طراحی سوله های صنعتی

treska

عضو جدید
دوستان یه موقعیت شغلی واسم پیش اومده که نقشه طراحی سوله رو با مکانیکال ازم میخواد.
اگه در مورد سوله اطلاعاتی دارید راهنماییم کنید . در ضمن من solid work تسلط دارم و مکانیکال تا حالا کار نکردم،به نظرتون با solid هم میشه نقشش رو کشید؟

saeed503

عضو جدید
سلام
من تو کار ساخت سوله هستم دقیقا بگو تو کدوم قسمت سوله مشکل داری تا بهت بگم چکارش کنی منظورم در نحوه ساخت و نقشه های برش و شیب سوله هستش و با اتوکد کار میکنم با این نرم افزارای هم که گفتی اشنایی ندارم

esmaeili60

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
من تو کار ساخت سوله هستم دقیقا بگو تو کدوم قسمت سوله مشکل داری تا بهت بگم چکارش کنی منظورم در نحوه ساخت و نقشه های برش و شیب سوله هستش و با اتوکد کار میکنم با این نرم افزارای هم که گفتی اشنایی ندارم

شما يه لطف كن از اول براي همه توضيح بده

يا يه تايپك رو مديريت كنيد

weldingbooks

عضو جدید
با سلام و تشکر امکان دارد تا اینجانب را هم راهنمایی بفرمایید .می خواهم سوله طراحی کنم اول بفرمایید با چه نرم افزاری امکان پذیر است و چطوری ممنون می شوم کمکم کنید

mostafa2075

عضو جدید
سلام آقای مهندس من در زمینه ساخت قطعات فلزی تجربه کاری دارم الان می خواهم یک سوله با عرض 15 متر و ارتفاع 6 متر تا زیر جرثقیل با ظرفیت 20 تن بسازم لطفااگر امکان دارد در زمینه طراحی فندانسیون و طراحی سوله راهنمایی کنید

rezaalamir

عضو جدید
من در یک شرکت طراحی و ساخت و اجرا و نصب سوله و ساختمان صنعتی کار میکنم و به تمام زمینه های سوله تسلط دارم میتونید به من ایمیل بزنید تا به شما کمک کنم مهندس مکانیک هستم به catia ,solid work , autocad , etabs , sap نرم فزار های مکانیک و عمران تسلط دارم rezaalamir@yahoo.com

tashoon

عضو جدید
طراحی و ساخت سوله های صنعتی - مهندس هادی شجاع پوریان

طراحی و ساخت سوله های صنعتی - مهندس هادی شجاع پوریان

سلام دوست گرامی - این فایل زیپ شده حاوی یه کتاب الکترونیکی در مورد طراحی و ساخت سوله های صنعتی هستش , گر چه شاید اون چیزی که می خواهید نباشه ولی در این زمینه اطلاعاتی را عایدتان می نماید / امیدوارم مورد پسند واقع شود /

مهندس هادی شجاع پوریان

EMAIL :TASHOON85SH@YAHOO.COM

پیوست ها

• هادی شجاع پوریا&#1.rar
    3.4 مگایابت · بازدیدها: 0
بالا