طرز تهیه اسنک فنجانی خوشمزه بدون ساندویچ ساز

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار
۴ مدل طرز تهیه اسنک فنجانی خوشمزه بدون ساندویچ ساز




مواد لازم برای تهیه اسنک فنجانی با ماکارونی و هات داگ​

مواد اولیهمقدار مورد نیاز
ماکارونی فرمی۴ لیوان فرانسوی دسته‌دار
هات داگ۴ عدد
پنیر پیتزای رنده شده۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
پنیر چدار رنده شده۱/۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار
نمک، فلفل سیاه و آویشنبه مقدار لازم
روغن مایعبه مقدار لازم

مدت زمان آماده‌سازی مواد: ۲۰ دقیقه
مدت زمان پخت اسنک فنجانی هات داگ و ماکارونی: ۱۵ دقیقه
میزان کالری در هر ۲۰۰ گرم اسنک فنجانی هات داگ و ماکارونی: ۳۵۰ کالری

مراحل طرز تهیه اسنک فنجانی با ماکارونی​

مراحل طرز تهیه اسنک فنجانی با ماکارونی

اگر به دنبال ساده‌ترین روش طرز تهیه اسنک بدون ساندویچ ساز هستید، پیشنهاد ما اسنک فنجانی ماکارونی است. برای تهیه این مدل اسنک فنجانی از ترکیب ماکارونی و هات داگ استفاده می‌شود.

مرحله اول؛ ماکارونی را بپزید و آبکش کنید​

در اولین مرحله از طرز تهیه اسنک فنجانی با ماکارونی باید به روش معمول ماکارونی‌ها را بپزید. برای شروع مقداری آب جوش در قابلمه بریزید و روی شعله گاز قرار دهید. کمی نمک به آب اضافه کنید و صبر کنید تا به جوش بیاید. سپس ماکارونی‌ها را به آب جوش اضافه کنید و صبر کنید تا نرم شوند. بعد از حدود ۸ دقیقه ماکارونی‌ها را آبکش کنید و با آب سرد بشویید.

مرحله دوم؛ مزه‌دار کردن ماکارونی​

مزه دار کردن ماکارونی برای تهیه اسنک فنجانی ماکارونی

در این مرحله از طرز تهیه اسنک فنجانی باید صبر کنید تا ماکارونی‌ها کاملا سرد شوند. سپس پنیر چدار رنده شده، نمک، فلفل سیاه و آویشن را اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید.

مرحله سوم؛ آماده کردن اسنک فنجانی​

بعد از مزه دار کردن ماکارونی، باید قالب‌های کاپ کیک یا فنجان‌های مورد نظرتان را با کمی روغن مایع چرب کنید. سپس ماکارونی را داخل قالب‌ها بریزید. سوسیس را ریز خرد کنید، لابه‌لای مایه ماکارونی قرار دهید و روی اسنک را با پنیر پیتزا بپوشانید.


مرحله چهارم؛ پختن اسنک فنجانی در فر​

در این مرحله باید فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید. قالب را در فر قرار دهید و ۱۰ الی ۱۵ صبر کنید تا روی اسنک‌ها طلایی شود. درنهایت اسنک فنجانی ماکارونی را از قالب خارج کنید و با سس مورد علاقه‌تان میل کنید.

مواد لازم برای تهیه اسنک فنجانی پیتزایی​

مواد اولیهمقدار مورد نیاز
سینه مرغ پخته و ریش ریش شده۱ و نیم لیوان فرانسوی دسته‌دار
سس کچاپ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
کلم بروکلی۱ و نیم لیوان فرانسوی دسته‌دار
ذرت۱/۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار
پنیر پیتزا۱ و نیم لیوان فرانسوی دسته‌دار
برگ ریحان خرده شده (اختیاری)۲ قاشق غذاخوری
خمیر پیتزا آمادهبه مقدار لازم
زردچوبه، آویشن، نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
روغن مایعبه مقدار لازم

مراحل طرز تهیه اسنک فنجانی پیتزایی​

مراحل طرز تهیه اسنک فنجانی با طعم پیتزا

یکی دیگر از خوشمزه‌ترین انواع اسنک فنجانی، اسنک‌های پیتزایی است که به صورت فنجانی و در اندازه کوچک تهیه می‌شوند. در ادامه این بخش می‌توانید با مراحل طرز تهیه اسنک فنجانی پیتزایی با مرغ آشنا شوید.

مرحله اول؛ گوشت مرغ را بپزید​

در اولین مرحله از طرز تهیه اسنک فنجانی با مرغ و پنیر پیتزا باید سینه مرغ را با نمک، فلفل سیاه و زردچوبه بپزید. بعد از پختن مرغ آن را ریش ریش کنید.

مرحله دوم؛ قرار دادن خمیر پیتزا در قالب​

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا داغ شود. سپس خمیر آماده پیتزا را اندازه قالب‌های کاپ کیک برش دهید. ابتدا کف قالب‌ها را با کمی روغن چرب کنید. سپس خمیر را داخل قالب قرار دهید و کمی فشار دهید تا داخل قالب قرار بگیرند.

مرحله سوم؛ آماده کردن مواد داخل اسنک فنجانی​

آماده کردن مواد داخل اسنک فنجانی با طعم پیتزا

در این مرحله باید مرغ ریش‌ریش شده، ذرت، سس کچاپ، نمک، فلفل سیاه و آویشن را با هم ترکیب کنید و داخل خمیر قرار دهید. سپس یک لایه کلم بروکلی و ریحان خرد شده روی مواد بریزید و سطح روی اسنک را با پنیر پیتزا بپوشانید. می‌توانید یک لایه دیگر خمیر روی اسنک قرار دهید یا این‌که اسنک را بدون لایه خمیری دوم روی آن آماده کنید.

مرحله آخر؛ پختن اسنک فنجانی پیتزایی در فر​

در این مرحله باید قالب‌های اسنک فنجانی مرغ را در فر قرار دهید. حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه صبر کنید تا خمیر کاملا پخته و طلایی شود.

مواد لازم برای تهیه اسنک فنجانی کیکی با قارچ و کالباس​

مواد اولیهمقدار مورد نیاز
آرد سفید۱/۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار
آرد ذرت۲ قاشق غذاخوری
نمک، آویشن و فلفل سیاهبه مقدار لازم
شکر۱/۲ قاشق مرباخوری
بیکینگ پودر۱ قاشق مرباخوری
روغن مایع۳ قاشق غذاخوری
ماست۱/۴ لیوان فرانسوی دسته‌دار
تخم مرغ۲ عدد
آب۳ قاشق غذاخوری
کالباس خرد شده۲ قاشق غذاخوری
قارچ خرد شده۱ قاشق غذاخوری
پیاز داغ۱ قاشق غذاخوری
فلفل دلمه‌ای نگینی خرد شده۱ قاشق غذاخوری
ذرت۱ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزابه مقدار لازم

مراحل طرز تهیه اسنک فنجانی کیکی با کالباس و قارچ​

مراحل طرز تهیه اسنک فنجانی کیکی

یکی از جذاب‌ترین و درعین‌حال ساده‌ترین و خوشمزه‌ترین روش‌های درست کردن اسنک فنجانی، درست کردن این غذا به صورت کیکی است. در ادامه می‌توانید با طرز تهیه اسنک فنجانی کیکی با قارچ و کالباس آشنا شوید.

مرحله اول؛ تخم مرغ را با آرد ذرت، شکر و ماست مخلوط کنید​

در اولین مرحله از دستور پخت اسنک فنجانی باید تخم مرغ‌ها را در یک کاسه بشکنید و با همزن دستی بزنید تا یکدست شوند. سپس مقداری نمک، شکر، آرد ذرت، روغن، ماست، آویشن و فلفل سیاه به آن اضافه کنید. در این مرحله باید ۳ قاشق آب هم به تخم مرغ‌ها اضافه کنید تا رقیق شوند. سپس مواد را با همزن دستی مخلوط کنید.

مرحله دوم؛ اضافه کردن آرد سفید و بیکینگ پودر به سایر مواد​

اضافه کردن آرد و بیکینگ پودر به سایر مواد اسنک فنجانی کیکی

در این مرحله باید آرد سفید و بیکینگ پودر را الک کنید و به ترکیب تخم مرغ‌ها اضافه کنید و خوب هم بزنید.

مرحله سوم؛ ریختن مواد اسنک در قالب​

در این مرحله باید قالب فنجانی مورد نظرتان را با روغن چرب کنید. سپس به اندازه ۲ قاشق غذاخوری از مایه کیکی که درست کردید را داخل قالب بریزید. سپس روی آن مقداری کالباس، ذرت، فلفل دلمه‌ای، پیاز داغ و قارچ بریزید. درنهایت روی مواد را با پنیر پیتزا بپوشانید.


مرحله چهارم؛ قرار دادن اسنک فنجانی در فر​

در آخرین مرحله از طرز تهیه اسنک فنجانی باید فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید. قالب‌های اسنک را برای حدود ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید و صبر کنید تا اسنک‌های فنجانی شما آماده شوند.

طرز تهیه اسنک فنجانی تخم مرغی​

طرز تهیه اسنک فنجانی تخم مرغی

یکی از ساده‌ترین روش‌های درست کردن اسنک فنجانی، استفاده از ترکیب تخم مرغ با انواع سبزیجات است. برای این کار باید چند عدد تخم مرغ را بشکنید و در یک کاسه بریزید. مقداری نمک، فلفل سیاه و آویشن به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس مقداری سبزیجات و کالباس خرد شده به این ترکیب اضافه کنید. مواد اسنک را در قالب بریزید و برای حدود ۷ تا ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید تا اسنک شما آماده شود. می‌توانید برای خوشمزه‌تر شدن این اسنک فنجونی مقداری پنیر پیتزا نیز روی آن بریزید و سپس در فر بگذارید.

نکات و فوت و فن‌های طرز تهیه اسنک فنجانی​

نکات و فوت و فن‌های طرز تهیه اسنک فنجانی

  • می‌توانید برای مزه دار کردن انواع اسنک فنجانی از سس مایونز و مقداری آبلیمو استفاده کنید.
  • اضافه کردن پیازچه و گشنیز تازه به مواد اسنک فنجانی طعم بی‌نظیری می‌بخشد.
  • برای طرز تهیه اسنک فنجانی پیتزایی می‌توانید از گوشت چرخ کرده به صورت مایه ماکارونی، مرغ پخته یا انواع سبزیجات مختلف استفاده کنید.


سوالات متداول​

برای تهیه اسنک فنجانی از چه قالب‌هایی استفاده کنیم؟​

برای درست کردن انواع اسنک فنجانی می‌توانید از فنجان‌های شیشه و سرامیکی مخصوص فر یا قالب‌های فلزی و سیلیکونی کاپ کیک استفاده کنید.

طرز تهیه اسنک فنجانی گیاهی چگونه است؟​

در طرز تهیه اسنک فنجانی گیاهی می‌توانید از انواع سبزیجات مختلف مثل فلفل دلمه‌ای، ذرت، پیازچه، گوجه فرنگی، هویج، کدو سبز و نخود فرنگی و سویا به صورت مایه ماکارونی با سویا استفاده کنید.
 

Similar threads

بالا