واقعا میفرمایید که نقشه ها در نظام کنترل نمیشود ؟ با توجه به سیستم مدیریتی استان اصفهان ( که بنده اعتقاد دارم بهترین سیستم مدیریتی کشور است ) یه خرده عجیب به نظر میرسه . در هر صورت احتمالا دیدند که اینطوری بهتر نتیجه میگیرند . از من بپرسید میگم کار اصفهان درسته و مدیریتش عالی . در مورد اینکه ناظر معماری بیچاره است کاملا موافقم . کلا نظارت کار بسیار پر دردسر و پر مسئولیتی هست . متاسفانه . ضمنا اینجا هم سر بحث چکلیست همش دعوا است

ولی به نظرم بودن یک قانون هر چند ناقص از نبودش بهتر است .ممنون که ما رو مطلع کردین از وضعیت استانتون و یه نکته اینکه برای استفاده از تجربیات دوستان بهتره دوستانی که پروانه طراحی دارند مثل همکاران محترم farzad و agin لطف کنند همکاری کنند . تا دوستان دیگری که به مباحث آشنا نیستند استفاده کنند . در پست اول هم مبسوط و با
رنگ قرمز عرض کردم .
ضمنا با این وضع سونامی فارغ التحصیلان تاسف میخورم به حال این بیچاره ها.. چون به فرض قبولی در آزمون هم با این تعداد فراوان ، کاری از پیش نمیبرند. حالا بماند که سطح علمی دانشگاهها روز به روز بدتر میشود و فارغ التحصیلان روز به روز بی سوادتر . گیریم که امتحان طراحی رو هم به هر زور زحمتی شده قبول شوند با بازار کار چه میکنند ؟ همین الانش هم مهر طراحی مثل نقل و نبات ریخته توی دفاتر . همینطور تاسف میخورم به حال خودمان چون با زیاد شدن تعداد طراح ها و با این قوانین ناقص الخلقه فرصت های شغلی ما نیز رو به افول میرود . این وضعیت معماری ماست . رشته ای که سالیان سال کارشناسی پیوسته داشت و رتبه های بالای کنکور میتوانستند به آن راه یابند ، الان به نوعی بازیچه شده و برای تفریح و پز دادن هم که شده خیلی ها روانه این رشته میشوند . درب ورودی و خروجی دانشگاهها هم به عرض آبشار نیاگارا ..... امیدوارم وضع معماری ما روز به روز مثل وضع فرهنگی کشورمون بدتر و بدتر نشه . ضمنا از پست های مفید جناب فرزاد و همینطور آگین و بقیه دوستانی که هدفشون کمک کردن به دیگران است ممنونم . موفق باشید