طراوت و زیبایی در حد بی نهایت !

dordoone

عضو جدید
کاربر ممتاز

طراوت و زیبایی در حد بی نهایت !

هرچند باران، چیزی جز متلاشی‌شدن قطرات بزرگ‌تر آب به ریزقطره‌ها نیست اما سالیان متمادی است که اندازه قطرات باران هنوز معمایی اسرارآمیز است. پژوهشگران دریافته اند که در هنگام بارش باران همزمان با شتاب گرفتن قطره آب از ابرها به سمت زمین، مقاومت هوا بر روی آن افزایش می‌یابد؛ تا جایی که بر نیروهای چسبندگی بین مولکول‌های آب که مولکول‌های آن قطره را در کنار هم قرار می‌دهد، برتری می‌یابد و پس از آن، قطره آب به بارانی از ریزقطره‌ها تبدیل می‌شود و مکانیزمی که در پس اندازه و توزیع ریزقطره‌ها وجود دارد، می‌تواند همان مکانیزمی باشد که سبب متلاشی شدن یک قطره آب به ریزقطره‌ها می‌شود. ولی از مبحث علمی این نعمت خدادادی که بگذریم؛ حاصل قطره های باران سراسر زیبایی است و طراوت است و تازگی که تقدیم شما دوستان عزیز
می کنیم ...

sama jooon

عضو جدید
کاربر ممتاز
زیبان..واقعآآآ از اینا میشه طراوت احساس کردا.;).اجی بازم تشکرام تموم شد..اونیکی تاپیکت و اومدم زدو واسه این ندارم دیگه:(

dordoone

عضو جدید
کاربر ممتاز
زیبان..واقعآآآ از اینا میشه طراوت احساس کردا.;).اجی بازم تشکرام تموم شد..اونیکی تاپیکت و اومدم زدو واسه این ندارم دیگه:(
عزیز دلم با اون عکس نی نی نازت من واسه تشکر که تاپیک نمیزنم..خودم میبینم جالبه میزارم بقیه هم ببینن...تو چقد گلی سما...

sadansy

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
مثل همیشه....

مثل همیشه....

مثل همیشه عااااااالی بود دردونه جونم:heart:
ممنون:gol: