهی و بدون گوشت، معمولا به موادی مثل نان تست، نان لواش، قارچ، پنیر پیتزا، پنیر پارمسان و پنیرهای ورقه‌ای، انواع حبوبات، سویا، کنسرو سبزیجات مخلوط، رب گوجه فرنگی، کره، آرد، تخم مرغ، شیر و انواع ادویه جات از جمله نمک،‌ فلفل سیاه و زردچوبه و چاشنی و سس مثل مایونز، کچاپ، خردل و … برای سرو اسنک های گیاهی نیاز خواهید داشت.
 

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار

۲ طرز تهیه اسنک سویا پنیری و خوشمزه در ساندویچ ساز و تابه​



۲ طرز تهیه اسنک سویا پنیری و خوشمزه در ساندویچ ساز و تابه


اسنک سویا در میان اسنک‌های ساده و سریع و اسنک‌هایی که بدون گوشت و برای گیاهخواران تهیه می‌شوند، یک اسنک گیاهی جدید و سالم و البته پرطرفدار است. سویا یکی از مواد غذایی پرکاربرد در رژیم غذایی گیاهخواران است و می‌توانید با آن اسنک‌های خوشمزه‌ای درست کنید.

مواد لازم برای تهیه اسنک با سویا (۴ نفر)​

مواد اولیهمقدار مورد نیاز
سویا۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار
پیاز۱ عدد درشت
سیر۲ حبه
فلفل دلمه‌ای۱ عدد
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
قارچ۱۰ عدد
آبلیمو۱ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
نمک، فلفل سیاه و زردچوبهبه مقدار دلخواه
روغن یا کرهبه مقدار لازم
نان تستبه مقدار لازم

مدت زمان آماده‌سازی مواد: ۲۰ دقیقه
مدت زمان مورد نیاز برای پخت اسنک سویا و قارچ: ۱۰ دقیقه

مراحل طرز تهیه اسنک سویا و قارچ​

مراحل طرز تهیه اسنک سویا و قارچ

اسنک‌ها از جمله غذاهای سبک برای شام یا ناهار به حساب می‌آیند اما در بسیاری مواقع، به عنوان پیش غذا یا استارتر سرو می‌شوند. اسنک سویا را می‌توانید با ترکیبات مختلف از سبزیجات و ادویه‌ها تهیه کرده و در برنامه غذایی هفتگی خود قرار دهید. برای آموزش طرز تهیه اسنک سویا به روش ساده و آسان، مراحل تهیه آن را در ادامه دنبال کنید.

مرحله اول: مواد اسنک سویا را آماده کنید​

در اولین مرحله از طرز تهیه اسنک سویا با قارچ، به مدت حداقل ۱۰ دقیقه یا نیم ساعت، سویاها را در یک کاسه با مقداری آب بخیسانید. قارچ‌ها و فلفل دلمه‌ای را بشویید. قارچ‌ها را به صورت اسلایسی نازک خرد کنید و روی آنها را به اندازه ۱ قاشق غذاخوری آبلیمو بریزید تا رنگ آنها سیاه نشود. فلفل دلمه‌ای را برش بزنید و دانه‌های آن را دور بریزید. فلفل دلمه‌ای را خلالی نازک یا نگینی ریز خرد کنید.

مرحله دوم: سبزیجات اسنک را تفت دهید​

پوست پیاز و سیر را بگیرید. پیازها را خلالی نازک یا نگینی ریز خرد کنید. سیر را هم له یا ریز خرد کنید. در یک تابه مقداری روغن یا کره بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود. پیازها را در تابه بریزید و تفت دهید تا سبک و طلایی شوند. سپس سیر را اضافه کنید و تفت دهید تا عطر آنها خارج شود. فلفل دلمه‌ای را هم اضافه کنید و چند ثانیه تفت دهید.

مرحله سوم: مایه سویا را آماده کنید​

در این مرحله از طرز تهیه اسنک سویا، سویا را آبکش کرده و آب آن را با دست بگیرید و کنار بگذارید. به مواد داخل تابه مقداری نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کنید و تفت دهید تا طعم خام ادویه‌ها گرفته شود. سپس رب گوجه فرنگی را هم اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ باز کند. سویا را به مواد تابه اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید. درب تابه را روی آن بگذارید تا کاملا بپزند و ادویه‌ها و رب، به خورد سویا برود.

مرحله چهارم: مایه اسنک را درست کنید​

در حین پخت سویا، در یک تابه دیگر، مقداری روغن بریزید و وقتی روی حرارت داغ شد، قارچ‌های خرد شده را اضافه کنید. قارچ‌ها را روی حرارت متوسط به بالا تفت دهید تا آب نیندازند و تیره نشوند. وقتی قارچ‌ها سرخ شدند، آنها را به تابه حاوی سویا، اضافه کنید و همه مواد را با هم تفت دهید. مایه سویا را بچشید و نمک و ادویه‌های آن را اندازه کنید. سپس حرارت را قطع کنید.

مرحله پنجم: اسنک سویا را درست کنید​

در این مرحله، کف دستگاه ساندویچ‌ساز مقداری کره یا روغن بمالید و اجازه دهید چند دقیقه دستگاه روشن بماند تا گرم شود. نان‌های تست را روی سطح بچینید و مقداری پنیر پیتزا روی نصف آنها بپاشید. سپس مقداری از مایه سویا را روی پنیرها بریزید. لایه دوم نان‌ تست را روی مایه سویا بگذارید. سپس اسنک‌ها را در دستگاه بگذارید و آن را ببندید. به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه صبر کنید تا دو طرف اسنک‌ها طلایی شود. همه اسنک‌ها را به همین شکل آماده کنید. سپس آنها را با سس دلخواه سرو کنید.

روش تهیه اسنک سویا در تابه​

طرز تهیه اسنک سویا در تابه

برای تهیه اسنک سویا، اگر دستگاه ساندویچ‌ساز در دسترس ندارید، بعد از اینکه اسنک‌ها را آماده کردید، یک تابه را روی حرارت قرار دهید و کمی روغن در آن بریزید تا داغ شود. سپس اسنک‌ها را در تابه بگذارید و روی اسنک‌ها یک بشقاب یا سینی قرار دهید. داخل سینی با بشقاب یک جسم سنگین مثل آجر بگذارید تا سنگینی جسم، باعث چسبیدن نان‌های اسنک به همدیگر شود.
حدود ۵ تا ۷ دقیقه بعد، جسم سنگین را بردارید و اسنک‌ها را برگردانید تا طرف دیگر آنها هم طلایی شود. گذاشتن جسم سنگین را دوباره انجام دهید و وقتی اسنک‌ها آماده شدند، آن‌ها را از تابه خارج کرده و سرو کنید.

روش تهیه اسنک سویا و بادمجان​

در این روش از طرز تهیه اسنک سویا، به موادی که در روش بالا استفاده کردید، به اندازه ۲ عدد بادمجان هم اضافه کنید. بادمجان‌ها را به صورت ورقه‌ای خرد کرده و جداگانه سرخ کنید. سپس در هنگام اضافه کردن مواد اسنک به نان‌های تست، یک ورقه از بادمجان سرخ شده را هم روی نان گذاشته و همراه با پنیر و مایه سویا، اسنک را آماده کنید. سپس اسنک سویا را در دستگاه ساندویچ ساز یا تابه درست کنید.

فوت و فن های طرز تهیه اسنک سویا​

فوت و فن های طرز تهیه اسنک سویا

  • در هنگام خیساندن سویا، اضافه کردن کمی شیر به آب، نفخ سویاها را بیشتر می‌گیرد.
  • حتما بعد از آبکش کردن سویاها، با دست آب اضافی آنها را بگیرید.
  • در مواد اسنک سویا می‌توانید از ذرت، نخود فرنگی و هویج پخته هم استفاده کنید. به کار بردن مواد کنسروی، کار شما را راحت‌تر می‌کنند. می‌توانید کنسرو سبزیجات مخلوط را به روش تلفنی، حضوری یا اینترنتی از فروشگاه‌های افق کوروش خریداری کنید.
  • بهتر است قارچ‌ها را جداگانه سرخ کنید و بعد به مواد اسنک بیفزایید. اگر همزمان با پخت سویا، قارچ‌ها را هم اضافه کنید، حالت نپخته خواهند داشت و معمولا رنگ آنها سیاه می‌شود.
  • استفاده از رب گوجه فرنگی یا گوجه فرنگی تازه در طرز تهیه اسنک سویا اختیاری است.
  • به جای پنیر پیتزای رنده شده، می‌توانید از پنیر ورقه‌ای هم استفاده کنید.
  • پنیر پارمسان به اسنک شما حالت کشدار نمی‌دهد ولی طعم شور و جذابی را به آن اضافه می‌کند.
  • فلفل دلمه‌ای داخل مواد اسنک را زیاد تفت ندهید. این کار باعث تلخ شدن مایه اسنک می‌شود.

سوالات متداول​

چه کار کنیم که اسنک باز نشود؟​

برای جلوگیری از باز شدن اسنک، مواد داخل اسنک را به‌اندازه بریزید. اگر مواد داخل اسنک زیاد باشد، ممکن است اسنک از هم باز شود و مواد آن بیرون بریزد. اگر هم در تابه اسنک خود را درست می‌کنید، حتما یک جسم سنگین روی آن قرار دهید تا کاملا لایه‌های نان به هم بچسبند و باز نشوند.

چه کار کنیم که سویا در اسنک طعم خامی ندهد؟​

حتما سویا را قبل از استفاده در اسنک، به مدت حداقل ۱۰ دقیقه بخیسانید. هر چه زمان خیساندن سویا بیشتر باشد، هم نفخ آن گرفته می‌شود و هم طعم بهتری خواهد داشت. استفاده از ادویه‌ها و سبزیجات معطر در زمان تفت سویا هم تا حد زیادی طعم خامی سویا را از بین می‌برد
 

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار

۳ طرز تهیه اسنک بادمجان با نان، بیسکویتی و پنیری در فر و تابه​




۳ طرز تهیه اسنک بادمجان با نان، بیسکویتی و پنیری در فر و تابه

اسنک بادمجان از انواع اسنک گیاهی است که هم برای افرادی که گیاهخوار نیستند و هم برای گیاهخواران یک گزینه خوشمزه برای پیش غذا و حتی غذای اصلی است. اسنک بادمجان با نان تست، اسنک بادمجان پنیری و اسنک بادمجان بیسکویتی جزو انواع خوشمزه دستور تهیه این فینگرفود گیاهی هستند.

مواد لازم برای تهیه اسنک بادمجان با تان تست​

مواد اولیهمقدار مورد نیاز
بادمجان۴ عدد متوسط
نان تست۱ بسته
پنیر خامه‌ای (یا هر نوع پنیری که دوست دارید)۲۰۰ گرم
گوجه فرنگی۲ عدد متوسط
ریحان تازه و ساطوری خرد شده۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
مغز گردو۴ عدد

زمان آماده‌سازی مواد: ۴۰ دقیقه
زمان مورد نیاز برای پخت اسنک بادمجان پنیری: ۲۰ دقیقه

مراحل طرز تهیه اسنک بادمجان ساده​

مراحل طرز تهیه اسنک بادمجان پنیری

برای تهیه اسنک بادمجان برای گیاهخواران با نان تست، می‌توانید از دستگاه ساندویچ ساز یا تابه استفاده کنید. کافی است مراحل زیر را به ترتیب دنبال کرده و این غذای ساده و خوشمزه را در خانه درست کنید.

مرحله اول: بادمجان‌ها را آماده کنید​

در اولین مرحله از طرز تهیه اسنک بادمجان با نان تست، بادمجان‌ها را بشویید و پوست و کلاهک آنها را جدا کنید. بادمجان‌ها را به صورت ورقه‌ای نازک خرد کنید و در یک قابلمه بریزید. روی بادمجان‌ها مقداری نمک بپاشید و آب بریزید. اجازه دهید به مدت ۳۰ دقیقه، بادمجان‌ها در آب نمک بمانند و تلخی‌شان گرفته شود.

مرحله دوم: بادمجان‌ها را سرخ کنید​

در این مرحله، بادمجان‌ها را آبکش کنید و اجازه دهید آب آنها خارج شود. اگر عجله دارید با دستمال می‌توانید بادمجان‌ها را خشک کنید. سپس در یک تابه، روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. روغن که داغ شد، بادمجان‌ها را از هر دو طرف کاملا سرخ کنید تا طلایی شوند. بادمجان‌ها را روی دستمال حوله‌ای بگذارید تا روغن اضافی خود را پس بدهند.

مرحله سوم: مواد اسنک را روی نان تست بچینید​

بعد از آماده کردن بادمجان‌ها، قسمت قهوه‌ای دور نان تست را با چاقو برش بزنید و روی قسمت سفید نان، پنیر خامه‌ای بمالید یا هر مدل پنیری که دوست دارید بریزید. می‌توانید به جای پنیر خامه‌ای، پنیر پیتزا بریزید. روی پنیر بادمجان سرخ شده قرار دهید. گوجه‌فرنگی‌ها را هم خرد کنید و به صورت حلقه‌های نازک برش بزنید. روی بادمجان‌ها، حلقه‌های گوجه‌فرنگی قرار دهید و بعد مقداری ریحان خرد شده و مغز گردو قرار دهید.

مرحله چهارم: اسنک‌ بادمجان را گریل کنید​

در این مرحله، یک لایه نان دیگر که روی آن پنیر خامه‌ای مالیده‌اید، روی مواد اسنک بادمجان قرار دهید. همه نان‌ها و مواد را به همین شکل روی هم قرار دهید تا موادتان تمام شود. سپس ساندویچ‌ساز را گرم کنید. لایه داخلی ساندویچ‌ساز را با کمی روغن یا کره چرب کنید. اسنک‌ها را داخل دستگاه قرار دهید. به مدت ۵ تا ۷ دقیقه صبر کنید تا اسنک‌ها به هم بچسبند و سرخ شوند. همه اسنک‌ها را به همین شکل درست کنید. سپس اسنک‌ها را در ظرف سرو قرار داده و با سس دلخواه میل کنید.

مواد لازم برای تهیه اسنک بادمجان بیسکویتی​

مواد اولیهمقدار مورد نیاز
بادمجان۲ عدد متوسط
بلغور گندم۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
پنیر پارمسان۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
ادویه دلخواه (ترجیحا ادویه ایتالیایی)۱ قاشق غذاخوری
پودر سیر۱/۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ۱ عدد
روغن مایعبه مقدار لازم

مدت زمان آماده‌سازی مواد: ۲۰ دقیقه
مدت زمان مورد نیاز برای پخت اسنک بادمجان بیسکویتی: ۵ دقیقه

مراحل طرز تهیه اسنک بادمجان بیسکویتی​

طرز تهیه اسنک بادمجان بیسکویتی

در این روش از نان تست برای تهیه اسنک بادمجان استفاده نمی‌شود و اسنک‌های بادنجان حالت بیسکویتی و چیپسی پیدا می‌کنند. حتی نیاز به دستگاه ساندویچ‌ساز ندارید و کافی است مواد را سرخ کنید. برای تهیه این اسنک خوشمزه خانگی، مراحل زیر را دنبال کنید.

مرحله اول: بادمجان‌ها را آماده کنید​

در ابتدای تهیه اسنک بادمجان، بادمجان‌ها را بشویید و پوست بگیرید. از طول بادمجان‌ها را به چهار یا ۶ قسمت برش بزنید. بادمجان‌ها را برای ۱۵ دقیقه در آب نمک بخیسانید و بعد آبکش کنید و اجازه دهید خشک شوند.

مرحله دوم: مایه روی اسنک بادمجان را آماده کنید​

در یک سینی یا بشقاب، بلغور گندم یا گندم پرک بریزید. بلغور گندم باید کاملا ریز باشد تا موقع خوردن، دندان را اذیت نکند. اگر بلغورها درشت هستند، می‌توانید دوباره آنها را آسیاب کنید یا با کمی آب بپزید و آبکش کنید. سپس پنیر پارمسان، پودر سیر، ادویه ایتالیایی و کمی نمک به بلغور گندم اضافه کنید. یک تخم مرغ درشت هم داخل این مواد بشکنید. همه مواد را با هم مخلوط کنید تا یکدست شده و حالت خمیری پیدا کند.

مرحله سوم: بادمجان‌ها را در مایه تخم مرغی بغلتانید​

در این مرحله از طرز تهیه اسنک بادمجان بیسکویتی، نوارهای بادمجان را در مایه تخم مرغی مخلوط با بلغور یا پرک گندم بزنید و طوری این کار را انجام دهید که بادمجان‌ها کاملا به سبوس و مایه آغشته شوند. همه بادمجان‌ها را به همین شکل آماده کنید. سپس در یک تابه روغن بریزید و وقتی کاملا داغ شد، اسنک‌ها را در آن سرخ کنید. همه قسمت‌های اسنک که سرخ شدند، آن را سرو کنید.

مواد لازم برای تهیه اسنک بادمجان پنیری​

مواد اولیهمقدار مورد نیاز
بادمجان ورقه شده۱ عدد بزرگ
تخم مرغ هم‌زده۱ عدد
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
بادام پودر شده۲۵ گرم
رزماری و آویشن خشک پودر شده۱ قاشق غذاخوری
پنیر پارمسان رنده شده۲۵ گرم
پنیر پیتزا رنده شده۵۰ گرم

میزان کالری: ۷۲ کالری (برای هر عدد اسنک بادمجان پنیری)
مدت زمان آماده‌سازی مواد: ۱۵ دقیقه
مدت زمان مورد نیاز برای پخت اسنک بادمجان پنیری: ۲۰ دقیقه

مراحل طرز تهیه اسنک بادمجان با پنیر پیتزا​

طرز تهیه اسنک بادمجان پنیری

در این روش از تهیه اسنک بادمجان، استفاده از فر کار شما را بسیار راحت می‌کند، در حالی که می‌توانید از تابه هم استفاده کنید. نیازی به استفاده از نان و سرخ کردن اسنک‌ها در تابه هم ندارید. می‌توانید از روش زیر برای تهیه اسنک بادمجان خانگی در فر کمک بگیرید.

مرحله اول: بادمجان‌ها را آماده کنید​

در اولین مرحله از طرز تهیه اسنک بادمجان پنیری، بادمجان‌ها را بشویید و به صورت ورقه‌ای یا حلقه‌ای یا از طول برش بزنید. نیازی به گرفتن پوست بادمجان‌ها نیست. در یک سینی فر، کاغذ روغنی بگذارید و دو طرف بادمجان‌ها را به کمی روغن مایع آغشته کنید. بادمجان‌ها را داخل سینی بچینید و روی آنها کمی نمک و فلفل سیاه بپاشید. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده و صبر کنید تا بادمجان‌ها در طبقه وسط فر طلایی شوند.

مرحله دوم: مواد روی اسنک بادمجان را آماده کنید​

در حین گریل شدن بادمجان‌ها، در یک کاسه پنیر پارمسان، پنیر پیتزا، رزماری، آویشن خشک و بادام پودر شده بریزید و با هم مخلوط کنید. یک تخم مرغ را هم در کاسه دیگر بشکنید و هم بزنید تا سفیده و زرده از لختگی دربیایند. سینی بادمجان‌ را از فر بیرون بیاورید و آنها را برگردانید تا طرف دیگر بادمجان‌ها هم طلایی شود.

مرحله سوم: مواد پنیری را روی بادمجان‌ها بریزید​

بعد از طلایی شدن هر دو طرف بادمجان‌ها، سینی را بیرون بیاورید و با برس آشپزی، از تخم مرغ زده شده، روی بادمجان‌ها بمالید. سپس از مایه پنیری که در مرحله قبل درست کردید، روی بادمجان‌ها بریزید. همه بادمجان‌ها را به همین صورت آماده کنید. دوباره سینی را در فر به مدت ۵ دقیقه بگذارید تا پنیرها ذوب شوند. سپس سینی را از فر خارج کنید و اسنک‌های بادمجان‌ را در ظرف مناسب سرو قرار دهید. اسنک بادمجان پنیری را با سس دلخواه سرو کنید.

سوالات متداول​

بهترین ادویه برای تهیه اسنک بادمجان چیست؟​

از ادویه‌های دلخواه می‌توانید استفاده کنید ولی ادویه ایتالیایی گزینه بهتری است. این ادویه، ترکیب همان ادویه‌هایی است که در غذاهای ایتالیایی مثل پیتزا مورد استفاده قرار می‌گیرد. از جمله ترکیبات این ادویه می‌توان به فلفل سفید، فلفل‌ سیاه، هل سیاه، لیمو‌ عمانی، دارچین، پودر لیموترش، تخم گشنیز، زیره، کرفس، ریحان بنفش، شنبلیله، سبزی‌های معطر و … اشاره کرد.

نان مناسب برای تهیه اسنک بادمجان چیست؟​

از نان تست و نان پیتا می‌توانید برای اسنک بادمجان با نان استفاده کنید. اگر نان در دسترس ندارید، می‌توانید از روش دوم و سوم برای تهیه اسنک کمک بگیرید.
 

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار

۲ طرز تهیه اسنک قارچ و سیب زمینی ساده و پنیری در ساندویچ ساز و تابه​



۲ طرز تهیه اسنک قارچ و سیب زمینی ساده و پنیری در ساندویچ ساز و تابه


اسنک قارچ و سیب زمینی یکی از انواع اسنک گیاهی و بدون گوشت و یک پیش غذای فینگرفودی سالم و ساده است که می‌توانید آن را به عنوان شام یا برای میان وعده در خانه و پیک نیک آماده کنید.

مواد لازم برای تهیه اسنک قارچ و سیب زمینی ساده (۴ عدد)​

مواد اولیهمقدار مورد نیاز
سیب زمینی۲ عدد متوسط
قارچ۲۰ عدد
رزماری و آویشنبه مقدار لازم
روغن سرخ کردنیبه مقدار لازم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
آبلیمو۱ قاشق مرباخوری
نان تست۸ عدد

مدت زمان آماده سازی مواد: ۳۰ دقیقه
مدت زمان پخت اسنک قارچ و سیب زمینی در ساندویچ ساز: ۳ الی ۴ دقیقه
میزان کالری هر عدد اسنک قارچ و سیب زمینی بدون پنیر: حدود ۲۰۰ کیلوکالری

مراحل طرز تهیه اسنک قارچ و سیب زمینی بدون پنیر با ساندویچ ساز​

مراحل طرز تهیه اسنک قارچ و سیب زمینی

درست کردن اسنک قارچ و سیب زمینی در خانه بسیار ساده است. شما می‌توانید این اسنک را به عنوان وعده غذایی اصلی یا میان وعده آماده کنید. در ادامه می‌توانید با مراحل طرز تهیه اسنک سیب زمینی و قارچ با نان تست آشنا شوید.

مرحله اول؛ سیب زمینی‌ها را خرد کنید​

در اولین مرحله از طرز تهیه اسنک سیب زمینی و قارچ باید سیب زمینی را بشویید و پوست آن را جدا کنید. سپس آن را به صورت نگینی خرد کنید.

مرحله دوم؛ سیب زمینی را در روغن سرخ کنید​

مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و روی حرارت گاز قرار دهید. سپس سیب زمینی‌ها را در روغن سرخ کنید تا کاملا طلایی رنگ شوند. بعد از این که سیب زمینی‌ها سرخ شدند، آن‌ها را روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافی جذب شود.
.

مرحله سوم؛ قارچ‌ها را در روغن تفت دهید​

قارچ‌ها را با آب فراوان و با یک برس تمیز بشویید و به صورت ورقه‌ای خرد کنید. سپس مقداری آبلیمو به قارچ‌ها اضافه کنید تا سیاه نشود. مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و شعله گاز را روی حرارت بالا تنظیم کنید. قارچ‌ها را در ماهیتابه تفت دهید تا آب اضافی آن‌ها خارج شود.
.

مرحله چهارم؛ سیب زمینی‌ها و قارچ را با ادویه مزه‌دار کنید​

در این مرحله از طرز تهیه اسنک بدون گوشت سیب زمینی و قارچ باید سیب زمینی‌ها و قارچ‌های تفت داده شده را در یک ظرف مناسب بریزید. مقداری نمک، فلفل سیاه، آویشن و رزماری به مواد بزنید و آن را خوب مخلوط کنید تا مزه دار شوند.
.

مرحله پنجم؛ اسنک قارچ و سیب زمینی را آماده کنید​

دستگاه اسنک ساز را روشن کنید و سطح آن را با مقداری روغن مایع چرب کنید. برای هر عدد استک یک عدد نان تست روی دستگاه قرار دهید و مقداری از ترکیب سیب زمینی و قارچ را روی نان بریزید و سپس یک لایه دیگر نان تست روی مواد بگذارید. دستگاه را ببندید و اجازه دهید اسنک‌های شما کاملا برشته و ترد شود.

مرحله ششم؛ اسنک‌ها را سرو کنید​

وقتی سطح نان اسنک طلایی و ترد شد، اسنک‌ها را بردارید و در بشقاب مورد‌نظر قرار دهید. می‌توانید این اسنک را همراه با انواع سس کچاپ و سس خردل سرو کنید.
.

مواد لازم برای تهیه اسنک قارچ و سیب زمینی پنیری (۸ عدد)​

مواد اولیهمقدار مورد نیاز
قارچ۲۵۰ گرم
سیب زمینی۳ عدد متوسط
بادمجان قلمی۲ عدد بزرگ
سیر۳ حبه
نان تست۱۶ عدد
پنیر پیتزابه مقدار دلخواه
گوجه فرنگی۳ عدد
روغنبه مقدار لازم
کره۱۰۰ گرم
نمک، فلفل سیاه، آویشن و زیرهبه مقدار لازم

مراحل طرز تهیه اسنک قارچ و سیب زمینی پنیری​

مراحل طرز تهیه اسنک قارچ و سیب زمینی و بادمجان

اضافه کردن بادمجان و گوجه به اسنک گیاهی و بدون گوشت قارچ و سیب زمینی طعم بی‌نظیری می‌بخشد. در ادامه می‌توانید با مراحل درست کردن اسنک قارچ و سیب زمینی با بادمجان و گوجه آشنا شوید.

مرحله اول؛ سیب زمینی‌ها را آبپز کنید​

در اولین مرحله از طرز تهیه اسنک قارچ و سیب زمینی باید سیب زمینی‌ها را بشویید و همراه با آب در یک قابلمه بیندازید تا آبپز شوند.

مرحله دوم؛ مواد داخل اسنک را خرد کنید​

در این مرحله ابتدا قارچ‌ها را بشویید و به صورت ورقه‌ای خرد کنید. پوست بادمجان را جدا کنید و آن را به صورت حلقه‌ای خرد کنید. گوجه را هم ریز و حبه‌ای خرد کنید و سپس حبه‌های سیر را رنده کنید.

مرحله سوم؛ مواد اسنک را در روغن تفت دهید​

مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و سپس ابتدا قارچ‌های خرد شده را کمی در روغن تفت دهید تا آب اضافی آن‌ها بخار شود. سپس بادمجان و گوجه‌ها را اضافه کنید و بعد از چند دقیقه سیرها را اضافه کنید. همه مواد را به خوبی با هم ترکیب کنید و خوب تفت دهید. مقداری نمک، فلفل سیاه و ادویه‌های دلخواهتان به مواد بزنید و بعد از این که سرخ شدند، شعله گاز را خاموش کنید.

مرحله چهارم؛ پوره سیب زمینی را آماده کنید​

سیب زمینی‌های آبپز شده را با گوشت‌کوب له یا رنده کنید. مقداری نمک، پودر زیره و آویشن به آن اضافه کنید. کره را با پوره سیب زمینی ترکیب کنید و خوب مواد را هم بزنید تا سیب زمینی‌ها یکدست شوند.

مرحله پنجم؛ اسنک را آماده کنید​

در آخرین مرحله از دستور تهیه اسنک سیب زمینی و قارچ با ساندویچ ساز باید دستگاه اسنک ساز را روشن کنید. برای هر عدد اسنک ۲ عدد نان روی دستگاه قرار دهید. سپس ابتدا مقداری پوره سیب زمینی و بعد ترکیب قارچ و بادمجان را روی نان بریزید. یک لایه پنیر پیتزا روی مواد بریزید و سپس لایه دوم نان را روی آن قرار دهید. سپس دستگاه را ببندید و اجازه دهید اسنک‌ها ترد شوند.

روش تهیه اسنک قارچ و سیب زمینی در تابه​

اگر دستگاه ساندویچ ساز یا اسنک ساز در دسترس ندارید، می‌توانید اسنک سیب زمینی و قارچ خود را در تابه درست کنید. برای این کار بعد از آماده کردن مواد و درست کردن اسنک‌ها، یک تابه را کمی چرب کنید و روی حرارت بگذارید تا گرم شود. اسنک‌ها را در تابه بچینید و یک جسم سنگین را روی آنها بگذارید. می‌توانید یک آجر، سنگ یا ظرف نشکن سنگین را در ورقه آلومینیومی بپیچید و روی نان‌های تست قرار دهید. بعد از ۵ دقیقه، یک طرف نان‌ها که سرخ شد، اسنک را برگردانید و طرف دوم را هم ۵ دقیقه سرخ کنید.

نکات و فوت و فن‌های طرز تهیه اسنک قارچ و سیب زمینی​

نکات و فوت و فن‌های طرز تهیه اسنک قارچ و سیب زمینی

  • برای تهیه اسنک قارچ و سیب زمینی به صورت گیاهی می‌توانید از انواع سبزیجات خرد شده برای مایه میانی اسنک استفاده کنید.
  • اگر با مصرف پنیر پیتزا با پنیر ورقه‌ای در اسنک گیاهی‌تان مشکلی ندارید، پیشنهاد می‌شود این اسنک را همراه با مقداری پنیر با طعم دلخواه آماده کنید.
  • قبل از تفت دادن قارچ اسنک حتما مقداری آبلیمو به آن اضافه کنید تا قارچ‌ها سیاه نشوند.
  • پخت اسنک در دستگاه ساندویچ ساز معمولا حدود ۳ تا ۴ دقیقه طول می‌کشد.
  • برای مزه‌دار کردن اسنک قارچ و سیب زمینی می‌توانید از پنیر ورقه‌ای یا پنیر پیتزا استفاده کنید. اگر هم گیاهخوار هستید، می‌توانید از پنیر سویا برای تهیه این اسنک‌ها استفاده کنید.
  • به منظور تهیه اسنک سیب زمینی و قارچ با نان لواش می‌توانید مواد اسنک را روی ۲ لایه نان لواش قرار دهید و سپس آن را در دستگاه ساندویچ ساز یا تابه آماده کنید.
  • طرز تهیه اسنک مرغ و سیب زمینی کاملا شبیه به اسنک قارچ و سیب زمینی است، تنها باید برای تهیه این اسنک از مقداری مرغ ریش‌ریش شده نیز استفاده کنید.
  • برای تهیه اسنک سیب زمینی و قارچ می‌توانید از سبزیجات معطر خرد شده مثل جعفری نیز در مایه اسنک استفاده کنید.

سوالات متداول​

چرا باید موقع تفت دادن قارچ از آبلیمو استفاده کنیم؟​

قارچ خیلی زود در معرض هوا سیاه می‌شود؛ اضافه کردن آبلیمو به قارچ از سیاه شدن آن جلوگیری می‌کند.

طرز تهیه اسنک قارچ و سیب زمینی رژیمی چگونه است؟​

برای تهیه اسنک قارچ و سیب زمینی رژیمی می‌توانید سیب زمینی و قارچ را در فر قرار دهید تا تنوری شوند. سپس آن‌ها را داخل نان تست بگذارید و در ساندویچ ساز قرار دهید
 

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار

طرز تهیه کلم بروکلی پفکی سوخاری | اسنک مقوی و جذاب برای بچه‌ ها​



طرز تهیه کلم بروکلی پفکی سوخاری؛ یک اسنک مقوی و جذاب برای بچه‌ها


با وجود اینکه کلم بروکلی خواص و فواید زیادی برای بدن دارد؛ بسیاری از افراد از آن تنفر دارند. این احساس تنفر ممکن است از بچگی به سراغ ما آمده باشد. اما امروز وقت آن است که این احساسات غلط را کنار گذاشته و با این سبزی مقوی آشتی کنیم. با طرز تهیه کلم بروکلی پفکی، هم خودتان و هم بچه‌هایتان عاشق کلم بروکلی می‌شوید. طرز تهیه اسنک کلم بروکلی پفکی سوخاری که یک اسنک گیاهی خوشمزه است را بخوانید.

طرز تهیه کلم بروکلی پفکی سوخاری​


طرز تهیه کلم بروکلی پفکی؛ یک اسنک مقوی و جذاب برای بچه‌ها

مواد لازم​


کلم بروکلی: ۱ بوته
شیر: ۱/۲ لیوان دسته‌دار فرانسوی
تخم مرغ: ۱ عدد
آرد سفید:‌۱ لیوان دسته‌دار فرانسوی
بیکینگ پودر: ۲ قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه: ۱/۲ قاشق چای‌خوری
نمک: ۱/۲ قاشق چای‌خوری
روغن سرخ‌کردنی: به مقدار لازم

طرز تهیه​


طرز تهیه کلم بروکلی پفکی؛ یک اسنک مقوی و جذاب برای بچه‌ها


مرحله اول​


ابتدا کلم بروکلی را خوب بشویید و سپس خشک کرده و خرد کنید. مقداری آب را در قابلمه بریزید و صبر کنید تا به جوش بیاید. قابلمه را از روی حرارت بردارید و کلم بروکلی‌های خرد شده را در آن قرار دهید. ۲ دقیقه صبر کنید و سپس بلافاصله کلم‌ها را از آب جوش خارج کنید. نباید زمان از ۲ دقیقه بیشتر شود؛ چون کلم‌ها نرم و له می‌شوند.

مرحله دوم​


در مرحله دوم طرز تهیه کلم بروکلی پفکی، کلم‌ها را کنار بگذارید. در یک کاسه، تخم مرغ و شیر را مخلوط کنید و با همزن دستی یا چنگال، خوب هم بزنید. پس از اینکه مواد کمی یک‌دست شدند، ۱/۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار آرد را به آنها اضافه کنید و دوباره خوب هم بزنید. این مواد را باید آنقدر هم بزنید تا تبدیل به خمیر یک‌دستی شوند.

مرحله سوم​


در این مرحله، باقی‌مانده آرد را در ظرف دیگری بریزید. بیکینگ‌پودر، نمک و فلفل را به همین ظرف اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا یک‌دست شود. تکه‌های بروکلی را بردارید و اول در خمیر آماده شده ظرف قبلی فرو کنید یا بغلتانید. خمیر باید همه جای بروکلی را بپوشاند. سپس بروکلی را کمی بالای ظرف نگه دارید تا مقدار اضافی آن به ظرف برگردد.
سپس بروکلی را در ظرف دوم، یعنی ظرف آرد و بیکینگ پودر و ادویه قرار دهید تا طعم‌دار شود.

مرحله چهارم​


طرز تهیه کلم بروکلی پفکی؛ یک اسنک مقوی و جذاب برای بچه‌ها



در مرحله چهارم طرز تهیه کلم بروکلی پفکی، برای گرفتن نتیجه بهتر، می‌توانید کلم بروکلی‌های آماده شده را به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید. پس از گذشت این مدت زمان، وقت سرخ کردن مواد است. برای سرخ کردن این مواد، باید از تابه گود استفاده کنید تا روغن روی مواد را بپوشاند و سرخ کند. در تابه گود، مقداری روغن سرخ کردنی قرار دهید و صبر کنید تا روغن داغ شود. سپس تکه‌های بروکلی را در تابه قرار دهید و صبر کنید تا سرخ شود. پس از سرخ کردن بروکلی‌ها آنها را در دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن جذب دستمال شود.

شاید کلم بروکلی پفکی به اندازه اسنکی مثل میگو پفکی مجلسی و رستورانی نباشد اما این غذا به‌خاطر سوخاری بودن، کالری و چربی زیادی دارد و باید در مصرف آن مراقب باشید. البته به‌خاطر مزه و ظاهر خوب، راهی برای تشویق فرزندانتان به خوردن کلم بروکلی است. می‌توانید در مراحل بعدی، دیگر کلم بروکلی را سوخاری نکنید و به صورت خام و طبیعی، به کودکتان بدهید. نوش جان!

خواص کلم بروکلی برای سلامت بدن​


طرز تهیه کلم بروکلی پفکی سوخاری؛ یک اسنک مقوی و جذاب برای بچه‌ها



کلم بروکلی سرشار از فیبر، ویتامین C، ویتامین K، آهن و پتاسیم است. این سبزی همچنین پروتئین بیشتری نسبت به سایر سبزیجات دارد. می‌توانید این سبزی مقوی را به صورت خام، سرخ شده، سوخاری، آب‌پز یا بخارپز میل کنید یا در سالاد، سوپ یا کوکوها بریزید.
کلم بروکلی همچنین دارای آنتی‌اکسیدان است؛ یعنی سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند و برای پوست نیز مفید است. کلم بروکلی همچنین باعث پیشگیری بیماری‌های قلبی، آلرژی و سرطان‌ها نیز می‌شود. وجود آهن در کلم بروکلی، باعث می‌شود این سبزی مؤثر برای کم‌خونی نیز بسیار مؤثر باشد.
 

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار

۲ طرز تهیه کرانچی سیب زمینی پنیری و ساده با طعم مخصوص​



2 طرز تهیه کرانچی سیب زمینی پنیری و ساده با طعم مخصوص


کرانچی سیب زمینی جزو انواع اسنک بین‌المللی و یک غذای انگشتی مناسب برای بچه‌ها است که با طعم‌های مختلف می‌توانید آن را در منزل تهیه کنید. برای درست کردن اسنک گیاهی کرانچی سیب زمینی می‌توانید از تخم مرغ هم استفاده کنید. البته کرانچی سیب زمینی پنیری و بدون تخم مرغ هم یک روش محبوب درست کردن این میان وعده پرطرفدار است.

مواد لازم برای تهیه کرانچی سیب زمینی خانگی (روش اول)​


مواد اولیهمقدار مورد نیاز
سیب زمینی۵۰۰ گرم
نشاسته ذرت۱۰۰ گرم
پنیر چدار۱۰۰ گرم
شیر۲ قاشق غذاخوری
نمک۱/۲ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه۱/۴ قاشق غذاخوری
پودر فلفل پاپریکا، آویشن، پودر سیر و پودر پیازدر مجموع ۱/۲ قاشق چای‌خوری
جعفری تازه و ساطوری خرد شده۱ قاشق غذاخوری
روغن مایع سرخ کردنیبه مقدار لازم
سس کچاپبه مقدار لازم

مدت زمان آماده‌سازی مواد: ۱ ساعت
مدت زمان پخت کرانچی: ۱۰ دقیقه

مراحل طرز تهیه کرانچی سیب زمینی​

کرانچی سیب زمینی یکی از خوشمزه‌ترین تنقلاتی است که خودتان می‌توانید در خانه درست کنید. در ادامه می‌توانید با مراحل درست کردن کرانچی سیب زمینی پنیری بدون تخم مرغ آشنا شوید.

طرز تهیه اسنک کرانچی سیب زمینی پنیری خانگی به ساده‌ترین روش ممکن


مرحله اول؛ آماده کردن خمیر کرانچی​

برای درست کردن اسنک کرانچی سیب زمینی پنیری ابتدا باید سیب زمینی‌ها را بشورید و آب‌پز کنید. بعد از پخت، پوست سیب زمینی‌ها را بگیرید و خوب له کنید (رنده نکنید). صبر کنید مایه سیب زمینی از دما بیفتد.
سپس پنیر چدار رنده شده، نشاسته ذرت، نمک، فلفل سیاه و شیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید و ورز دهید تا مایه کرانچی یکدست شود. (اگر کرانچی تند و فلفلی دوست دارید به جای فلفل سیاه از پودر فلفل قرمز استفاده کنید. در صورت تمایل ۱ قاشق جعفری تازه و مقداری کنجد هم به مواد اضافه کنید.)
.

مرحله دوم؛ سرخ کردن کرانچی​

در این مرحله از طرز تهیه کرانچی سیب زمینی پنیری باید مایه سیب زمینی به دست آمده را روی یک تخته یا سطح کارتان با وردنه پهن کنید. قطر مایه باید ۱ سانتی‌متر باشد و سپس با یک چاقوی تیز به صورت برش‌های باریک برش بزنید.

در یک ماهیتابه گود مقداری روغن بریزید. قرار است کرانچی‌ها در روغن شناور باشند پس مقدار روغن کم نباشد. بعد از اینکه روغن خوب داغ شد کرانچی‌ها را در روغن داغ به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم سرخ کنید. در یک دیس دستمال بگذارید و کرانچی‌ها را روی آن بچینید تا روغن کرانچی گرفته شود. کرانچی را با سس کچاپ یا دیپ سس پنیر چدار میل کنید.

مواد لازم برای تهیه کرانچی سیب زمینی با تخم مرغ (روش دوم)​


مواد اولیهمقدار مورد نیاز
سیب زمینی۲ عدد بزرگ
آرد گندم۲ قاشق غذاخوری
آب۱/۳ لیوان فرانسوی دسته‌دار
بیکینگ پودر۱ قاشق چای‌خوری
سس کچاپ۲ قاشق غذاخوری
پودر پاپریکا و فلفل قرمزبه مقدار دلخواه
نمک، فلفل سیاه و زردچوبهبه مقدار دلخواه
روغن مایع سرخ کردنیبه مقدار لازم


مراحل طرز تهیه کرانچی سیب زمینی با تخم مرغ​


طرز تهیه کرانچی سیب زمینی با تخم مرغ


یکی دیگر از روش‌های درست کردن کرانچی سیب زمینی، استفاده از تخم مرغ در ترکیب آن است. در ادامه می‌توانید با روش تهیه کرانچی سیب زمینی با تخم مرغ آشنا شوید.

مرحله اول؛ پختن و له کردن سیب زمینی​

در اولین مرحله از طرز تهیه کرانچی خانگی با تخم مرغ باید سیب زمینی‌ها را بشویید و خوب بپزید و بعد اینکه کاملا پختند و نرم شدند، در آبکش بریزید تا خنک شوند. سپس پوست سیب زمینی‌های خنک شده را جدا کنید. با گوشت‌کوب سیب زمینی‌ها را به خوبی له کنید.

مرحله دوم؛ آماده کردن خمیر کرانچی​

در این مرحله از طرز تهیه کرانچی خانگی باید سیب زمینی له شده را با تخم مرغ و سس کچاپ ترکیب کنید. بیکینگ پودر را با آرد مخلوط کنید و به تدریج (به یکباره آرد را اضافه نکنید) به سایر مواد اضافه کنید و در همین حین مواد را هم بزنید. ادویه‌ها را هم اضافه کنید.
.

مرحله آخر؛ سرخ کردن کرانچی ها​

بعد از آماده شدن مایه کرانچی، باید آن را داخل قیف بریزید. سپس به هر شکلی که دوست دارید کرانچی‌ها را داخل روغن بریزید. بهتر است لبه‌های یک قیچی را با روغن مایع چرب کنید، مایه کرانچی را به هر سایزی که دوست دارید برش بزنید و در روغن داغ بریزید.
مراقب باشید کرانچی‌ها در روغن روی هم نباشند چون خمیر می‌شوند. پس از این که کرانچی‌ها روی حرارت ملایم به مدت ۱۰ دقیقه طلایی شدند، آن‌ها را از روغن خارج کنید و روی دستمال حوله‌ای قرار دهید تا روغن اضافه جذب شود. کرانچی سیب زمینی را با سس کچاپ یا سایر انواع سس به دلخواه خود سرو کنید.

نکات و فوت و فن‌های طرز تهیه کرانچی سیب زمینی خانگی​



نکات و فوت و فن‌های طرز تهیه کرانچی سیب زمینی خانگی


  • برای تهیه کرانچی سیب زمینی با طعم گوجه فرنگی می‌توانید بعد از سرخ کردن کرانچی‌ها از پودر گوجه فرنگی استفاده کنید و تا کرانچی داغ است روی آن بپاشید.
  • در صورتی که برای درست کردن کرانچی به روش بازاری به پنیر چدار دسترسی ندارید، می‌توانید به جای آن از پنیر پیتزا استفاده کنید.
  • در زمان اضافه کردن پنیر پیتزا به کرانچی، سیب زمینی له شده باید کاملا سرد باشد. در غیر این صورت پنیر آب می‌شود.
  • در طرز تهیه کرانچی خانگی ساده بهتر است نشاسته ذرت را حذف نکنید، زیرا نشاسته ذرت موجب ترد شدن کرانچی می‌شود. اگر به نشاسته ذرت دسترسی ندارید، برای تهیه کرانچی سیب زمینی بدون نشاسته ذرت می‌توانید از آرد گندم استفاده کنید.
  • برای طرز تهیه کرانچی سیب زمینی خانگی بدون روغن و رژیمی می‌توانید کرانچی را داخل سینی فر بچینید و برای چند دقیقه در فر که از قبل گرم شده قرار دهید.

سوالات متداول​

بهترین روش برای ترد شدن کرانچی چیست؟​

برای ترد شدن کرانچی باید بعد از سرخ کردن کرانچی، آن‌ها را روی دستمال حوله‌ای قرار دهید.

چطور کرانچی سیب زمینی طعم‌دار درست کنیم؟​

برای طعم‌دار شدن کرانچی می‌توانید مقداری پودر گوجه فرنگی و پودر فلفل روی کرانچی بپاشید
 

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار

طرز تهیه فرنچ تست (ساندویچ تست فرانسوی) بدون شیر و تخم مرغ​



طرز تهیه آسان فرنچ تست یا ساندویچ تست فرانسوی بدون شیر و تخم مرغ


۱۵ سپتامبر روز جهانی نان تست فرانسوی با پنیر گریل شده (cheese toast) یا همان فرنچ تست با پنیر گریل است. یک اسنک خوشمزه با نان و پنیر گریل که به عنوان میان وعده یا حتی غذای اصلی در وعده صبحانه و ناهار می‌تواند تا ساعت‌های زیادی شما را سیر نگه دارد، به خصوص اگر دانش‌آموز، دانشجو یا شاغل هستید.

طرز تهیه فرنچ تست پنیری یا نان تست فرانسوی با پنیر گریل​

طرز تهیه فرنچ تست یا ساندویچ تست فرانسوی پنیری؛ اسنک لذیذ و مقوی

مواد لازم برای ۲ نفر​


نان تست سفید: ۴ عدد
پنیر چدار: ۲ ورقه
کره: به مقدار لازم

طرز تهیه​


طرز تهیه آسان فرنچ تست یا ساندویچ تست فرانسوی بدون شیر و تخم مرغ


نان تست فرانسوی با پنیر گریل و تست پنیر ترکیه‌ای هر دو مشهور هستند اما در تهیه تست پنیر ترکیه‌ای معمولا از تخم مرغ استفاده می‌شود اما در فرنچ تست پنیری، تخم مرغ نداریم. طرز تهیه نان تست فرانسوی پنیری با شیر (نان تست سرخ شده با شیر) هم مرسوم است. توصیه می‌کنیم مقاله طرز تهیه نان فرانسوی تست شده با شیر را بخوانید. اما یک روش ساده فرنچ تست بدون شیر را هم ما به شما می‌گوییم.

برای طرز تهیه فرنچ تست یا نان تست فرانسوی با پنیر گریل ابتدا ماهیتابه را داغ کنید. یک طرف نان تست را کره بمالید و نان را از سمتی که به کره آغشته شده در ماهیتابه بگذارید. روی لایه بالایی نان تست یک ورقه پنیر چدار بگذارید. حالا یک ورقه دیگر نان تست را به همین ترتیب به کره آغشته کنید (فقط یک سمت آن را). حالا آن سمتی که کره ندارد را روی نانی که با یک ورقه پنیر چدار در ماهیتابه است بگذارید (قسمتی که کره‌ای است باید رو به بالا باشد).

طرز تهیه فرنچ تست یا ساندویچ تست فرانسوی پنیری؛ اسنک لذیذ و مقوی


قرار است دو فرنچ تست پنیری درست کنیم پس تست دیگر را هم به همین ترتیب آماده کنید. حالا فرنچ تست یا نان تست فرانسوی با پنیر را در سینی فر و در طبقه وسط بگذارید و صبر کنید تا روی نان طلایی شده و پنیر آب شود. به این ترتیب هر مقدار نان تست فرانسوی با پنیر که بخواهید می‌توانید درست کنید. اگر فرنچ تست پنیری را در فویل بپیچید و در فر بگذارید نرم می‌می‌ماند و خشک نمی‌شود، این روش را هم می‌توانید امتحان کنید.

اگر فر ندارید فرنچ تست را در ماهیتابه روی گاز درست کنید. بعد از اضافه کردن پنیر و هر مخلفاتی که دوست دارید، هر دو طرف تست فرانسوی را در ماهیتابه و روی شعله ملایم گاز سرخ کنید.

این ساندویچ خوشمزه و لذیذ را با انواع ژامبون، بیکن و سبزیجات هم می‌توانید درست کنید. در این صورت ژامبون یا مثلا آووکادو و گوجه فرنگی خشک را روی پنیر بگذارید و به همین روش کمی گریل کنید. این اسنک خوشمزه را به صورت نان سیر هم می‌توانید درست کنید
 

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار

طرز تهیه نان سیر با نان تست در ۳۰ دقیقه با فر یا در ماهیتابه​



طرز تهیه نان سیر با نان تست در 30 دقیقه با فر یا در ماهیتابه


نان سیر از جمله خوشمزه‌ترین و پرطرفدارترین انواع اسنک گیاهی و جزو انواع اسنک رستورانی است که به راحتی می‌توانید آن را در منزل تهیه و به عنوان مزه یا پیش غذا، نان سیر رستورانی سرو کنید. به هر حال چه طرفدار غذاهای گوشتی باشید و چه اهل گیاهخواری به احتمال زیاد دست رد به سینه نون سیر یا نان سیر‌دار با نان تست نمی‌زنید.

طرز تهیه نان سیر​


در اینجا با نان سیر ساده و پیتزایی آشنا شوید.

طرز تهیه نان سیر ساده


مواد لازم طرز تهیه نان سیر با مایکروویو یا فر


  • نان تست: ۱۰ عدد
  • کره آب شده: ۵ قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون فرابکر: ۲ قاشق غذاخوری
  • سیر له شده: ۳ حبه
  • آویشن: ۱ قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
  • پنیر پیتزا رنده شده: ۱ پیمانه
  • جعفری تازه ساطوری خرد شده: به مقدار دلخواه


طرز تهیه نان سیر با نان تست​


با مراحل طرز تهیه نون سیر با ما همراه شوید.

طرز تهیه نان سیر با نان تست


مرحله اول؛ روشن کردن فر


ابتدا فر را روشن و روی درجه ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید تا گرم شود.

مرحله دوم؛ تفت دادن کره با سیر له شده و ادویه‌ جات


کره را روی شعله ملایم گاز آب کنید. نان تست‌ها را با اندازه دلخواه برش بزنید.

در یک ظرف مناسب کره آب شده، روغن زیتون فرابکر، سیر له شده، آویشن، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید.

مرحله سوم؛ مالیدن مواد تفت داده شده بر روی نان تست


وقتی که تمام مواد را خوب با هم مخلوط کردید و یک مایه یکدست آماده شد آن را روی نان‌های تست بمالید. مایه را به صورت یکنواخت روی نان‌ها بمالید.

مرحله چهارم؛ قرار دادن نان تست ها در فر


سینی فر را با مقداری روغن زیتون چرب کنید و نان سیرها را در سینی فر بچینید. ۵ دقیقه زمان برای آماده شدن نان سیر در فر کافی است. رنگ نان سیر باید طلایی روشن باشد و قهوه‌ای نشود.

مرحله پنجم؛ ریختن پنیر پیتزا بر روی نان تست ها


بعد از ۵ دقیقه پنیر پیتزا (طرز تهیه پنیر پیتزا در خانه) رنده شده را روی نان سیرها بریزید و ۲ الی سه دقیقه دیگر زمان بدهید تا پنیر روی نان سیرها آب شود.

بعد از این‌ که پنیر آب شد و روی نان سیرها کمی طلایی شد سینی فر را از فر بیرون بیاورید و نون سیر را سرو کنید.


برای طرز تهیه نان سیر با ماکروویو بعد از آغشته کردن مایه بر روی نان تست، آن‌ها را در مایکروویو قرار دهید تا کاملا برشته و طلایی شوند.

نان سیر را باید به صورت گرم سرو کنید و در صورت دلخواه با انواع سس یا دیپ سرو کنید.


طرز تهیه نان سیر در ماهیتابه


طرز تهیه نان سیر در ماهی تابه


برای طرز تهیه نون سیر بدون فر، مواد و مایه نان سیر را آماده کنید. سپس مایه کره و سیر به همراه ادویه‌ها را روی نان تست‌ها با یک قلمو آغشته کنید.

ماهیتابه نسوز یا ماهیتابه گریل را کمی چرب کنید. زمانی که گرم شد، نان تست‌ها را داخل آن قرار دهید تا طلایی و برشته شوند.

بعد از برشته شدن، پنیر پیتزا را روی نان‌ها قرار دهید و درب ماهیتابه را ببندید تا پنیرها آب شوند.

این بود تهیه نان سیر بدون فر! برای کسانی که فر یا مایکروویو در دسترس ندارند، طرز تهیه نان سیر تابه‌ ای بهترین روش است.


طرز تهیه نان سیر ساده


تمام مراحل بالا را تکرار کنید. پنیر پیتزا را از روی نان تست حذف کنید. در این صورت شما نان سیر ساده خواهید داشت.



نکات مهم تهیه نان سیر​


نکات مهم تهیه نان سیر


  • برای درست کردن نان سیر از نان باگت هم می‌توانید استفاده کنید. در این صورت نان باگت‌ها را با ضخامت ۲ الی سه سانتی‌متر برش بزنید و به همین ترتیب عمل کنید. اگر از نان باگت استفاده کردید باید داخل نان را کمی به سمت داخل فشار دهید تا جا برای مواد باز شود.

  • به جای آویشن می‌توانید از ۵۰ گرم جعفری تازه استفاده کنید.

  • مقدار سیر را نسبت به ذائقه خود کم و زیاد کنید.

  • اگر خمیر پیتزا دارید مواد نان سیر را روی خمیر پیتزا بریزد و نان سیر را به صورت پیتزا درست کنید.

  • اگر فر ندارید نان سیر یا نان سیر و جعفری را می‌توانید در ماهیتابه درست کنید. کف ماهیتابه را کمی چرب کنید و نان سیرها را در ماهیتابه بچینید. درب ماهیتابه را ببندید تا پنیر کاملا روی نان سیر آب شود و زیر نان سیر هم برشته و طلایی شود. جعفری‌ها را در ۲ یا سه دقیقه پایانی پخت روی نان سیر و پنیر پیتزا بپاشید.

  • اگر طعم پنیر پازمزان یا پنیر چدار را می‌پسندید، کمی پنیر پارمزان یا چدار هم روی نان سیر بپاشید.

  • اگر یک قاشق مرباخوری تره ریز خرد شده هم روی نان سیر بریزید طعم لذیذی به آن می‌بخشد.

  • نان سیر برای سالاد سزار هم به همین ترتیب درست می‌شود اما پنیر پیتزا برای آن حذف می‌شود.

  • نان سیر را با دستگاه ساندویچ‌ساز هم می‌توانید درست کنید.
 

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار

طرز تهیه سمبوسه سیب‌ زمینی به روش بازاری + فیلم آموزشی​





روز ۵ سپتامبر هر سال روز جهانی سمبوسه است. «سمبوسه» در اصطلاح عامیانه و «سنبوسه» در فرهنگ لغات مختلف نام غذایی به قدمت تاریخ است. در تاریخ بیهقی آمده است: «… ندیمان را بخواند و امیر، شراب و مطربان خواست و این اعیان را به شراب بازگرفت و طبق‌های نواله و سنبوسه روان شد». این اسنک گیاهی تند و تیز در کشورهای مختلف از سرزمین‌های آفریقا گرفته تا شبه‌ قاره هند، خاورمیانه و البته ایران دستور پخت‌های مختلفی دارد که البته در مجموع فرق چندانی با هم ندارند.

مواد لازم سمبوسه سیب زمینی آبادانی و هندی (برای ۴ نفر)

  • سیب‌ زمینی: ۴ عدد متوسط
  • پیاز: ۱ عدد متوسط
  • گشنیز تازه: ۱۰۰ گرم خرد شده
  • جعفری تازه: ۱۰۰ گرم خرد شده
  • روغن مایع سرخ کردنی: به مقدار لازم
  • نان لواش یا خمیر یوفکا: به مقدار لازم
  • نمک، فلفل قرمز، ادویه کاری و زردچوبه: به مقدار دلخواه
  • دانه گشنیز آسیاب شده: ۱/۸ قاشق چای‌خوری
مدت زمان آماده‌سازی مواد: ۶۰ تا ۹۰ دقیقه
مدت زمان سرخ کردن سمبوسه: ۳ دقیقه
کالری هر عدد سمبوسه سیب زمینی: ۳۳۰ کالری

مراحل طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی با نان لواش یا خمیر یوفکا​


مراحل طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی با نان لواش یا خمیر یوفکا


هندی‌ها که خودشان را صاحب اصلی سمبوسه می‌دانند برای تهیه سمبوسه به ندرت از گوشت استفاده می‌کنند. سمبوسه بدون گوشت اتفاقا بسیار لذیذ و خوش‌طعم است. اگر ادویه سمبوسه را از بیرون تهیه کرده‌اید برای درست کردن سمبوسه سیب زمینی از آن استفاده کنید در غیر این صورت با همین ادویه‌های گفته شده هم طعم سمبوسه تند و لذیذ می‌شود.

مرحله اول؛ پختن سیب زمینی‌ها

ابتدا در یک قابلمه متوسط مقداری آب و نمک را جوش بیاورید. سیب‌زمینی‌ها را خوب بشویید و در قابلمه آب و نمک بیندازید تا نرم و مغزپخت شوند.

مرحله دوم؛ پیاز داغ درست کنید

در فاصله پختن سیب زمینی‌ها، پیاز داغ درست کنید. پیاز را بشویید و نگینی خرد کنید. در یک ماهیتابه متوسط روغن را داغ کنید. پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا پیازها سبک و طلایی شوند.

مرحله سوم؛ سیب زمینی‌ها را ریز خرد کنید

سیب زمینی‌های پخته شده را ریز و نگینی خرد کنید یا رنده کنید.

مرحله چهارم؛ مواد سیب زمینی را با هم مخلوط کنید​

سیب زمینی‌های نگینی خرد شده یا رنده شده، سبزیجات خرد شده و ادویه‌ها را با هم مخلوط کنید. بهتر است این مخلوط را با پیاز داغ آماده شده کمی تفت دهید. مایه سمبوسه که آماده شد صبر کنید کمی خنک شود.

مرحله پنجم؛ پیچیدن نان سمبوسه

حالا نوبت پیچیدن سمبوسه است‌. طرز پیچیدن سمبوسه با نان لواش یا خمیر فیلو و خمیر یوفکا به این ترتیب است: در هر یک عدد خمیر فیلو یا یک تکه مربعی برش زده نان لواش یک قاشق از مایه سمبوسه بگذارید و به صورت مثلثی نان را تا بزنید. با دست کمی خمیر یا نان پر شده را فشار بدهید تا مواد داخل آن خوب به هم بچسبند و منسجم شوند.

طریقه پیچیدن نان سمبوسه


مرحله آخر؛ سرخ کردن سمبوسه

در یک ماهیتابه بزرگ و گود مقداری روغن را داغ کنید. مقدار روغن باید به حدی باشد که سمبوسه در آن غوطه‌ور شود. میزان داغی روغن هم مهم است. اگر روغن زیاد داغ نشود سمبوسه‌ها روغن زیادی به خود جذب می‌کنند و چرب می‌شوند.
پس روغن را خوب داغ کنید و سمبوسه‌ها را با احتیاط در روغن قرار دهید. ۳ دقیقه زمان برای سرخ شدن سمبوسه کافی است. رنگ سمبوسه که طلایی شد با احتیاط آن را از ماهیتابه خارج کنید و روی دستمال حوله‌ای یا دستمال کاغذی بگذارید تا روغن اضافی گرفته شود. سمبوسه هندی را باید داغ سرو کنید.
.

نکات مهم درست کردن سمبوسه سیب زمینی در خانه​



نکات مهم درست کردن سمبوسه سیب زمینی در خانه


  • طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی هندی یا آبادانی به همین ترتیبی است که برای شما دستور پختش را توضیح دادیم اما برای تهیه سمبوسه از انواع پنیر، ژامبون، سوسیس و حتی با سویا و همچنین سمبوسه گوشت چرخ کرده هم می‌توانید استفاده کنید.
  • سمبوسه را با رب فلفل میل کنید تا طعم خوشمزه آن دوچندان شود.
  • برای طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی بندری یا پیتزایی از نان لواش هم می‌توانید استفاده کنید اما مسئله اینجاست که درست کردن این پیش غذای خوشمزه با نان یوفکا یا فیلو باعث می‌شود که روغن کمتری به خود بگیرد و سریع‌تر سرخ شود.
  • اگر می‌خواهید سمبوسه پیتزایی خانگی درست کنید، وقتی یک قاشق مایه سیب‌زمینی روی نان ریختید مقداری پنیر پیتزا روی آن بپاشید.
  • به جز نحوه درست کردن سمبوسه، بخش اصلی طعم این پیش غذای فینگرفودی خوشمزه به خاطر ادویه‌های خاصی است که در تهیه آن استفاده می‌شود. ادویه مخصوص سمبوسه را می‌توانید از عطاری تهیه کنید.
  • طرز تهیه سمبوسه اسفناج هم به همین ترتیب سمبوسه سیب زمینی است. کافی است اسفناج‌ها را بخارپز کنید و به مواد سمبوسه اضافه کنید.
  • شما در خانه به آسانی می‌توانید سمبوسه به روش بازاری با نان لواش، خمیر فیلو یا خمیر یوفکا درست کنید
 

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار

طرز تهیه ۶ اسنک خانگی‌ مقوی و خوشمزه برای افزایش انرژی بدن​



طرز تهیه 6 اسنک خانگی‌ مقوی و خوشمزه برای افزایش انرژی بدن


انواع اسنک انرژی زا را هم بزرگ‌ترها می‌پسندند و هم یک روش رساندن ویتامین و مواد انرژی‌زا به بدن برای کودکان بد غذا به خصوص برای میان وعده مدرسه است. شکل ظاهری انواع اسنک عموما به صورتی است که حتی بدغذاترین افراد را هم ترغیب به چشیدن مزه‌شان می‌کند. اسنک‌های بدون گوشت و گیاهی با طعم شیرین جزو دسرهای ساده، کم هزینه و سریع هستند که در عرض چند دقیقه آماده می‌شوند و نیازی به فر و توستر ندارند. طرز تهیه ۶ اسنک خانگی مقوی و خوشمزه برای افزایش انرژی بدن به خصوص در ماه رمضان را بخوانید.

طرز تهیه اسنک خانگی مقوی و خوشمزه موز و بادام زمینی​


طرز تهیه اسنک خانگی‌ مقوی و خوشمزه برای افزایش انرژی بدن


برای درست کردن این اسنک به عنوان یک دسر آسان و کم هزینه کافی است یک یا چند موز را حلقه حلقه کنید. سپس روی حلقه‌ها کره بادام زمینی بریزید و هر دو حلقه را به هم بچسبانید. ۳۰ دقیقه زمان کافی است. سپس شکلات مورد علاقه‌تان را به روش بن ماری آب کنید و اسنک‌های موز و بادام زمینی را تا نیمه در شکلات آب کرده فرو ببرید. اسنک‌ها را به مدت ۳۰ دقیقه دیگر در فریزر بگذارید تا شکلات سفت شود. به جای کره بادام زمینی از نوتلا هم می‌توانید استفاده کنید.

طرز تهیه اسنک خانگی مقوی و خوشمزه خرما و کره بادام زمینی​


طرز تهیه اسنک خانگی‌ مقوی و خوشمزه برای افزایش انرژی بدن


این اسنک از جمله انواع اسنک برای صبحانه است. به مقدار دلخواه خرما تهیه کنید. هسته خرماها را بیرون بیاورید و داخل خرماها را با کره بادام زمینی پر کنید. از بادام زمینی بدون شکر استفاده کنید (از ارده کنجد هم می‌توانید به جای کره بادام زمینی استفاده کنید). مقداری شکلات تلخ را به روش بن ماری آب کنید. خرماها را در شکلات آب کرده فرو ببرید و سپس در مغزهای آجیل مورد علاقه‌تان که خرد یا پودر کرده‌اید بغلتانید (کنجد هم گزینه مناسبی است و شکلات آب کرده اختیاری است). اسنک خرما و کره بادام زمینی یک اسنک کم حجم و پرانرژی و مقوی است که به خصوص در ماه رمضان و در وعده سحری شما را حسابی سیر نگه می‌دارد. این اسنک برای افرادی که ورزش می‌کنند قبل یا بعد از ورزش هم عالی است.

طرز تهیه ۲ اسنک خانگی مقوی و خوشمزه با نان تست​


طرز تهیه 6 اسنک خانگی‌ مقوی و خوشمزه برای افزایش انرژی بدن


این اسنک‌های خوشمزه سه دقیقه‌ای برای وعده شام و ناهار هم مناسب هستند و از جمله انواع مناسب اسنک برای صبحانه هم هستند. برای درست کردن این دو اسنک مراحل زیر را انجام دهید:
*روی نان جو تست سبوس‌دار کره بادام زمینی، موز یا توت یا انواع بلوبری، شاهدان، پرک نارگیل و پودر دارچین بریزید و میل کنید.
*روی نان تست جو یا هفت غله سبوس‌دار کره فندق یا کره بادام زمینی، موز، گرانولا شکلاتی، شاهدانه و پودر دارچین بریزید و میل کنید.
به جای شاهدانه می‌توانید از تخم کتان، دانه چیا، کنجد یا سیاهدانه طبق سلیقه خودتان استفاده کنید. استفاده از آووکادو هم روی نان تست به همراه سایر مخلفات یک ایده عالی است.

طرز تهیه اسنک توپک خرما​


طرز تهیه 6 اسنک خانگی‌ مقوی و خوشمزه برای افزایش انرژی بدن


یک اسنک مقوی و پرانرژی که به عنوان یک دسر ساده سه دقیقه‌ای هم می‌توانید روی آن حساب باز کنید. کافی است خرمای بدون هسته، پودر کاکائو، جو دوسر، پودر نارگیل، انواع مغزیجات دلخواه، دانه چیا یا همان چیاسید، شکلات تلخ، عصاره وانیل و هر چیز دیگری که دوست دارید را در غذاساز بریزید و با هم میکس کنید. سپس این میکس را به صورت توپک درآورید و با چای یا قهوه یا خالی خالی میل کنید. این اسنک‌ها را می‌توانید در یخچال بگذارید و چند روز استفاده کنید.

طرز تهیه اسنک بستنی موز​


طرز تهیه 6 اسنک خانگی‌ مقوی و خوشمزه برای افزایش انرژی بدن


یک بستنی خانگی بدون شیر، وگان و خوشمزه که بسیار هم کم کالری و سالم است. طرز تهیه یک بستنی سریع در ۵ دقیقه بدون ثعلب. برای درست کردن این اسنک بستنی کافی است موز را حلقه حلقه کنید و فریز کنید. سپس حلقه‌های موز فریز شده را در غذاساز یا بلندر بریزید و میکس کنید. می‌توانید اسانس وانیل، کره بادام زمینی، پودر کاکائو، تکه‌های شکلات، دارچین و انواع مغزیجات و در صورت تمایل انواع میوه دیگر را هم به موز در میکسر اضافه کنید. این بستنی وگان نیازی به اضافه کردن بستنی ندارد و بافت خامه‌ای و دلچسبی دارد.

طرز تهیه اسنک خانگی و مقوی نارگیل و لیمو​


طرز تهیه 6 اسنک خانگی‌ مقوی و خوشمزه برای افزایش انرژی بدن


این اسنک خوشمزه و سالم هم یک اسنک وگان و بدون شکر است. اگر منع مصرف شکر دارید یا گیاهخوار هستید حتما این اسنک را امتحان کنید. برای درست کردن توپک نارگیل و لیمو کافی است ۳ قاشق غذاخوری آب لیموترش، چند عدد بادام، ۱ قاشق مرباخوری کره بادام زمینی بدون شکر و نمک، چند عدد خرما، ½ فنجان پودر نارگیل و نوک قاشق چایخوری نمک دریا را در میکسر بریزید و با هم میکس کنید. پوره به دست آمده را با دست گوله کنید و میل کنید. این توپک اسنکی را چند روی می‌توانید در یخچال نگهداری کنید
 

Similar threads

بالا