خوب سلام . اولاٌ خدمتتون عرض کنم که ساختمان بنایی محدودیت 8 متری از یا دو طبقه داره که علناٌ برای شهرها و شهرستان ها و ... منسوخ شده به حساب میاد و کسی هم که مهندسی معماری میخونه نمیره برای بالفرض حسن آباد ممسنی ساختمان طراحی کنه

پس خوندن اون بخش جز وقت تلف کردن به نظر من چیزی نداره . برای یک ساختمان بنایی شما مجبوری کلی پول آجر و میلگرد و شناژ و کلاف و بتن بدی بجاش با 4 تا تیر آهن شاید 16 و کلی آجر کمتر هم میتونی اون کار رو انجام بدی . پس سازه های بنایی به نظر من کلاٌ آدم طرفش هم نره بهتره .. البته مثل اینکه شما تجربه خوبی در این زمینه دارید .
در مورد اطلاع از سیستم های باربر هم بهتره که کتاب های همون دکتر گلابچی رو بخونند . کتابهای ساده معماری و عمران . چون برای یک معمار فرقی نداره که این پلان و نمایی که میکشه اجراش چطوری باشه . اون فقط میاد یک طرح کلی میده حالا یا مشتری میپسنده یا میگه جای مثلاٌ اشپزخونه رو عوض کن ... فرقی به حال طراح نداره که حالا این آشپزخونه جاش عوض میشه یا این بر ساختمون کلاٌ میشه شیشه بعدش چی میشه . مهندس عمران اینهمه درس میخونه که اگر مهندس معمار یک طرح غیر معقول داد که فقط رضایت کارفرما توش بود و چطوری طوری بسازه که سرپا بمونه . وارد شدن معمار به محاسبات مثل دست بند زدن به اون میمونه . در محاسبات ما کلی معذوریت و ممنوعیت داریم ( در حالات کلی ) . شما میگی برو استاندارد 2800 رو بخون . همون قسمت اولش و تعریف ساختمان های منظم و غیر منظم رو بخونند دیگه از طراحی یک ساختمونی که تیر کج توش داشته باشه منصرف میشند

به هر حال من نمیخوام جسارت کنم ولی دوستان بهتر هستش قبل از اینکه وارد جزئیات طراحی و ... بشند کمی راجع به رشته ای که خوندند تفکر کنند .
در نهایت هم شما ذکر کردید سالها به مهندسین سازه محاسبات حرفه ای سازه های خاص رو آموزش دادید . اولاٌ اینکه شما چند سال دارید ؟ دوم اینکه شغل و مدرک شما چیه و از کدوم دانشگاه هستش ؟ سوم اینکه منظور از سازه های خاص چیه ؟ من که هرچی نگاه میکنم سازه خاصی در این شهر و مملکت نمیبینم
و در نهایت نهایت هم باز شما به عنوان مهندس عمران مهندس معمار رو زیر سوال بردید و تحت فشار گذاشتید که سازه ای زیباتر و منطبق تر بر اصول مهندسی سازه طراحی کردن !
.. این که هنر نیست

بچه 3 ساله هم میدونه مکعب مستطیل جزو پایدار ترین سازه هاست . 100 سال از بلند مرتبه سازی میگذره . برج ملینیوم ساخته میشه ، برج العرب ساخته شده و ... شاهکار معماری دیگه اونوقت معماری ما هنر به خرج داده 4-5 ساله یکم از مکعب مستطیلی در اومده به سمت هرم ( آریا شهر و الهیه ) های خیلی ساده داره میره . با همین وضع ما پیش بریم و مهندسین معمار و محدود کنیم که پلان کشیدن و عوض کردن جای اطاق خواب با دستشویی توی یک فرم تک واحدی ، دو واحدی یا سه واحدی 5 طبقه نه معماری ما پیشرفت میکنه نه سازه ما .
ببخشید اگه تند میرم ...