طراحان کنکور؟

ho3in.s

عضو جدید
کسی از دوستان میدونه طراحان سوالات کنکور معمولا چه اشخاصی هستند؟ مثلا من شنیدم سوالات ترمو رو یا دکتر یوزباشی طرح میکنه یا دکتر عباسی.

REZAB

عضو جدید
کاربر ممتاز
کسی از دوستان میدونه طراحان سوالات کنکور معمولا چه اشخاصی هستند؟ مثلا من شنیدم سوالات ترمو رو یا دکتر یوزباشی طرح میکنه یا دکتر عباسی.

به نظر من ذهن خودتونو درگیر این مسائل نکنید... پیدا کردن جزوه این اساتید قبولیتونو تضمین نمیکنه.. چه بسا جزوات برخی موسسات یا منابع دیگه ، کاملتر از اون جزوهاست..
سوالات سالهای گذشته بهترین منبع واسه آشنایی با انواع سبک سوالاته ... روی اونا تمرکز بیشتری داشته باشید...

ho3in.s

عضو جدید
به نظر من ذهن خودتونو درگیر این مسائل نکنید... پیدا کردن جزوه این اساتید قبولیتونو تضمین نمیکنه.. چه بسا جزوات برخی موسسات یا منابع دیگه ، کاملتر از اون جزوهاست..
سوالات سالهای گذشته بهترین منبع واسه آشنایی با انواع سبک سوالاته ... روی اونا تمرکز بیشتری داشته باشید...
هر چی فکر میکنم یادم نمیاد درباره تضمین و تست نزدنو و اینجور حرفا صحبتی کرده باشم!!!:surprised:
آقا رضا فکر کنم تازه از خواب بیدار شدی!:D

REZAB

عضو جدید
کاربر ممتاز
هر چی فکر میکنم یادم نمیاد درباره تضمین و تست نزدنو و اینجور حرفا صحبتی کرده باشم!!!:surprised:
آقا رضا فکر کنم تازه از خواب بیدار شدی!:D

منم منظورم این نبود... آخه یه دوستی داشتم که همیشه دنبال حاشیه های کنکور بود تا اصل کار... واسه همین موفق نشد تو کنکور. گفتم خدای نکرده از اصلش غافل نمونی.. ایشالا که موفق میشی...

خاتمشهر

عضو جدید
با سلام به همه دوستان
سوالات مكانيكي رو دكتر نجفي زاده از دانشگاه صنعتي اصفهان و دكتر اكرامي از دانشگاه صنعتي شريف و دكتر محمودي از دانشگاه تهران ميده
سوالات ترمو رو دكتر ابوطالبي از دانشگاه علم و صنعت و دكتر عباسي از دانشگاه علم و صنعت ميده
سولات استحاله رو دكتر دهقان از دانشگاه شيراز

Neverhood

عضو جدید
با سلام به همه دوستان
سوالات مكانيكي رو دكتر نجفي زاده از دانشگاه صنعتي اصفهان و دكتر اكرامي از دانشگاه صنعتي شريف و دكتر محمودي از دانشگاه تهران ميده
سوالات ترمو رو دكتر ابوطالبي از دانشگاه علم و صنعت و دكتر عباسي از دانشگاه علم و صنعت ميده
سولات استحاله رو دكتر دهقان از دانشگاه شيراز

ترمو = دکتر یوزباشی
فیزیکی = دکتر ناظق
مکانیکی = دکتر اکرامی

Neverhood

عضو جدید
سلام به بروبچ
آقا کسی دکتر نوری، مدرس کنکور رو میشناسه ؟
باهاش کلاس داشته ؟ درکل چطوره ؟