طالع بینی دانشجو ; بخوانید و بخندید

FriendlyGhost

عضو جدید
کاربر ممتاز
متولدین خردادماه:
همانطور كه از اسم ماه تولدتان پیداست، دچار درس خواندن افراطی از نوع طالبانی می باشید (همان خرخوان خودمان) دخترهای خردادی یك روز قبل از كنكور ارشد برایشان خواستگاری پیدا می شود (آنهم كچل پلاك لیزری نمره قبرس):)cry:)، پس بهتر است كه دنبال بختشان بروند و فرصت را به پسرهای خردادی بدهند (كه برای پنجمین بار امتحان می دهند).

در مورد خودم که میدونم اسمم بد در رفته با اینکه زیاد درس نمیخونم ولی خب مردم حرف خودشون رو میزنن:w10:
یعنی واقعا دیگه واسه ارشد نخونم ؟؟؟:cry:
لعنت به این شانس:w04:

SerpentoR

عضو جدید
کاربر ممتاز
اذر. نه خیرم من در سایر روزای سال هم عاشق میشم و همه چیزو قلب و تیرکمون میبینم.

eshagh_kh

عضو جدید
حاجی من مبصر ها رو باخاطرات بد میشناسم آخه همیشه اسم من رو مینوشتن و همش ضربدر میزدن
هی ضربدر میزدن
منم روحیه ...
تو که اینجوری نبودی !!!
من یه بار مبصر شدم و اعصابم نکشید ودست کشیدم از این کار..
شماها و ماه تولد شماها و دوستان شما ماه تشریف دارند..
من هم دوست دارم عزیز:gol: سروری تو:smile:

bmd

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حاجی من مبصر ها رو باخاطرات بد میشناسم آخه همیشه اسم من رو مینوشتن و همش ضربدر میزدن
هی ضربدر میزدن
منم روحیه ...
تو که اینجوری نبودی !!!
نه من از این کارای فرسایشی خوشم نمیاد حاجی..
هر چه بود فیزیکی بود و هر عکس العملی که نشون میدادیم بعدا مایه پشیمونی خودمون میشد که این به علتمیزان صدماتی بود که به شاگرد خاطی وارد میکردم/... شاید همینه که من معلم نشدم..اون ضرب در ها مربوط به فرهنگ او زمانمون بود.. باید یه روز تو کوه دربارش صحبت کنیم

ثنا_980

عضو جدید

متولدین آذرماه:
......... واما خانمها شما در دانشگاه هوشنگ آباد سفلی در یك رشته نیمه پاره وقت شبانه با مدرك معادل، تحت نظر دانشگاه پیام نور (البته با گواهی ISO هفت و هشت هزار) قبول خواهید شد. لابد توقع دارید تحویلتان هم بگیرند. (مواظب خودت باش نابغه!)

:cry:چرا انگ میچسبونی به ماها..........میخواین آمار بگیرین..... ما از همه بهتر تریم:cool:

eshagh_kh

عضو جدید
حاجی فرهنگ چیه !!!
من همچنان از هر چی ضربدر هست میترسم , کلا با جمع هم ریاد میونم خوب نیست , اون موقع من کورک بودم خوب , درک کن , هی میگفتن مشق بنویس , نمیزاشتن تقلب کنیم
من روحیم رو از دست دادم خوب
ارزو به دل موندم یه بار من مبصر بشم , هر هفته مبصر عوض می شد تنا نوبت به من می رسید به من می گفتن تو املاد شب رو ننوشتی این هفته رضا به جات مبصر هست بازم
اسمش رضا بود همیشه اسمش بعد اسم من بود , همشم 20 می شد تقلب هم نمیداد
حاجی خیلی شرایط بدی داشتم

نه من از این کارای فرسایشی خوشم نمیاد حاجی..
هر چه بود فیزیکی بود و هر عکس العملی که نشون میدادیم بعدا مایه پشیمونی خودمون میشد که این به علتمیزان صدماتی بود که به شاگرد خاطی وارد میکردم/... شاید همینه که من معلم نشدم..اون ضرب در ها مربوط به فرهنگ او زمانمون بود.. باید یه روز تو کوه دربارش صحبت کنیم

• Like
واکنش ها: bmd

معمار67سبز

عضو جدید
کاربر ممتاز
متولدین دی ماه:
دوست عزیز متأسفانه طالعتان خیلی بد است. شما یا شش سال پشت كنكور می مانید یا هشت سال. اگر شش سال پشت كنكور ماندید كه حتماً دوسال دیگر هم خواهید ماند و سال هشتم قبول می شوید، ولی روز اعلام نتایج دچار عارضه قبلی (منظور همان قلبی است) خواهید شد و جان به جان آفرین تسلیم خواهید كرد. با توجه به هزینه زیاد كفن و دفن خواهشمندیم روی دست پدر و مادر خرج نیندازید، ماه همین جوری شما را دكتر قبول داریم!!

آخه چرا :eek:
من مامانمو می خوام:cry::cry::cry:

eshagh_kh

عضو جدید
بچه به این کوچیکی و این همه خشانت , چرا ؟ آخه چرا !؟ ها !؟
آمار بگیرم , مگه من مسول آمار هستم
من
من
همه چی چیه !؟ هی میترسی , هی من من میکنی ؟
آخه چرا !؟
تو بلد نیستی حرف بزنی !!!
چرا هی من من میکنی !!!
چرا ؟[/quote
با منی؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad:
اول همه چیو گفتم که .........از چی میترسی آمار نمیگیری :cool:

eshagh_kh

عضو جدید

eshagh_kh

عضو جدید
چه خوبه
توهم های کودکانه هت هم قشنگه
مثل توهم های فانتزی سارا آلیس میمونه ...
آفرین
تو میتونی خیلی در آینده آدم موهم بشی
باور کن ثنا جان
بهت نمی آد
آین کارا مال بزرگ تر هاست
تو چرا ؟ بی خیال
چی فک کردی:smile:............ مطمئن باش من ازت بزرگترم:cool:

eshagh_kh

عضو جدید
آلیس
حنا ختری در مزرعه
هاکلبرفین
داستانهای باور نکردنی
پلنگ صورتی
اینها مال دوران ما بود تو الان بشین آپ رو ببین خیلی باحاله
راستی بهتره دیگه این بحث رو ادامه ندیم , شاید دانیال ناراحت بشه که تاپیکش رو خراب کردیم
میدونی که دانیال خیلی گله مثل حاجی
پس رحم ایله ...
من تسلیم ...

Danyal.KH

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
آلیس
حنا ختری در مزرعه
هاکلبرفین
داستانهای باور نکردنی
پلنگ صورتی
اینها مال دوران ما بود تو الان بشین آپ رو ببین خیلی باحاله
راستی بهتره دیگه این بحث رو ادامه ندیم , شاید دانیال ناراحت بشه که تاپیکش رو خراب کردیم
میدونی که دانیال خیلی گله مثل حاجی
پس رحم ایله ...
من تسلیم ...

سلام داداش ، این حرفا چیه ، تاپیک من و شما نداره .

eshagh_kh

عضو جدید
داداش خودت میدونی من قد یه دنیا دوست دارم این اولا
دوما من بلد نبودم اضافه هایی که نوشتم رو پاک کنم شرمنده کرور کرور
سیومندشم خوت رو عشق با تاپیکات ولی هنوز نگفتی خودت مال چه ماهی هستی ولی من طالعش رو بهت میگم :
پسر متولد این ماه : مهربون , دوست داشتنی , دارای علاقه زیاد , خیلی جیگر , تو دل برو , دارای پشت کار زیاد , کار درست کن , خراب کاری های دیگران رو بپوشون , با ادب , با کمالات , با فضایل ,
خیلی های دیگه رو بگم صفحه کم میارم داداش
اینو گفتم تا ببقیه بترکن بجز حاجی ...
یه چی دیگه : حاجی تو رو ولی دوست دارم , زیاد ...

سلام داداش ، این حرفا چیه ، تاپیک من و شما نداره .

ثنا_980

عضو جدید
سیومندشم خوت رو عشق با تاپیکات ولی هنوز نگفتی خودت مال چه ماهی هستی ولی من طالعش رو بهت میگم :
پسر متولد این ماه : مهربون , دوست داشتنی , دارای علاقه زیاد , خیلی جیگر , تو دل برو , دارای پشت کار زیاد , کار درست کن , خراب کاری های دیگران رو بپوشون , با ادب , با کمالات , با فضایل ,
نه بابا:D

Danyal.KH

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

داداش خجالتمون میدی ، شما خودت خوبی‌ ، همه رو خوب میبینی‌ ،
خودم هم خردادیم . :thumbsup2:

a.z

عضو جدید
کاربر ممتاز
:w23::w23::w23:
خيلي باحالي...نمردم و يكي فهميد من يه هنرمند خوشتيپم...;)
:cool:ببينيد عينك آفتابيمم زدم...:redface:

sahar a

عضو جدید
کاربر ممتاز
متولدین تیرماه:
یك خبر خوش به شما خواهد رسید. لطفاً جنبه داشته باشید، هیچ ربطی به كنكور ارشد ندارد چون هنوز دو سه ماهی تا امتحان باقی مانده، احتمالاً خبر دوقلو زاییدن گاو پدربزرگتان می باشد یا تصویب طرح افزایش وامهای دانشجویی. فعلاً بهتر است بی خیال فوق شوید. هر وقت گاو پدربزرگتان تخم دو زرده گذاشت، آنوقت در امتحان شركت كنید. مطمئن باشید قبول می شوید.

حالا گاو از کجا بیاره بابا بزرگم؟:w25: