در میان درختان انبوه و سرسبز در شهر “سائو پائولو” برزیل قرار دارد و در سال ٢٠١٢ توسط گروه معماری “مس” با همکاری “نورآ د ویتو” در مساحت ٢٢٠ متر مربع طراحی و ساخته شده است؛
نزدیکترین تصوری که میتوان از یک رستوران ژاپنی داشت، ساختاری ساده و خالص است، نکته ای که در این پروژه نیز به چشم میخورد و از ترکیب شیشه و سازه ای فلزی بر روی دریاچه ای زیبا و کوچک، حجمی شفاف و ساده شکل گرفته است که با احترام به طبیعت زیبای اطراف احساس معلق بودن بر روی دریاچه را تداعی میکند…

نزدیکترین تصوری که میتوان از یک رستوران ژاپنی داشت، ساختاری ساده و خالص است، نکته ای که در این پروژه نیز به چشم میخورد و از ترکیب شیشه و سازه ای فلزی بر روی دریاچه ای زیبا و کوچک، حجمی شفاف و ساده شکل گرفته است که با احترام به طبیعت زیبای اطراف احساس معلق بودن بر روی دریاچه را تداعی میکند…
